- 9 Haziran 2016
- 255
- 225
- 103
Canım Allah'ın izniyle hiçbişey olmıcak inşallah sen doktorun dediklerini uygula gerisi Allah'a kalmış zatenKızlar duaniza ihtiyacım var ogleden sonra kanamam başladı birden acile gittik kese duruyo dedi düşük tehlikem varmıs progestani 3 öğüne 2 ser taneye çıkardı eve geldim parça geldi sancimda var dua edin kist falan olsun bebeğimi kaybetmiş olmuyum tekrar gidecez hastaneye
Cnm belki alis sekli de degisiyor yani hap damla igne bilemiyorum.ben dr.un yalancisiyim.benim dr ve iki dr daha aynisini dedi.yani kesin degil ama oyle bir ihtimal var o yuzden kullanmazsan iyi olur dediler.gerisini bilemiyorumAaa öyle mi benim de d vitamini eksiğim var doktor geldiğinde yazarım demişti korktum şimdi bak kullanmasam mı :/
Merhaba, bende de durum aynı, sürekli açım ama yiyemiyorum hiç ve bitkinim, geçecek inşallah.Kızlar selam ultrasonda 7+6 yız ben çok bitkilik halsizim hem modem bulanıyor ama kusma yok karnım aç ama yemek istemiyorum tansiyonum 4 e 6 ruh gibiyim
Bu şekilde olan varmı hep böyle gitmez dimi
Çok teşekkür ederim inşallah canım sağlıkla gelsinler dünyayaHayırlısı olsun canım, Allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin canım sakin olmaya çalış..Kızlar duaniza ihtiyacım var ogleden sonra kanamam başladı birden acile gittik kese duruyo dedi düşük tehlikem varmıs progestani 3 öğüne 2 ser taneye çıkardı eve geldim parça geldi sancimda var dua edin kist falan olsun bebeğimi kaybetmiş olmuyum tekrar gidecez hastaneye
Allah seni de bebegini de korusun ins cnm.duamda seni de eklicem.ben de bu geceyi acilde gecirdim.cok siddetli sancilarim oldu.ben de 5haftaligim.keseyi gordu dr 5x3mm hormon artisi da iyi ama yine de kesin birsey diyemem hafta cok kucuk bebek iyi mi degil mi bilemeyiz dedi.ama ben umutluyum bebegim benimle ins.haftaya sali yine cagirdi kontrole.Kızlar duaniza ihtiyacım var ogleden sonra kanamam başladı birden acile gittik kese duruyo dedi düşük tehlikem varmıs progestani 3 öğüne 2 ser taneye çıkardı eve geldim parça geldi sancimda var dua edin kist falan olsun bebeğimi kaybetmiş olmuyum tekrar gidecez hastaneye
Maşallah canım bende kalbini duymayı 4gözle bekliyorumHerkes sağlıkla bbeişlerini kucağına alsın inşallah biz de bugün kalp atışını duyduk bebişin. Benim kese geç gelişti hatta karnımdan bakınca biraz küçük kese bir bakalım Altan dedi ve ne görelim atıyor pıt pıt kalbi. Sata göre 6+4 ama ölçüme göre 6+0 Dayız.
Oyy maşallah canım ya ne güzel. Çok şükür kalp atışları duyulmuş, hep sağlıklı olsunlarHerkes sağlıkla bbeişlerini kucağına alsın inşallah biz de bugün kalp atışını duyduk bebişin. Benim kese geç gelişti hatta karnımdan bakınca biraz küçük kese bir bakalım Altan dedi ve ne görelim atıyor pıt pıt kalbi. Sata göre 6+4 ama ölçüme göre 6+0 Dayız.
İnşallah canım ne zaman senin randevunMaşallah canım bende kalbini duymayı 4gözle bekliyorum
Sağlıkla doğsun miniğin
Doppler cihazi sadece kalp atisini dinler. Görüntüsü yok. Ben ilk gebeligimde defalarca girdim. Dr um tehlikedsn bahsetmediKizlar DIKKAT!!!Benim ablam k.dogumcu almanyada .ben ona usg.den ve dr randevumdan bahsettigimde bana dedi ki usg.nin bir zarari yok yine de cok sik yaptirma ama doppler kesinlikle yatirma cunku bebege cok zarari varmis.yani bilginize.hani bizim hosumuza gidebilir renkli 3boyutlu sesli falan ama bebege zararliymis
Cnm sdc gunese cikmaya calis ama ilk 3 ay d vitamini takviyesi alma cunku bebeklerde anomaliye neden olabiliyormus.ama sen yine de her konuda mutlaka dr.una danis
Aaa öyle mi benim de d vitamini eksiğim var doktor geldiğinde yazarım demişti korktum şimdi bak kullanmasam mı :/
Beynimin icine girsen içindekileri bu kadar guzel okurdun! Aynen biz de esimle oyleyiz. Simdi diyoruz aksam eve geldik isten. Ben yemek yapicam kocam iki cocuga nasi bakacak? Hadi diyelim baktı. Çocuklari yedir. Ikisine banyo yaptır. Birini ben emzirdim uyuttum desen oburune babasi kitap okudu desen o bulaşıkları kim yikicak? Ben ogluma bi daha kitap okuyamicam mi? Kocam emziremeyecegine göre küçük hep bana kalcak.2.cocukta o korku daha cok var ilkini inciltmemek biri bebekle ilgilenirken digeri buyukle ilgilencek benden uzaklasirmi oglum biyere giderken 2 cocugu nasil hazirlarm
onlara 2 cantami yapicam biri hastalansa gece al gotur evde bebek varsa buyuk hep babaya kalcak
kocayla uzaklasmayi saymiyorum bile ama enteresan bisey annelik tek cocuk olmamali bi kardesi olmali diyorsun ama korkularin yetememezligin dusunceleri alip basini gidiyor
Evet aile hekimliğine bildirmek gerekiyor. Basit kan testleri ve tetenoz aşısı yapılıyor.Kızlar.saglik ocağına giden var mi hamilelik durumunu bildiren yani
Ben gittim canım doktorumun verdiği tahlil listesini orda yaptırdım böylece gebelik kaydımı da yaptılar. Beslenme önerileri verdi şu an sadece. 16.haftada bize gel dedi, o zaman kadar bizimle bi işin yok dediler, sonra zaten sık sık buraya da aşı ve kontrole çağırcaz dedilerKızlar.saglik ocağına giden var mi hamilelik durumunu bildiren yani
canım benim iniallah çarçabuk geçer ve sen bebeğinle geçireceğim güzel günlerden başka hiç bir şey düşünmezsinCnm destek icin cok saol ama neredyse bnde o arkdsn gibiyim evet insan kendinden de mi huylanir bn oyleyim ya cocugumdan tut esime kadar karisiyorum esim oksuruyor adam oksurme yanimda diye cikisiyorum adama ya migdem kalkiyor boyle yemek zaten hic yapmiyorum hergun hazir yemek of ne yapicam bilmiyorum evet eminim 3 ay sonra hepsi gecicek o zamana kadar rabbim yardimcim olsun hepimizin tek bnm degil rabbim tez zamanda kucagimiza almayi nasip etsin dusuk tehliken var igne vuruluyordum surekli bitti progestan hap yazdi baya kullandim ama biraktim 1 haftadr kendi basima daha iyi hisediyorum kendimi tek folik asit kullaniyorum acaba sabahlari kullansam migde bulantisi yaparmi gece yatmadan once iciyorum herseyim boyle sorun iste cnm
Merhaba canım hayırlı olsun bebeğin, sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz inşallahMerhaba kizlar 7+3 gunluk hamileyim. Ilk gebeligim. Yaptirdigimiz test sonuclarini aldik D vitamini eksikligi cikti sadece onun icin de doktorum damla verdi yemeklere katacagim. Yukarida bazi arkadaslarin doktorlari 12 haftadan once d vitamini takviyeleri vermiyoruz falan demis. Kafam karisti bir zarari oluyor mu bebege? Bir de sizde de asiri yorgunluk var mi? Surekli bir uyku hali kolunu kipirdatamama modu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?