2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Insallah azalir hamileligi uyuyarak gecirmek istemiyorum folik asit ben de kullaniyorum ayrica hangisini kullaniyorsun sen? Benim kullandigim diofol simdi kontrol ettim benimkinin de icinde d3 vitamini varmis

Kan tahlili mi yaptılar.cnm

Insallah azalir hamileligi uyuyarak gecirmek istemiyorum folik asit ben de kullaniyorum ayrica hangisini kullaniyorsun sen? Benim kullandigim diofol simdi kontrol ettim benimkinin de icinde d3 vitamini varmis
Ben de diofol kullanıyorum canım. Doktorum özellikle onu verdi d vitamini, b12 ve iyot takviyesi olduğu için

Merhaba,ben de aranıza katıldım.ikinci gebeliğim fakat sat ı net hatırlamıyorum.kayıt etmemişim.şüphelenip idrar testi yaptım ,ardından kan testi verdim bugün.ikisi de pozitif.
Hayırlısı olsun canım, sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun hepimize

Hayırlısı olsun canım, sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun hepimize
Aminnnn inşallah canım Az önce de doktoruma karar verip randevumu aldım.ptesi iş çıkışı gideceğim.İlk meleğimi de alırım yanıma,bakarsın kalbini duyarız.İyi şeyler düşünmek istiyorum.pozitiflik en mükemmeli

Ya kizlar benim dr sadece kan tahlilinde sadece horman testine bakmis vitaminlerime bakmamis sizin bakilmismiydi ? yarin gidecegim olmazsa sorarim

Bu arada sat larınızı soracaktım.ocak kaç? Ben 20-22 arası diye hatırlıyorum.hay allahım nasıl kaydetmemişim...hiç aklıma gelmedi ki böyle bir sürpriz

Yalnız olmadığımı bilmek iyi çünkü bu şekilde haketmiyorum anneliği diye düşünüyorum herkes bu kadar bebek için sevinirken uğraşırken böyle düşünmem kendimden nefret ediyorum
Hormonlardan , ani duygu degisimlerinden duygusalliktan bunlar bn ilk cocukta oyle olmamistm baya baya kolay geliyor du cocuk bakmak sorumluluk gerektirdigini goz ardi etmisim hep ( dogunca gördüm günümü) suan 2 kez hamileyim ve gercekten bu hamilelikte düşünüyorm nasil bakicam 1 cocukla duzeni zor oturtmusken 2 cocukla nasil oturtucam faln... yani testi yaptigim andan beri bende saskin ordek gibiyim alisicaz zamanla

Kesinlikle öyle, her zaman olumlu düşünmek en güzeli. Güzel haberlerle gel inşallah

Ya kizlar benim dr sadece kan tahlilinde sadece horman testine bakmis vitaminlerime bakmamis sizin bakilmismiydi ? yarin gidecegim olmazsa sorarim
Benim her şeye bakıldı canım. Vitaminler, hemogram, biyokimya, karaciğer ve böbrek tahlilleri, bulaşıcı hastalıklar, toxoplazma, rubella, idrar aklıma gelenler bunlar

Reactions: H E
Gecmis olsun canim Rabbim korusun insallah birsey olmamıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…