2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bugün test yaptım çift çizgi.. Gördüğümden beri ağlıyorum, evet hamileyim .. Şoku üstümden atamıyorum ben buna hiç hazir değilim ki
Hayırlısı olsun cnm deme öyle Allahım verdigse vardır bir hayırlısı benimde öyle oldu peş peşe buyutum bakmasi biraz zor ama buyunce çok rahta oluyorlar peş peşe arkadas gibi sonradan sevinceksin iyi ki olmuş diyecen

Benimki de ilk basta kasikla verirken oyle yapiyordu. Ucak geliyo geliyo deyince guluyordu agzina koyuyordum kasigi. Sonra hammm diyordum.

Oyle alisti. Oyuna çevirince her seyi yaptirabiliyoruz

Bir de surekli gülümseyerek hmmm cok lezzetliymis falan yapiyorum

Bir de doya doya yemesi gerekmiyor. Ben blw yaptiriyorum. Nasil olsa anne sutu aliyor diye. Kndi kendine yedigi kadarini yiyor

Onerinle hemen bunu denedim Havuçları aldı elledi ezdi agzina bir kere götürdü ve bıraktı on dk havuclarla böyle oynamış oldu.devam ettiricem,çok sağol

Ben de ilk çay kasigiyla başlamıştım ama bazen hızla geliyor kaşığa diye silikona döndüm.ben kaşığı tutarken o da tutuyor ağzına götürür gibi yapıp hop rotayı havaya çeviriyor beni taklit etmesini sağlamam lazım dediğiniz gibi,çok sağolun..

Valla benim bebek de sebze pürelerini sevmedi. İki kaşık zor yiyordu. Normal bizim yemeklerden tuz katmadan veriyorum onu yiyor.

Bizim yemekleri salcasiz ve tuzsuz olarak yapılmısi mi? Hiç denemedim ama aklımda olucak teşekkür ederim

Uçak geliyo yu yemedi bizim kız ya.O uçak bana geliyo sürekli bu yüzden Neyse daha minik diye alışmasını temenni edicem çok sağolun rintin bahsettiği gibi bende bugün sebzeleri haşlayıp eline vermeye başladım,yine de içim rahat etmeyecek tabi geleneksel blw olucaz bizn

Bugün test yaptım çift çizgi.. Gördüğümden beri ağlıyorum, evet hamileyim .. Şoku üstümden atamıyorum ben buna hiç hazir değilim ki
Canım..Ne desem boş,yaşamadan bilemem ve bende buna kendimi hazir hissetmem kolay kolay.Ama her şey olacağına varırmis.Baska çocuğun var mı onu da bilmiyorum ama yavruna kardeş olmak isteyen bir başka yavrucak diye dusun..
Hakkımızda hayirlisi olsun

Hamileyken 3ay emzirebilir sin 4aydan sonra bebek senden besleniyor çünkü kesmelisin ozamana kadar
Emmiyor canm kendisi bırakmıştı.. Bilmiyorum için da
Ins o moda girerim canm öyle düşünmeye çalışıyorum

Gün gün alışıyor bende ilk zamanlar aaa bu çocuk yemeyecek herhalde napicam diyip karalar bağlamıştım, alıştı şimdi.mama sandalyesinde değilde önümr ysstik koyup yerde yediriyorum şimdilik muhallei çorba pureler de sulu olunca bogazdan akıp gidiyor.
Hayırlısı olsun, zor ama alisacaksindir.hersey yolunu alır.biraz sakinlesince daha sağlıklı düşünürsün.calisiyormuydun.

Çalışıyordum ozel okulda ama tatildeyim karnım büyüyüne kadar çalışırım belki sonra çıkarım niyeyse utanıyorum bilmiyorum psikolojim çöktü

Yok canm ilk çocuğumdu abi olacak 1 buçuk yaş ile söylerken bile inanamıyorum. Hayırlısı böyleymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…