6 da uyanıp 10 a kadar duruyor mu ? Benimki 1.5 saat sonra başlıyor fena uykulu hallereautumnn son gunlerdeki direncini saymazsam 7 de uyutuyorum. Sabah 6 da uyaniyor ve gunes basliyoruz 10 -11 gibi tekrar uyuyor ogleden sonra da 3 te uyuyor.
Ben de olmadım hiç 6 aylık olduk biz de amaBen doğumdan beri adet olmuyorum. İlk bebekte iki üç ayda bi test yapardım korkudan. Şimdi hiç yapmadımyedi aylık oldu oğlum. Elli gün lohusalıktan sonra daha adet olmadim
Benim emzirme bittikten sonra düzene girdiAdet olanlar da gecikme var mı ya ben geçen ay oldum bu ay bisey yok korkuyorum normal mı acaba
8 buçuk gibi uyutuyorum sabah 7 de uyanıyor erken uyursa erken uyanıyor 7 de kalkınca 9 buçuk gibi geri uyuyor sonrası hep 2 3 saat aralıklarla uykuKizlar bebegini aksam 8 de uyutanlar var mi? Gece cok sık uyaniyoruz hala. Ve sabah 5.45 6 gibi uyaniyor ondan sonra uyutmasi zor oluyor. Biraz uyanik kalip tekrar uyku istiyor. Cok yoruldum artik. 7 gibi kalksa opup basimin ustune koyacagim.
Öyle valla ben uyku eğitimden sonra biraz rahatladım. Ara ara bozuluyo ki çok normal makine değil neticede.Hepimiz baya zorlaniyormusuz bu uyku konusunda. Napacagiz bilmiyorum. Anneligin en zor yani uykusuzluk sanirim.
Canım ben uykumu almasam ölürüm sanırım günlerce aç kalayım ama uykusuz kalamam. Şu an 23.19 hepsi uyuyor. Ben de bugün erken yatacağım... Koronodan sonra yanıma aldım yoksa odalarında yatıyorlar. Bence bebekleri asla 1 yaştan önce oda ayırmayın ben 1 numarayı 6.ayda ayırdım... Cocuk da hala anne özlemi var. Hep en çok o kıskanıyor babasından bile. Varsın uyusunlar yanımızda... Büyük oğlanda uyku konusunda bebekken çok çektim ama sonra düzeldi. Gece çişe bile kalkmazlar.tuvalet eğitimini de erkek cocuklara asla erken vermeyin bence en önemli aşama o aşama. Benimkiler hep 3 yasında hazır oldu. Ama gece 1 kere bile işemediler. Yatmadan önce işet tamam sabaha kadar derin uyku...10 a kadar uyumayı da ilk başlarda sırf cızgı film İcin kalkıyorlar. Kumandayı sakladım mecbur gelip yattılar. Bir de erkek çocuğuna kuralı iyi otıetcaksın yoksa anında kullanıyor. İçim acısa bile kuraldan ödün vermedim şimdi onun artılarını yasıyorum.... Benim uykum geldi herkese iyi gecelerMaşallah.
Allah dağına göre kar verirmiş dedikleri bu herhalde.3 çocukla başka türlü basedilmez.birbirlerini ayartmaya çok müsait yaşları çünkü .
gece 12 de yatıyor sabaha kadar fix 3 kere uyaniyor.sabah 6 da kalkip 7.30 da yatip 9 da hop kalkıyor.gunduz 3 saatte bir yarım saat uyuyor.fazlasina dayanamayip saç çekiştiriyor.uyku eğitimine başlamıştım güzelde gidiyordu ama üst katimda 2 tane kiz çocuğu var . işin kötüsü çocuklar hep odalarında oynuyorama onlarin odasinin alti bizim yatak odası.surekli yere birşey atılıyor düşüyor , onlar uyumadan bizimkine uyku yok maalesef.
Durmaz mi? Biraksam tum gun durur. Boyle bir direnc yok.6 da uyanıp 10 a kadar duruyor mu ? Benimki 1.5 saat sonra başlıyor fena uykulu hallere
Ya yerimDurmaz mi? Biraksam tum gun durur. Boyle bir direnc yok.
Adet olanlar da gecikme var mı ya ben geçen ay oldum bu ay bisey yok korkuyorum normal mı acaba
Bende yapicam yarın alıp ama çok korkuyorumIki kere oldum. Ikincisi 1 hafta gec oldu. Hatta gblik testi bile yaptimDuzensiz olmasi normal
Ben sütün koruduğuna inanıyorum:) çok heyecanlı test yapmak:)ama bence değilsindirBende yapicam yarın alıp ama çok korkuyorum
Doktorumun bana ilk söylediği sakın sütün koruduğuna inanma demişti. Doğumdan sonra gebe gelen cok hastam var demişti. AllahımB
Ben sütün koruduğuna inanıyorum:) çok heyecanlı test yapmak:)ama bence değilsindir
Ay test yap bakalım eğer hamile çıkarsan sur korumaz inanmış olurum:))Doktorumun bana ilk söylediği sakın sütün koruduğuna inanma demişti. Doğumdan sonra gebe gelen cok hastam var demişti. Allahım
Benim ilk oğlum tüp bebek... Tam 6 ya da 7 aylıktı deli gibi etmiyordu. Biz de zaten nasılsa bizim asla normal yolla çocuğumuz olma modundaydık. İlki tüp bebekti ya rahat davrandık. Hoop ben bayıldım hastanede kan testi yapıldı. Tebrikler hamilesiniz. Biz eşimle apışıp kalmıştık. Ne sütü canım benim, 2 kücğk bebegı arka arkaya büyütmek çok zor oldu. Şimdi en azından kendi baslarına gıyınıyorlar yemek yıyebılıyorlar ayakkabı hıyebılıp çiş kakalarını yapıyorlar.. Resmen hayatımda iki yıl yok gibi yaşadım. Sürekli meme emzır alt dwgıs biri emeklerken yürürken hamileliği anlatmıyorum bile. Güzel olanı arada 1.5 ya da 2 yıl olmalu.kısaca süt korumaz. Benim cok ilk bebegı tip bebek olanlar bile 2.ler hep normal oldu. Rahatlama geliyor cocuk düşüncesi olmuyor hooop gelsin bebişler. Gerçi iyi ki dogurmuşum.. Rahme düşen cana kıyamam. Obyuzden şimdi full koruma varB
Ben sütün koruduğuna inanıyorum:) çok heyecanlı test yapmak:)ama bence değilsindir
Ay şaşırdım çünkü benimde aşılamaya oldu o yüzden bende nasılsa ikincisi olmaz modundayim ve de sutkoruyor düşünceside ağırlıkta kafamda gerçi beni bebeğim koruyor çünkü hiç biseye fırsat vermiyorBenim ilk oğlum tüp bebek... Tam 6 ya da 7 aylıktı deli gibi etmiyordu. Biz de zaten nasılsa bizim asla normal yolla çocuğumuz olma modundaydık. İlki tüp bebekti ya rahat davrandık. Hoop ben bayıldım hastanede kan testi yapıldı. Tebrikler hamilesiniz. Biz eşimle apışıp kalmıştık. Ne sütü canım benim, 2 kücğk bebegı arka arkaya büyütmek çok zor oldu. Şimdi en azından kendi baslarına gıyınıyorlar yemek yıyebılıyorlar ayakkabı hıyebılıp çiş kakalarını yapıyorlar.. Resmen hayatımda iki yıl yok gibi yaşadım. Sürekli meme emzır alt dwgıs biri emeklerken yürürken hamileliği anlatmıyorum bile. Güzel olanı arada 1.5 ya da 2 yıl olmalu.kısaca süt korumaz. Benim cok ilk bebegı tip bebek olanlar bile 2.ler hep normal oldu. Rahatlama geliyor cocuk düşüncesi olmuyor hooop gelsin bebişler. Gerçi iyi ki dogurmuşum.. Rahme düşen cana kıyamam. Obyuzden şimdi full koruma var
Ben almicam bu sefer. İlk oglumda ikinuc ayda bi hep test yaptim. Eşim dalga geçip durduBende yapicam yarın alıp ama çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?