2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kizlar bebislere ne tür oyunlar oynatiyorsunuz? Ben oyuncaklarini bantliyorum onlari söküyor kartlar var onlari anlatiyorum sarki soyleyip dans ediyoruz baska neler yapilabilir ?
Aynen ya.. fış fış kayıkçı, gel babası gel (adam da evde bu arada) tel sarar bu kadar bizde.. oyun önerileri çok güzel olur..

Aynen bizim de böyle oldu, sabahları sadece bebek alıyorlarmış kimse yoktu.. hemşire de maskeliydi biz de.. hemşire dışında kimseye temas etmedik. İnşallah bulaşmamıştır..
Valla biz hemşireye bile temas etmedik hemşire aşı kartını bile doldurmadi ben 9 . Ay geldiğinizde doldururum dedi sisteme isliyomus. Benim de işime geldi yanımdaydı ama temas etmemek adına iyi oldu. Orda el dezenfektani da vardı kullandım ama bi yere temas etmemiştim iç rahatlığı oldu. O kadar tedirgin ve korku içindeydim ki çocuğuma bişey bulasicak falan diye

Kızlar bebegimde kuru öksürük başladı dün biraz bahçeye çıkarmıştım öncesinde banyoda yapmıştı usutmusmudur nasıl anlayacağım bide bu öksürük nasıl kesilecek yazık gıcık gibi oksurugu

İyi çok güzel benim de temas ettik dediğim aşıyı yapmış olması. Defteri zaten her defasında unutuyorum ben evde doldurdum yine..

Benimki üç gündür sürekli kuru öksürüyor ama canı sıkılınca biz bakalım diye öksürüyor eminim :) kucağa alınca hemen öksürmeyi bırakıp gülücük atmaya başlıyor
sizinki farklı olabilir.. ateş burun akıntısı hapşırdık vs.. takip etmeniz lazım..

Ay yok bizimkikucagimdada öksürüyor yazık bugün bi takip edeyim ateş-i hep polodan ölçüyorum artık 6 aya yaklaştı koltuk.altini kaldırmıyor nasılolcecem

Bizim de çocuk felci damlasını eline dezenfektan sıkıp hazırda bekleyen diğer hemşire damlattı. Aşı kartını da biz çıktık, hemşire doldurup arabaya getirdi. Dışarıda ek gıda ile ilgili bilgi verdi.

Ilık su içir. Elmayı suda kaynatıp çay gibi suyunu verebilirsin öksürüğü iyi gelir

Bizim baba da aynı. Normal demekki. Ben hastane çıkışının ince battaniyesi ile yatırıyorum. Yine terliyor. Üşüyecek diye korkuyorum ama biraz kalın örtsem daha çok terliyor. Ben bile daha kalın pike alıyorum üzerime.

Ya bende pure yemesi taraftari degilim ama hemen bogazinda kaliyor oksuruyor yutamiyor sizdede oluyor mu

Ay ya iyice tatlandilar Allah ima sukurler olsun bugunleride gorduk Allah isteyen herkese nasip etsin

Çok fena pişik oldu kızım. Diş çıkmak üzere çok belirginleşti ama eti yırtmadı henüz. Sebep diş olabilir mi, düşünüyorum ama başka pişik yapacak değişik bi durum olmadı sanki
Diş Eti dönemi psişik olur. Asitli yicekler tukemeyin sütten de geçtiği için domates acı baharatlı kızartma bunları sennde bırak bi süre. Bizim ilk diş çıktı. Azı dişi

Ya bende pure yemesi taraftari degilim ama hemen bogazinda kaliyor oksuruyor yutamiyor sizdede oluyor mu
Daha çok küçükler, şuan püre yediriyorum ben.. yavaş yavaş öğrenecekler pütürlüyü de.. benimki daha 6. Ayını yarın dolduracak. 7 Aydan sonra başlarım ufak ufak pütürlü bırakmaya.. çocuğa da bağlı ama kimi çocuk becerikli oluyor da, öğürte öğürte alıştırmaya gerek görmüyorum ben..

Ay yok bizimkikucagimdada öksürüyor yazık bugün bi takip edeyim ateş-i hep polodan ölçüyorum artık 6 aya yaklaştı koltuk.altini kaldırmıyor nasılolcecem
Popo sakincali diyebiliyorum ozellikle erkek çocukta uyuyunca ölçebilirsin ya da kulaktan ölçen cihazlar var onlardan temin etmelisin
Çok fena pişik oldu kızım. Diş çıkmak üzere çok belirginleşti ama eti yırtmadı henüz. Sebep diş olabilir mi, düşünüyorum ama başka pişik yapacak değişik bi durum olmadı sanki
Ek gıda alıyor mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…