- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
Hoş geldin canım, sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alalım inşallahKızlar selam sat 20ocak bugun 5+5 hamılelık var çok şükür. Kalp atışlarını enerken nezaman duydunuzbenım 2 düşügüm var malesef. Budefa inşallah sağlıkla kucağıma alırım inşallah. Haftaya cumartesı yanı 6+6 da cagrdı doktorum. 1hafta nasıl geçer bilmiyorum
Ben 7 de duymustum canim hepimiz senin gibi bu sureclerden gectik cokta guzel geciyor o hafta bol bol dua et insallah sorunsuzca kucagina almak nasip olurKızlar selam sat 20ocak bugun 5+5 hamılelık var çok şükür. Kalp atışlarını enerken nezaman duydunuzbenım 2 düşügüm var malesef. Budefa inşallah sağlıkla kucağıma alırım inşallah. Haftaya cumartesı yanı 6+6 da cagrdı doktorum. 1hafta nasıl geçer bilmiyorum
Okur canım inşallah. Bende haftaya cuma gününe randevu aldım eğer değiştirmezsemCanım bana doktor 11-12.haftada gel dedi ama tabi duramam 9.haftada gideyim diyorum sonra 12 de giderim nasipse. Aslında çok merak ediyorum bebişimi, ne kadar büyüdüğünü :) sen gidersen bize de usg fotosu at canım hem günlerimiz yakındı :)
Aminnn canım inşallah. Ya ben 2 kere kalp atmaması sebebıyle zorunlu kürtaj olunca fobi oldu bu durum bende. Galıba doktorumda bu sebeple kesın atması gereken gün çagırdı. Geç geldı bıraz bana 6+6 oyüzden sordumHoş geldin canım, sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alalım inşallahben 6+1 de karından usg ile duydum. Tabi yine de doktorun daha iyi yönkendirmiştir canım
İnşallah canım. Sen 6da da gitmişmiydin muayeneye. Yoksa dırrk 7demı gıttınBen 7 de duymustum canim hepimiz senin gibi bu sureclerden gectik cokta guzel geciyor o hafta bol bol dua et insallah sorunsuzca kucagina almak nasip olur
Kızlar selam sat 20ocak bugun 5+5 hamılelık var çok şükür. Kalp atışlarını enerken nezaman duydunuzbenım 2 düşügüm var malesef. Budefa inşallah sağlıkla kucağıma alırım inşallah. Haftaya cumartesı yanı 6+6 da cagrdı doktorum. 1hafta nasıl geçer bilmiyorum
Aminn inşallah. Karındanmı duyuldu acaba yoksa vajınalmıÇok erken zaten strese girmeyin lütfen stres hormonlarımızı etkiliyor meleginizi de böyle etkilemeyin . Ben 6+2 de gittim ama çok araştırdım o yuvkalp atışını duymama ihtimalimin olduğunu bilerek gittim ama şükür ki duydum . Siz de üzülmeyin 7-8-9 . Haftalarda duyanlar o kadar çok ki. Rabbim inşallah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin
Hep güzel haberlerle gelelim buraya inşallahOkur canım inşallah. Bende haftaya cuma gününe randevu aldım eğer değiştirmezsem
Ben de bi kez kalp atışı alınamaması nedeniyle kürtaj oldum canım. Seni çok iyi anlıyorum. Ama hep olumlu düşün ki olumlu olsun. Bu artık yepyeni bir gebelik, her şey çok güzel olucak hayırlısıylaAminnn canım inşallah. Ya ben 2 kere kalp atmaması sebebıyle zorunlu kürtaj olunca fobi oldu bu durum bende. Galıba doktorumda bu sebeple kesın atması gereken gün çagırdı. Geç geldı bıraz bana 6+6 oyüzden sordum
Yalnız değilsin. Benim de üç kaybım var Sonrasında erken menapoz riskli grupta olduğumu öğrendim şimdi tüp bebekle gebe kalabildi pazartesi günü usg de keseyi ve ilkel kalbi gördüm haftaya pazarrtesi yine randevum var.Aminnn canım inşallah. Ya ben 2 kere kalp atmaması sebebıyle zorunlu kürtaj olunca fobi oldu bu durum bende. Galıba doktorumda bu sebeple kesın atması gereken gün çagırdı. Geç geldı bıraz bana 6+6 oyüzden sordum
Duyarsın canım inşallahÇokk sevindim bende bir duysaydım için rahatlayacak
Karından duyuldu dr şuan çok küçük o yüzden parazitli ses dediAminn inşallah. Karındanmı duyuldu acaba yoksa vajınalmı
Canım çok sevindim darısı bana ve duymayanlara inşallah hayırlısı bakalım :)Kızlar bugun gittim doktoruma elhamdulillah kalp atışlarımızı derindende olsa duyduk .
Darısı diğer bekleyen arkadaşlara
amiinn amiinn bugun bırısı daha gıdıcektı ama kım oldugunu unuttumm yaaaaaCanım çok sevindim darısı bana ve duymayanlara inşallah hayırlısı bakalım :)
Hiç beğenmedim yeni halini.Foruma bayağıdır girememiştim. Doğum imzası silinmiş. Güncelleme olmuş galiba. Sizde de mi öyle
İnşallah canımDuyarsın canım inşallah
Ben hastahaneye kan verdim 2 gün sonra sağlık ocagi aradi bi ara ugra diye.21 hafta sonrası onlarda takipe baslayacakmis ön bilgi verdi.tahliler için hastahanede yaptir burda hepsi yapılmıyor dediKızlar.saglik ocağına giden var mi hamilelik durumunu bildiren yani
Benim her şeye bakıldı canım. Vitaminler, hemogram, biyokimya, karaciğer ve böbrek tahlilleri, bulaşıcı hastalıklar, toxoplazma, rubella, idrar aklıma gelenler bunlar
Kızlar selam sat 20ocak bugun 5+5 hamılelık var çok şükür. Kalp atışlarını enerken nezaman duydunuzbenım 2 düşügüm var malesef. Budefa inşallah sağlıkla kucağıma alırım inşallah. Haftaya cumartesı yanı 6+6 da cagrdı doktorum. 1hafta nasıl geçer bilmiyorum
Aynen canım herkesten istenen rutin şeylerGeçiyor hiç merak etme zor zamanlar bitmiyecek sanıyorsun birde bakıyorsun ki 4 aya geldin sonrasi cook keyifli.
Ben hastahaneye kan verdim 2 gün sonra sağlık ocagi aradi bi ara ugra diye.21 hafta sonrası onlarda takipe baslayacakmis ön bilgi verdi.tahliler için hastahanede yaptir burda hepsi yapılmıyor dedi
Bende de ayni tahlillere bakildi.kalp atışı duyulduktan sonra istenen standart tahliller bunlar galiba.
6+3 te duyduk ama ilk çocuğumda 8 haftalık duyuldu o yüzden 7 haftada netlik olsun diye çağırmıştır.insallah herşey istediğin gibi olur.
Daha modern olmuş ama karışık gibi geldi bide soğuk ortam gibiHiç beğenmedim yeni halini.
katılıyorum, bilmediğim bir yerde gibiyim.Daha modern olmuş ama karışık gibi geldi bide soğuk ortam gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?