2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
5 numara aldım bakalım, arada bayağı fiyat farkı varmış. İnşallah memnun kalırım. Zaten artık ek gıdada oldugu İcin 3 saatte bez degısıyor çiş miktarı cok arttı. Pahalı beze gerek yok. Hele bir deneyeyım

Ben de Molfix kullanıyorum memnunum . Almışsın zaten sen de . İnşallah beklentini karşılar. Ben bebeğim ilk doğduğu zamanlar sızma vs yaşadım ama o zamanlar bağlamayı biomiyodum sanırım ve bebeğim çok zayıftı. Son 3 aydır sızma yaşadığımı hatırlamıyorum

Arkadaslar merhaba ben Kasım annesiyim. Birşey sormak istiyorum size ben doğumdan sonra 3 kez adet oldum gecen hafta bitti ama dün tekrar biraz kanama oldu zaten bir hafta sürmüştü niye böyle oldu anlamadım böyle bişey yaşayan var mı normal mi acaba şuan adet kanaması gibi değilde az az kanama oluyor

Molfix de %80 nerdeyse zamlandı benim kullandığım seri (molfix&pure) en azından. Ben memnunum 8 kg kızım 4 numara kullanıyorum hala.

Molfix de %80 nerdeyse zamlandı benim kullandığım seri (molfix&pure) en azından
alerji testini yenilerde mi yaptırdınız? Kaka ve kan testi şeklinde mi ? Bizde de bi sıkıntı var ama çözemiyorum. sanırım gitmem lazım

Bizde çiş miktarı çok azaldi günde 6 bez değiştiriyorum hiç dolu aldığımi hatırlamıyorum , hani 1 kilo bezde olmasina izin vermiyorum ama emerken çok daha fazlaydı çiş.

Bir süre daha böyle durumların yaşanması normal ama tabi böyle devam etmesi normal olmaz . Miyom falan da olabilir.
Bizde çiş miktarı çok azaldi günde 6 bez değiştiriyorum hiç dolu aldığımi hatırlamıyorum , hani 1 kilo bezde olmasina izin vermiyorum ama emerken çok daha fazlaydı çiş.
Ek gıdaya gecmenize rağmen artış olmadıysa suyu az veriyosunuzdur. Su miktarını arttırın

Canım ben 6 ay 1 haftalıkken ek gıda ve suya basladım. Suyu kendi istiyor belli ediyor. Ben su ıcerken bardaga saldırıyor. Benimki bardakla ıcmeye alıştı. Çok içiyor. Ek gıdadan sonra bez kullanımı asırı arttı. Suyu arttır canım. Yaz da geliyor susuz kalmasın kuzu. Cildi kuru kuru dökülür

Bende molfix kullanıyorum cis yapınca allahım ne igrenc kokuyor koku yapmayan bez var mı acaba

Bende molfix kullanıyorum cis yapınca allahım ne igrenc kokuyor koku yapmayan bez var mı acaba
Prima da 4 ya da 5 çişten sonra kokuyor. Özellikle gece takıp sabah acınca.. 2 oğlumu prima ile buyuttum Allah İcin memnunum. Ama fiyatlar uçmuş arada çok fark var... Ben en son mıgros kampanya yapmıştı 108 lik 4 ve 5 numaradan ıkı tanesi 150 tydi. Eşim 300 tllık almıştı keşke daha cok alsaydık gercı o bana demişti fiyat cok ıyı alalım demişti ben hep aman evi bez dolduramam mantıgı... Şimdi de bana kızıyor ya memnun kalmassan akıtırsa.. Deneyip görcem

Testi sırtından yaptılar canım.sırtına kalemle çizik atılıp damla damlattılar o şekil bişi:) kesinlikle gidin ne olduğu bir an önce anlaşılsın.ben çok erteledim sonra corana girdi derken öyle öteledik baktım yüzündeki kızarıklıklar iyice alevlendi cesaretimi toplayıp gittim

Canbebeden bayagi memnun kaldim beklemedigim sekilde oneririm.

Her gün minimum 60 cc su içiyor her sabah su kabini yeni su ile doldurduğum için eminim 60 cc olduğuna ama demek ki az mış.birde benim sütüm bayağı azaldı.gun içinde su içmekten tuvalete kosararak gidiyorum ona rağmen memeden doymuyor gündüz ek gıda tamamlıyor ama gece sürekli uyanıyor açıkiyor.gece 1 kere 90 mama vereyim yoksa hepten susuz kalacak.
Sen birde primayi gör .
Kizimda hep prima kullandim o zaman bu kadar pudra kokusu yoktu idrarla birleşimi rahatsiz etmiyordu bu sefer hem bütün oda pudra kokuyor hem çişi berbat kokuyor.

Geçen bende trendyolda denk geldim yorumlar çok iyiydi.fiyat olarak molfix gibi ama dendigi gibi çişi dağıtıyorsa ve pis kokmuyorsa denenebilir.
Prima kullaniyordum bir kampanyadan 160 tanesini 13 tl ye aldim. Yani scikcasi beklentim yoktu. Olsaydi 5-10 paket numara numara alirdim

Primadan bir farki yok. Samimi soyluyorum. Cpk cis yapan bir bebegim var ustelik.

Canım burda en heyecanlandigimiz.konu adetim gecikti o soruya cvp var:) ama benim adetinde düzensiz oldu leke gibi oldu falan doğumdan sonra düzensizlik normalmiş eğer ağrın falan yoksa anormal bisey diğer aylara Düzen e girer önümüzdeki ay adetim gecikti acaba hamilemiyim yazmanı heyecanla bekliyoruz

Teşekkür ederim cevap için :)) Ay yok benim kızım cok cimcime beni aksama kadar hiç oturtmuyo bidaha olursa naparım bilmiyorum şuan da tek cocuk yeter kafasındayım eğer olursa da en az 7 sene var cok dikkat ediyorum tabi yine de olursa yapacak bişey yok kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…