Olabilirsin süt korumazBen bikere oldum oda ocakta hamile olabilirmiyimduzensizdir diye düşünüyordum.. kuzum hayirli olsun elbet zor olcak ama cok guzel bi duygu ikiz gibi dusun hem ikinci bebek dogumu kolay oluyor diyorlar sen suan bebeginle tadini cikar gerisi.olur Allah in izniyle
Aminn inşallah. Aynen bende öyle diyorum böyle kucaktan inmeyen hep aglayan cocuk cok zor oluyo ilk aylarda gazdan çektik yani baya yıprandım 5 ayda kendimi yaşlanmış hissediyorumYa bende ilk çocuğum kucağımdan indirmedim hiç belim koptu ayakta uyuttum falan derken şimdi alıştı ama ağırlaşıyor gün gün zor oluyor bende diyorum bida olsa mümkün değil bakamam Allah hayırlısını versin hepsine sağlık sıhhat versin
Ay tutunup kalkmaya basladi daha cok kucuk korkuyorm 5 aylikken donerek ilerliyodu evin icinde 6 da emeklemeye baslamisti 7 olduk smdi tutunup kalkyo yariya kadar. Surekli de kendine zarar vercek diye pesindeym on saniye birakmaya gelmiyoCanım benim ilk oğlum cok hareketlıydı. 7.ayda hızlı hıxlı emeklerdı 7 nın sonu 8 bası gibi tutunup kalkmaya çalışırdı o zaman arada bir iki ayak uzerı ne bastırırdım. Bir de hsmıleydim 2.ye...peşinde dolanmaktan halim kalmazdı... 9 aylıkken adım atıyordu. 10.ayın ıcınde yurumeye basladı.dogumgününde yurumeyi iyice hıxlandırmıltı. Fogumgunu resimlerinde hep yururken ayakta resmi var... Seninki de hareketli. Bu bebeğim tembel anca dönüyor emekleme yok. 2 kol uzerı duruyo. Kilolu 9.5 kg. Ek gıda veriyom ustune meme ıstıyo sonra uyuyo. Hic hareket edesi yok
Ayni yaaaBenimkide çok hareketli 6.5 aylik ve park beşik yanlarını tutup kalkmaya çalışıyor indiricem üst katı . öylede cok derin olacak ama alttan battaniye koyup ortalamayi düşünüyorum.
Geçen geçe yanima aldim uyuyordu yinede yastık koyayim diyip sağ sola yastik koydum ki biz yüksek yastıklarda yatariz kosarak wc ye gittim. elimi yikarken aglama sesi bir kostumki yastığın üstünden yere uçmuş.benim koşma sesime salondan eşim geldi bu şapşal babayi görünce gülmeye başladı.bi alt bezi 5 dk da degisirmi ya elimden kaçıyor tekmeliyor en olmadi basiyor çığlığı.
Ya ben bunun avent olanini aldm icmiyo iciremiyorm napcam ya? Normal bardak aldm icmedi kasikla veriyorum icmiyo biberonla verdm icmedi bitane wee baby nin alistirma biberonu var mini minnack 30cc lik ondan aldm ondan da icmedi. Gunde 10-20cc icirebilirsem seviniyorum. Napcam ya niye icmiyi nasl icircem?Ben de bu bardaktan aldim sevdi kendi basina icebiliyor suyunu
Yumuşak uçlu
Mamajoo Kulplu Eğitici Bardak 160 ml / Mavi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Mamajoo Kulplu Eğitici Bardak 160 ml / Mavi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
Park.besigin alt katına beşik ebatında iki ya da üc tane sünger kestirin daha yüksek ve çok derin olmaz bebeğinizin besikten düşme ya da büyüme evresine göre beşiğin içindeki süngerleri birer birer alırsınız.ilk oğlumda yapmıştım çok rahat olmuştu.Benimkide çok hareketli 6.5 aylik ve park beşik yanlarını tutup kalkmaya çalışıyor indiricem üst katı . öylede cok derin olacak ama alttan battaniye koyup ortalamayi düşünüyorum.
Geçen geçe yanima aldim uyuyordu yinede yastık koyayim diyip sağ sola yastik koydum ki biz yüksek yastıklarda yatariz kosarak wc ye gittim. elimi yikarken aglama sesi bir kostumki yastığın üstünden yere uçmuş.benim koşma sesime salondan eşim geldi bu şapşal babayi görünce gülmeye başladı.bi alt bezi 5 dk da degisirmi ya elimden kaçıyor tekmeliyor en olmadi basiyor çığlığı.
Daha durun bir yurüsün benimkini elektrik çarptı 1 yas 2 aylıkken. Düşmeleri saymıyorum. Mutfak cekmecelerınu acıp basamak yapıp cıkardı. Bizim masadan köşe koltuga zıplardı. Alıexpredsten bebek tasması almıştım napuyım herkes kınıyordu ama hep kayboluyordu. Kimseye gidemezdım gelirken milletin cocugununnoyuncagı hatta kumanda getirirdi. İlk torun olunca aşırı şımartıldı tabi..3 yasında kesin ilk günü tüm oyuncakları devirmiş bir cocugu hırpalamış... Kardeşi iyi ki hemen olmuş kardeşi biraz buyuyunce paylasmayı beraber oynamayı öğrendi... Bebekken hareketli olanlar buyuyunce de aynı aylardan devam ediyorlar. 6 yasına girecek 21 kg. 1 sn oturmuyor.Ayni yaaabende bikere dusurdum yataktan 4 tane yastik koymustum yanina ona ragmen üstünden atlamış haylaz. Altini degismek mama icirmek zulüm oldu. Esim zaptedemiuorm ben artk diyor :)
Olursa da artık tekme atınca öğrenirsinBen bikere oldum oda ocakta hamile olabilirmiyimduzensizdir diye düşünüyordum.. kuzum hayirli olsun elbet zor olcak ama cok guzel bi duygu ikiz gibi dusun hem ikinci bebek dogumu kolay oluyor diyorlar sen suan bebeginle tadini cikar gerisi.olur Allah in izniyle
Evet canm 2. Bebeğim, eşim dikkat ediyordu çokta emin kendinden ama işteGrubumuzun ilk hamilesi geldicanim guzel acidan bak. Ikiz gibi buyuyecekler sonra rahat edeceksin insallah. 2. Bebegin mi olacak?
Canım ben 6 aylık 1 haftalıkken başladım. İlk hafta hic bırsey agzını açmadı. Yeni yeni yiyor o da 3 lasıktan fazla degıl. Ben tembellikten bir de bu tombış diye 6 ayı 1 hafta gecırdım ama b3nce çok da gecikme... Eski dra yazdım sordum 6 ay olunca hemen başla dedi... Yoksa ek gıda bence zor süreç 1 yastan sonra rahatız. Evde pişenı yiyorlar.. Herşeyi unutmuşum bugün kinoa hasladım kahvaltısına katacaktır sonra netten baktım 8 aulıkta veriliyormuş.. Herseye bakmak gerekiyor. O gun karnıbshar ezip verdım sabaha kadar gaz sancısı cektı.. Bundan sonra Herseye bakacagımEk gıdaya geçmeyen bir ben mi kaldım?
Benim ki 16 ekim doğumlu. Emeklemiyor sadece sürünüyorKizlar bebegi emeklerken biyerden tutunup ayaga kalkmaya çalışan var mi? 7 ay 2 günlüğüz. Korkmaya basladm bukadar hareketlilik normal mi yahu
Bizimki de once surundu bir hafta on gune kalmadan emekledi :) yakindir sizinki de. Biz 28 eylul dogumluyuzBenim ki 16 ekim doğumlu. Emeklemiyor sadece sürünüyor
Ben de çok memnunum canbebe den hem de molfiks den uygun fiyatıGeçen bende trendyolda denk geldim yorumlar çok iyiydi.fiyat olarak molfix gibi ama dendigi gibi çişi dağıtıyorsa ve pis kokmuyorsa denenebilir.
Bizde pisik yaptı her çocuğa gelmiyor sanirimSleepy natural denediniz m i?
Çok çok mantıklı pazartesi eşimi göndereyim döşemeciye umarim vardır ellerinde.tesekkur ederim.Park.besigin alt katına beşik ebatında iki ya da üc tane sünger kestirin daha yüksek ve çok derin olmaz bebeğinizin besikten düşme ya da büyüme evresine göre beşiğin içindeki süngerleri birer birer alırsınız.ilk oğlumda yapmıştım çok rahat olmuştu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?