2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ne güzel en azından anne ana demeye gayret ediyor. Benimki 3 aylıktan beri baba baba baba ve eşimi görünce diyor. 3ü de önce baba dedi. Herseyi yapan ben, keyfi süren baba
Ay hiç sorma benimki de babacı ben eve geliyorum bi guluyo sarılıyor falan baba eve geliyor eller ayaklar sesler hiç durmuyor eşek sıpası bokunu ben temizliyorum sen babaya bunları yapıyorsun diyorum

Kızlar birde iyi bi pişik kremi söylüyordunuz bi ara neydi acaba ?
Çok pişik olduysa trosyd ile hametani karıştırıp sürüyorsun.pisik önleyici olarak da ben desitin mor olani kullaniyorum.kaka yaptığını hemen farketmezsem popo arasi noktacik noktacik kabariyor o zamanlar mecbur hametan kullaniyorum.

Oğlum 3 gundur konusuyor
A da da da a na na na ne
Cok tatli
Ilk once cok sasirdik gözlerimiz doldu. Cok sevimli

Ah bir de gec 33746273849 kez uyanmasa tadindan yenmez cocugum
Ay evet bizimki de başladı del del diyor elini de gel gel yaparak ve anni diyor özellikle acıktığında
Bi de şey çok güzel parmağımla dudağını oynattıkça bı bıı bııı sesi

Ay hiç sorma benimki de babacı ben eve geliyorum bi guluyo sarılıyor falan baba eve geliyor eller ayaklar sesler hiç durmuyor eşek sıpası bokunu ben temizliyorum sen babaya bunları yapıyorsun diyorum
Bizim kız babacı olmadı daha ya bizimki hüsrana uğradı, babacı olması için poklarını bile temizliyor ama ı ıh

Ben kaçırmışım o kısmı ben oruç tutmuyorum bir düşündüm de hiç cesaret edemedim çünkü birinci birbucuk yasindayken bile çok kötü olmuş ve gün aşırı derecede tutabikmistim
Rint ilk oglumda ramazan geldiğinde oğlum dokuz aylıktı. Ek gıda konusunda iyi ilerlemistik günde üç öğün ek gıda aliodu. Ve istekliydi. Oruç sıkıntı olmadı o zaman hemde yazın en uzun günleriydi. Küçük oğlum tam yedi aylık ek gıda günde iki kere veriyorum ama çok istekli değil. Yani doycak kadar yemio sanki. Anne sütü temel besin. İki üç gündür çok huysuz. Bikac gün ara vericem oruca. Acaba sütum azaldı doymuo mu onu anlamak istiyorum. Normalde göğüs pedi takmadan dolasamazdim . Hele gece unutursam her yerim süt olurdu carsaflar alezlere kadar. Oruca basladigimdan beri göğüs pedi takmıyorum. Azaldı galiba sütum. Tutamicam galiba. Sahura kalkmak iftar telaşı çok güzel ama kuzumun sütü azalırsa vebaline giremem yavrumun. Artk kaza edicez.

Bende düzensiz olabilir anca vücut kendini toparlıyor die düşünüp öylesine test aldım sonuç 2 çizgi
Normalde düzensizdir adetim. Kist var.
İlk oğlumda 9 aylıkken adet oldum. Sonra 5 ay düzenli oldu Sonra düzen bozuldu. Doktora gittim, polip. Bir operasyon ile alındı polip.
Şimdi de karnimda ağrı var. Ya kist, ya polip ya bebek var diyorum. Bebeğin pek ihtimali yok. %0,1 ihtimal.
Benim büyük oğlan çok huzursuz. O yüzden kucukle adam gibi ilgilenemiyorum. Bir üçüncü bebek olursa sadece ikinci ile ilgilenemedigim için üzülürum. Eskiden evde 10-15 test olurdu sürekli yapardım ya hamileysem diye. Aklıma düşürdün ama. Test almak iyi olacak Eve üç beş tane.
Z zeraseba

Ne güzel en azından anne ana demeye gayret ediyor. Benimki 3 aylıktan beri baba baba baba ve eşimi görünce diyor. 3ü de önce baba dedi. Herseyi yapan ben, keyfi süren baba
Seni avutacak bir şey diyeyim o zaman
Aslında.cocuklar baba demiyor. Ses tekrarı yapıyorlar. Tek hece. Ba- ba- ba-ba de de de de. Gegegege na na na gibi. Dikin yatlinligina göre ince ya da kalın unlulu sesler cikarir. Biz de onlara tepki veriyoruz. Babababababababa derken biz ona tepki verince davranış pekişmis oluyor.
Devam ediyor.
Hatta şöyle ki bebeklerin evrensel olarak çıkardığı sesler bababababbabaababababa dededededededede nananananananana mamamama
Baba kelimesi mama kelimesi buradan çıkarılıyor. Mesela her ingilizce için, baba papa gibi ses tekraridir. Hatta İngilizcede hem papa hem ded okunuşları babayı karsilayan mama da anneyi karşılayan ses.

Bende tutuyorum cnm azalma var bugün bıraktım Allahım affetsin tutmak çok güzel birşey oğlum kızımda tutuyor insan utanıyor yemeye yanlarında ama sütüm baya azaldı bugün bıraktım haftasonu tutarım belki

2 yaştan sonra. Hele de 4-5 yaş gibi beklesin azıcık :))
[/QUOTE]
Aynen, şu ara ben tadını çıkarıyorum

Üç dört günde bı tutayim diyorum bende. Allah hamile ve emzirenlere izin vermiş sonuçta. Sütum azalmasaydi tutardim. Ama yavrumun rizkiyla oynanayamam. Çok küçük daha. Geçen ramazanda hamileydim tutmadım.onumuzdeki kış toptan tutarım inşallah

Bebekler bütün dillerde ister türk olsun ister fransız olsun ister arap olsun ilk önce bababa mamamam dedede derler. Bu dönem babıldama dönemi diye geçer :) yani biz türk annelerinin sandığı gibi baba demezler, o yüzden üzülmeye gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…