Bende ikeadan antilop alacaktım küçük portatif diye. Ama ikea mağazaları kapatmis. 500 tl alışveriş yapana kargo yapıyorlarmış corona sebebiyle. Kaldı alamadım henüzİkea mama sandalyesi kullanan varmı oturabiliyorlarmi yoksa erkenmi onun için .kademesi yok o yüzden emin olamıyorum.kizimdan kalan ikea mama sandalyesi var ama sehirdisinda kiz kardeşimde ee yasak dolayısı ile getirtemiyorum.haziranda ise başlayacağım bakıcıya da nasıl olsa lazim olacak diye aynisindan alsam mi simdiden kullanirimda yoksa erken mi onun için beklesem mi .pusette durmuyor atiyor kendini.biz yemek yerken sallanan anakucaginida istemiyor .kucagimda da masayi alt üst ediyor.cocugu nereye koyacagimi şaşırdım.pzt e bebek ten baska mi baksam bilemedim.ama emin olduğum tek şey kaba büyük birsey istemiyorum portatif olmali.
Ben yanlis yere yazmisimBen dun benim oglusa cok az muz ve 1 cay kasigi yogurt yedirdim. ikisini de cok sevdi hatta muz vermiyorum diye agladi sonrasinda.
Ben ikinci el bitane antilop mama sandalyesi aldım. Temizlemesi taşıması vs kolay bi sandalye.Bende ikeadan antilop alacaktım küçük portatif diye. Ama ikea mağazaları kapatmis. 500 tl alışveriş yapana kargo yapıyorlarmış corona sebebiyle. Kaldı alamadım henüz
ben bazen birSen
Sen nasıl veriyorsun
Eğer sevdiği birşeyse bir çorba kasesi yiyor. İrmikli muhallebiyi seviyor mesela. Yani miktar olarak fazla yediriyorum sanırım.Sen
Sen nasıl veriyorsun
Ben doğumdan beri adet olmuyorum. İlk bebekte iki üç ayda bi test yapardım korkudan. Şimdi hiç yapmadımBenimde sürekli gecikiyor. Hatta geçen ay 7 gün geçti cok korktum. Eşim koşa koşa gebelik testi aldı. Gerçi full korunma var ama insan korkuyor.. Allahtan negatif çıktı...en güzelini yaptım, korona var diye eşimi arka odaya attım.tüm oğluşlarımı yatağıma aldım... Tam korunma olduartık aklım da rahat
Benimkileri uykuyu seviyor. Bebek onlardan önce uyuyor. Olanların da uyku saati gelince dişlerini furcalayup çişlerini yapıp doğru bizim odaya gidip yatarlar. Ben sonra eşimle salonda biraz oturup film dizi izleyip cay ıcerım sonra bne de yatarım... Bizimkileri bebek sabah uyandırıyor... Elimle siz yatmaya devam esin dıyom ben bebegı emzırıyom sonra bebek de uyuyor. Hepimiz sabah 10 da kalkıyoruz iyi oluyor..Oglanlarla nasıl ayni odada yatiyorsun, arada kızım geliyor anne seninle yatayim diye tamam diyorum ama çenesi durumuyor bıkk bık konuşuyor habire,.oglan uyaninca da başlıyor kikirdamaya.yazik hic sabahi göremeden kovuyorum odadan küsüp gidiyor.ee çocuğum sus uyu yok illa kudurup oğlanı uyandıracak buna uğraşıyor.
maşallah Allah bozmasın. Ben saat 9da büyüğü yataya hazırlıyorum. uyuması 10-10 bucuk. Bu sırada kucugu de emzirip yatırıyorum. Büyük uyuyor, küçük uyanıyor. Onu geri uyutuyorum saat oluyor 12. Evi topla şu bu derken 1, yatsam da hemen uyuyamıyorum ben. Uyumam 2'yi buluyor. Küçüğü uyku aradı emzirip yatıyorum, 2-3 saat o uyuyor.Benimkileri uykuyu seviyor. Bebek onlardan önce uyuyor. Olanların da uyku saati gelince dişlerini furcalayup çişlerini yapıp doğru bizim odaya gidip yatarlar. Ben sonra eşimle salonda biraz oturup film dizi izleyip cay ıcerım sonra bne de yatarım... Bizimkileri bebek sabah uyandırıyor... Elimle siz yatmaya devam esin dıyom ben bebegı emzırıyom sonra bebek de uyuyor. Hepimiz sabah 10 da kalkıyoruz iyi oluyor..
Ben 8 8 30 da uyutuyorum. 3 4 kere uyanıyor sabah 6 45 7 gibi ayakta ve öğle saat 1 e kadar sonra yatar 2 saat uyur ama 1 kere uyanır yine. Uyanıyor ama mama da içmiyor emzik veriyorum geri uykuya dalıyor ya da beşik sallıyorumKizlar bebegini aksam 8 de uyutanlar var mi? Gece cok sık uyaniyoruz hala. Ve sabah 5.45 6 gibi uyaniyor ondan sonra uyutmasi zor oluyor. Biraz uyanik kalip tekrar uyku istiyor. Cok yoruldum artik. 7 gibi kalksa opup basimin ustune koyacagim.
Benim ki 7-7.30 gibi uyuyordu sabah 5 ten sonra en geç 5.30 da ayakta idi bir türlü saati ileri alamıyordum . En son gündüz uykularını kaydıra kaydıra 8 e zorla çektim. Şimdi de 6.15-6.30 o ara uyanıyor. 5. Aya girerken oldu ne olduysa. Ondan önce 8 gibi yatıp 7.30 da kalkıyordu şimdi artık 8 de de yatsa yok erkenden ayakta.Kizlar bebegini aksam 8 de uyutanlar var mi? Gece cok sık uyaniyoruz hala. Ve sabah 5.45 6 gibi uyaniyor ondan sonra uyutmasi zor oluyor. Biraz uyanik kalip tekrar uyku istiyor. Cok yoruldum artik. 7 gibi kalksa opup basimin ustune koyacagim.
Biri 8 bucuk-9 gibi uyuyor digeri 9 bucukta.12 ye kadar cok az miziklaniyorlar.12 de bi biberon sut iciyorlar.Sonrasinda sabaha kadar kimi zaman 1 defa kimi zaman da dun gece gibi saat basi uyaniyorlar.6 da uyaniyorlar genel olarak.Besikte oyalanmaya azcik alistilar.Bikac srvdikleri oyuncak serpistiriyorum .Yarim saate yakin besiklerinde debeleniyorlar..O sirada bi goz acik onlara bakip digeri kapali uyukluyorum.Sonrasi hosgeldin dünün aynisi olan yeni gün.Kizlar bebegini aksam 8 de uyutanlar var mi? Gece cok sık uyaniyoruz hala. Ve sabah 5.45 6 gibi uyaniyor ondan sonra uyutmasi zor oluyor. Biraz uyanik kalip tekrar uyku istiyor. Cok yoruldum artik. 7 gibi kalksa opup basimin ustune koyacagim.
MerhabaAdet olanlar da gecikme var mı ya ben geçen ay oldum bu ay bisey yok korkuyorum normal mı acaba
Maşallah.Benimkileri uykuyu seviyor. Bebek onlardan önce uyuyor. Olanların da uyku saati gelince dişlerini furcalayup çişlerini yapıp doğru bizim odaya gidip yatarlar. Ben sonra eşimle salonda biraz oturup film dizi izleyip cay ıcerım sonra bne de yatarım... Bizimkileri bebek sabah uyandırıyor... Elimle siz yatmaya devam esin dıyom ben bebegı emzırıyom sonra bebek de uyuyor. Hepimiz sabah 10 da kalkıyoruz iyi oluyor..
Eğer emzirmeye devam edeceksen ki etmen iyi olur ek gıdayı azaltman gerekir. Benim paşa da fazla yiyince emmiyo sütüm azaliyo o yüzden ek gıdayı azaltiyorum daha doğrusu normalde fazla verdigimi normal seviyeye indiriyorumAma benim oğlum 24 saatte bir kete emiyor. Böyle 2 yaşına kadar ememezki süt kesilir bence. Bebek dediğin memeye yapışır bırakmaz. Bu niye böyle ben anlamıyorum. Süt tazikli değil. Tadı kötü değil. Her pozisyonda emzirmeyi deniyorum. Yani neden emmez ben anlamıyorum
Ben kullanıyorum. Antilop. Altına yine kieanin kenarlığı var ama ben katlayıp altına koyuyorum yumuşacık oluyo. Oturuyo. Çok fazla durdurmuyorum ama dik oturduğu için içim rahat etmiyoİkea mama sandalyesi kullanan varmı oturabiliyorlarmi yoksa erkenmi onun için .kademesi yok o yüzden emin olamıyorum.kizimdan kalan ikea mama sandalyesi var ama sehirdisinda kiz kardeşimde ee yasak dolayısı ile getirtemiyorum.haziranda ise başlayacağım bakıcıya da nasıl olsa lazim olacak diye aynisindan alsam mi simdiden kullanirimda yoksa erken mi onun için beklesem mi .pusette durmuyor atiyor kendini.biz yemek yerken sallanan anakucaginida istemiyor .kucagimda da masayi alt üst ediyor.cocugu nereye koyacagimi şaşırdım.pzt e bebek ten baska mi baksam bilemedim.ama emin olduğum tek şey kaba büyük birsey istemiyorum portatif olmali.
Benim oğlum da gün içindeki uykularında göre ya 7 ya da 7.30 da gece uykusuna başlıyor. Ben 12 ye kadar rüya beslemesi yapıyorum. Sabah çok erken kalkmalarini bitiremedim. Bazen 5 buçuk bazen 6 da kalkiyoKizlar bebegini aksam 8 de uyutanlar var mi? Gece cok sık uyaniyoruz hala. Ve sabah 5.45 6 gibi uyaniyor ondan sonra uyutmasi zor oluyor. Biraz uyanik kalip tekrar uyku istiyor. Cok yoruldum artik. 7 gibi kalksa opup basimin ustune koyacagim.
10Benimkileri uykuyu seviyor. Bebek onlardan önce uyuyor. Olanların da uyku saati gelince dişlerini furcalayup çişlerini yapıp doğru bizim odaya gidip yatarlar. Ben sonra eşimle salonda biraz oturup film dizi izleyip cay ıcerım sonra bne de yatarım... Bizimkileri bebek sabah uyandırıyor... Elimle siz yatmaya devam esin dıyom ben bebegı emzırıyom sonra bebek de uyuyor. Hepimiz sabah 10 da kalkıyoruz iyi oluyor..
Ben 10 da uyutuyorum. 6 da yarım saatlik bir uykusu oluyor sonra 10 da gece uykusu.. gece iki defa uyanıyor sabah 6 buçukta kalkıyor. Bir daha 9 buçukta uyuyor ama ben kalkmış oluyorum.. biraz daha geç uyansa süper olurdu..Kizlar bebegini aksam 8 de uyutanlar var mi? Gece cok sık uyaniyoruz hala. Ve sabah 5.45 6 gibi uyaniyor ondan sonra uyutmasi zor oluyor. Biraz uyanik kalip tekrar uyku istiyor. Cok yoruldum artik. 7 gibi kalksa opup basimin ustune koyacagim.
Bizde de durum böyle.Kizlar bebegini aksam 8 de uyutanlar var mi? Gece cok sık uyaniyoruz hala. Ve sabah 5.45 6 gibi uyaniyor ondan sonra uyutmasi zor oluyor. Biraz uyanik kalip tekrar uyku istiyor. Cok yoruldum artik. 7 gibi kalksa opup basimin ustune koyacagim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?