Merhaba canım hayırlı olsun bebeğin, sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz inşallah benim de folik asitimin içinde d vitamini ve b12 vitamini var mesela. Sanmıyorum canım bi zararı olduğunu hiçbir yerde böyle bi şey okumadım.
Halsizlik ve uyku bende de çok var malesef. Zamanla azalıcaktır şu an hormonlar iyice tavan ve vücut hala uyum sağlayamıyo canım
Ben gittim canım doktorumun verdiği tahlil listesini orda yaptırdım böylece gebelik kaydımı da yaptılar. Beslenme önerileri verdi şu an sadece. 16.haftada bize gel dedi, o zaman kadar bizimle bi işin yok dediler, sonra zaten sık sık buraya da aşı ve kontrole çağırcaz dediler
Merhaba,ben de aranıza katıldım.ikinci gebeliğim fakat sat ı net hatırlamıyorum.kayıt etmemişim.şüphelenip idrar testi yaptım ,ardından kan testi verdim bugün.ikisi de pozitif.
Merhaba,ben de aranıza katıldım.ikinci gebeliğim fakat sat ı net hatırlamıyorum.kayıt etmemişim.şüphelenip idrar testi yaptım ,ardından kan testi verdim bugün.ikisi de pozitif.
Malesef yine iyi haberlerle gelemedim,bebeğimin kalp atışını alamadı doktor,vajinal ultrasonda da duyamadı ve göremedi,2hafta bekleyelim sıkıntı olmaz dedi
Aminnnn inşallah canım Az önce de doktoruma karar verip randevumu aldım.ptesi iş çıkışı gideceğim.İlk meleğimi de alırım yanıma,bakarsın kalbini duyarız.İyi şeyler düşünmek istiyorum.pozitiflik en mükemmeli
Yalnız olmadığımı bilmek iyi çünkü bu şekilde haketmiyorum anneliği diye düşünüyorum herkes bu kadar bebek için sevinirken uğraşırken böyle düşünmem kendimden nefret ediyorum
Hormonlardan , ani duygu degisimlerinden duygusalliktan bunlar bn ilk cocukta oyle olmamistm baya baya kolay geliyor du cocuk bakmak sorumluluk gerektirdigini goz ardi etmisim hep ( dogunca gördüm günümü) suan 2 kez hamileyim ve gercekten bu hamilelikte düşünüyorm nasil bakicam 1 cocukla duzeni zor oturtmusken 2 cocukla nasil oturtucam faln... yani testi yaptigim andan beri bende saskin ordek gibiyim alisicaz zamanla
Aminnnn inşallah canım Az önce de doktoruma karar verip randevumu aldım.ptesi iş çıkışı gideceğim.İlk meleğimi de alırım yanıma,bakarsın kalbini duyarız.İyi şeyler düşünmek istiyorum.pozitiflik en mükemmeli
Kızlar duaniza ihtiyacım var ogleden sonra kanamam başladı birden acile gittik kese duruyo dedi düşük tehlikem varmıs progestani 3 öğüne 2 ser taneye çıkardı eve geldim parça geldi sancimda var dua edin kist falan olsun bebeğimi kaybetmiş olmuyum tekrar gidecez hastaneye