2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ben keciboynuzu pekmezi aldim ama icinde seker var siz ne kullaniyorsunuz
Köyden gelen dut pekmezi var onu kullanıyorum ama seninki soğuk sıkım ise o daha iyi.aldigimiz kadın seker yok dedi ama bana çok tatli geldiği için seker varmi acaba diyorum.cikinca soğuk sıkım alicam.
Ben de tattirmadim korkuyorum . Şuan tam 6 aylık olmasına 4 gün var doldursun yumurta sarısının 1/8 ini veririm. Öyle kutlama yaparız
Sağlık ocagindaki hemşire yumurta için acele etme yüksek alerjik 7. Ayinda baslarsin dedi.ben ara ara veriyordum baslamistim.1/8 bile değil ilk zamanlar icin parmaginiza sürüp minnacikla baslamakta fayda var

Bende pekmezi üzüm pekmezi yediriyorum. Kayınvalidem kendi yapıyor. Şeker falan koymuyorlar. Tatlı oluyor ama. Ev yapımıysa koymamışlardır bence

Bende pekmezi üzüm pekmezi yediriyorum. Kayınvalidem kendi yapıyor. Şeker falan koymuyorlar. Tatlı oluyor ama. Ev yapımıysa koymamışlardır bence
Yazın kadın köye gidip kilolarca yapıyorlarmış , bende seker yoktur diye ümit ederek verdim ama çok tatli gelince de acaba dedim.elimde yarım kilodan az var kullanayım bari bitince soğuk sıkım keçi boynuzu alayim.hatta birde muhallebilere koymak için keçi boynuzu tozu da aklında ondanda alicam.

Keçiboynuzu pekmezi de var evde de bebeğe ağır mı gelir diye vermemiştim hiç

Kemirsin damaklarini kaşısin diye eline biber veriyorum bayagi eziyor

Acaba diyorum onune yiyecekleri koysam kendi kendine yer mi??

Mama sandalyesi sipariş verdim internetten. Gelince denemek istiyorum sandalyeye oturtup onune koyucam yumuşak yiyecekleri kendisi yesin diye.

Zaten amaci karninin doymasi degil. Anne sütü aliyor. Bari bu arada kendi kendine yemeyi ögrensin.

Ccugunun pesine kaşıkla gezen anne olmak istemiyorum ( amin insallah)

Ben de öyle yapıyım ya

Ben de öyle bi anne olmak istemiyorum ama onun için çok erken bence. Ben şimdilik alıştırma bardağını eline veriyorum geçen gün bi baktım damagini azıcık kanatmis aşırı üzüldüm

Büyük koparır mı acaba ki

Kızlar eşim acil ameliyata alınıyor apandisti patlamak üzereymiş duanızda yer verirseniz çok sevinirim, şu günler bir an önce biter inşallah. yanında olamamak, yalnız başına bu düşüncelerle bebek eğlemek çok zor şeylermiş. Allah sağlığımızla imtihan etmesin, aklımıza mukayyet olsun inşallah

Ah çok geçmiş olsun cnn Rabbim şifa versin çabuk toparlar apendisi merak etme cnm

Rabbim şifa ihsan etsin canım inşallah tez vakitte

Çok geçmiş. Allah dermansız dertlerden korusun. İnşallah daha iyi bi şekilde sağlıkla yuvasına döner

Kızlar selam. Dün sabah 6 ay aşılarımızı olduk. 2 tane 2 bacaktan ve 1 tane ağızdan 2 damla.
Sağlık ocağına girmedik. Kapısının önünde ve etrafta kimse yokken aşıyı olduk ve gayet korunduk diye düşünüyorum ama ağızdan damla esnasında elime kolonya sıkıp çenesini hafifçe ben açtım. Hemşire damlatti. O esnada hemşire de çenesine dokundu mu hatırlamıyorum. Eşim sadece sen dokundun diyor. Ben hatırlamıyorum. Bugün de psikolojik olarak öksürük başladı bende. Hafif boğaz yanması gibi. Öksürük arada oluyor. Saatte 2 3 defa öksürüyorum gibi bisey. Esim ve oglumda bisey yok simdilik. Off hiç iyi değilim bu psikoloji mahvetti herkesi ya

Ahaha. Onu benim eşim de yapıyor. Tüm gün evde oyun oynuyor tv izliyor. Sonra isim düşünce veriyorum çocuğu kucağına. Ver ben oğluma bakarım. Annesine ihtiyacımız yok. Baksana atti seni gitti. Olsun. Onun aslan gibi babası var. Dimi oğlum diye başlıyor hemen

Çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin

Biks coook gecmis olsun. Saglikla kavusun insallah.

bebe biskuvisi denedim ve bence on numara oldu. Tarifi kafamdan attim bildiginiz

1 su bardagi yulafi rondodan gecirip un yaptim
1 yk keciboynuzu tozu
Yarim yk kadigi keciboynuzu pekmezi
1 cay kasigi tereyagi
1 yumurta sarisi
Yarim su bardagi su

Hepsini rondoda karistirdim sonra kasikla tepsiye koyup pisirdim 15-20 dk kadar 180 derece de.

az cikti ama bu deneme tarifiydi zaten. Oneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…