Tu m gün kucakta taşıma oyununa bayılıyor:)Kizlar bebislere ne tür oyunlar oynatiyorsunuz? Ben oyuncaklarini bantliyorum onlari söküyor kartlar var onlari anlatiyorum sarki soyleyip dans ediyoruz baska neler yapilabilir ?
Canım ben geçen el parmaklarıma gülen yüzKizlar bebislere ne tür oyunlar oynatiyorsunuz? Ben oyuncaklarini bantliyorum onlari söküyor kartlar var onlari anlatiyorum sarki soyleyip dans ediyoruz baska neler yapilabilir ?
Benim ki de saniye durmuyor. Oyuncaklarını alıp koltukların altına yittiriyor, laminantta ses çıkarmak için. Bu sefer alamıyor ona sinirleniyor. Veriyorum eline ortaya çekiyorum, bakıyorum oyuncaklar yine koltuğun altında,Benim bi tanesi yani Ugur da inanilmaz yaramaz ve hareketli.Daha mamayi yedirirken yaktigina kaloriyi adim gibi eminim.Saniyeler icinde salonda yok oluyorpoposuni kaldirip surunuyor ki muhtemelen bu yari emekleme demek.Koltuklarin altindan topluyoruz.En son ana kucaginin demir kismini sıkıştırdı kendini Yapiyo yapiyo sonra hareket alani kesilince agliyo enayim Park yatagin gece boyu her kosesinde uyuyor.Emre de tam tersi.Ver eline bi oyuncak evirsin cevirsin.Islak mendil posetini inceliyo,kitabi var Elma Nerede? diye onu evirip cevirip duruyor sakince ta ki Ugur salça olana kadar.Ustune cikiyor ellerini emmeye calisiyor Emrenin,kulagini cekiyor .Beter böcek diyoruz zaten esimle.
Sevdiği oyuncaklarını kenarı azıcık gözükücek şekilde saten kumaşlar altına saklıyorum uzanıp bulmayı seviyor ceee eee oyunu gibi, bu ara aynayla çok oynuyor ileri geri ittirme yapıyor, bantlamayı ben de yapıyorum, farklı dokudaki kumaşları da incelemeyi çok seviyor bu ara kadife, saten, deri, örgü lif gibi şeyleri önüne koyuyorum baya bi oyalıyor. Şu an aklıma bunlar geldi:)Kizlar bebislere ne tür oyunlar oynatiyorsunuz? Ben oyuncaklarini bantliyorum onlari söküyor kartlar var onlari anlatiyorum sarki soyleyip dans ediyoruz baska neler yapilabilir ?
Çocuk katı besin almış canım :)Bezini çöpe atmaya gittim. Abisinin resim kağıdının köşesini yemiş. Gelince kağıdımı yırttı diyince abisi bir baktım kağıdın 1 cm lik köşesi yok
Pipet 10 aydan sonra. Şimdilik şu ağızlık ve minik delikli olanlardan al. Avent penguen güzeldir. İkea'ninki de iş görür. Ama kafasına falan da vuruyor bunu bebekler. Ucu silikon olan daha iyi okuyor.Kızlar bide alıştırma bardağınıyoksa pipetiolanlarimi alsam hangisini tavsiye edersiniz siz ne kullaniyirsnz
Ah sahol canm kafam karışmıştı avente bakcaktim bende onu alırımPipet 10 aydan sonra. Şimdilik şu ağızlık ve minik delikli olanlardan al. Avent penguen güzeldir. İkea'ninki de iş görür. Ama kafasına falan da vuruyor bunu bebekler. Ucu silikon olan daha iyi okuyor.
Ayy rint bağırsağı tıkanırsa falan diye ödüm koptu. Küçük bir parça amaÇocuk katı besin almış canım :)
Süzme peynir marketten mi aldın yoksa köy peyniri mi acaba. Bende böyle yaptım ama olmadı1 lt sute bir kibtit kutusu suzmr peynir koydum. Sutun sicakligi yogurt mayaslma sicakligindaydi. Suzme peyniri koymadan ezdim sutten biraz ekleyip dagittim o sekilde ekledim.
Sonra bir bezle sikica sardim. Sicak dursun diye. 6 saat beklettim. Sonra buzdolabina aldim. Yarin sabah acicam 12 saat kadar da buzdolabinda kalmasi yeterli. Sonra suzup miksetle cirpicam ☺
Suzme peynir marketten bahcivan marka.Süzme peynir marketten mi aldın yoksa köy peyniri mi acaba. Bende böyle yaptım ama olmadı
Tamamdır deniycem çok teşekkür ederimSuzme peynir marketten bahcivan marka.
marka fsrkediyor diye biliyorum bir de icimle iyii oluyormus.
Sürekli, yüzüstü sırtüstü oturma yatma farketmez hep ıslanıyor, hiç kalın bişey giydiremedim çocuğa dışarda bile. evde sıcak değil 22,5 23 derece arası ama gece bile ince bir pazenle yatıyor. Babası da böyleymiş küçükken. Çocuğun her yerine mendil tıkıştırıp duruyorum emsin teri diyeKızlar sizinde bebekleriniz soğuk terliyor mu? Özellikle yüzüstü birşeyle çok uğraşırsa saçları sırılsıklam oluyor
Ac mı biraktin cocuguBezini çöpe atmaya gittim. Abisinin resim kağıdının köşesini yemiş. Gelince kağıdımı yırttı diyince abisi bir baktım kağıdın 1 cm lik köşesi yok
Ayy sen oyuncakları bantlayıp, çıkarttırıyorum diyince bandı ağzına alabileceği gelmişti aklımaAc mı biraktin cocugu
Bizimki de bi hırsla eline gecen herseyi yemek istiyor bant yapistirmistim yere soksun diye ağzına atmış son anda farkettim çocuğum seni aç mı bırakıyorum da sen bunlari yiyorsun diye soylendim o da bana bakip gülüyor
sadece benimki öyle değilmiş onu anladımTu m gün kucakta taşıma oyununa bayılıyor:)
Egzama sonuç zaten, egzamadır ve kaynağı alerji olabilir.. kusma da alerji belirtisi.. herşey olabilir, kremler temizlik ürünleri, toz, tüy veya gıda.. testler bile çok güvenilir olmuyor test negatif olsa bile alerji olabiliyor acayip birşey..Tanıdık doktorlara sordum alerji demediler. Yüzünün foto çekip atmıştım egzama dediler bol bol nemlendirilecekmiş.alerji olunca allah korusun boğulur gibi mi oluyor.ben yoğurt verdim denemek için ama yüzünde kızarıklık olduğu için anlamadım.zaten doğduğundan beri hem egzaması var hemde kusuyor bunların haricinde ne olsa alerji olduğunu anlarım bilemedim.bi doktora daha sordum o da test yapılmadan birşey söyleyemem dedi şuan hastaneye de gidemiyoruz zaten
Aynen bizim de böyle oldu, sabahları sadece bebek alıyorlarmış kimse yoktu.. hemşire de maskeliydi biz de.. hemşire dışında kimseye temas etmedik. İnşallah bulaşmamıştır..6. Ay aşısını bugün yaptırdık. Aile hekimliği bomboştu strese girdiğim kadar bişey olmadı . Yanımda alt açma örtüsü de götürmüştüm orda bıraktım. Bebeğim de ben de hiç bir yere dokunmadik . Tabiki eve gelince yine de aldığımız hijyen kurallarına uyduk.
Aşılar ağrı ateş bişey yapmadı ,uyku vakti gelince uyudu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?