2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
6artı 5 te yani bugün duydum. O kadar kastım ki kendimi beklerken gerildim ve ağladım. Dr tam muane edecek ben nasıl ağlıyorum bana ilk çocuk mu dedi yooo 3.dedim başladı gülmeye.. Ben hepsinde de ağladım Dr bey alışın bana.. O kadar korkuyordum ki bin şükür. Allahım kimsenin kucagını boş bırakmasın. Yıllarca cocuk hasreti ceken tedavı gören, isteyen herkesin bebegı sağlıkla gelsin. Bu ara çok duygusal herşeye ağlıyorum. Normalde duygularımı yansıtmam. Eşim sehır disinda. Cıkarkem hemşireye sarıldım ağladım

Malesef bebeğimi kaybettim Rabbim sizlerin bebeklerini sizlere bağışlasın inşaallah sağlıkla kucağıniza alın
Canım seni çok iyi anlıyorum,çok üzüldüm,Allah sabır versin,ben de büyük ihtimal kürtaj olucam

Malesef bebeğimi kaybettim Rabbim sizlerin bebeklerini sizlere bağışlasın inşaallah sağlıkla kucağıniza alın
Ah canım ya o kadar üzüldüm ki ne denir bilemiyorum bazı şeyler bizim elimizde olmuyo ne yazık ki. Allahım en kısa zamanda sağlıklı bi evlat nasip etsin sana

Canım seni çok iyi anlıyorum,çok üzüldüm,Allah sabır versin,ben de büyük ihtimal kürtaj olucam
Çok zormuş gerçekten Rabbim buyuk bunada sukur etmekten isyan etmemekten başka caremiz yok Allah sabır versin canim

Hepiniz sağolun tek tek bugün kürtajda da kalanı temizlediler gerçekten çok zor Rabbim kimseye yaşatmasin
Bilirim o duyguyu Allahım bi daha yaşatmasın ne sana ne başka hiç kimseye

Sayfa acilmiyor diye girip geri cikiyorum ayyy niye boyle olduki derken buldum sizi aaa bi baktm herkese degisikmis duzelcek diye bekliyordum ben :) hicte guzel olmamis takvime hergun heyecanla bakardim belki o geri gelir

Allah sabir versin cnm cok zor ben de gecen sene yasadim.Allah ins daha hayirlisini tez zamanda nasip etisn.Amin

Benim umudum yok,kürtaj için bekliyorum canım,alıştırdım kendimi çok zor amatam 8+6olacaktı ultrasonda 6+3 çıktı,5.8mm çıktı boyuda,sorun daha çok kalp atışında malesef
Canim belki gec dullenme oldugu icin geriden geliyordur insallah saglikla kucagina alirsin

Benim umudum yok,kürtaj için bekliyorum canım,alıştırdım kendimi çok zor amatam 8+6olacaktı ultrasonda 6+3 çıktı,5.8mm çıktı boyuda,sorun daha çok kalp atışında malesef
Ne hissettiğini anlayabiliyorum bnde yasadim ayni seyi iki kez . Allahim cocuklariniza saglik versin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…