2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bugün test yaptım çift çizgi.. Gördüğümden beri ağlıyorum, evet hamileyim .. Şoku üstümden atamıyorum ben buna hiç hazir değilim ki
Canım benim hiç ağlama, Allah vermiş rahme düşmüş artık.. Ben de 2.ye aynı bu aylarda hamile kalmıştım... Şaşkınlığını iyi anlıyorum. Bak ikisi aynı anda büyüyüp çıkacak arkadas olacak. Bizimkileri kendine yetiyor arkadas ihtiyaçları yok. Ben bir de hem çalışıp hem tek büyüttüm. Bizimkileri dogumdan doguma dogumgununden dogumgunube anane babaanne. Ben hep 10 gun sonra tek kalmışımdır. Allah güç kuvvet veriyor. Bak 2 yıl sonra senden rahatı olmayacak. Be okur kendini ve mınugı üzme. Ilki oğlan mı. Bu 2.vebek mı 3. Mü bilmem ama valla çok çocuk güzel. Şu anda ev temızlemişim rshırtume bebek kusmuş bir vaziyette yazıyorum. Bu günler gecıyor valla gecıyor. Sonra bir bakıyorsun kocaman olmuşlar

Emmiyor canm kendisi bırakmıştı.. Bilmiyorum için da

Ins o moda girerim canm öyle düşünmeye çalışıyorum
Hayırlı olsun canım. Bazı bebekler anne hamile kalınca sütun tadı değiştirmiş emmeyi birakirmis. Eskiler öyle dio . Özel olcak ama hangi yöntemle korunuyodunz. Gebelik belirtisi yaşadin mi. Doğumdan sonra adet gördün mü hiç. Ben alti aydır adet olmuyorum . Geçen aklımdan geçti. Acaba bizim topikte yeniden gebelik haberi kimden gelcek diye. Nedense senin haberini görünce çok mutlu oldm Allah tamamına erdirsin. İkiz gibi büyücekler

Çalışıyordum ozel okulda ama tatildeyim karnım büyüyüne kadar çalışırım belki sonra çıkarım niyeyse utanıyorum bilmiyorum psikolojim çöktü
Ne utancan kız nikahli kocandan hamile kalmışsın . İki üç sene bez ıslak mendil mama falan stok yap bence .

Yok canm ilk çocuğumdu abi olacak 1 buçuk yaş ile söylerken bile inanamıyorum. Hayırlısı böyleymiş
Bak ilki erkekmiş bu yıl 2020 kız yılı. Herkes kıza hamile. Bence çok şanslısın bak kızın olacak... Ben kızı bulamadığım için hep içimde kalacak gibi

Ne utancan kız nikahli kocandan hamile kalmışsın . İki üç sene bez ıslak mendil mama falan stok yap bence .
Bİim ilk 4 yıl cocuk olmadı ilki tüp bebek. Herkes benimsemişti biz kısırdık.ben 2.ye hamile kalınca herkes aaaaa dedi... Ben zaten uzun bir süre söylemedim. Çünkü kendi annem ne gerek vardı bebegı küçük kaynanam aynı şekilde bıdı bıdı. Hic demedik. Bir bayramdı. Ben karnı burnunda gidince hepsinin gözu fal taşı... Vermeyen Allah vermiyor verdı mi de arka arkaya veriyor... Biz evde sosyal mesafeyi çok iyi koruyoruz en ıyıs ayrı odalar... Şu korona bitsin gidip spiral taktırcam gercı o da ne kadar korur.. Prezarvatıve de güven olmuyor arkadas 4.ye prezervatif kurbanı olup hamile kaldı. Doguracak 1 ay sonra. 1 hafta kocasına küfür etmişti. Ay aklıma geldikçe gülüyorum..

Mesala mercimek çorbası yaptım salçasız ve tuzsuz, içine ince bulgur ve pirinç de koydum bayıldı. Patates yemeği yapıyorum. Tuzunu koymadan salçasız patatesini yediriyorum

Cnm tuplerini niye baglatmadin 3uncude özel olmasa

Ah canm inşallah.. 2. Bebeğim olucak işte bu 6 aylık erkek . Eşim çok mutlu da ben o kadar olamadım bi an

Cnm tuplerini niye baglatmadin 3uncude özel olmasa
Canım bizim uzajtan akrabamız trafik kazasında tek evladı olan oğlunu kaybetti. Kafayı yedi. O zaman benim tek çocugum vardı hep tek cocuklulara kızardı. Ne bileyim o beni çok korkuttu hayat bu. Ne olacagınuz belli değil ondan korktum.

Bugün test yaptım çift çizgi.. Gördüğümden beri ağlıyorum, evet hamileyim .. Şoku üstümden atamıyorum ben buna hiç hazir değilim ki
Aslında çok haklısın tabi. Biri daha çok küçük ama allahım nasip etmiş. Belki 2 3 sene sonra iyi oldu bi arada büyüdüler diyeceksin. Nasip.

Bizimde üç yıl olmadı. Bı sene de biz korunduk zaten. İlk oğlum doğduğunda beş senelik evliydik. Arada bı kimyasal gebelik bide iki aylık kurtajim oldu. Ama insanların gözünde kısırdık. O arada benim sulalemdeki herkes üst üste çocuk doğurdu. Allah sanada nasip etsin sözünden artk midem bulanmisti. Beni seven gizli dua etsin diodum artk. Sonra oğluma hamile kaldım ilkini erkek doğur ikinci kız olsun dediler. Hâlbuki cinsiyet aklimizdan dahi geçmiyordu. Sadece evlat dioduk. Sonra ikinciye hamile kalınca şok geçirdi herkes. İkinci inşallah kız olur dediler. Kız çok istiyorum aslinda. Ama hamile kalmışım kız erkek demeyi hak bulmuyorum kendime . Rabbim bana evlat vermiş ben nasıl kız erkek olsun derim. Dedim ki erkeğe benzio. Aa bu yine erkek istio dediler. Aaa dedim saçmalamayin artk. Ben karnmda ne tasiyosam ona aşığım kız yada erkek diye değil evladım diye seviyorum istiyorum. İnsanların acımak hoşuna gider. Ah vah tüh demeyi severler. Bu süreçte iyi insanı kötü insanı çok iyi gördüm ben. Hele ikinci çocuğum olunca uzaklaşan bı takım insanlar oldu çok iyi oldu kendiliğinden ayıklanmış oldular. Sen iyi yapmışsın. Şok olmuşlar ne güzel Allah bağışlasın çocuklarımızı.

Kesinlikle çok haklı bir yaklaşım. Sağlık sorunu olmadan tüpleri bağlatmayı doğru bulmuyorum ben. Bu dünyada herşey var. 2 çocuğu olup başka çocuk istemeyen bir yakınım düzce depremine yakalandı. Yaşı da vardı ama depremden 1 sene sonra yeniden çocuk sahibi olmak istedi ve oldu çok şükür.

Evet cnm benimde aklıma geldi ama sonra dedimki sanki evlatlarıma birşey olsa yerini tutarmi yeni bebek tabiki tutmaz o yüzden baglattim kafam rahat Allahım evlat acısı vermesin

Allah allah valla aşka geldim bida doğurasım geldi yorumlar çok guzel hepsi nasip Rabbim versin ama aratmasinbende 2 yıl ne çektim olsun diyec çocuk iyidir Rabbim sağlık versin kimsenin kucağı boş kalmasin dünyada nasibi olan geliyi

Çalışıyordum ozel okulda ama tatildeyim karnım büyüyüne kadar çalışırım belki sonra çıkarım niyeyse utanıyorum bilmiyorum psikolojim çöktü
Kimseye hesap vermek zorunda değilsin.planli değildi kismet de geç kime ne ya.
Yarın kan testi yaptırıp sonra doktora gideceğim bakalım sil baştan
İkincilerin gebeliği de dahil herseyi kolay oluyor gibi.dr kontrolü olsun testleri olsun bi rahatlama gelecek sana . bildiğin biryoldan gidiyorsun o yönden iyi olacak.aralarida az olacağı için hiçbirseyi unutma fırsatın olmayacak.
Oyle bir sey yok.
Bunu hangi anlamda söyledin bilmoyorum ama eskiler sütün tadi bozulur bebek zehirlenir emzirme der ama benim bi arkadaş 40.gunu ilk birliktelikte hamile kaldi .cok arastirdi okudu kanıtlanmış birşey yok diye emzirmeye devam etti kendi karni büyüyüp emzirmek erken doğumu tetikler diye kendi isteğiyle 6-7 ayina kadar emzirmeye devam etti.yani doğrular bile kişiden kişiye değişiyor.
Hos arkadaş zaten emzirmiyormus belkide hayirli olan buydu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…