Hayırlısı olsun cnm deme öyle Allahım verdigse vardır bir hayırlısı benimde öyle oldu peş peşe buyutum bakmasi biraz zor ama buyunce çok rahta oluyorlar peş peşe arkadas gibi sonradan sevinceksin iyi ki olmuş diyecenBugün test yaptım çift çizgi.. Gördüğümden beri ağlıyorum, evet hamileyim .. Şoku üstümden atamıyorum ben buna hiç hazir değilim ki
Hamileyken 3ay emzirebilir sin 4aydan sonra bebek senden besleniyor çünkü kesmelisin ozamana kadarBugün test yaptım çift çizgi.. Gördüğümden beri ağlıyorum, evet hamileyim .. Şoku üstümden atamıyorum ben buna hiç hazir değilim ki
Bebeklerinizin ek gıdayla arası nasıl kizlarBizimki alti buçuk aylık oldu.Kasiktan sadece yoğurdu ve suyu veriyorum.Alistirma bardagina alışamadı bir turlu.Ve besinlerle alakası yok resmen.Yiyorsa yoğurt dört beş kaşık,peşine su.Baska hiçbir şey.Yaptigim muhallebi,püre,sebzeler hep yenmeden atiliyor.Acmiyor ağzını ya da elime vurup döküyor.Ne yapicam ben tecrübeli anneler Bu zamana anne sütüyle geldik ama nereye kadar gider böyle meçhul..
Bugün test yaptım çift çizgi.. Gördüğümden beri ağlıyorum, evet hamileyim .. Şoku üstümden atamıyorum ben buna hiç hazir değilim ki
Onerinle hemen bunu denedimElini yıka, mama sandalyesinin uatunu de temizle yere de poşet sofra bezi falan ser. Sonra yaptigin mamayi önüne koy. O minciklasin falan eline sürsün o el ağza gidecek. Onu yutacak. Sen de arada verirsin ağzına Belki böyle alışır.
Ben de ilk çay kasigiyla başlamıştım ama bazen hızla geliyor kaşığa diye silikona döndüm.ben kaşığı tutarken o da tutuyor ağzına götürür gibi yapıp hop rotayı havaya çeviriyorMerak etmeyin zamanla alışacak. Siz ne kadar rahat olursanız bebeğiniz onu hisseder. Benim oğlumda elime vurup döküyor. Nazikçe diğer elimle elini ğöğsüne bastırıp tutuyorum. Sizde deneyebilirsiniz. İlgisini çekecek şeylee yapın tam kaşığı verirken. Mesela sevdiği oyuncağı çalıştırabilirsiniz karşısında. Yada a diye ağzınızı kocaman açabilirsiniz. Zamanla sizi taklit edecektir. Birde mesela muhallebi yapıyorsanız kıvamını yaptığınızdan biraz daha sulu yapıp deneyin. Zamanla daha kıvamlı hale getirin. Aklıma gelenler bunlar. Benimkide çok yiyimli değil ama böyle böyle öğretiyorum. Faydası oluyor. Birde mesela silikon kaşık değil çay kaşığı sevdi benimki.
Valla benim bebek de sebze pürelerini sevmedi. İki kaşık zor yiyordu. Normal bizim yemeklerden tuz katmadan veriyorum onu yiyor.
Uçak geliyo yu yemedi bizim kız ya.O uçak bana geliyo sürekli bu yüzdenBenimki de ilk basta kasikla verirken oyle yapiyordu. Ucak geliyo geliyo deyince guluyordu agzina koyuyordum kasigi. Sonra hammm diyordum.
Oyle alisti. Oyuna çevirince her seyi yaptirabiliyoruz
Bir de surekli gülümseyerek hmmm cok lezzetliymis falan yapiyorum
Bir de doya doya yemesi gerekmiyor. Ben blw yaptiriyorum. Nasil olsa anne sutu aliyor diye. Kndi kendine yedigi kadarini yiyor
Canım..Ne desem boş,yaşamadan bilemem ve bende buna kendimi hazir hissetmem kolay kolay.Ama her şey olacağına varırmis.Baska çocuğun var mı onu da bilmiyorum ama yavruna kardeş olmak isteyen bir başka yavrucak diye dusun..Bugün test yaptım çift çizgi.. Gördüğümden beri ağlıyorum, evet hamileyim .. Şoku üstümden atamıyorum ben buna hiç hazir değilim ki
Sakaaa yapiyosun a bende şaşırdım valla resmen bilgilerim çöp oldu bugün aklımdaydın sana yazmak için girmistimBugün test yaptım çift çizgi.. Gördüğümden beri ağlıyorum, evet hamileyim .. Şoku üstümden atamıyorum ben buna hiç hazir değilim ki
Aynen tık yok canım ya öyle yatıyor koyduğumda daBenimki canım bizde 6 aylık olduk ama hala tık yok
Hayırla sağlıkla gelsin inşallah yiyecek rızkı varmış demek kiBugün test yaptım çift çizgi.. Gördüğümden beri ağlıyorum, evet hamileyim .. Şoku üstümden atamıyorum ben buna hiç hazir değilim ki
Hayırlısı olsun inşallah vardır bi hayır. Üzülme canım bebeğin 6 aylık mıydı ?Bugün test yaptım çift çizgi.. Gördüğümden beri ağlıyorum, evet hamileyim .. Şoku üstümden atamıyorum ben buna hiç hazir değilim ki
Benimkide dönmüyor hiç:)Aynen tık yok canım ya öyle yatıyor koyduğumda dasıpa
Bugün test yaptım çift çizgi.. Gördüğümden beri ağlıyorum, evet hamileyim .. Şoku üstümden atamıyorum ben buna hiç hazir değilim ki
Emmiyor canm kendisi bırakmıştı.. Bilmiyorum için daHamileyken 3ay emzirebilir sin 4aydan sonra bebek senden besleniyor çünkü kesmelisin ozamana kadar
Ins o moda girerim canm öyle düşünmeye çalışıyorumHayırlısı olsun cnm deme öyle Allahım verdigse vardır bir hayırlısı benimde öyle oldu peş peşe buyutum bakmasi biraz zor ama buyunce çok rahta oluyorlar peş peşe arkadas gibi sonradan sevinceksin iyi ki olmuş diyecen
Gün gün alışıyor bende ilk zamanlar aaa bu çocuk yemeyecek herhalde napicam diyip karalar bağlamıştım, alıştı şimdi.mama sandalyesinde değilde önümr ysstik koyup yerde yediriyorum şimdilik muhallei çorba pureler de sulu olunca bogazdan akıp gidiyor.Bebeklerinizin ek gıdayla arası nasıl kizlarBizimki alti buçuk aylık oldu.Kasiktan sadece yoğurdu ve suyu veriyorum.Alistirma bardagina alışamadı bir turlu.Ve besinlerle alakası yok resmen.Yiyorsa yoğurt dört beş kaşık,peşine su.Baska hiçbir şey.Yaptigim muhallebi,püre,sebzeler hep yenmeden atiliyor.Acmiyor ağzını ya da elime vurup döküyor.Ne yapicam ben tecrübeli anneler Bu zamana anne sütüyle geldik ama nereye kadar gider böyle meçhul..
Hayırlısı olsun, zor ama alisacaksindir.hersey yolunu alır.biraz sakinlesince daha sağlıklı düşünürsün.calisiyormuydun.Bugün test yaptım çift çizgi.. Gördüğümden beri ağlıyorum, evet hamileyim .. Şoku üstümden atamıyorum ben buna hiç hazir değilim ki
Evet canm tam 6 aylık,sağol canm bakalımHayirlisi olsun. Artik bir bebek var. Hem birlikte büyürler
Bebegin tam 6 aylik miydi
Çalışıyordum ozel okulda ama tatildeyim karnım büyüyüne kadar çalışırım belki sonra çıkarım niyeyse utanıyorum bilmiyorum psikolojim çöktüGün gün alışıyor bende ilk zamanlar aaa bu çocuk yemeyecek herhalde napicam diyip karalar bağlamıştım, alıştı şimdi.mama sandalyesinde değilde önümr ysstik koyup yerde yediriyorum şimdilik muhallei çorba pureler de sulu olunca bogazdan akıp gidiyor.
Hayırlısı olsun, zor ama alisacaksindir.hersey yolunu alır.biraz sakinlesince daha sağlıklı düşünürsün.calisiyormuydun.
Ben size örnek olayım erkeklere,süte güvenmeyin önleminizi alınSakaaa yapiyosun a bende şaşırdım valla resmen bilgilerim çöp oldu bugün aklımdaydın sana yazmak için girmistim
Yok canm ilk çocuğumdu abi olacak 1 buçuk yaş ile söylerken bile inanamıyorum. Hayırlısı böyleymişCanım..Ne desem boş,yaşamadan bilemem ve bende buna kendimi hazir hissetmem kolay kolay.Ama her şey olacağına varırmis.Baska çocuğun var mı onu da bilmiyorum ama yavruna kardeş olmak isteyen bir başka yavrucak diye dusun..
Hakkımızda hayirlisi olsun
Utanma cnm sonucda eşin var boşver sen millete bakma birde kızın olur bakarsinÇalışıyordum ozel okulda ama tatildeyim karnım büyüyüne kadar çalışırım belki sonra çıkarım niyeyse utanıyorum bilmiyorum psikolojim çöktü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?