Aynen ya.. fış fış kayıkçı, gel babası gel (adam da evde bu arada) tel sarar bu kadar bizde.. oyun önerileri çok güzel olur..Kizlar bebislere ne tür oyunlar oynatiyorsunuz? Ben oyuncaklarini bantliyorum onlari söküyor kartlar var onlari anlatiyorum sarki soyleyip dans ediyoruz baska neler yapilabilir ?
Erkek mi? Benim oğlum çok terlerdi ki hala çok terler..Kızlar sizinde bebekleriniz soğuk terliyor mu? Özellikle yüzüstü birşeyle çok uğraşırsa saçları sırılsıklam oluyor
Yok yok asla yalnız değilsin kucak yoksa mutlulukta yok:)sadece benimki öyle değilmiş onu anladımbaşka hiç bişeyden zevk almıyo oturmak oynamak asla istemiyo tek istediği kucakta ev turu
Valla biz hemşireye bile temas etmedikAynen bizim de böyle oldu, sabahları sadece bebek alıyorlarmış kimse yoktu.. hemşire de maskeliydi biz de.. hemşire dışında kimseye temas etmedik. İnşallah bulaşmamıştır..
İyi çok güzelValla biz hemşireye bile temas etmedikhemşire aşı kartını bile doldurmadi ben 9 . Ay geldiğinizde doldururum dedi sisteme isliyomus. Benim de işime geldi yanımdaydı ama temas etmemek adına iyi oldu. Orda el dezenfektani da vardı kullandım ama bi yere temas etmemiştim iç rahatlığı oldu. O kadar tedirgin ve korku içindeydim ki çocuğuma bişey bulasicak falan diye
Benimki üç gündür sürekli kuru öksürüyor ama canı sıkılınca biz bakalım diye öksürüyor eminim :) kucağa alınca hemen öksürmeyi bırakıp gülücük atmaya başlıyorKızlar bebegimde kuru öksürük başladı dün biraz bahçeye çıkarmıştım öncesinde banyoda yapmıştı usutmusmudur nasıl anlayacağım bide bu öksürük nasıl kesilecek yazık gıcık gibi oksurugu
Ay yok bizimkikucagimdada öksürüyor yazık bugün bi takip edeyim ateş-i hep polodan ölçüyorum artık 6 aya yaklaştı koltuk.altini kaldırmıyor nasılolcecemBenimki üç gündür sürekli kuru öksürüyor ama canı sıkılınca biz bakalım diye öksürüyor eminim :) kucağa alınca hemen öksürmeyi bırakıp gülücük atmaya başlıyor
sizinki farklı olabilir.. ateş burun akıntısı hapşırdık vs.. takip etmeniz lazım..
Bizim de çocuk felci damlasını eline dezenfektan sıkıp hazırda bekleyen diğer hemşire damlattı. Aşı kartını da biz çıktık, hemşire doldurup arabaya getirdi. Dışarıda ek gıda ile ilgili bilgi verdi.Valla biz hemşireye bile temas etmedikhemşire aşı kartını bile doldurmadi ben 9 . Ay geldiğinizde doldururum dedi sisteme isliyomus. Benim de işime geldi yanımdaydı ama temas etmemek adına iyi oldu. Orda el dezenfektani da vardı kullandım ama bi yere temas etmemiştim iç rahatlığı oldu. O kadar tedirgin ve korku içindeydim ki çocuğuma bişey bulasicak falan diye
Ilık su içir. Elmayı suda kaynatıp çay gibi suyunu verebilirsin öksürüğü iyi gelirKızlar bebegimde kuru öksürük başladı dün biraz bahçeye çıkarmıştım öncesinde banyoda yapmıştı usutmusmudur nasıl anlayacağım bide bu öksürük nasıl kesilecek yazık gıcık gibi oksurugu
Evet erkek.Erkek mi? Benim oğlum çok terlerdi ki hala çok terler..
Bizim baba da aynı. Normal demekki. Ben hastane çıkışının ince battaniyesi ile yatırıyorum. Yine terliyor. Üşüyecek diye korkuyorum ama biraz kalın örtsem daha çok terliyor. Ben bile daha kalın pike alıyorum üzerime.Sürekli, yüzüstü sırtüstü oturma yatma farketmez hep ıslanıyor, hiç kalın bişey giydiremedim çocuğa dışarda bile. evde sıcak değil 22,5 23 derece arası ama gece bile ince bir pazenle yatıyor. Babası da böyleymiş küçükken. Çocuğun her yerine mendil tıkıştırıp duruyorum emsin teri diye
Ya bende pure yemesi taraftari degilim ama hemen bogazinda kaliyor oksuruyor yutamiyor sizdede oluyor muBlw yontemine başladık 3. Gun bugun
Ilk gun yedi patatesi heveslendi. Babasi sağolsun boguldu büyük parca gitti kusuccak boguluyor hörölöhüröle yapip korkup bagira cagira çocuğa yöneldiği için korkuttu cocugu. Isirip da agzinda parca kalinca agliyor ya. Ben bu adami napayim ya. Elli kere abartili hareketler yapma bagirma dedim.
Gordu kac kere koca parcalari yutabildigini de gerekirse komple agzindan cikarttigini da..
Cocuk puturlu seyler yemeyip yemek gorunce kaçtığında zırlıcak tepemde bu ccuk niye boyle istahsiz diye
Sanki püre yapip pesine gezecek yesin diye kendini paralayacak
Sinirlerimi tepeme cikardi ya
Cocuk ne guzel ilk gun hevesle oturdu sandalyeye, yemeye calisti..
Ay ya iyice tatlandilar Allah ima sukurler olsun bugunleride gorduk Allah isteyen herkese nasip etsinBenim bi tanesi yani Ugur da inanilmaz yaramaz ve hareketli.Daha mamayi yedirirken yaktigina kaloriyi adim gibi eminim.Saniyeler icinde salonda yok oluyorpoposuni kaldirip surunuyor ki muhtemelen bu yari emekleme demek.Koltuklarin altindan topluyoruz.En son ana kucaginin demir kismini sıkıştırdı kendini Yapiyo yapiyo sonra hareket alani kesilince agliyo enayim Park yatagin gece boyu her kosesinde uyuyor.Emre de tam tersi.Ver eline bi oyuncak evirsin cevirsin.Islak mendil posetini inceliyo,kitabi var Elma Nerede? diye onu evirip cevirip duruyor sakince ta ki Ugur salça olana kadar.Ustune cikiyor ellerini emmeye calisiyor Emrenin,kulagini cekiyor .Beter böcek diyoruz zaten esimle.
Diş Eti dönemi psişik olur. Asitli yicekler tukemeyin sütten de geçtiği için domates acı baharatlı kızartma bunları sennde bırak bi süre. Bizim ilk diş çıktı. Azı dişiÇok fena pişik oldu kızım. Diş çıkmak üzere çok belirginleşti ama eti yırtmadı henüz. Sebep diş olabilir mi, düşünüyorum ama başka pişik yapacak değişik bi durum olmadı sanki
Maşallah.. aa ilk dişi azı mı çıktı? Önlerden çıkar diye biliyorum..Diş Eti dönemi psişik olur. Asitli yicekler tukemeyin sütten de geçtiği için domates acı baharatlı kızartma bunları sennde bırak bi süre. Bizim ilk diş çıktı. Azı dişi
Daha çok küçükler, şuan püre yediriyorum ben.. yavaş yavaş öğrenecekler pütürlüyü de.. benimki daha 6. Ayını yarın dolduracak. 7 Aydan sonra başlarım ufak ufak pütürlü bırakmaya.. çocuğa da bağlı ama kimi çocuk becerikli oluyor da, öğürte öğürte alıştırmaya gerek görmüyorum ben..Ya bende pure yemesi taraftari degilim ama hemen bogazinda kaliyor oksuruyor yutamiyor sizdede oluyor mu
İlk oglumda ilk önce ön ortalar sonra üst ortalar çıktı. Bu küçük bizi ters köşe yaptı. Normalde bir buçuk yaş sonrası çıkar aslindaMaşallah.. aa ilk dişi azı mı çıktı? Önlerden çıkar diye biliyorum..
Popo sakincali diyebiliyorum ozellikle erkek çocukta uyuyunca ölçebilirsin ya da kulaktan ölçen cihazlar var onlardan temin etmelisinAy yok bizimkikucagimdada öksürüyor yazık bugün bi takip edeyim ateş-i hep polodan ölçüyorum artık 6 aya yaklaştı koltuk.altini kaldırmıyor nasılolcecem
Ek gıda alıyor mu ?Çok fena pişik oldu kızım. Diş çıkmak üzere çok belirginleşti ama eti yırtmadı henüz. Sebep diş olabilir mi, düşünüyorum ama başka pişik yapacak değişik bi durum olmadı sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?