2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Olabilirsin süt korumaz burdan öğrendim hemen yazayim dedim

Aminn inşallah. Aynen bende öyle diyorum böyle kucaktan inmeyen hep aglayan cocuk cok zor oluyo ilk aylarda gazdan çektik yani baya yıprandım 5 ayda kendimi yaşlanmış hissediyorum

Ay tutunup kalkmaya basladi daha cok kucuk korkuyorm 5 aylikken donerek ilerliyodu evin icinde 6 da emeklemeye baslamisti 7 olduk smdi tutunup kalkyo yariya kadar. Surekli de kendine zarar vercek diye pesindeym on saniye birakmaya gelmiyo
hiperaktif mi diye endise etmeye basladm aslında. Bizimkide 9,5 kilo ama boyu 74cm oldgu icin zayif gbi duruyor. Hic tonton olmadi dogdugundan beri. Ek gida da gunde bi kere corba veriyorm sabahlari kahvaltilik lor peyniri labne vermeye calisiyorm pek hevesli degil. Meyve asla sevmyo muz yiyordu baslarda hep kabiz oldu vermedim uzun sure smdi de verince almyo unuttu heralde tadini.

Ayni yaaa bende bikere dusurdum yataktan 4 tane yastik koymustum yanina ona ragmen üstünden atlamış haylaz. Altini degismek mama icirmek zulüm oldu. Esim zaptedemiuorm ben artk diyor :)

Ya ben bunun avent olanini aldm icmiyo iciremiyorm napcam ya? Normal bardak aldm icmedi kasikla veriyorum icmiyo biberonla verdm icmedi bitane wee baby nin alistirma biberonu var mini minnack 30cc lik ondan aldm ondan da icmedi. Gunde 10-20cc icirebilirsem seviniyorum. Napcam ya niye icmiyi nasl icircem?

Park.besigin alt katına beşik ebatında iki ya da üc tane sünger kestirin daha yüksek ve çok derin olmaz bebeğinizin besikten düşme ya da büyüme evresine göre beşiğin içindeki süngerleri birer birer alırsınız.ilk oğlumda yapmıştım çok rahat olmuştu.

Ayni yaaa bende bikere dusurdum yataktan 4 tane yastik koymustum yanina ona ragmen üstünden atlamış haylaz. Altini degismek mama icirmek zulüm oldu. Esim zaptedemiuorm ben artk diyor :)
Daha durun bir yurüsün benimkini elektrik çarptı 1 yas 2 aylıkken. Düşmeleri saymıyorum. Mutfak cekmecelerınu acıp basamak yapıp cıkardı. Bizim masadan köşe koltuga zıplardı. Alıexpredsten bebek tasması almıştım napuyım herkes kınıyordu ama hep kayboluyordu. Kimseye gidemezdım gelirken milletin cocugununnoyuncagı hatta kumanda getirirdi. İlk torun olunca aşırı şımartıldı tabi..3 yasında kesin ilk günü tüm oyuncakları devirmiş bir cocugu hırpalamış... Kardeşi iyi ki hemen olmuş kardeşi biraz buyuyunce paylasmayı beraber oynamayı öğrendi... Bebekken hareketli olanlar buyuyunce de aynı aylardan devam ediyorlar. 6 yasına girecek 21 kg. 1 sn oturmuyor.

Olursa da artık tekme atınca öğrenirsin

Ek gıdaya geçmeyen bir ben mi kaldım?
Canım ben 6 aylık 1 haftalıkken başladım. İlk hafta hic bırsey agzını açmadı. Yeni yeni yiyor o da 3 lasıktan fazla degıl. Ben tembellikten bir de bu tombış diye 6 ayı 1 hafta gecırdım ama b3nce çok da gecikme... Eski dra yazdım sordum 6 ay olunca hemen başla dedi... Yoksa ek gıda bence zor süreç 1 yastan sonra rahatız. Evde pişenı yiyorlar.. Herşeyi unutmuşum bugün kinoa hasladım kahvaltısına katacaktır sonra netten baktım 8 aulıkta veriliyormuş.. Herseye bakmak gerekiyor. O gun karnıbshar ezip verdım sabaha kadar gaz sancısı cektı.. Bundan sonra Herseye bakacagım

Çok çok mantıklı pazartesi eşimi göndereyim döşemeciye umarim vardır ellerinde.tesekkur ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…