Allah şifasını versin cnm çok geçmiş olsunKızlar eşim acil ameliyata alınıyor apandisti patlamak üzereymiş duanızda yer verirseniz çok sevinirim, şu günler bir an önce biter inşallah. yanında olamamak, yalnız başına bu düşüncelerle bebek eğlemek çok zor şeylermiş. Allah sağlığımızla imtihan etmesin, aklımıza mukayyet olsun inşallah
Yarimsaat bakarlar eşler bütün gün baktım olurAhaha. Onu benim eşim de yapıyor. Tüm gün evde oyun oynuyor tv izliyor. Sonra isim düşünce veriyorum çocuğu kucağına. Ver ben oğluma bakarım. Annesine ihtiyacımız yok. Baksana atti seni gitti. Olsun. Onun aslan gibi babası var. Dimi oğlum diye başlıyor hemen
Çok geçmiş olsun canım benim inşallah çabucak iyileşir eşin..Kızlar eşim acil ameliyata alınıyor apandisti patlamak üzereymiş duanızda yer verirseniz çok sevinirim, şu günler bir an önce biter inşallah. yanında olamamak, yalnız başına bu düşüncelerle bebek eğlemek çok zor şeylermiş. Allah sağlığımızla imtihan etmesin, aklımıza mukayyet olsun inşallah
Ben aşıdan sonra ek gıdaya basladım. Yogurdu püskurttu 2 gun denedim 1 kasık bıle yemedı. Barı sebze vereyim dedim. Patates havuc ezdim anne sutu kattım. Gene cıkardı..tadımlık bıle almadı agzını kılıtledı. Dıger 2 oğlum ıyı kötu alır yerdi. Bu bıldıgın ev yemegı tattır agzını nasıl acıyor. Ek gıda yıyeceklerını sevmedi. Hep emmek ıstıyor. Israr etmedim bu sabah, akşam gene deneyeceğim...
Pekmez için bir kum.var. o kum kullanılırsa pekmez tatlı olur ama.kullanilmazsa ekşi olur. Ama kendi yapmadigina guvenemiyor insan.Köyden gelen dut pekmezi var onu kullanıyorum ama seninki soğuk sıkım ise o daha iyi.aldigimiz kadın seker yok dedi ama bana çok tatli geldiği için seker varmi acaba diyorum.cikinca soğuk sıkım alicam.
Sağlık ocagindaki hemşire yumurta için acele etme yüksek alerjik 7. Ayinda baslarsin dedi.ben ara ara veriyordum baslamistim.1/8 bile değil ilk zamanlar icin parmaginiza sürüp minnacikla baslamakta fayda var
İlk kez denediginiz her şeyi HER ŞEYİ sabah saatlerinde deneyin. 3* gün denedikten sonra gece verebilirsiniz. Gaz haricinde başka türlü dokunsa Allah göstermesin gece fark etmezsiniz.Gece tok tutsun diye pirinç unu maması verdim.. Beeee tabii ki gaz yaptı uyuyamadı 1 saat.
Aklınızda bulunsun kızlar pirinç maması gaz yapıyormuşya da bize yaptı ilk kez yedik ve bayıldık baya yedik
Çok geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun.Kızlar eşim acil ameliyata alınıyor apandisti patlamak üzereymiş duanızda yer verirseniz çok sevinirim, şu günler bir an önce biter inşallah. yanında olamamak, yalnız başına bu düşüncelerle bebek eğlemek çok zor şeylermiş. Allah sağlığımızla imtihan etmesin, aklımıza mukayyet olsun inşallah
Portakal alerjenBugün uykusunda ilk defa ağız dolusu kustu 6 ay içinde, nasıl bir kusma anlatamam. Aradan 15 dk geçti yine kustu ve yine...
Ek gıdaya başlayamıyoruz biz galiba,
Sabah yumurta sarısı verdim, daha önce dd 1 2 kere yemişti.
eşim portakal tadına batırmış ve yarım çay kaşığı labne verdim. Yedikleri mi dokundu böyle kustu yoksa başka bir şey mi var anlamadım. labne den olabilir diye düşündüm ama bu kadar kusma normal mi?
1 hafta önce de havuç patates kabak pirinç çorbası içmişti kustu ama o gün balkona çıkarttık herhalde üşüttü dedik çünkü soğuk soğuk ter attı akşamına.
Neden bugün böyle defalarca kustu sizcee?
Ek gıdaya başlayacak gibi değil ne yapacağız bilmiyorum
Portakal alerjen
Yumurta alerjen
Süt/labne alerjen hepsini bir günde vermeseniz iyi olurdu
Bu sıra güvenli gıda denilen iyi pişmiş patates havuç ile devam edin bence. Kabak da dokunabilir. Ağız dolusu kusuyorsa dokunduğu için olur genelde. Portakal için de erken.
Midesini bozmaktan ziyade vücut hassasiyet göstermiş. İnanın alerji belirtilerinin en iyisidir kusma ya da ciltte döküntü.Evet malesef hata yaptıkşu diş çıkarma döneminde bir de üstüne midesini bozduk (
Usutmus olabilir usutuncede kusuyorlar ben oyle olunca aciyavsan veriyorum 1 kasikBugün uykusunda ilk defa ağız dolusu kustu 6 ay içinde, nasıl bir kusma anlatamam. Aradan 15 dk geçti yine kustu ve yine...
Ek gıdaya başlayamıyoruz biz galiba,
Sabah yumurta sarısı verdim, daha önce dd 1 2 kere yemişti.
eşim portakal tadına batırmış ve yarım çay kaşığı labne verdim. Yedikleri mi dokundu böyle kustu yoksa başka bir şey mi var anlamadım. labne den olabilir diye düşündüm ama bu kadar kusma normal mi?
1 hafta önce de havuç patates kabak pirinç çorbası içmişti kustu ama o gün balkona çıkarttık herhalde üşüttü dedik çünkü soğuk soğuk ter attı akşamına.
Neden bugün böyle defalarca kustu sizcee?
Ek gıdaya başlayacak gibi değil ne yapacağız bilmiyorum
Ben dıger oğluşlarım da zayıflar dıye 5 b6cuk ayda baslatmıstım aç oldukları ıcın yediler. Bu kuzucuk begenmıyor kapatıyor. Bulama seyleri sevmiyor bugün sade yumurta tattırfım yedi. Dün lorla karıstırıp verdim yemedi... Öğlen uykudan kalkınca yedırıyorum zor bela 2 kaşık. Zamanla alışır sanırım ben yaslanmışım süt vermek daha kolayBizde ilk havuçla başladık ilk gün hepsini tükürdü.. 3 gün yine denedim pes etmedim ama zorlamadım da istemediği zaman bıraktım vermedim.. . Sanırım sütten sonra şaşırıyorlar ya...aaa bu ne bunun tadı var bu diğer ağzıma soktuklarıma benzemiyor
Şuan daha iyiyiz alıştık en azından yeni tatlara.. İnşallah zamanla daha da iştahlı olurlar
Canım kaç aylık tam.Anne sütünün yeterli olduğunu düşünüyor musun peki, Benim sütüm az olduğu için mama ile devam etmiştim sonrada 5.ay itibariyle ek gıda. Eğer sütün bol ise yinede kilo almamışsa tahlili yaptır canım 1 ay bekleme bence .Günaydın arkadaslar. Rota aşısının ikinci dozunu 6.ay olmadan yaptırmamız gerekiyordu. Dün bir hastanede yaptırdım. Ama canım sıkıldı. Kızım anne sütü alıyor. Aralarda ek gıda denemeleri de yapıyorum. İki aydır hiç kilo almamış. 6 kiloydu yine 6 kg. Dr. Ek gıdaya agırlık ver, 3 saatten önce emzirme dedi ama daha 6 aylık bile olmadı. Bir ay deneyelim sonra kontrole getir yine kg almazsa idrar testi yapalım dedi. Dün ordayken keşke idrar testi yaptırsaydım. İstanbuldayım tekrar tekrar hastaneye gitmek istemiyorum. Salı günü aşıları içi aile hekimligine gidecegim. Yaparlarsa orda idrar testi yapmalarını isteyecegim. İdrar yolu enfeksiyonu gelişimi durdurabilirmiş. Ama hiç bir enfeksiyon belirtisi de yok. Şaşkınım iki gündür.
KesinlikleBen dıger oğluşlarım da zayıflar dıye 5 b6cuk ayda baslatmıstım aç oldukları ıcın yediler. Bu kuzucuk begenmıyor kapatıyor. Bulama seyleri sevmiyor bugün sade yumurta tattırfım yedi. Dün lorla karıstırıp verdim yemedi... Öğlen uykudan kalkınca yedırıyorum zor bela 2 kaşık. Zamanla alışır sanırım ben yaslanmışım süt vermek daha kolay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?