2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Size de çok geçmiş olsun, eşim hala yatıyor hastanede, açık ameliyatla epey bi temizleme yapmışlar, lökosit değeri istenilen seviyeye gelmediği için doktoru bırakmıyor. Kardeşi yanında kalıyor telefonla da herşeyi bi öğrenemedim aklım hep orda ama bir yandan evde bebekleyim bölünmüş durumdayım çok fena. Ağrı eşiği o kadar yüksekmiş ki eşimin patlama eşiğinde ya gaz galiba dedi zorla gönderdim artık hastaneye üç gün geçmeyince ben şüphelendim artık, hafif ateş de başlamıştı. Siz de umarım bir an önce ram sağlığınıza kavuşursunuz

Yani sadece bağışıklığı korumaya yarayan ama gereksiz bir organ apandis.kendi küçük çektirdikleri büyük bir de anlaşılmıyor da( patlama olmadıysa neyi temizlemişler ki,enfeksiyon mu yapmış acaba..bununla geçmiş olsun bir an önce toparlanır inş

Herkes poh bekçisi oldu.bizimki kaka yapinca babasina tembihliyorum sakın atma önce bi bakayim diye

Instagram da bi sayfami var buraya ait ?

Selam ekim anneleri ben kasım annelerinden,oğlum 5 aylık oldu ve gece hala sık sık uyanıyor ve emmedende uyumuyor sizin düzene girdimi uykular( umudum 6ay çünkü) yoksa yine aynı mı ?

6,5 ay sanırım diş çıkarmaya başlıyoruz her saat başı ya da 2 saatte bir uyanıyor. Değişen bir şey yok

Evet zaten doktorumuzun bilgisi var . Kendisi kansuk fitil almamızı söyledi ama eczaneye gitmek istemedigimi ve libalaks olduğunu söyleyince kendisi önerdi . Kesinlikle sürekli yapmıyorum aynı fikirdeyim kendisi yapmaya alışmalı. Eğer sürekli olsaydı ek gıdaya ara verecektim şükür artık kendisi yapiyo sadece sıvı alma sorunumuz vardı çözdük

Herkes poh bekçisi oldu.bizimki kaka yapinca babasina tembihliyorum sakın atma önce bi bakayim diye
Bizde de öyle canım . Aşırı mutlu oluyorum. Babam gülüyor ne kakaymis yaa diyo sıvı alımını iyi tutunca her gün yapmaya başladı benim bi kanat takmadigim kaldı . Balkona falan çıkıp oğlumun bezini sallayarak yaşasın kaka yapmak diyesim geliyo. İçim içime sığmıyor o derece

O yulafi rondodan geçirip unu elde edebilirsin

Ben verdim ama hafif kabartı oldu o yüzden biraz daha bekletecegim

Ben denemiştim ama başarısız oldum

Yumuşak oldu mu ?
Oldu. İlik anne sutunde bayagi dagildi hatta. Soyle gostereyim. Lakin ben azicik fazla pisirmisim daha yunusak olmasi icin daha az pisebilir.

Eklentiler

• 62AB6B7B-EED1-46C6-B80B-025F151FBEF8.webp
    63,6 KB · Görüntüleme: 45
Selam ekim anneleri ben kasım annelerinden,oğlum 5 aylık oldu ve gece hala sık sık uyanıyor ve emmedende uyumuyor sizin düzene girdimi uykular( umudum 6ay çünkü) yoksa yine aynı mı ?
Valla nasıl alistirirsanjz öyle gidiyo o yüzden 6. Aydan umutlanmayin. Gerçekten aç mı onu anlayın değilse emzirmeyin .

İnşallah teşekkür ederim, yarılma olmuş sızma başlamış o yüzden ciddi bir temizleme yapmışlar apandisi de almışlar

Valla nasıl alistirirsanjz öyle gidiyo o yüzden 6. Aydan umutlanmayin. Gerçekten aç mı onu anlayın değilse emzirmeyin .
Bu herkesin kendi tercihidir.
Ama bebek sadece acıktiğı için emmek istemez. Susamış olabilir.
Korkmuş olabilir.
Özlemiş olabilir.
Daha önce de aynı örneği vermiştim: büyük oğlum şu an 3 buçuk yaşında. İlk iki yıl hiç uyumadı. Gece beslenmesini kestikten sonra dahi 10-15 defa uyanirdi. Hala gecede 3 4 kez falan uyanır (tuvalet hariç). Ve kendini ifade edebildiğinden beri söylediği şu: anne geceleri ben seni özlüyorum. Bazen sana ihtiyacım var, diyor. Bazen gece uyanirdi emmek isterdi. Bir buçuk yaş civarı. Memeler uyuyor derdim, korktum, uyandır, derdi. Hassas duygusal bir çocuk. O yuzden kesin olarak söylüyorum bebek sadece acıktiğı için uyanmaz.
YesilElmaTT

1 yaşa kadar gece 10 15 uyanma 3-4 yaş için yine 3-4 uyanma çok fazla ama.bez olayida artik yoktur herhalde gece deliksiz uyumasi gerekmezmi.gunduz bilincaltinda birsey var ve gece onun için mı huzursuz acaba.tamam arada uyanir acikir susar ama bu surekli oluyorsa bana kalirsa alışkanlık haline getirmiş bunu.

Bağlı değil de fazla mı bağımlı sana rint. Benim oğlum da da vardı bağımlılık. Daha doğrusu biz ona fazla bağımlı olduğumuz için, çocuk da bize karşı öyleymiş. Yeni yeni geliyoruz üstesinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…