2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bende onu söyledim . Bebek emmeyi kendi bıraktı demiş . Bende acaba sütun tadı değişti diyemi birakti dedim. Öyle der eskiler ne kadar doğru bilinmez.

Bende onu söyledim . Bebek emmeyi kendi bıraktı demiş . Bende acaba sütun tadı değişti diyemi birakti dedim. Öyle der eskiler ne kadar doğru bilinmez.
Olabilir de
Happymoms ne zaman bıraktı emmeyi.yani sadece acaba gerçekten sütün tadı ki bozuldu onu anlamaya çalışıyoruz.
Denek yaptik seni ama çok heyecanlı

Olabilir de
Happymoms ne zaman bıraktı emmeyi.yani sadece acaba gerçekten sütün tadı ki bozuldu onu anlamaya çalışıyoruz.
Denek yaptik seni ama çok heyecanlı
Ben emzirmeye çok istedim çünkü 1 numara çok emiyordu yeni yeni iyi çekmeye başlamıştı 6.5 aylıktı. Ben 8 haftalık hamileyken bebeğim emmeyi bıraktı. Allahtan buzluk sağılmış süt doluydu. 3 ayda öyle sağılmış buzluk sütü alabildi. Yani kısaca benim bebeğim kendi emmeyi bıraktı. Yani eskiler bir yönden haklı. Zaten Dr da sürekli emziremessın demişti

Hepimiz çok heycanlandik bebek haberi her zaman güzeldir. Ne kadarlık hamilesin acaba. Adet oluyormuydun doğumdan sonra.

Tandem emzirme var ve doga da bir cok memeli de ayni seyi gerceklestiriyor. Doktor bir sakinca gormediyse eger emzirmeyi birakmak ilk cocuga cok buyuk haksizlik. Eskilere bakarsak oksurdugum icin benim bebegiminde kordonu kopmustu. Referansim eskiler degil maalesef. Tibben mumkun olan bir durum. İlk cocuga haksizlik olabilecek her durumda ikinci cocuk bencilligine karsiyim. Bu tamamen benim gorusum.

Evet emzirenlerde var.iste bizim o arkadaş emzirdi hiçbir zararida olmadi ama okuduğunda araştırdığına güvenip annenin iç rahatligi olmasi önemli.

Ben bilimi referans aldigimdan herkese de bilimi referans almasini oneririm.
Benim babannem pek çok şeyi bilirdi doğruda uygulardı ise yaradığı çok oldu ama mesela kolosturumu anneme bebeğe verme zehirler demiş o yüzden annem bize vermemiş bazı şeyler doğru bazı şeyler yanlış aslında bilimde bile bazen hata olabiliyor biraz eskilerden biraz yenilerden ilimden bilimden işte yuvarlanıp gidiyoruz hayırlısı

Ahah benimde aklıma geldi ne kadarlık acaba diye:)bende soru ekliyorum adet oldumu acaba hiç duzensizmiydihay Allah şimdi benide.binheyecan aldı
Sorma hepimiz heycanlandik. Meğer ne kadar bekliyomusuz biri hamile kaldı da muhabbet edelim diye

Pes etme her zaman aç karnına dene. Ya da diğer besinlere de hafif yoğurt kat sonra yavaş yavaş azalt ama çocuklar bir reddeder iki reddeder bir iki hafta ısrarla ilk önce farklı gıdalar dene.
Bugün test yaptım çift çizgi.. Gördüğümden beri ağlıyorum, evet hamileyim .. Şoku üstümden atamıyorum ben buna hiç hazir değilim ki
Canım hiç üzülme çok zor bi durum olduğunun farkındayım ama zorluğuyla birlikte kolaylığını da verir Rabbim. Sen şu anki meleginle ilgilen onun kötü alışkanlıklarına çözüm bul mesela uyu sorunu varsa çöz ya da eşin izin alsın o halletsin. Asla ağlatma yöntemini uygulama. Ek gıdaya geçişte ona destek ol . Avokado daki yağlar anne sütüne en yakın yaglarmis ve besleyiciligi çok fazla . Ek gidalarini cesitlendir miktarını yavaş yavaş arttır. Doğuma kadar emzirmekte sorun yok ama vücuttaki mineral vitamin gittigi için çok halsiz ve yorgun dusebilirsin. Yani uzun lafın kısası asla ah vah etme vardır bunda da bi hayır de ve bundan sonra ne yapman gerektigine odaklan bu süreci nasıl yonetecegine odaklan. Allah kolaylık , sabır ve sağlık sıhhat versin.

Onerinle hemen bunu denedim Havuçları aldı elledi ezdi agzina bir kere götürdü ve bıraktı on dk havuclarla böyle oynamış oldu.devam ettiricem,çok sağol
Çok sevindim. Önüne oyuncak ve telefon tablet vs koyarsan ona alışır. Yedirmek kolay olur ama çocuk yediğini bilmez ömür boyu sürecek beslenme sorunları baş gösterir. Ek gıdaya geçiş sırasında asıl amaç çocuğun güzelce yemesi değil besinlerle tanışması yemek yemeyi öğrenmesi. Çocuklar oral dönemde. Ne bulurlarsa ağızlarına götürüyorlar. Biz de bundan faydalanalim

Bugün test yaptım çift çizgi.. Gördüğümden beri ağlıyorum, evet hamileyim .. Şoku üstümden atamıyorum ben buna hiç hazir değilim ki
Hayırlısı böyleymiş. Ağla ve rahatla. Zor ama güzel bir şey. Dünyaya getireceksen ilk şoku atlayınca güzel olacak her şey
Emzirme konusunda da mutlaka doktorlardan görüş al. Eğer servikal yetmezlik erken doğum riski yoksa doğuma kadar ve tabii doğumdan sonra da şu anki bebeğini emzirebilirsin. Tandem emzirme diye bir şey var gebelik sorunsuzsa Her doktorun görüşü farklı bu konuda. Arkadaşım 7 ay emzirdi ve bebek kendi bıraktı emmeyi. Kimi bebek birakmiyor. Eğer ikinci gebeliğe risk oluşturmuyorsa emzirebilirsin. Allah hayırlısını versin inşallah

Rint bebek emmeyi bırakmış zaten. Ya hamileyken emzirmek zor olur sanki. Hele bulantısı çok olan bı gebeyse. Ben şimdi oruç tutuyorum. Bı yandan emzirmek bı yandan oruç zor valla. Hemen takviye almaya başladım.doktor iki çeşit vitamin tarzı takviye edici vermisti. Hem süt olsun hem bana kuvvet olsun diye. İcmiodum. Şimdi tekrar başladım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…