Ah sahol canım biz ek gıdaya geçemedik kaldıramadı diye bu dokunmaz demiIlık su içir. Elmayı suda kaynatıp çay gibi suyunu verebilirsin öksürüğü iyi gelir
Amin cnm ne güzel dua öyleAhhh maşallah kuzuya hayırlı uğurlu olsun dişi Allah haram lokma yedirmesin.
Büyük de ilk dışını 10 aylıkken çıkardı, üst sol ön dış
Mirac ben et suyu ve tavuk suyu yaptım . Her corbaya veya sebze purelerine küçük bı küp atıyorum. Et sulu olan mamaları daha sevdi. Hem alışsın istiyorum. Zira ben hala et suyu kemik suyu hiç sevmemYathama
Tarhana olur, yogurt corbasına katılır. Sebze pğrelerinn içine katıp tat verir, bal kabağı corbasına, kabak bulgur corbasına katılır. Valla brn tüm sebze pğrelerine ılıtıp aktardım, cok severleri. Bunda daha çorbaya gecmedim. Aslında gecsem daha ıyı ıcee
Popo sakincali diyebiliyorum ozellikle erkek çocukta uyuyunca ölçebilirsin ya da kulaktan ölçen cihazlar var onlardan temin etmelisin
Ek gıda alıyor mu ?
Ay peki nubynasıl nuk yok cnm benim gittiğim yerde malesef tombeer tipple doye bisey var suavixmi ne o varAma avent damlatmaz dese de damlatiyor maalesef. Kullanışlı ama çantaya at çık olmuyor. Varsa orada nuk bak bir de istersen ya da Chicco
Ya benim ilk bebeğim canımın ici ama yorgunum ya tamam heyecan falandı ama simsi korkusu kaldı ek gıda uff gıcıkÜçüncü çocuk olunca insana bı uyuşukluk mu gelyor yoksa iki çocukla uğraşırken üçüncü de yoruluyor muyuz ne bende ek gıda konusunda tam geçmedim bir uyuşukluk var
Evde abi ya da abla olunca bu tarz kazalar kaçınılmaz oluyor sanırımDede süper :))
Benim de iki gün önce oldu aynısı. Mavi kağıttan gemi yaptık büyüğe, büyük su istedi aynı odanın icinde onu verdim, arkamı dönüp bir baktım ufakligin ağzı mavi, geminin de bir ucu yok.Ağzında kalan parçayı aldım ve hemen emzirdim
Elma vermiştin sanırım. O dokunmadıysa bu da dokunmaz. Elmayı soy, dilimle suyun içine at kaynasın. Sonra da süz suyu ılıyınca verAh sahol canım biz ek gıdaya geçemedik kaldıramadı diye bu dokunmaz demi
Elmayla fena değildi de 3.gunu kalasında kan olmuştu ama suyu hafif olur yarın bio elma alayim inşallah bi çay kaşığı falan yeterli olurmu kiElma vermiştin sanırım. O dokunmadıysa bu da dokunmaz. Elmayı soy, dilimle suyun içine at kaynasın. Sonra da süz suyu ılıyınca ver
Canım ben artık ugrasmıyorum büyük plastik kaselere kemik suyu et suyu doldurup atıyorum. Her corbaya 1 kase atıyorum. Büyük oğlanlar et suyu olmayan corba ıcınce arabalarda şaşırıyor... Ben 10 günde dana ilikli kemik aldırmıyorum. İçine soğan maydanoz la pişirip duduklude atıyorum buzluga. Benım buzdolabı büyük oldugu ıcın cok atıyorum. Bulgur pilavı corbakara koyuyorum. Ben yarın corbakara baslayayım bebegıme. Hem bana kolaylık tuz atmam. Bebegınkını ayırıp öyle tuz atarım. Benim kuzu avakadoyu cok sevdi. Gunde 1 tane yiyor. Eşim diyor bu nerde ucuz şey varsa yemiyor elmayı sevmedi... Avakado yıyor.. 3.gunde bugün ilk kez yarım muz yedıMirac ben et suyu ve tavuk suyu yaptım . Her corbaya veya sebze purelerine küçük bı küp atıyorum. Et sulu olan mamaları daha sevdi. Hem alışsın istiyorum. Zira ben hala et suyu kemik suyu hiç sevmembebekken damagi tanisin sevsin inşallah
Canım bende de 3 cocuk var hele şimdi hepsi evde... Valla bana kalsa krese kadar emzıreyım. 6 ay 1.5 haftalıkkenn başladım.. Bebegım 3 gün reddetti. Bugun yenı yenı almaya yutjunmaya basladı. Çok da geç kalmamak gerekmiş. Ev işi bitmiyor, kahvaltı bitiyor yemek derdı baskıyı. Oğlanların etkinliğinı yaptır sürekli kavga ayır. Ek gıdayı bugün yedı ama uyku rutini bozuldu. Her oğleden sonra 3.5 saat uyur. Kalktı acken ek gıda verdım. Oynadı etti 20. 30 da yattı gece 24.00 te kalktı. Şimdi oyun halısında oynuyo bana bakuyo. Cin gıbı... Karnı ıyı doydu demek yattı... Allahtan bu 3 numara sakin. Hıc alamıyor sadece ıhılıyor.. Annem de dıyo aglat ses telleri gelişmezçmesela gece uyanıyor ağlamuyor ıhı hı dıye söyleniyor. Oyle uyanıyorum. Benım dıger ıkısı öyle gece bagırırlarfı komşu duyardı. Bız salonda olsak duymuyozÜçüncü çocuk olunca insana bı uyuşukluk mu gelyor yoksa iki çocukla uğraşırken üçüncü de yoruluyor muyuz ne bende ek gıda konusunda tam geçmedim bir uyuşukluk var
Valla işte çok zor, dr. Görüşü alırsınız şu salgın durulunca.. alerji olabilir de olmayabilir de.. sadece benim bildiğim test negatif bile çıksa alerji olabilir o nedenle uzman görüşü önemli..Hırıltı yok kakası da mukuslu değil,yalnız popo bir aydır kızarık.hiçbir şey vermediğim günlerde de aynı ne yapacağım bilemiyorum çok zor bir durum
Hareketli olan yani Ugur her acidan ileride gidiyor.O zaten coktan kesfetmisti Emreyi.Sirnasiyor.Elindeki oyuncagi aliyor aglatiyor digerii.Emre yeni yeni kesfediyor Uguru.Bugun ilk defa biri oburunun agzindaki emzige uzanip aldi.İkizlerin birbiri ile arası nasıl. Oynuyorlar mı
Ay darısı başımızaKızlar dişimiz çıktı Altan bir tane digeride gelmek üzere
Evet muhtemelen dişten oldu çnkü bugün 3üncü dişimiz patlamışEvet diş dönemi pişik de olabiliyor.
Cnm çok zor benimde 3tane ikisi 9ve11yasinda ama sürekli ses ve kavga evde tutmak Cook zor inan bebek uyamiyor bile susun demekden bıktım eşimde evde ucertsiz izinde corone bitsin kavgayı yicem yoksa canları sagolsun ginedeCanım bende de 3 cocuk var hele şimdi hepsi evde... Valla bana kalsa krese kadar emzıreyım. 6 ay 1.5 haftalıkkenn başladım.. Bebegım 3 gün reddetti. Bugun yenı yenı almaya yutjunmaya basladı. Çok da geç kalmamak gerekmiş. Ev işi bitmiyor, kahvaltı bitiyor yemek derdı baskıyı. Oğlanların etkinliğinı yaptır sürekli kavga ayır. Ek gıdayı bugün yedı ama uyku rutini bozuldu. Her oğleden sonra 3.5 saat uyur. Kalktı acken ek gıda verdım. Oynadı etti 20. 30 da yattı gece 24.00 te kalktı. Şimdi oyun halısında oynuyo bana bakuyo. Cin gıbı... Karnı ıyı doydu demek yattı... Allahtan bu 3 numara sakin. Hıc alamıyor sadece ıhılıyor.. Annem de dıyo aglat ses telleri gelişmezçmesela gece uyanıyor ağlamuyor ıhı hı dıye söyleniyor. Oyle uyanıyorum. Benım dıger ıkısı öyle gece bagırırlarfı komşu duyardı. Bız salonda olsak duymuyoz
Çıkar cnm sagolAy darısı başımıza
1 aydır üst dişler damaktan görünüyor ve şiş ama bir türlü çıkamadı. Sağlıklı dişleri olsun bebişinizin
Ya benim ilk bebeğim canımın ici ama yorgunum ya tamam heyecan falandı ama simsi korkusu kaldı ek gıda uff gıcık
Ay bunlar çok tatlı maşallah ayağını yiyen hangisi pek akılı kendi canını niye yansın kardeşi dişlik yapmışHareketli olan yani Ugur her acidan ileride gidiyor.O zaten coktan kesfetmisti Emreyi.Sirnasiyor.Elindeki oyuncagi aliyor aglatiyor digerii.Emre yeni yeni kesfediyor Uguru.Bugun ilk defa biri oburunun agzindaki emzige uzanip aldi.döne döne biri sagdan digeri soldan gelip ortada birbirlerine carpiyolar,kulaklarina asimalar basladi bu sira izin vermiyorum.Bir de fotograftaki gibi kendi elleri,ayaklari yetmiyor kardesinin ayagiyla dislerini kasiyolar asiri seviyorum bu durumu
Maşallah, diş kaşıma konusunda birbirlerine yardımcı oluyorlar ne güzelHareketli olan yani Ugur her acidan ileride gidiyor.O zaten coktan kesfetmisti Emreyi.Sirnasiyor.Elindeki oyuncagi aliyor aglatiyor digerii.Emre yeni yeni kesfediyor Uguru.Bugun ilk defa biri oburunun agzindaki emzige uzanip aldi.döne döne biri sagdan digeri soldan gelip ortada birbirlerine carpiyolar,kulaklarina asimalar basladi bu sira izin vermiyorum.Bir de fotograftaki gibi kendi elleri,ayaklari yetmiyor kardesinin ayagiyla dislerini kasiyolar asiri seviyorum bu durumu
Maşallah hızlı seninkiEvet muhtemelen dişten oldu çnkü bugün 3üncü dişimiz patlamışve pişik de geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?