2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ya aslında d vitamini takviyeli folik asitler var multivitaminler var hani zararlıysa onların içine nasıl koyuyorlar ben de bilemedim ki ya
Merhaba, ben zararlı olduğunu pek zannetmiyorum, bana doktorum pozitifi görür görmez d vitamini yazmıştı, şu anda değerim olması gerekenin bile üzerinde çıktı, zararı olur mu dedim hiçbir zararı olmaz dedi, karaciğer enzimlerim de normaldi.

Doktor bana da 5+3 teşekkür folik asit falbiolu bırak deyip decavit verdi..İçinde diğer vitaminlerle birlikte folik asit var diye..Herhalde vardır bir hayır:)

Kızlar bugun gittim doktoruma elhamdulillah kalp atışlarımızı derindende olsa duyduk .
Darısı diğer bekleyen arkadaşlara
Ay kuzum çok şükür ya çok şükür güzel haberlerle geldin. Hep sağlıkla ilerlesin kuzucuklarımız

Reactions: H E
Merhaba kizlar nasip olursa bende ekimde bebegimi kucagima alicam bende ekim ayi anne adayi olarak araniza katilmak istiyorum
Oh oh buraya da hoş geldin canımcım :) hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah yavrularımızı

Veraa sen ne zaman gideceksin kontrole. Ben haftaya gitmeyi düşünüyorum. 8 haftalık olacak o zaman
Canım bana doktor 11-12.haftada gel dedi ama tabi duramam 9.haftada gideyim diyorum sonra 12 de giderim nasipse. Aslında çok merak ediyorum bebişimi, ne kadar büyüdüğünü :) sen gidersen bize de usg fotosu at canım hem günlerimiz yakındı :)

Foruma bayağıdır girememiştim. Doğum imzası silinmiş. Güncelleme olmuş galiba. Sizde de mi öyle
Evet canım ya bugün oldu bu yeni sistem ve ben hiç alışamdım bu yeniliğe. Önceden hep girmek isterdim buraya, şimdi gitmek istemiyorum resmen

Kızlar selam sat 20ocak bugun 5+5 hamılelık var çok şükür. Kalp atışlarını enerken nezaman duydunuz benım 2 düşügüm var malesef. Budefa inşallah sağlıkla kucağıma alırım inşallah. Haftaya cumartesı yanı 6+6 da cagrdı doktorum. 1hafta nasıl geçer bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…