2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bizimki de biberonunda ki sütü laptop ın düğmelerine sıkmıştı anakartı yanmıştı
Ayyy. Bizimki babası çocuk oyunu yüklemişti bilgisayara. Renkleri sayıları falan öğreten cinsten. Sen sıkıl oyundan lettop un tuşlarını sök tek tek .

]
Çok normal canım benim bebe de desteksiz devriliyo 21 Ekim doğumlu . Eğer 8. Aydan sonra desteksiz oturamazsa o zaman bi uzmana görünmesi gerekir.

İnternetten baktin gömük pipi bambaska birseymis ama bende ara ara oynayayım bari pipisi ile
Evi afedersiniz bok götürse erkek milletinin umrumda olmaz ne olacak canim herkesin evi böyleden baska bildikleri birşey yok.ben komut veriyorum valla.ben bulaşık makinesini boşalt ben çamaşır diyip gidiyorum.adama iş yaptirdigim halde bitmiyor ne bereketli bi ev işi yap yap bitmiyor.
Az kaldi bulucam kim olduğunu

Bizimkide 8 Ekim doğumlu ama halen desteksiz devriliyor.hic oturmuyor degil ama 1 dk olmadan devriliyor .Yeni yeni oturtmaya basladim zaten alışması 1 ayi bulur herhalde.

Çıkıp yulaf unu alamadim ama bu diyette olunca yenilen yulaftan aldim.aksamdan 2 yemek kasigi kadar suya koyuyorum sabah pişirip icine yarım gün kurusu 1 tatli kaşığı lor -ceyrek yumurta -1 çay kaşığı pekmez koyup kahvaltisini yaptırıyorum.biz kahvalti yaparkende yalaniyor arada ağzına labne koyuyorum.bende bu un ile yapilan muhallebiden yapayim bari sıkılmasın.
Bu Ari markanin falan bebek pirinçli muhallebisi var onlardanda yapılıp içine kahvaltiliklar koyulabilir herhalde

Herkes yumurta sarisi tattirdi mi

Korkuyorum yumurta sarisi tattirmaya alerji yapar diye. Allah korusun. Hastaneye gitmeye gerek olursa diye cekiniyorum.
Ben de 3-4 seferdir kahvaltı olarak veriyorum. Karıştırmıyorum genel olarak peyniri ayrı yumurtayı ayrı bebe bisküvisi verirsem onu yumuşatıp ayrı veriyorum hepsinin tasını bilsin diye

Korkuyorum yumurta sarisi tattirmaya alerji yapar diye. Allah korusun. Hastaneye gitmeye gerek olursa diye cekiniyorum.
Bende 5.ayımızdan beri veriyorum canım kahvaltı olarak .Ama benimki tek sevmez hep öğürüyor o yüzden labne ile karistirip veriyorum.

Ben tattırmamıştım, bugün kendimize yaptığım yoğurt çorbasından iki çay kaşığı tuzsuz içirdim, terbiyesinde yumurta sarısı vardı şimdilik iyi çok şükür birşey olmadı

Benimki de 16 ekim doğumlu. Desteksiz oturamıyor hemen devriliyor.

Ah hepimiz ayniyiz ya bu erkekler neden bu kadar rahat kendi tabagini kaldirmaktan acizler 15 gundur evdeydi bide ona hizmet ediyorum birsey soyleyince dirdirci oluyiruz elinde bi tlf oyun tv karsidinda oh gelsin dizielr filmler yoruldum cok
Söylenmeden düzelmiyorlar malesef, benim eşim hani kötü değildir yardımcı olur eder bebeği oyalar ama telefonda oyuna daldığı da olur o zaman bi parliyorum yoruldum artık kollarım koptu of vs hop geliyo hemen Bide sabaha karşı bebeği onun yanına yatağa bırakıp salona kaçıp uyuyorum, bebeğe konusuyo annen kaçmış oğlum bizi bırakıp olsun ben sana annede olurum diyo hiç duymuyorum valla

Ben keciboynuzu pekmezi aldim ama icinde seker var siz ne kullaniyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…