Ay ne güzel aslında aralarında az yaş olması ailen falan yakinsa rahat olursunBen size örnek olayım erkeklere,süte güvenmeyin önleminizi alın
Canım benim hiç ağlama, Allah vermiş rahme düşmüş artık.. Ben de 2.ye aynı bu aylarda hamile kalmıştım... Şaşkınlığını iyi anlıyorum. Bak ikisi aynı anda büyüyüp çıkacak arkadas olacak. Bizimkileri kendine yetiyor arkadas ihtiyaçları yok. Ben bir de hem çalışıp hem tek büyüttüm. Bizimkileri dogumdan doguma dogumgununden dogumgunube anane babaanne. Ben hep 10 gun sonra tek kalmışımdır. Allah güç kuvvet veriyor. Bak 2 yıl sonra senden rahatı olmayacak. Be okur kendini ve mınugı üzme. Ilki oğlan mı. Bu 2.vebek mı 3. Mü bilmem ama valla çok çocuk güzel. Şu anda ev temızlemişim rshırtume bebek kusmuş bir vaziyette yazıyorum. Bu günler gecıyor valla gecıyor. Sonra bir bakıyorsun kocaman olmuşlarBugün test yaptım çift çizgi.. Gördüğümden beri ağlıyorum, evet hamileyim .. Şoku üstümden atamıyorum ben buna hiç hazir değilim ki
Emmiyor canm kendisi bırakmıştı.. Bilmiyorum için da
Ins o moda girerim canm öyle düşünmeye çalışıyorum
Ne utancan kız nikahli kocandan hamile kalmışsınÇalışıyordum ozel okulda ama tatildeyim karnım büyüyüne kadar çalışırım belki sonra çıkarım niyeyse utanıyorum bilmiyorum psikolojim çöktü
Bak ilki erkekmiş bu yıl 2020 kız yılı. Herkes kıza hamile. Bence çok şanslısın bak kızın olacak... Ben kızı bulamadığım için hep içimde kalacak gibiYok canm ilk çocuğumdu abi olacak 1 buçuk yaş ile söylerken bile inanamıyorum. Hayırlısı böyleymiş
Bİim ilk 4 yıl cocuk olmadı ilki tüp bebek. Herkes benimsemişti biz kısırdık.ben 2.ye hamile kalınca herkes aaaaa dedi... Ben zaten uzun bir süre söylemedim. Çünkü kendi annem ne gerek vardı bebegı küçük kaynanam aynı şekilde bıdı bıdı. Hic demedik. Bir bayramdı. Ben karnı burnunda gidince hepsinin gözu fal taşı... Vermeyen Allah vermiyor verdı mi de arka arkaya veriyor... Biz evde sosyal mesafeyi çok iyi koruyoruz en ıyıs ayrı odalar... Şu korona bitsin gidip spiral taktırcam gercı o da ne kadar korur.. Prezarvatıve de güven olmuyor arkadas 4.ye prezervatif kurbanı olup hamile kaldı. Doguracak 1 ay sonra. 1 hafta kocasına küfür etmişti. Ay aklıma geldikçe gülüyorum..Ne utancan kız nikahli kocandan hamile kalmışsın. İki üç sene bez ıslak mendil mama falan stok yap bence .
Mesala mercimek çorbası yaptım salçasız ve tuzsuz, içine ince bulgur ve pirinç de koydum bayıldı. Patates yemeği yapıyorum. Tuzunu koymadan salçasız patatesini yediriyorumBen de ilk çay kasigiyla başlamıştım ama bazen hızla geliyor kaşığa diye silikona döndüm.ben kaşığı tutarken o da tutuyor ağzına götürür gibi yapıp hop rotayı havaya çeviriyorbeni taklit etmesini sağlamam lazım dediğiniz gibi,çok sağolun..
Bizim yemekleri salcasiz ve tuzsuz olarak yapılmısi mi? Hiç denemedim ama aklımda olucak teşekkür ederim
Uçak geliyo yu yemedi bizim kız ya.O uçak bana geliyo sürekli bu yüzdenNeyse daha minik diye alışmasını temenni edicem çok sağolun rintin bahsettiği gibi bende bugün sebzeleri haşlayıp eline vermeye başladım,yine de içim rahat etmeyecek tabi geleneksel blw olucaz bizn
Cnm tuplerini niye baglatmadin 3uncude özel olmasaBİim ilk 4 yıl cocuk olmadı ilki tüp bebek. Herkes benimsemişti biz kısırdık.ben 2.ye hamile kalınca herkes aaaaa dedi... Ben zaten uzun bir süre söylemedim. Çünkü kendi annem ne gerek vardı bebegı küçük kaynanam aynı şekilde bıdı bıdı. Hic demedik. Bir bayramdı. Ben karnı burnunda gidince hepsinin gözu fal taşı... Vermeyen Allah vermiyor verdı mi de arka arkaya veriyor... Biz evde sosyal mesafeyi çok iyi koruyoruz en ıyıs ayrı odalar... Şu korona bitsin gidip spiral taktırcam gercı o da ne kadar korur.. Prezarvatıve de güven olmuyor arkadas 4.ye prezervatif kurbanı olup hamile kaldı. Doguracak 1 ay sonra. 1 hafta kocasına küfür etmişti. Ay aklıma geldikçe gülüyorum..
Ah canm inşallah.. 2. Bebeğim olucak işte bu 6 aylık erkek . Eşim çok mutlu da ben o kadar olamadım bi anCanım benim hiç ağlama, Allah vermiş rahme düşmüş artık.. Ben de 2.ye aynı bu aylarda hamile kalmıştım... Şaşkınlığını iyi anlıyorum. Bak ikisi aynı anda büyüyüp çıkacak arkadas olacak. Bizimkileri kendine yetiyor arkadas ihtiyaçları yok. Ben bir de hem çalışıp hem tek büyüttüm. Bizimkileri dogumdan doguma dogumgununden dogumgunube anane babaanne. Ben hep 10 gun sonra tek kalmışımdır. Allah güç kuvvet veriyor. Bak 2 yıl sonra senden rahatı olmayacak. Be okur kendini ve mınugı üzme. Ilki oğlan mı. Bu 2.vebek mı 3. Mü bilmem ama valla çok çocuk güzel. Şu anda ev temızlemişim rshırtume bebek kusmuş bir vaziyette yazıyorum. Bu günler gecıyor valla gecıyor. Sonra bir bakıyorsun kocaman olmuşlar
Canım bizim uzajtan akrabamız trafik kazasında tek evladı olan oğlunu kaybetti. Kafayı yedi. O zaman benim tek çocugum vardı hep tek cocuklulara kızardı. Ne bileyim o beni çok korkuttu hayat bu. Ne olacagınuz belli değil ondan korktum.Cnm tuplerini niye baglatmadin 3uncude özel olmasa
Aslında çok haklısın tabi. Biri daha çok küçük ama allahım nasip etmiş. Belki 2 3 sene sonra iyi oldu bi arada büyüdüler diyeceksin. Nasip.Bugün test yaptım çift çizgi.. Gördüğümden beri ağlıyorum, evet hamileyim .. Şoku üstümden atamıyorum ben buna hiç hazir değilim ki
Bizimde üç yıl olmadı. Bı sene de biz korunduk zaten. İlk oğlum doğduğunda beş senelik evliydik. Arada bı kimyasal gebelik bide iki aylık kurtajim oldu. Ama insanların gözünde kısırdık. O arada benim sulalemdeki herkes üst üste çocuk doğurdu. Allah sanada nasip etsin sözünden artk midem bulanmisti. Beni seven gizli dua etsin diodum artk. Sonra oğluma hamile kaldım ilkini erkek doğur ikinci kız olsun dediler. Hâlbuki cinsiyet aklimizdan dahi geçmiyordu. Sadece evlat dioduk. Sonra ikinciye hamile kalınca şok geçirdi herkes. İkinci inşallah kız olur dediler. Kız çok istiyorum aslinda. Ama hamile kalmışım kız erkek demeyi hak bulmuyorum kendime . Rabbim bana evlat vermiş ben nasıl kız erkek olsun derim. Dedim ki erkeğe benzio. Aa bu yine erkek istio dediler. Aaa dedim saçmalamayin artk. Ben karnmda ne tasiyosam ona aşığım kız yada erkek diye değil evladım diye seviyorum istiyorum. İnsanların acımak hoşuna gider. Ah vah tüh demeyi severler. Bu süreçte iyi insanı kötü insanı çok iyi gördüm ben. Hele ikinci çocuğum olunca uzaklaşan bı takım insanlar olduBİim ilk 4 yıl cocuk olmadı ilki tüp bebek. Herkes benimsemişti biz kısırdık.ben 2.ye hamile kalınca herkes aaaaa dedi... Ben zaten uzun bir süre söylemedim. Çünkü kendi annem ne gerek vardı bebegı küçük kaynanam aynı şekilde bıdı bıdı. Hic demedik. Bir bayramdı. Ben karnı burnunda gidince hepsinin gözu fal taşı... Vermeyen Allah vermiyor verdı mi de arka arkaya veriyor... Biz evde sosyal mesafeyi çok iyi koruyoruz en ıyıs ayrı odalar... Şu korona bitsin gidip spiral taktırcam gercı o da ne kadar korur.. Prezarvatıve de güven olmuyor arkadas 4.ye prezervatif kurbanı olup hamile kaldı. Doguracak 1 ay sonra. 1 hafta kocasına küfür etmişti. Ay aklıma geldikçe gülüyorum..
Kesinlikle çok haklı bir yaklaşım. Sağlık sorunu olmadan tüpleri bağlatmayı doğru bulmuyorum ben. Bu dünyada herşey var. 2 çocuğu olup başka çocuk istemeyen bir yakınım düzce depremine yakalandı. Yaşı da vardı ama depremden 1 sene sonra yeniden çocuk sahibi olmak istedi ve oldu çok şükür.Canım bizim uzajtan akrabamız trafik kazasında tek evladı olan oğlunu kaybetti. Kafayı yedi. O zaman benim tek çocugum vardı hep tek cocuklulara kızardı. Ne bileyim o beni çok korkuttu hayat bu. Ne olacagınuz belli değil ondan korktum.
Evet cnm benimde aklıma geldi ama sonra dedimki sanki evlatlarıma birşey olsa yerini tutarmi yeni bebek tabiki tutmaz o yüzden baglattim kafam rahat Allahım evlat acısı vermesinCanım bizim uzajtan akrabamız trafik kazasında tek evladı olan oğlunu kaybetti. Kafayı yedi. O zaman benim tek çocugum vardı hep tek cocuklulara kızardı. Ne bileyim o beni çok korkuttu hayat bu. Ne olacagınuz belli değil ondan korktum.
Oyle bir sey yok.Hamileyken 3ay emzirebilir sin 4aydan sonra bebek senden besleniyor çünkü kesmelisin ozamana kadar
Normal dogum muydu onceki? Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.Yarın kan testi yaptırıp sonra doktora gideceğim bakalım sil baştan
Normaldi canm, aldırmak bi an aklıma geldi bide ona ağladım nasıl böyle düşünürüm diyeNormal dogum muydu onceki? Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.
ay ben cok korkuyorum bir de sezaryen. Aldirmak zorunda kalirim daha da kotu olur diye
Kimseye hesap vermek zorunda değilsin.planli değildi kismet de geç kime ne ya.Çalışıyordum ozel okulda ama tatildeyim karnım büyüyüne kadar çalışırım belki sonra çıkarım niyeyse utanıyorum bilmiyorum psikolojim çöktü
İkincilerin gebeliği de dahil herseyi kolay oluyor gibi.dr kontrolü olsun testleri olsun bi rahatlama gelecek sana . bildiğin biryoldan gidiyorsun o yönden iyi olacak.aralarida az olacağı için hiçbirseyi unutma fırsatın olmayacak.Yarın kan testi yaptırıp sonra doktora gideceğim bakalım sil baştan
Bunu hangi anlamda söyledin bilmoyorum ama eskiler sütün tadi bozulur bebek zehirlenir emzirme der ama benim bi arkadaş 40.gunu ilk birliktelikte hamile kaldi .cok arastirdi okudu kanıtlanmış birşey yok diye emzirmeye devam etti kendi karni büyüyüp emzirmek erken doğumu tetikler diye kendi isteğiyle 6-7 ayina kadar emzirmeye devam etti.yani doğrular bile kişiden kişiye değişiyor.Oyle bir sey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?