Diş Eti dönemi psişik olur. Asitli yicekler tukemeyin sütten de geçtiği için domates acı baharatlı kızartma bunları sennde bırak bi süre. Bizim ilk diş çıktı. Azı dişi
Ek gıda alıyor ama farklı birşey vermedim uzun süredir yediği şeyler. Ben kendim nar yemiştim alakası olabilir mi ki :/ iyice arttı pişik, krem de fayda etmiyor
Çok fena pişik oldu kızım. Diş çıkmak üzere çok belirginleşti ama eti yırtmadı henüz. Sebep diş olabilir mi, düşünüyorum ama başka pişik yapacak değişik bi durum olmadı sanki
Daha çok küçükler, şuan püre yediriyorum ben.. yavaş yavaş öğrenecekler pütürlüyü de.. benimki daha 6. Ayını yarın dolduracak. 7 Aydan sonra başlarım ufak ufak pütürlü bırakmaya.. çocuğa da bağlı ama kimi çocuk becerikli oluyor da, öğürte öğürte alıştırmaya gerek görmüyorum ben..
Ben direkt puturluye gectim ve Ugur guldur guldur kustu.Emre bogazinda kalinca korktu ve 3 gun agzini acmadi kasik uzattigimda.O yuzden erken oldugunu ben de dusunuyorum.
Ben direkt puturluye gectim ve Ugur guldur guldur kustu.Emre bogazinda kalinca korktu ve 3 gun agzini acmadi kasik uzattigimda.O yuzden erken oldugunu ben de dusunuyorum.
Ek gıda alıyor ama farklı birşey vermedim uzun süredir yediği şeyler. Ben kendim nar yemiştim alakası olabilir mi ki :/ iyice arttı pişik, krem de fayda etmiyor
Egzama sonuç zaten, egzamadır ve kaynağı alerji olabilir.. kusma da alerji belirtisi.. herşey olabilir, kremler temizlik ürünleri, toz, tüy veya gıda.. testler bile çok güvenilir olmuyor test negatif olsa bile alerji olabiliyor acayip birşey..
burun hırıltısı, mukuslu kaka, popoda geçmeyen kızarıklık var mi?
Ayy rint bağırsağı tıkanırsa falan diye ödüm koptu. Küçük bir parça ama babam da kağıt yutan her çocuğa birşey olsa, nüfur epey az olurdu diye telefonda dalga geçti benimle
Dede süper :))
Benim de iki gün önce oldu aynısı. Mavi kağıttan gemi yaptık büyüğe, büyük su istedi aynı odanın icinde onu verdim, arkamı dönüp bir baktım ufakligin ağzı mavi, geminin de bir ucu yok. Ağzında kalan parçayı aldım ve hemen emzirdim
Portakal mandalina nar domates anne sütünden de geçince pişik yapabilir. Ama geriye dönüp okuyamadım diğer ihtimaller ne ise onlarında degerlendirmek gerek.
Bizim baba da aynı. Normal demekki. Ben hastane çıkışının ince battaniyesi ile yatırıyorum. Yine terliyor. Üşüyecek diye korkuyorum ama biraz kalın örtsem daha çok terliyor. Ben bile daha kalın pike alıyorum üzerime.
Özellikle kafa terlemesi varsa d vit ve demir eksikliğinde oluyor. Benim büyük de incecik penye pijama üstüne çarşaf ile yatıyor ama ense boyun sırt sırılsıklam, çok terliyor.
Çok fena pişik oldu kızım. Diş çıkmak üzere çok belirginleşti ama eti yırtmadı henüz. Sebep diş olabilir mi, düşünüyorum ama başka pişik yapacak değişik bi durum olmadı sanki
Aynen bizim de böyle oldu, sabahları sadece bebek alıyorlarmış kimse yoktu.. hemşire de maskeliydi biz de.. hemşire dışında kimseye temas etmedik. İnşallah bulaşmamıştır..
Tarhana olur, yogurt corbasına katılır. Sebze pğrelerinn içine katıp tat verir, bal kabağı corbasına, kabak bulgur corbasına katılır. Valla brn tüm sebze pğrelerine ılıtıp aktardım, cok severleri. Bunda daha çorbaya gecmedim. Aslında gecsem daha ıyı ıcee
Tarhana olur, yogurt corbasına katılır. Sebze pğrelerinn içine katıp tat verir, bal kabağı corbasına, kabak bulgur corbasına katılır. Valla brn tüm sebze pğrelerine ılıtıp aktardım, cok severleri. Bunda daha çorbaya gecmedim. Aslında gecsem daha ıyı ıcee
Üçüncü çocuk olunca insana bı uyuşukluk mu gelyor yoksa iki çocukla uğraşırken üçüncü de yoruluyor muyuz ne bende ek gıda konusunda tam geçmedim bir uyuşukluk var