2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Merhaba kızlar ben de ekim annesiyimk fakat hala cinsiyet öğrenemedik çok merak ediyorum plansız bie gebeliktii ve biz kızım olmasını çok istiyorum
Hayırlı olsun burdakiler doğdu siz 2020 ekim annelerine bakın yardımcı olurlar cinsiyet bence içinizden geçen hissediliyor sanki

3 gün kuralı ile gitttim ama anlamıyorum patateste bir şey Yok diyorum Bi dahaki verişimde oluyor falan çözemedim gerçekten. Canım inanılmaz sıkkın. Yoğurt verdiğimde yok gibiydi 4. Gün yine gördüm anlamıyorım cidden.
yoğurdu kestim rahatlar gibi derken yine gördüm. Kaka birde çok kötü kokulube yeşil de olabiliyor kan olmasa da.

Cnm çok alerjik bir bebek ozaman seninde diyet yapman gerekcek ve 3gun kuralı ile gitceksin devam maması verme süt ürünleri tuketme
Diyeti ne konuda yapmam gerektiğini bilsem süt ürünleri olsa bu zamana kadar olurdu diyorum. Anlamadım. Gerçi Bi ara Bi olmuştu sonra geçmişti. Mama almıyor zaten canım. Çok canım sıkkın doktora gidebilsem olacak belki Bi yönlendirme ama o da test yapmadan bilemiyor haliyle

Kızlar emziren anneler ne kadar ve hangi aralıklarla ek gıda veriyorsunuz. Ben çok bunaldım emzirme işinden. Sürekli sğt var mı yok mu emecek mi emmeyecek mi valla yoruldum. İlk oğlumu 2 sene emzirdim bunu da 2 sene emzirmek istiyorum ama emmiyor yaa. Ek gıdaya geçtik geçeli sadece sabahları emiyor. E süt azaldı tabi. Çok yoruldum bu süt işinden. Kendi haline bıraksam gündüz sağmasan tamamen kesilecek aşamaya geldi. Zar zor 6 aya geldik napcam ben yaa

Sağmayı iki ay oldu ben de bıraktım, biz mama da kullandığımız için mecburen sütüm bence o yüzden azaldı. Mamayı günde üçle sınırlı tutuyorum diğer zamanlarda ne zaman isterse meme, ek gıdayı sabah öğle akşam vermeye çalışıyorum ama doyacak miktarlarda değil tadımdan biraz daha fazlası. Zaten bizimkinin mide küçük hemen doyuyo, çocuk şimdiden az az ve sık besleniyor

Geçmiş olsun çok, fakat alerjinin ne zaman çıkacağı belli olmuyormuş, yani başta yoktu şimdi de olmaz diye bir durum yok maalesef. Biz de alerjiğiz ama süt değil bizimki, çok sıkı takip etmek lazım. Bir kere etkilendiğinde bağırsakların toparlanması da epey sürüyor

Teşekkür ederim. Nasıl anlaşıldı ? Test mi yaptırdınız ? Çok fazla etken var benim yediğim de önemli gün içinde hangisi etkiliyor bilemiyorum ki. Sadece onunkilere de bağlı değil sanırım.
çok üzülüyorum bağırsaklarında var Bi sıkıntı.Okunma hareketi çok yapıyor ? Siz de var mıydı? Emerken karnından ses geliyor.Bazen kaka yapıyor direk bazen de ses gelip gaz gibi rahatsız ediyor

Bizde kakada hafif kan, kakada mukus, gürültülü kaka, hırıltı, kulak arkasında döküntü hepsi vardı ve daha bir buçuk aylıkken ilk oldu, kakadan test yapıldı neye olduğu anlaşılmadı ama bağırsak hassasiyetinin olduğunu anlamış olduk. Sonra süt ürünlerini kestim değişiklik olmadı falan biraz toparlanmış gibiyken bir akşam domatesi bol bir yemek pişirmiştim ertesi gün yine kan gördük mukuslandı ve günde altı yediye çıkan kaka sayımız oldu. Zamanla az çol etkileyenleri fark ettim ama hala tam olarak bir buna alerjisi var diyemiyorum, ek gıdada o yüzden gün kuralına uyarak gidiyorum, çok şükür şimdilik bi gariplik yok ama ben de sürekli tetikteyim. Her kakasını hala inceliyorum

Kakanin yeşil ve pis kokulu olmasi normal.sen kendin 3 gün hiç hayvansal besin tüketmeden bi denesen .peynir et yumurta en azından 3 gün bi denesen mi acaba.

Bende ne yapacağımi bilmez haldeyim gündüz emmek istemiyor .en son aksam muhallebi saat 9 da verip sonrasi sabah 9 a kadar emziriyorum ama süt ek gıda kadar tok tutmadığı için saat başı uyaniyor.gece değil gündüz emse belki gecede 1 kere mama veririm daha tok tutar diyorum ama gündüz yeni uyaninca yakalarsam uyku sersemi emiyor yoksa gündüz meme istemiyor.

önce süt ürünleri içeren herşeyi kesip deneyin.. bu güne kadar vardır ama kan anca gelmiş olabilir.. dilinizin ucuna bile değse alerji yapması içim yeterlidir..

Benim ki de aynı sütü mamayı çok çok azalttı yemek istiyor mama falan verince yüzüme püskürtüyor. Normal Bi süreç bence artık büyüdüler yemek istiyorlar korkma yani herkes aynı durumda şuan

Neden böyle oluyor nerde yanlış yapıyoruz anlamıyorum gerçekten. Gece kaç dakika emiyor. Benim gece de emmiyor. 24 saatte bir kere oda sabah tam uyandığında.

Neden böyle oluyor nerde yanlış yapıyoruz anlamıyorum gerçekten. Gece kaç dakika emiyor. Benim gece de emmiyor. 24 saatte bir kere oda sabah tam uyandığında.
Ben şu anda iki öğun yemek veriyorum. Onun haricinde sık sık emziriyorum. Günde 8 i aşıyordur emzirme

Benim ki de aynı sütü mamayı çok çok azalttı yemek istiyor mama falan verince yüzüme püskürtüyor. Normal Bi süreç bence artık büyüdüler yemek istiyorlar korkma yani herkes aynı durumda şuan
Ama benim oğlum 24 saatte bir kete emiyor. Böyle 2 yaşına kadar ememezki süt kesilir bence. Bebek dediğin memeye yapışır bırakmaz. Bu niye böyle ben anlamıyorum. Süt tazikli değil. Tadı kötü değil. Her pozisyonda emzirmeyi deniyorum. Yani neden emmez ben anlamıyorum

Bende sürekli aynı dusuncelerdeyim . Zar zor 6 ayı geride bıraktık ama sütüm baya azaldı yine de her ek gıdadan sonra emziriyorum

Malesef kimi cocuk ek gıdayı bulunca emmeyi bırakıyor umarım devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…