2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Cok ama cok tatlilar massallah.bakmasi cok zor ama ne guzel birbirlerine arkadas

Kızlar merhaba, ek gıdaya başlayalı 1 ay olmak üzere. Kahvaltı-öğlen ve ara öğün veriyorum. Ama bebeğim bu ara anne sütünü çok içmiyor. Önceden öğünde 150cc içerdi şimdi 60 cc içip bırakıyor. Böyle olması normal mi? Bu şekilde mi alıcak artık anne sütünü? Benim bebeğim gündüz emmiyor sadece gece emiyor. Gündüz sağarak besliyordum bazen yetmiyordu sütüm. Şimdi kalıyor sütler. Asla 60 cc sonrasını içmiyor

Bende tavuk ve et suyunu buz kaliplarina döküp donduruyorum. Her çorbaya pureye bı küp atıyorum. Bizimki muz sevio. Elma sevmedi.

Benim büyük oğlan öyleydi. Anneme yatiya giderdim annemler gece hiç uyanmadi derlerdi. Hâlbuki sabaha kadar emme mod sesi cikmazdi mirildanirdi sadece. Küçük tam bir çığırtkan cirlamaya başlayınca hemen odaların kapisini kapatıyorum abisi uyanmasin diye

Ya bende pure yemesi taraftari degilim ama hemen bogazinda kaliyor oksuruyor yutamiyor sizdede oluyor mu

Gecen cumartesi basladik. Evet öğürüyor ama ya disari atiyor ya yutuyor.

Hatta bugun kendi yaptigim peyniri verdim isirdi kocaman sasirmadi ogurmedi korkmadi.

Masaya koyuyorum yiyecegini kendi alip agzina götürüyor. Mudahele etmiyorum

Ogurmesi normal. Yutamaz ya da cikaramazsa mudahele etmek icin takip ediyoruz. Hatta 5e kdar sayiyorum normale dönerse sorun yok

Çok dikkat edin çok önemli benim3uncu çocuğum olmasına rağmen aklım gittiyor çabuk tıkanan bir çocuk cunku

Benim oğlumda düzenli bi şekilde 150 cc devam sütü içiyodu ek gıda daha doğrusu tadımlık vermeye başladıktan sonra yarısını içmemeye başladı sürekli bırakıyo çok zorlanmaya başladım niye böyle yapıyo bende anlamıyorum bilen varsa bizi aydınlatsın arkadaşlar

Ek gıda aldıgı için acıkmıyor olabilir. Dr. Emzirme aralarını aç. 3 saatte bir emzir, acıkmazsa ek gıda almaz dedi bana.

Ek gida verdikten sonra suyu ne zaman veriyorsunuz.

Ben yeme isi bitince hemen ustune su veriyorum aradan zaman gecmeden hala sofradayken
Ben yemek yerken de vermeye çalışıyorum, bittikten sonra da. Sonra da alıp emziriyorum.
Ben alıştırma bardağında denedim sevmedi ,çay bardağı kullanıyorum ama zor oluyo

Ya benim oğlumun salyalari azaldı. 2-3-4 . Aylarda daha fazlaydı. Şuan 6 aylık yok denecek kadar az. Acaba dissel bi sorun mu var. Doktora da gidemeyecegimiz bi dönemdeyiz malum tedirgin oldum.

Ya benim oğlumun salyalari azaldı. 2-3-4 . Aylarda daha fazlaydı. Şuan 6 aylık yok denecek kadar az. Acaba dissel bi sorun mu var. Doktora da gidemeyecegimiz bi dönemdeyiz malum tedirgin oldum.
Bizde salya sadece 2inci ay civarı oldu, ondan sonra hiç salya olmadı 4üncü dişi çıkarmak üzereyiz, bütün bebeklerde olmuyor demk ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…