2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Canım Allah'ın izniyle hiçbişey olmıcak inşallah sen doktorun dediklerini uygula gerisi Allah'a kalmış zaten
Rabbim yardımcın olsun

Aaa öyle mi benim de d vitamini eksiğim var doktor geldiğinde yazarım demişti korktum şimdi bak kullanmasam mı :/
Cnm belki alis sekli de degisiyor yani hap damla igne bilemiyorum.ben dr.un yalancisiyim.benim dr ve iki dr daha aynisini dedi.yani kesin degil ama oyle bir ihtimal var o yuzden kullanmazsan iyi olur dediler.gerisini bilemiyorum

Kızlar selam ultrasonda 7+6 yız ben çok bitkilik halsizim hem modem bulanıyor ama kusma yok karnım aç ama yemek istemiyorum tansiyonum 4 e 6 ruh gibiyim
Bu şekilde olan varmı hep böyle gitmez dimi
Merhaba, bende de durum aynı, sürekli açım ama yiyemiyorum hiç ve bitkinim, geçecek inşallah.

Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin canım sakin olmaya çalış..

Allah seni de bebegini de korusun ins cnm.duamda seni de eklicem.ben de bu geceyi acilde gecirdim.cok siddetli sancilarim oldu.ben de 5haftaligim.keseyi gordu dr 5x3mm hormon artisi da iyi ama yine de kesin birsey diyemem hafta cok kucuk bebek iyi mi degil mi bilemeyiz dedi.ama ben umutluyum bebegim benimle ins.haftaya sali yine cagirdi kontrole.
Allah hepimizin yardimcisi olsun

Herkes sağlıkla bbeişlerini kucağına alsın inşallah biz de bugün kalp atışını duyduk bebişin. Benim kese geç gelişti hatta karnımdan bakınca biraz küçük kese bir bakalım Altan dedi ve ne görelim atıyor pıt pıt kalbi. Sata göre 6+4 ama ölçüme göre 6+0 Dayız.

Maşallah canım bende kalbini duymayı 4gözle bekliyorum
Sağlıkla doğsun miniğin

Oyy maşallah canım ya ne güzel. Çok şükür kalp atışları duyulmuş, hep sağlıklı olsunlar

X XSIDE10 işte ilk gebeliğinizde yaşadığınız psikolojideyim sanki bir şey olsa üzülmeyeceğim ayrıca bulantım vs yokken böyleyim bu hormonlarla ilgilidir değilmi geçicidir çok korkuyorum kendimden

Doppler cihazi sadece kalp atisini dinler. Görüntüsü yok. Ben ilk gebeligimde defalarca girdim. Dr um tehlikedsn bahsetmedi

Cnm sdc gunese cikmaya calis ama ilk 3 ay d vitamini takviyesi alma cunku bebeklerde anomaliye neden olabiliyormus.ama sen yine de her konuda mutlaka dr.una danis

Aaa öyle mi benim de d vitamini eksiğim var doktor geldiğinde yazarım demişti korktum şimdi bak kullanmasam mı :/

kizlar oyle bi sey yok yaaa

Benim doktorum takviye D vitamini verdi ve hic zararli falanda demedi.

Beynimin icine girsen içindekileri bu kadar guzel okurdun! Aynen biz de esimle oyleyiz. Simdi diyoruz aksam eve geldik isten. Ben yemek yapicam kocam iki cocuga nasi bakacak? Hadi diyelim baktı. Çocuklari yedir. Ikisine banyo yaptır. Birini ben emzirdim uyuttum desen oburune babasi kitap okudu desen o bulaşıkları kim yikicak? Ben ogluma bi daha kitap okuyamicam mi? Kocam emziremeyecegine göre küçük hep bana kalcak.
Ama bi yandan da oglum icin seviniyorum. Zaten ilk cocugu kendine, ikincisini cocuguna yapiyor insan. Ömür boyu yanliz kalmayacak. Bi kardeşi olacak

Kızlar.saglik ocağına giden var mi hamilelik durumunu bildiren yani
Ben gittim canım doktorumun verdiği tahlil listesini orda yaptırdım böylece gebelik kaydımı da yaptılar. Beslenme önerileri verdi şu an sadece. 16.haftada bize gel dedi, o zaman kadar bizimle bi işin yok dediler, sonra zaten sık sık buraya da aşı ve kontrole çağırcaz dediler

canım benim iniallah çarçabuk geçer ve sen bebeğinle geçireceğim güzel günlerden başka hiç bir şey düşünmezsin

Merhaba kizlar 7+3 gunluk hamileyim. Ilk gebeligim. Yaptirdigimiz test sonuclarini aldik D vitamini eksikligi cikti sadece onun icin de doktorum damla verdi yemeklere katacagim. Yukarida bazi arkadaslarin doktorlari 12 haftadan once d vitamini takviyeleri vermiyoruz falan demis. Kafam karisti bir zarari oluyor mu bebege? Bir de sizde de asiri yorgunluk var mi? Surekli bir uyku hali kolunu kipirdatamama modu...

Merhaba canım hayırlı olsun bebeğin, sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz inşallah benim de folik asitimin içinde d vitamini ve b12 vitamini var mesela. Sanmıyorum canım bi zararı olduğunu hiçbir yerde böyle bi şey okumadım.
Halsizlik ve uyku bende de çok var malesef. Zamanla azalıcaktır şu an hormonlar iyice tavan ve vücut hala uyum sağlayamıyo canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…