2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar benimkide gündüz uyumadı doye pusete koyup biraz dolastirdik pusetinde uyudu biraz daha dolandık birazda arabada uyudu eve geldik uyanmadı ama uyurken içini çekip ağlamaya başladı böyle 2 saat uyudu yine ağlıyordu uyandırdım kustu usuttumu sizce ya bide sadece benimkini.boyle hassas yazık şu an vijdam yaptım geri keşke çıkarmasaydım diye uykuda inlemesine uzuldum

Adet olanlar da gecikme var mı ya ben geçen ay oldum bu ay bisey yok korkuyorum normal mı acaba
Benim emzirme bittikten sonra düzene girdi
Kizlar bebegini aksam 8 de uyutanlar var mi? Gece cok sık uyaniyoruz hala. Ve sabah 5.45 6 gibi uyaniyor ondan sonra uyutmasi zor oluyor. Biraz uyanik kalip tekrar uyku istiyor. Cok yoruldum artik. 7 gibi kalksa opup basimin ustune koyacagim.
8 buçuk gibi uyutuyorum sabah 7 de uyanıyor erken uyursa erken uyanıyor 7 de kalkınca 9 buçuk gibi geri uyuyor sonrası hep 2 3 saat aralıklarla uyku

Canım ben uykumu almasam ölürüm sanırım günlerce aç kalayım ama uykusuz kalamam. Şu an 23.19 hepsi uyuyor. Ben de bugün erken yatacağım... Koronodan sonra yanıma aldım yoksa odalarında yatıyorlar. Bence bebekleri asla 1 yaştan önce oda ayırmayın ben 1 numarayı 6.ayda ayırdım... Cocuk da hala anne özlemi var. Hep en çok o kıskanıyor babasından bile. Varsın uyusunlar yanımızda... Büyük oğlanda uyku konusunda bebekken çok çektim ama sonra düzeldi. Gece çişe bile kalkmazlar.tuvalet eğitimini de erkek cocuklara asla erken vermeyin bence en önemli aşama o aşama. Benimkiler hep 3 yasında hazır oldu. Ama gece 1 kere bile işemediler. Yatmadan önce işet tamam sabaha kadar derin uyku...10 a kadar uyumayı da ilk başlarda sırf cızgı film İcin kalkıyorlar. Kumandayı sakladım mecbur gelip yattılar. Bir de erkek çocuğuna kuralı iyi otıetcaksın yoksa anında kullanıyor. İçim acısa bile kuraldan ödün vermedim şimdi onun artılarını yasıyorum.... Benim uykum geldi herkese iyi geceler

Gece uykularının kısa/kesintili olması gündüz çok uyumasından veya akşam uykuya yorgun(olması gerekenden geç) geçmesinden kaynaklanabilirmiş. Ben bu uyanıklık süresi denen şeye dikkat etmeye başladıktan sonra uykuları çok toparladı, siz de bir bakın isterseniz.

Eklentiler

• Screenshot_20200425_235752.webp
    41,4 KB · Görüntüleme: 84
Benimkine dişler çıktıktan sonra bi haller oldu gündüz uykuları çok güzeldi bi uydumu 2 3 sat uyuyabiliyordu şimdi o düzenli saatlerine direndiği gibi 45 dk dan fazla uyumamaya başladı. Tam uyuyo emzige elini sokuyo, isiriyo sesler çıkarıyo kendini uyandiriyo yorulmaya başladım eskiden ne güzeldi eski dediğimde 1 ay bile değil noldu anlamadım 2 dişle büyüdü zaar

B
Ben sütün koruduğuna inanıyorum:) çok heyecanlı test yapmak:)ama bence değilsindir
Benim ilk oğlum tüp bebek... Tam 6 ya da 7 aylıktı deli gibi etmiyordu. Biz de zaten nasılsa bizim asla normal yolla çocuğumuz olma modundaydık. İlki tüp bebekti ya rahat davrandık. Hoop ben bayıldım hastanede kan testi yapıldı. Tebrikler hamilesiniz. Biz eşimle apışıp kalmıştık. Ne sütü canım benim, 2 kücğk bebegı arka arkaya büyütmek çok zor oldu. Şimdi en azından kendi baslarına gıyınıyorlar yemek yıyebılıyorlar ayakkabı hıyebılıp çiş kakalarını yapıyorlar.. Resmen hayatımda iki yıl yok gibi yaşadım. Sürekli meme emzır alt dwgıs biri emeklerken yürürken hamileliği anlatmıyorum bile. Güzel olanı arada 1.5 ya da 2 yıl olmalu.kısaca süt korumaz. Benim cok ilk bebegı tip bebek olanlar bile 2.ler hep normal oldu. Rahatlama geliyor cocuk düşüncesi olmuyor hooop gelsin bebişler. Gerçi iyi ki dogurmuşum.. Rahme düşen cana kıyamam. Obyuzden şimdi full koruma var

A Ay şaşırdım çünkü benimde aşılamaya oldu o yüzden bende nasılsa ikincisi olmaz modundayim ve de sutkoruyor düşünceside ağırlıkta kafamda gerçi beni bebeğim koruyor çünkü hiç biseye fırsat vermiyor gerçekten zor iki bebekli birinin başka ihtiyaçları varken öbürüne yetişmek tebrik ederim iyi baş etmişin ben bi bebekle perişan oldum ailemden uzal yanimda kimse yok kv de ben istemedim eşim de o sebebten huysuz davrandı zor zamanlar...sut hormonu nedense kafamda gebeliğe engel diye kalmış demekki Allah verince veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…