Merhaba, ben zararlı olduğunu pek zannetmiyorum, bana doktorum pozitifi görür görmez d vitamini yazmıştı, şu anda değerim olması gerekenin bile üzerinde çıktı, zararı olur mu dedim hiçbir zararı olmaz dedi, karaciğer enzimlerim de normaldi.
Merhaba, ben zararlı olduğunu pek zannetmiyorum, bana doktorum pozitifi görür görmez d vitamini yazmıştı, şu anda değerim olması gerekenin bile üzerinde çıktı, zararı olur mu dedim hiçbir zararı olmaz dedi, karaciğer enzimlerim de normaldi.
Doktor bana da 5+3 teşekkür folik asit falbiolu bırak deyip decavit verdi..İçinde diğer vitaminlerle birlikte folik asit var diye..Herhalde vardır bir hayır:)
Canım bana doktor 11-12.haftada gel dedi ama tabi duramam 9.haftada gideyim diyorum sonra 12 de giderim nasipse. Aslında çok merak ediyorum bebişimi, ne kadar büyüdüğünü :) sen gidersen bize de usg fotosu at canım hem günlerimiz yakındı :)
Kızlar selam sat 20ocak bugun 5+5 hamılelık var çok şükür. Kalp atışlarını enerken nezaman duydunuz benım 2 düşügüm var malesef. Budefa inşallah sağlıkla kucağıma alırım inşallah. Haftaya cumartesı yanı 6+6 da cagrdı doktorum. 1hafta nasıl geçer bilmiyorum