Evet kesinlikle doğru olan senin yaptığın. Öyle olması lazım bence de. Ama emmiyor. Ek gıda miktar olarak ne kadar veriyorsun. Bide bebek memede ne kadar kalıyor her emişte.
Sabah yarım yumurta sarısı içine peynir az bir tereyağ koyup veriyorum. Öğlen bazen meyve püresi veriyorum. Akşam da yarım kase çorba içti dün mesala. Ama benim bebeğim emmeyi seviyor. Yemek den sonra da emiyor mesala doymuş olsa bile.Evet kesinlikle doğru olan senin yaptığın. Öyle olması lazım bence de. Ama emmiyor. Ek gıda miktar olarak ne kadar veriyorsun. Bide bebek memede ne kadar kalıyor her emişte.
Aç gibi emdiği 5 dk gecmiyordur sonra gece olduğu için memeyi yalancı meme niyetine kullanip emiyor bende bazen hop yatağına koyuyorum bazen memede durmasina izin vermiyorum 1 saat tutsam durur da 15-20 dk tutup yataga bırakıyorum 1 saat sonra yine ayni . gündüz emsin gece mama vereyim desem bu kadat kadar bile emmez . üst kattakilerin yürüme sesine bile kafa kaldirip kapiya bakiyor biri gelsede uyumayip uyansam diye an kolluyorNeden böyle oluyor nerde yanlış yapıyoruz anlamıyorum gerçekten. Gece kaç dakika emiyor. Benim gece de emmiyor. 24 saatte bir kere oda sabah tam uyandığında.
7gun kuralı yapın siz ozaman kesinlikle sizde süt ve süt ürünlerini tüketmeyin eğer mamada kullaniyorsaniz özel mama kullanın alerjiyi çok önemli birşey çünkü3 gün kuralı ile gitttim ama anlamıyorum patateste bir şey Yok diyorum Bi dahaki verişimde oluyor falan çözemedim gerçekten. Canım inanılmaz sıkkın. Yoğurt verdiğimde yok gibiydi 4. Gün yine gördüm anlamıyorım cidden.
yoğurdu kestim rahatlar gibi derken yine gördüm. Kaka birde çok kötü kokulube yeşil de olabiliyor kan olmasa da.
Çok zor hemde bende niyetliyim bakalım yarın nasıl olacakHerkese hayırlı ramazanlar, bugün bende niyetlendim bide ramazan sonrası borcumu da tutarım diyodum yok çok zor bebekle herşeyi çift görüyorum
Amin canım, inşallahKızlar hayırlı ramazanlar içimiz buruk bu ramazan bir daha böyle ramazanlar olmaz inşallah Allahım sağlıklı huzurlu mutlu ramazanlar nasip etsin
Aynı benim oglan. Üst katta hapşıran olsa sehpa falan çekseler kafayı yukari kaldırıyor. Çıt sesine uyanir . Büyük oglumda böyleydi. Yatak odasında nefes almaya korkardik. Eşim sabaj işe. Giderken giyceklerini akşamdan alıp salono koyardı. Dolap kapağı açılırsa yere hızlı basarsa parkeden ayak sesi gelirse uyanirdi. Bizde tek çocuk sessizliğe alıştı ondan derdik. Şimdi evde dortbucuk yaşında abi . Ne TV kapanıyor ne ses bitiyor. Ama aynı her sese uyanıyorAç gibi emdiği 5 dk gecmiyordur sonra gece olduğu için memeyi yalancı meme niyetine kullanip emiyor bende bazen hop yatağına koyuyorum bazen memede durmasina izin vermiyorum 1 saat tutsam durur da 15-20 dk tutup yataga bırakıyorum 1 saat sonra yine ayni . gündüz emsin gece mama vereyim desem bu kadat kadar bile emmez . üst kattakilerin yürüme sesine bile kafa kaldirip kapiya bakiyor biri gelsede uyumayip uyansam diye an kolluyor
Sanırım ben ek gıdayı abartıyorum o zaman.Sabah yarım yumurta sarısı içine peynir az bir tereyağ koyup veriyorum. Öğlen bazen meyve püresi veriyorum. Akşam da yarım kase çorba içti dün mesala. Ama benim bebeğim emmeyi seviyor. Yemek den sonra da emiyor mesala doymuş olsa bile.
Sen nasıl veriyorsunSanırım ben ek gıdayı abartıyorum o zaman.
Kesinlikle dogru yapıyorsun. Bir de ek gıdaya baslandıgında anneler fazla ek gıda veriyor bebeğin karnı doyuyor süte gerek kalmıyor. 6.ayda ben ek gıdayı 3 tatlı kaşığını geçmiyorum. Gerçi ben 1 hafta oldu basladım. . 6 ay 1 haftalıkken başladık. Benimkide son 2 gündür yemeye başladı. Yogurdu sevdirmeye gayret ettim. Benimki yiyor üstune emiyor.. Benimki emerken 4 güne bir kaka yapardı şimdi heegün 1 kez. O da su vermeyede basladım. Kakası düzene girdi. Bir muzu sevmedi aslında muz ilerleyen aylarda gece uykudan önce yedirip yatırınca gece hıc uyanmazfı benim dıger oğullarım. Onu da Dr demişti asla muhallebi pirinçli şey verme onun yerine muz yedir yatır...Ben şu anda iki öğun yemek veriyorum. Onun haricinde sık sık emziriyorum. Günde 8 i aşıyordur emzirme
Off aynıAynı benim
Aynı benim oglan. Üst katta hapşıran olsa sehpa falan çekseler kafayı yukari kaldırıyor. Çıt sesine uyanir . Büyük oglumda böyleydi. Yatak odasında nefes almaya korkardik. Eşim sabaj işe. Giderken giyceklerini akşamdan alıp salono koyardı. Dolap kapağı açılırsa yere hızlı basarsa parkeden ayak sesi gelirse uyanirdi. Bizde tek çocuk sessizliğe alıştı ondan derdik. Şimdi evde dortbucuk yaşında abi . Ne TV kapanıyor ne ses bitiyor. Ama aynı her sese uyanıyor
Öğun sayısı ve miktarının yavaş yavaş artırılmasını düşünüyorum. Hem bebeğin bağırsakları da bir anda yorulmaz. Benim ki de sevmedi muzu. Halbu ki tatlı bir meyve. 7 ayı doldurdu bugün. Sebze pürelerini sevmiyor. Yemek istemiyor. Bize yaptığımız yemekleri severek yiyor.Kesinlikle dogru yapıyorsun. Bir de ek gıdaya baslandıgında anneler fazla ek gıda veriyor bebeğin karnı doyuyor süte gerek kalmıyor. 6.ayda ben ek gıdayı 3 tatlı kaşığını geçmiyorum. Gerçi ben 1 hafta oldu basladım. . 6 ay 1 haftalıkken başladık. Benimkide son 2 gündür yemeye başladı. Yogurdu sevdirmeye gayret ettim. Benimki yiyor üstune emiyor.. Benimki emerken 4 güne bir kaka yapardı şimdi heegün 1 kez. O da su vermeyede basladım. Kakası düzene girdi. Bir muzu sevmedi aslında muz ilerleyen aylarda gece uykudan önce yedirip yatırınca gece hıc uyanmazfı benim dıger oğullarım. Onu da Dr demişti asla muhallebi pirinçli şey verme onun yerine muz yedir yatır...
Canım adetlerin düzenli midir? Benim normalde de düzensizdir ilk regl den sonra 2 ay geciktim mesela.Ama bir sure düzensizlikler yaşariz gibime geliyor. özellikle de emziren annelerin adet döngülerinde değişimler olurmuş diye duymuştum ne kadar doğru kisiye gore değişir tabi.Adet olanlar da gecikme var mı ya ben geçen ay oldum bu ay bisey yok korkuyorum normal mı acaba
Benimde sürekli gecikiyor. Hatta geçen ay 7 gün geçti cok korktum. Eşim koşa koşa gebelik testi aldı. Gerçi full korunma var ama insan korkuyor.. Allahtan negatif çıktı...en güzelini yaptım, korona var diye eşimi arka odaya attım.tüm oğluşlarımı yatağıma aldım... Tam korunma olduAdet olanlar da gecikme var mı ya ben geçen ay oldum bu ay bisey yok korkuyorum normal mı acaba
Benim de bu şekilde ya ben ilkini 56. günde oldum doğum sonrası, ondan iki ay sonra bi oldum sonra bi de geçen ay. Ne zaman kızceğzim emmeyi azaltırsa o zaman hasta oluyorum, hormonların oyununa geliyoruzAdet olanlar da gecikme var mı ya ben geçen ay oldum bu ay bisey yok korkuyorum normal mı acaba
Benimki gün sasmiyor ama emziren annelerde normalmis bende duymuştum.yinede bu kadar erken düşünmüyorsanız dikkatli olun.2-3 ayda bir oluyorum diye düşünüp ikinciyi kucağına alma sonraAdet olanlar da gecikme var mı ya ben geçen ay oldum bu ay bisey yok korkuyorum normal mı acaba
Oglanlarla nasıl ayni odada yatiyorsun, arada kızım geliyor anne seninle yatayim diye tamam diyorum ama çenesi durumuyor bıkk bık konuşuyor habire,.oglan uyaninca da başlıyor kikirdamaya.yazik hic sabahi göremeden kovuyorum odadan küsüp gidiyor.ee çocuğum sus uyu yok illa kudurup oğlanı uyandıracak buna uğraşıyor.Benimde sürekli gecikiyor. Hatta geçen ay 7 gün geçti cok korktum. Eşim koşa koşa gebelik testi aldı. Gerçi full korunma var ama insan korkuyor.. Allahtan negatif çıktı...en güzelini yaptım, korona var diye eşimi arka odaya attım.tüm oğluşlarımı yatağıma aldım... Tam korunma olduartık aklım da rahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?