Cok ama cok tatlilar massallah.bakmasi cok zor ama ne guzel birbirlerine arkadasHareketli olan yani Ugur her acidan ileride gidiyor.O zaten coktan kesfetmisti Emreyi.Sirnasiyor.Elindeki oyuncagi aliyor aglatiyor digerii.Emre yeni yeni kesfediyor Uguru.Bugun ilk defa biri oburunun agzindaki emzige uzanip aldi.döne döne biri sagdan digeri soldan gelip ortada birbirlerine carpiyolar,kulaklarina asimalar basladi bu sira izin vermiyorum.Bir de fotograftaki gibi kendi elleri,ayaklari yetmiyor kardesinin ayagiyla dislerini kasiyolar asiri seviyorum bu durumu
Ekim anneleri sayfasını ben de takip ediyorum ama kimseyi tanıyamadım. Sohbet grubu gibi degil zaten. Burayla pek ilgisi yok gibiBen bilemedim kimseyi:))sana bakayım bi bulabilirsem yazacam
Bende tavuk ve et suyunu buz kaliplarina döküp donduruyorum. Her çorbaya pureye bı küp atıyorum. Bizimki muz sevio. Elma sevmedi.Canım ben artık ugrasmıyorum büyük plastik kaselere kemik suyu et suyu doldurup atıyorum. Her corbaya 1 kase atıyorum. Büyük oğlanlar et suyu olmayan corba ıcınce arabalarda şaşırıyor... Ben 10 günde dana ilikli kemik aldırmıyorum. İçine soğan maydanoz la pişirip duduklude atıyorum buzluga. Benım buzdolabı büyük oldugu ıcın cok atıyorum. Bulgur pilavı corbakara koyuyorum. Ben yarın corbakara baslayayım bebegıme. Hem bana kolaylık tuz atmam. Bebegınkını ayırıp öyle tuz atarım. Benim kuzu avakadoyu cok sevdi. Gunde 1 tane yiyor. Eşim diyor bu nerde ucuz şey varsa yemiyor elmayı sevmedi... Avakado yıyor.. 3.gunde bugün ilk kez yarım muz yedı
Benim büyük oğlan öyleydi. Anneme yatiya giderdim annemler gece hiç uyanmadi derlerdi. Hâlbuki sabaha kadar emme modCanım bende de 3 cocuk var hele şimdi hepsi evde... Valla bana kalsa krese kadar emzıreyım. 6 ay 1.5 haftalıkkenn başladım.. Bebegım 3 gün reddetti. Bugun yenı yenı almaya yutjunmaya basladı. Çok da geç kalmamak gerekmiş. Ev işi bitmiyor, kahvaltı bitiyor yemek derdı baskıyı. Oğlanların etkinliğinı yaptır sürekli kavga ayır. Ek gıdayı bugün yedı ama uyku rutini bozuldu. Her oğleden sonra 3.5 saat uyur. Kalktı acken ek gıda verdım. Oynadı etti 20. 30 da yattı gece 24.00 te kalktı. Şimdi oyun halısında oynuyo bana bakuyo. Cin gıbı... Karnı ıyı doydu demek yattı... Allahtan bu 3 numara sakin. Hıc alamıyor sadece ıhılıyor.. Annem de dıyo aglat ses telleri gelişmezçmesela gece uyanıyor ağlamuyor ıhı hı dıye söyleniyor. Oyle uyanıyorum. Benım dıger ıkısı öyle gece bagırırlarfı komşu duyardı. Bız salonda olsak duymuyoz
Bende baktım tek tek ama kimse tanıdık gelmediEkim anneleri sayfasını ben de takip ediyorum ama kimseyi tanıyamadım. Sohbet grubu gibi degil zaten. Burayla pek ilgisi yok gibi
Ya bende pure yemesi taraftari degilim ama hemen bogazinda kaliyor oksuruyor yutamiyor sizdede oluyor mu
Çok dikkat edin çok önemli benim3uncu çocuğum olmasına rağmen aklım gittiyor çabuk tıkanan bir çocuk cunkuGecen cumartesi basladik. Evet öğürüyor ama ya disari atiyor ya yutuyor.
Hatta bugun kendi yaptigim peyniri verdim isirdi kocaman sasirmadi ogurmedi korkmadi.
Masaya koyuyorum yiyecegini kendi alip agzina götürüyor. Mudahele etmiyorum
Ogurmesi normal. Yutamaz ya da cikaramazsa mudahele etmek icin takip ediyoruz. Hatta 5e kdar sayiyorum normale dönerse sorun yok
Benim oğlumda düzenli bi şekilde 150 cc devam sütü içiyodu ek gıda daha doğrusu tadımlık vermeye başladıktan sonra yarısını içmemeye başladı sürekli bırakıyo çok zorlanmaya başladım niye böyle yapıyo bende anlamıyorum bilen varsa bizi aydınlatsın arkadaşlarKızlar merhaba, ek gıdaya başlayalı 1 ay olmak üzere. Kahvaltı-öğlen ve ara öğün veriyorum. Ama bebeğim bu ara anne sütünü çok içmiyor. Önceden öğünde 150cc içerdi şimdi 60 cc içip bırakıyor. Böyle olması normal mi? Bu şekilde mi alıcak artık anne sütünü? Benim bebeğim gündüz emmiyor sadece gece emiyor. Gündüz sağarak besliyordum bazen yetmiyordu sütüm. Şimdi kalıyor sütler. Asla 60 cc sonrasını içmiyor
Ek gıda aldıgı için acıkmıyor olabilir. Dr. Emzirme aralarını aç. 3 saatte bir emzir, acıkmazsa ek gıda almaz dedi bana.Benim oğlumda düzenli bi şekilde 150 cc devam sütü içiyodu ek gıda daha doğrusu tadımlık vermeye başladıktan sonra yarısını içmemeye başladı sürekli bırakıyo çok zorlanmaya başladım niye böyle yapıyo bende anlamıyorum bilen varsa bizi aydınlatsın arkadaşlar
Hemen vermeye calışıyorum ben de ama suyu sevmedi şimdilik benim minik UmayEk gida verdikten sonra suyu ne zaman veriyorsunuz.
Ben yeme isi bitince hemen ustune su veriyorum aradan zaman gecmeden hala sofradayken
Hemen vermeye calışıyorum ben de ama suyu sevmedi şimdilik benim minik Umay
Ben yemek yerken de vermeye çalışıyorum, bittikten sonra da. Sonra da alıp emziriyorum.Ek gida verdikten sonra suyu ne zaman veriyorsunuz.
Ben yeme isi bitince hemen ustune su veriyorum aradan zaman gecmeden hala sofradayken
Minik sulukla denedim biberonla da verdim almadı suyu. Ama yine de veriyorum.Suyu neyle veriyorsunuz. Ilk ictiginde cay kasigiyl verdiler hep. Simdi biberonla veriyorum hep içiyor
Bende aynı şekilde veriyorum canım yemek bitiminde küçük delikli suluk ile.Ek gida verdikten sonra suyu ne zaman veriyorsunuz.
Hım elma kabız yapmaz diye biliyorum amaBizimkine en zaman elma versem kabiz oluyor
Bizde salya sadece 2inci ay civarı oldu, ondan sonra hiç salya olmadı 4üncü dişi çıkarmak üzereyiz, bütün bebeklerde olmuyor demk kiYa benim oğlumun salyalari azaldı. 2-3-4 . Aylarda daha fazlaydı. Şuan 6 aylık yok denecek kadar az. Acaba dissel bi sorun mu var. Doktora da gidemeyecegimiz bi dönemdeyiz malum tedirgin oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?