2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Popo sakincali diyebiliyorum ozellikle erkek çocukta uyuyunca ölçebilirsin ya da kulaktan ölçen cihazlar var onlardan temin etmelisin

Ek gıda alıyor mu ?
Ek gıda alıyor ama farklı birşey vermedim uzun süredir yediği şeyler. Ben kendim nar yemiştim alakası olabilir mi ki :/ iyice arttı pişik, krem de fayda etmiyor

Çok fena pişik oldu kızım. Diş çıkmak üzere çok belirginleşti ama eti yırtmadı henüz. Sebep diş olabilir mi, düşünüyorum ama başka pişik yapacak değişik bi durum olmadı sanki
Benimkide pişik oldu o kadar dikkat ettiğim halde ne yapsam gecmiyor bende dişe bağlıyorum galiba o yüzden

Ben direkt puturluye gectim ve Ugur guldur guldur kustu.Emre bogazinda kalinca korktu ve 3 gun agzini acmadi kasik uzattigimda.O yuzden erken oldugunu ben de dusunuyorum.

Hırıltı yok kakası da mukuslu değil,yalnız popo bir aydır kızarık.hiçbir şey vermediğim günlerde de aynı ne yapacağım bilemiyorum çok zor bir durum

Ayy rint bağırsağı tıkanırsa falan diye ödüm koptu. Küçük bir parça ama babam da kağıt yutan her çocuğa birşey olsa, nüfur epey az olurdu diye telefonda dalga geçti benimle
Dede süper :))
Benim de iki gün önce oldu aynısı. Mavi kağıttan gemi yaptık büyüğe, büyük su istedi aynı odanın icinde onu verdim, arkamı dönüp bir baktım ufakligin ağzı mavi, geminin de bir ucu yok. Ağzında kalan parçayı aldım ve hemen emzirdim

Ek gıda alıyor ama farklı birşey vermedim uzun süredir yediği şeyler. Ben kendim nar yemiştim alakası olabilir mi ki :/ iyice arttı pişik, krem de fayda etmiyor
Portakal mandalina nar domates anne sütünden de geçince pişik yapabilir. Ama geriye dönüp okuyamadım diğer ihtimaller ne ise onlarında degerlendirmek gerek.

Özellikle kafa terlemesi varsa d vit ve demir eksikliğinde oluyor. Benim büyük de incecik penye pijama üstüne çarşaf ile yatıyor ama ense boyun sırt sırılsıklam, çok terliyor.

İlk oglumda ilk önce ön ortalar sonra üst ortalar çıktı. Bu küçük bizi ters köşe yaptı. Normalde bir buçuk yaş sonrası çıkar aslinda
Ahhh maşallah kuzuya hayırlı uğurlu olsun dişi Allah haram lokma yedirmesin.
Büyük de ilk dışını 10 aylıkken çıkardı, üst sol ön dış

Yathama
Tarhana olur, yogurt corbasına katılır. Sebze pğrelerinn içine katıp tat verir, bal kabağı corbasına, kabak bulgur corbasına katılır. Valla brn tüm sebze pğrelerine ılıtıp aktardım, cok severleri. Bunda daha çorbaya gecmedim. Aslında gecsem daha ıyı ıcee

Üçüncü çocuk olunca insana bı uyuşukluk mu gelyor yoksa iki çocukla uğraşırken üçüncü de yoruluyor muyuz ne bende ek gıda konusunda tam geçmedim bir uyuşukluk var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…