2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bende ikeadan antilop alacaktım küçük portatif diye. Ama ikea mağazaları kapatmis. 500 tl alışveriş yapana kargo yapıyorlarmış corona sebebiyle. Kaldı alamadım henüz

Ben doğumdan beri adet olmuyorum. İlk bebekte iki üç ayda bi test yapardım korkudan. Şimdi hiç yapmadım yedi aylık oldu oğlum. Elli gün lohusalıktan sonra daha adet olmadim

Benimkileri uykuyu seviyor. Bebek onlardan önce uyuyor. Olanların da uyku saati gelince dişlerini furcalayup çişlerini yapıp doğru bizim odaya gidip yatarlar. Ben sonra eşimle salonda biraz oturup film dizi izleyip cay ıcerım sonra bne de yatarım... Bizimkileri bebek sabah uyandırıyor... Elimle siz yatmaya devam esin dıyom ben bebegı emzırıyom sonra bebek de uyuyor. Hepimiz sabah 10 da kalkıyoruz iyi oluyor..

maşallah Allah bozmasın. Ben saat 9da büyüğü yataya hazırlıyorum. uyuması 10-10 bucuk. Bu sırada kucugu de emzirip yatırıyorum. Büyük uyuyor, küçük uyanıyor. Onu geri uyutuyorum saat oluyor 12. Evi topla şu bu derken 1, yatsam da hemen uyuyamıyorum ben. Uyumam 2'yi buluyor. Küçüğü uyku aradı emzirip yatıyorum, 2-3 saat o uyuyor.
Sonra gece uyanmalari başlıyor. 4 gibi büyük, anne bu gece hiç yanimda yoktun diyor. Eğer yanında işlem 8'e kadar uyuyor. Yanında değilsem 7'de uyanıyor. 7 buçukta da küçük uyanıyor. Benim uyku 2-7 arası birkaç bölüm işte. Sansliysam ikisi de 8e kadar uyuyor. Ya da küçük gece uyumadiysa sabah azıcık daha uyuyor. Ama o zaman da öğlen uykusu yarım saat falan oluyor.

Kizlar bebegini aksam 8 de uyutanlar var mi? Gece cok sık uyaniyoruz hala. Ve sabah 5.45 6 gibi uyaniyor ondan sonra uyutmasi zor oluyor. Biraz uyanik kalip tekrar uyku istiyor. Cok yoruldum artik. 7 gibi kalksa opup basimin ustune koyacagim.

Kizlar bebegini aksam 8 de uyutanlar var mi? Gece cok sık uyaniyoruz hala. Ve sabah 5.45 6 gibi uyaniyor ondan sonra uyutmasi zor oluyor. Biraz uyanik kalip tekrar uyku istiyor. Cok yoruldum artik. 7 gibi kalksa opup basimin ustune koyacagim.
Ben 8 8 30 da uyutuyorum. 3 4 kere uyanıyor sabah 6 45 7 gibi ayakta ve öğle saat 1 e kadar sonra yatar 2 saat uyur ama 1 kere uyanır yine. Uyanıyor ama mama da içmiyor emzik veriyorum geri uykuya dalıyor ya da beşik sallıyorum

Benim ki 7-7.30 gibi uyuyordu sabah 5 ten sonra en geç 5.30 da ayakta idi bir türlü saati ileri alamıyordum . En son gündüz uykularını kaydıra kaydıra 8 e zorla çektim. Şimdi de 6.15-6.30 o ara uyanıyor. 5. Aya girerken oldu ne olduysa. Ondan önce 8 gibi yatıp 7.30 da kalkıyordu şimdi artık 8 de de yatsa yok erkenden ayakta.

Biri 8 bucuk-9 gibi uyuyor digeri 9 bucukta.12 ye kadar cok az miziklaniyorlar.12 de bi biberon sut iciyorlar.Sonrasinda sabaha kadar kimi zaman 1 defa kimi zaman da dun gece gibi saat basi uyaniyorlar.6 da uyaniyorlar genel olarak.Besikte oyalanmaya azcik alistilar.Bikac srvdikleri oyuncak serpistiriyorum .Yarim saate yakin besiklerinde debeleniyorlar..O sirada bi goz acik onlara bakip digeri kapali uyukluyorum.Sonrasi hosgeldin dünün aynisi olan yeni gün.

Maşallah.
Allah dağına göre kar verirmiş dedikleri bu herhalde.3 çocukla başka türlü basedilmez.birbirlerini ayartmaya çok müsait yaşları çünkü .

gece 12 de yatıyor sabaha kadar fix 3 kere uyaniyor.sabah 6 da kalkip 7.30 da yatip 9 da hop kalkıyor.gunduz 3 saatte bir yarım saat uyuyor.fazlasina dayanamayip saç çekiştiriyor.uyku eğitimine başlamıştım güzelde gidiyordu ama üst katimda 2 tane kiz çocuğu var . işin kötüsü çocuklar hep odalarında oynuyor ama onlarin odasinin alti bizim yatak odası.surekli yere birşey atılıyor düşüyor , onlar uyumadan bizimkine uyku yok maalesef.

Eğer emzirmeye devam edeceksen ki etmen iyi olur ek gıdayı azaltman gerekir. Benim paşa da fazla yiyince emmiyo sütüm azaliyo o yüzden ek gıdayı azaltiyorum daha doğrusu normalde fazla verdigimi normal seviyeye indiriyorum
Ben kullanıyorum. Antilop. Altına yine kieanin kenarlığı var ama ben katlayıp altına koyuyorum yumuşacık oluyo. Oturuyo. Çok fazla durdurmuyorum ama dik oturduğu için içim rahat etmiyo

Benim oğlum da gün içindeki uykularında göre ya 7 ya da 7.30 da gece uykusuna başlıyor. Ben 12 ye kadar rüya beslemesi yapıyorum. Sabah çok erken kalkmalarini bitiremedim. Bazen 5 buçuk bazen 6 da kalkiyo

10 benim büyük benimle yatarsa çenesi hiç durmaz. O yüzden odasında yatar. Ama her sabah yedide gelir mutlaka ve bebekte yedide uyanıyor. Öyle işte Büyük oğlumda uykuyu sevmezdi hiç hala öyle. Küçük te abisinin yolundan gidio. Hatta geçen büyük oğlum salonda yerde uyumuş. Babası götürdu yatağa . O an uyandi kaslarını çattı. Ben neden uyuyorum dedi.

Ben 10 da uyutuyorum. 6 da yarım saatlik bir uykusu oluyor sonra 10 da gece uykusu.. gece iki defa uyanıyor sabah 6 buçukta kalkıyor. Bir daha 9 buçukta uyuyor ama ben kalkmış oluyorum.. biraz daha geç uyansa süper olurdu..

Bizde de durum böyle.
Sabah en geç 6 da ayaktayız, geceleri de yarım saatte bir uyanıyoruz
2 saat bile kesİntisiz uykumuz yok.Nerede yanlış yapıyorum bilmiyorum
Damakları da kabarmış, gece bağırarak uyanmalar, emziği ısırmaya çalışmalar.
Uykuya direniyor.
Çok zorlanıyorum artık bende...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…