2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Popo arasında da var şu ön kısmında da var. Ön kısmında ki iki parça halinde ve geçmiyor mustela da kullandım hametan da kullandım. Olmadı

Kızlar birde iyi bi pişik kremi söylüyordunuz bi ara neydi acaba ?
Canım kremlerle destek olarak her alt degistirmede biraz havalandır ve temizledigin ıslak mendili kesinlikle önce su ile arindır hafif sulu şekilde sil. Kurula havalandır. Kapatmadan önce kremle ve kapat.su ve hava çok çabuk iyilestiriyo

Popo arasında da var şu ön kısmında da var. Ön kısmında ki iki parça halinde ve geçmiyor mustela da kullandım hametan da kullandım. Olmadı
Yika kurut havalandirmayi sık sık yapıp altınida sık sık degistirmek işe yarıyor ama çok pişik olunca ilaçsız geçmiyor.trosyd i 1-2 gün kullanirsan bayağı bir toparlar.sonrasi birakirsin o güçlü bir krem

Corba yaptiginizda irmik,yulaf,un,ekmek ici disinda tel sehriye koysak olue mu acaba ?
Bebeklerinin yutkunma becerisine bağlı. Eger erken ek gıdaya geçtiysen öğrenmişlerdir. Ayrıca iyice ezersin çatalla. Öyle yutabılırler. Mesela benim oğlum daha hazır değil. Agzına verileni dilinin üstünde tutuyor, dilini dışarı çıkarıyor. Ben 2 oğlan büyüttüm hiç böyle görmemiştim. İyi kötü yutarlardı. Bu bekliyor anca su verirsem öyle yutuyor. Verdıklerımde meyve püreleri, sebzeler rondodan geçiyor. Bu tamamen bebeğe baglı. Dün en basit cam rendede elma ezdim hic sertlik yoktu boğazına takıldı. Parmağımı atınca rahatladı. Ama bıldıgın solugu kesildi. Yani tamamen bebege baglı canım bir dene istersen

Günde iki üç defa Beyaz sabun ile ya da bebek şampuanı ile yıka popoyu sonra kurula azıcık havalandir. Kremi ondan sonra sür

Corba yaptiginizda irmik,yulaf,un,ekmek ici disinda tel sehriye koysak olue mu acaba ?
Ben çorbayı hep çok katı kıvamlı yaptım ilkinde. içine koyacaksam da irmik koydum. Ekmek dogramam hiç. Hala da dogramam. Ben normal çorbanın çok yeri olduğunu düşünmüyorum 1 yaşa kadar. %80'i şu çünkü.

Altı alma cnam. Bizimki sekiz kilo molfiks dört kullanıyoruz. Beş iyi olur sana. Sızma pişik falan olmadı. Memnunum şuan

Cnm 6kullan istersen benimki 8bucuk kilo Molfix 5kullaniyirum pirimaya göre kaliplari büyük oluyor sleppde kullandım kaliblari dar ama güzel bir bez

Elimde hem Prima var hem molfix ikiside 4 numara.bence hiçbir fark yok aralarında.hatta primadaki parfüm kokusu çişle birleşince iğrenç kokuyor.buyuk insan idrarı gibi pis bir koku.8 kilo 4 numara kullanıyoruz.sen 5 numara alsan rahat olur.

Resim ekleyemedim sorun oluşuyor .prima 4 ve molfix 4 üst üste koydum ikiside ayni.sen 5 kullanıyorsan yine 5 al 6 büyük olur sızdırma yapar muhtemelen

Ben kullanıyorum canım verebilirsin
Molfiks den hiç memnun kalmadım ben cisi sızdırmıyor ama kız olmasına rağmen bütün cisi öne topluyordu o yüzden canbebeye geçtim memnunum ne sızdırma oldu ne öne toplama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…