Sleepy natural denediniz m i?Kızlar prima almış başını gitmiş. Molfix deneyenler memnun mu. 2 tanesi prımayla buyuttum ne tasıma ne sızma olmadı.. Ama fiyatlar uçmus... Oğlum 9.5 kg.. Molfix 5 mı alayım 6 tımı. Prima da 5 kullanıyoruz
Aynı altta kalan koluyla yaslandığım yeri itekleyip tüm vücuduyla kalkmaya çalışıyor ama memeyi de ağızdan çıkarmamak şartıylaKizlar bebegi emeklerken biyerden tutunup ayaga kalkmaya çalışan var mi? 7 ay 2 günlüğüz. Korkmaya basladm bukadar hareketlilik normal mi yahu
Ben bikere oldum oda ocakta hamile olabilirmiyimBende düzensiz olabilir anca vücut kendini toparlıyor die düşünüp öylesine test aldım sonuç 2 çizgi
Canım benim de sütüm ek gıdaya başlayınca azaldı . Her yerde önce ek gıda sonra emzirin diyodu öyle yapmıştım ama baktım sütüm çok azaldı artık önce emziriyorum her iki memeden sonra ek gıdaya geçiyo. Uzun süredir masaja ara vermiştim şimdi yeniden başladım masajla iyi süt iniyo. Ben hem yemeklerini çok sulandiriyorum hem de yemeklerden sonra bol su vermeye çalışıyorum.Her gün minimum 60 cc su içiyor her sabah su kabini yeni su ile doldurduğum için eminim 60 cc olduğuna ama demek ki az mış.birde benim sütüm bayağı azaldı.gun içinde su içmekten tuvalete kosararak gidiyorum ona rağmen memeden doymuyor gündüz ek gıda tamamlıyor ama gece sürekli uyanıyor açıkiyor.gece 1 kere 90 mama vereyim yoksa hepten susuz kalacak.
Sen birde primayi gör.
Kizimda hep prima kullandim o zaman bu kadar pudra kokusu yoktu idrarla birleşimi rahatsiz etmiyordu bu sefer hem bütün oda pudra kokuyor hem çişi berbat kokuyor.
Canım benim ilk oğlum cok hareketlıydı. 7.ayda hızlı hıxlı emeklerdı 7 nın sonu 8 bası gibi tutunup kalkmaya çalışırdı o zaman arada bir iki ayak uzerı ne bastırırdım. Bir de hsmıleydim 2.ye...peşinde dolanmaktan halim kalmazdı... 9 aylıkken adım atıyordu. 10.ayın ıcınde yurumeye basladı.dogumgününde yurumeyi iyice hıxlandırmıltı. Fogumgunu resimlerinde hep yururken ayakta resmi var... Seninki de hareketli. Bu bebeğim tembel anca dönüyor emekleme yok. 2 kol uzerı duruyo. Kilolu 9.5 kg. Ek gıda veriyom ustune meme ıstıyo sonra uyuyo. Hic hareket edesi yokKizlar bebegi emeklerken biyerden tutunup ayaga kalkmaya çalışan var mi? 7 ay 2 günlüğüz. Korkmaya basladm bukadar hareketlilik normal mi yahu
Canım en ucuz amazondu oradan molfix aldım. Memnun kalmassam degısırumSleepy natural denediniz m i?
Bebeklerinizin ek gıdayla arası nasıl kizlarBizimki alti buçuk aylık oldu.Kasiktan sadece yoğurdu ve suyu veriyorum.Alistirma bardagina alışamadı bir turlu.Ve besinlerle alakası yok resmen.Yiyorsa yoğurt dört beş kaşık,peşine su.Baska hiçbir şey.Yaptigim muhallebi,püre,sebzeler hep yenmeden atiliyor.Acmiyor ağzını ya da elime vurup döküyor.Ne yapicam ben tecrübeli anneler Bu zamana anne sütüyle geldik ama nereye kadar gider böyle meçhul..
Bugün test yaptım çift çizgi.. Gördüğümden beri ağlıyorum, evet hamileyim .. Şoku üstümden atamıyorum ben buna hiç hazir değilim ki
Bende düzensiz olabilir anca vücut kendini toparlıyor die düşünüp öylesine test aldım sonuç 2 çizgi
Ay yavrum kilosundan cnm benimki de bugün 6aylik 8bucuk kilo masallah i var çok hareketli normalde tombul bebeisler az hareket yapar geç emeklesin geç yürüsün daha iyi cnmCanım benim ilk oğlum cok hareketlıydı. 7.ayda hızlı hıxlı emeklerdı 7 nın sonu 8 bası gibi tutunup kalkmaya çalışırdı o zaman arada bir iki ayak uzerı ne bastırırdım. Bir de hsmıleydim 2.ye...peşinde dolanmaktan halim kalmazdı... 9 aylıkken adım atıyordu. 10.ayın ıcınde yurumeye basladı.dogumgününde yurumeyi iyice hıxlandırmıltı. Fogumgunu resimlerinde hep yururken ayakta resmi var... Seninki de hareketli. Bu bebeğim tembel anca dönüyor emekleme yok. 2 kol uzerı duruyo. Kilolu 9.5 kg. Ek gıda veriyom ustune meme ıstıyo sonra uyuyo. Hic hareket edesi yok
Sleepy gerçekten güzel ama bazı bebeklere yaramıyor cnm ben seviyorum ama arkadaşa ovdum aldı pişik yaptı bizde yapmadı arada Molfix de alıyorum cnmSleepy natural denediniz m i?
Benimkide çok hareketli 6.5 aylik ve park beşik yanlarını tutup kalkmaya çalışıyor indiricem üst katı . öylede cok derin olacak ama alttan battaniye koyup ortalamayi düşünüyorum.Kizlar bebegi emeklerken biyerden tutunup ayaga kalkmaya çalışan var mi? 7 ay 2 günlüğüz. Korkmaya basladm bukadar hareketlilik normal mi yahu
Bende indircek yatagi, taytay duruyor cunku korkuyorum her an kaldirir kendini diyeBenimkide çok hareketli 6.5 aylik ve park beşik yanlarını tutup kalkmaya çalışıyor indiricem üst katı . öylede cok derin olacak ama alttan battaniye koyup ortalamayi düşünüyorum.
Geçen geçe yanima aldim uyuyordu yinede yastık koyayim diyip sağ sola yastik koydum ki biz yüksek yastıklarda yatariz kosarak wc ye gittim. elimi yikarken aglama sesi bir kostumki yastığın üstünden yere uçmuş.benim koşma sesime salondan eşim geldi bu şapşal babayi görünce gülmeye başladı.bi alt bezi 5 dk da degisirmi ya elimden kaçıyor tekmeliyor en olmadi basiyor çığlığı.
Normalde 1 aydır falan dönüyor diye hiç yatağıma almıyordum yine almayacaktim bi tuvalete gideyim de uyanırsa gidemem sonra dedim uyanmış birde üstüne yastık üzerinden atlamış.cok tehlikeliler artık.Bende indircek yatagi, taytay duruyor cunku korkuyorum her an kaldirir kendini diye
Biz indirdik. Beşiği kenarlarından tutup kafasını yukarı çıkarıyordu. Bir sonra ki adım aşağı sarkmakdı.Bende indircek yatagi, taytay duruyor cunku korkuyorum her an kaldirir kendini diye
Ya bende ilk çocuğum kucağımdan indirmedim hiç belim koptu ayakta uyuttum falan derken şimdi alıştı ama ağırlaşıyor gün gün zor oluyor bende diyorum bida olsa mümkün değil bakamam Allah hayırlısını versin hepsine sağlık sıhhat versinTeşekkür ederim cevap için :)) Ay yok benim kızım cok cimcime beni aksama kadar hiç oturtmuyo bidaha olursa naparım bilmiyorum şuan da tek cocuk yeter kafasındayım eğer olursa da en az 7 sene var cok dikkat ediyorum tabi yine de olursa yapacak bişey yok kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?