2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kizlar bebislere ne tür oyunlar oynatiyorsunuz? Ben oyuncaklarini bantliyorum onlari söküyor kartlar var onlari anlatiyorum sarki soyleyip dans ediyoruz baska neler yapilabilir ?
Canım ben geçen el parmaklarıma gülen yüz üzgün yüz ☹cizdim renkli kalemle onları konuşturdum dikkatini çekti

Benim ki de saniye durmuyor. Oyuncaklarını alıp koltukların altına yittiriyor, laminantta ses çıkarmak için. Bu sefer alamıyor ona sinirleniyor. Veriyorum eline ortaya çekiyorum, bakıyorum oyuncaklar yine koltuğun altında,

Abisi ne oynarsa içinde, çocuğun oyununu bozuyor. Elinde ki kalemi almaya çalışıyor

Kizlar bebislere ne tür oyunlar oynatiyorsunuz? Ben oyuncaklarini bantliyorum onlari söküyor kartlar var onlari anlatiyorum sarki soyleyip dans ediyoruz baska neler yapilabilir ?
Sevdiği oyuncaklarını kenarı azıcık gözükücek şekilde saten kumaşlar altına saklıyorum uzanıp bulmayı seviyor ceee eee oyunu gibi, bu ara aynayla çok oynuyor ileri geri ittirme yapıyor, bantlamayı ben de yapıyorum, farklı dokudaki kumaşları da incelemeyi çok seviyor bu ara kadife, saten, deri, örgü lif gibi şeyleri önüne koyuyorum baya bi oyalıyor. Şu an aklıma bunlar geldi:)

Kızlar bide alıştırma bardağınıyoksa pipetiolanlarimi alsam hangisini tavsiye edersiniz siz ne kullaniyirsnz
Pipet 10 aydan sonra. Şimdilik şu ağızlık ve minik delikli olanlardan al. Avent penguen güzeldir. İkea'ninki de iş görür. Ama kafasına falan da vuruyor bunu bebekler. Ucu silikon olan daha iyi okuyor.

Süzme peynir marketten mi aldın yoksa köy peyniri mi acaba. Bende böyle yaptım ama olmadı

Kızlar sizinde bebekleriniz soğuk terliyor mu? Özellikle yüzüstü birşeyle çok uğraşırsa saçları sırılsıklam oluyor
Sürekli, yüzüstü sırtüstü oturma yatma farketmez hep ıslanıyor, hiç kalın bişey giydiremedim çocuğa dışarda bile. evde sıcak değil 22,5 23 derece arası ama gece bile ince bir pazenle yatıyor. Babası da böyleymiş küçükken. Çocuğun her yerine mendil tıkıştırıp duruyorum emsin teri diye

Bezini çöpe atmaya gittim. Abisinin resim kağıdının köşesini yemiş. Gelince kağıdımı yırttı diyince abisi bir baktım kağıdın 1 cm lik köşesi yok
Ac mı biraktin cocugu
Bizimki de bi hırsla eline gecen herseyi yemek istiyor bant yapistirmistim yere soksun diye ağzına atmış son anda farkettim çocuğum seni aç mı bırakıyorum da sen bunlari yiyorsun diye soylendim o da bana bakip gülüyor

Ayy sen oyuncakları bantlayıp, çıkarttırıyorum diyince bandı ağzına alabileceği gelmişti aklıma tok evin aç kedisi bunlar. Bugün dışkısından çıktı şükür.

6. Ay aşısını bugün yaptırdık. Aile hekimliği bomboştu strese girdiğim kadar bişey olmadı . Yanımda alt açma örtüsü de götürmüştüm orda bıraktım. Bebeğim de ben de hiç bir yere dokunmadik . Tabiki eve gelince yine de aldığımız hijyen kurallarına uyduk.

Aşılar ağrı ateş bişey yapmadı ,uyku vakti gelince uyudu .

Egzama sonuç zaten, egzamadır ve kaynağı alerji olabilir.. kusma da alerji belirtisi.. herşey olabilir, kremler temizlik ürünleri, toz, tüy veya gıda.. testler bile çok güvenilir olmuyor test negatif olsa bile alerji olabiliyor acayip birşey..
burun hırıltısı, mukuslu kaka, popoda geçmeyen kızarıklık var mi?

Aynen bizim de böyle oldu, sabahları sadece bebek alıyorlarmış kimse yoktu.. hemşire de maskeliydi biz de.. hemşire dışında kimseye temas etmedik. İnşallah bulaşmamıştır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…