2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ya benim oğlumun salyalari azaldı. 2-3-4 . Aylarda daha fazlaydı. Şuan 6 aylık yok denecek kadar az. Acaba dissel bi sorun mu var. Doktora da gidemeyecegimiz bi dönemdeyiz malum tedirgin oldum.
Dişi ile ilgili ne olacak ki? Benim oğlumun ilk dişi 11 aylık çıktı, hiç de sorunu yok maşallahı var .. rahat olun bence..

Bizimkine en zaman elma versem kabiz oluyor
Elmayi tadini unutmasin diye 1-2 kaşık verip armut verebilirsin.kabizsa armut ishalse elma muz vermek daha doğru bagirsaklar alışana kadar en azindan.
Ek gida verdikten sonra suyu ne zaman veriyorsunuz.

Ben yeme isi bitince hemen ustune su veriyorum aradan zaman gecmeden hala sofradayken
Ek gida sonrasida vermiyorum alıştırma bardağı ile aralardada veriyorum alışsın sevsin suyu sık sık veriyorum bazen 1-2 yudum alıyor bazen buuu yapiyor istemiyor.
Ya benim oğlumun salyalari azaldı. 2-3-4 . Aylarda daha fazlaydı. Şuan 6 aylık yok denecek kadar az. Acaba dissel bi sorun mu var. Doktora da gidemeyecegimiz bi dönemdeyiz malum tedirgin oldum.
Bizim salyalarda az hatta dediğin gibi yok gibi.bundan sonrasi galiba diş gelmeye 1 hafta kala falan salyalar olacak yine.

Ben hepsine koyuyorum neredeyse sebze çorbasına pirinçli çorbaya falan hepsinde kullanabilirsin
Ek gida verdikten sonra suyu ne zaman veriyorsunuz.

Ben yeme isi bitince hemen ustune su veriyorum aradan zaman gecmeden hala sofradayken
Yemek arasında ve yemekten sonra mutlaka veriyorum
Bizimki de öyle dişlerin de gelesi yok gibi kaşınıyor ama sadece o kadar

Bizde salya sadece 2inci ay civarı oldu, ondan sonra hiç salya olmadı 4üncü dişi çıkarmak üzereyiz, bütün bebeklerde olmuyor demk ki
Dişi ile ilgili ne olacak ki? Benim oğlumun ilk dişi 11 aylık çıktı, hiç de sorunu yok maşallahı var .. rahat olun bence..
Yeğenim iki yaşına kadar aşırı salyaliydi ben de erken dönemde salya olup sonra olmayınca acaba diş çıkmayacak mı bi sorun mu var diye düşünmüştüm . Size ve cevap veren diğer arkadaşlara teşekkürler. Demek ki yeğenimdeymis sorun

QUOTE="Platinus, post: 63569367, member: 552869"]
Çok dikkat edin çok önemli benim3uncu çocuğum olmasına rağmen aklım gittiyor çabuk tıkanan bir çocuk cunku
[/QUOTE]
enim
Yok gayet normal. Büyüdükçe azalıyor. Büyük oğlumda 4.ayda diş çıkaracak gibi başlamıştı salyaya. 6.ay gibi bitmişti. Dişi 8 - 9aylıkken çıkarmıştı. Büyüyünce çıkarması daha iyi

Kızlar kisa kol iç badilerimiz küçüldü olanlarda 5 tane yetmiyor.yarim kol ve sıfır kol e bebek hellobayb den iç badi alacağım kaliplar küçük ama ne kadar küçük kestiremiyorum.8 kilo 68-70 cm falan oğlan.1 yaş mi alayım.kullanan vardır bi fikir versenize.

Bizde salya sadece 2inci ay civarı oldu, ondan sonra hiç salya olmadı 4üncü dişi çıkarmak üzereyiz, bütün bebeklerde olmuyor demk ki
Off bizimki üç aylıkken başladı salyalar. Yedi aylık olduk zirvedeyiz. Günde kaç değiştiriyoruz belli değil. Bazı günler duruyo iki üç gün sonra tekrar baslio. Bı tane disimiz çıktı azı dişi. Başka yok suan

Bir yaş iyi olur cnm. Rahat giyer hem. Dokuz aylık zibinlar tam oluo şuan. Bez biraz sisince komik oluyor bende bakicam elimde ne kadar bir yaş var. Büyük oglumda kalanları giyiyor küçüğüm bazen arada bikac yeni alıyorum yazık diyorum ikinci diye hep ikinci el mi gitcek yavrum

İç badi abiden kalanlarin gideri olurda en üst giydirmede sıfır daha güzel oluyor.yoksa resimlerde hep abinin eskisi anne vicdan yapıyor . sağol canım 1 yaş alayim

İç badi abiden kalanlarin gideri olurda en üst giydirmede sıfır daha güzel oluyor.yoksa resimlerde hep abinin eskisi anne vicdan yapıyor . sağol canım 1 yaş alayim
Hediyeler çok geldi Allah'tan. Abisinin giysileri giyince hep resim çekiyorum. Büyük oğlumun da her giysiyle resmi vardı. Sonra kolaj yapıyorum kız olsaydı ikinci herşeyi sıfırdan alırdım ama acimazdim

Canim ben de ayni sekilde hem ilikli etli kemik suyu hem de yaptigim peynir alti suyunu boyle buz posetlerine koydum. Herseyde kullaniyorum. Peynir alti sularini kahvalti karisimina mutlaka ekliyorum her gun. Bugun bebek muhallebesi yaptim keciboynuzu ozuyle ona bile iki tane kattim bu sulardan. Bir de organik tavugum var buzlukta biraz azalsin kemikler onu da kaynatip boyle buz posetlerine koyacagim.

Kizlar bebegi tam 6 aylik olan ve ek gidada 1 cay bardagi kadar alan var mi?
Bizimki 6.5 aylık yese çay bardağı kadar veririm ama henüz o kadar yiyemiyor.kahve fincani ile yoğurt yediği oldu ama.bu biraz bebeğin kilosu yemesi ilede ilgili.senin bebegin daha toplu bir çocuk onun yemesi normal .ama aralara 3 saat koyarsan iyi olur ki miğde çokta büyümesin.yada 1 çay bardağı kati gida sonrası öğün emzirip migdeyi rahatlatabilirsin.

Z zeraseba yanlış olmuş yapanı buldum.
-Pandora- bunlar bu şekilde poşetler mi yoksa biseyin içine koyup mu şekil verdin.
Bir günde toplam bir çay bardağından fazla yiyo. Biz beş buçuk aylıkken başlamıştık o zaman bir günde ancak küçük bi çay bardağı ile yiyodu. Eğer fazla verirsem şuan daha az emiyo onun dengesini sağlamak önemli

Buz torbasi boyle kendinden kilitli sistem bunun icine dolduruyorsun direkt boyle oluyor.

Canım sen et suyu muydu poşetlere koymuştun. O poşetlerin kendisi mi o şekildeydi yoksa sen poşete doldurup buzluk gibi biseyin içine koyup mu şekil vermiştin
Buz kalıbı varya buzluktan çıkan . Ona döküp dondurdum. Her yemeğe bı küp atıyorum çorbaya sebze purelerine. Haftada bı tekrar yapiyorum

Bizim ki 7 aylik olmak üzere e bebek 1 yaş giydiriyorum biraz büyük oluyor bana gore daha iyi kalıpları küçük canım onların önümüzdeki aylarda olmaz diye düşünüyorum hatta
1 ogunumuz 1 çay bardağı suan 6 ay 3 haftalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…