2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kizlar bebegi emeklerken biyerden tutunup ayaga kalkmaya çalışan var mi? 7 ay 2 günlüğüz. Korkmaya basladm bukadar hareketlilik normal mi yahu
Aynı altta kalan koluyla yaslandığım yeri itekleyip tüm vücuduyla kalkmaya çalışıyor ama memeyi de ağızdan çıkarmamak şartıyla tırtıl gibi vücudu da hiç durmaz emerken, yukarda kalan kolla da artık nereye denk gelirse sürekli çekiştirip vurma hali. İkimiz de su gibi oluyoruz her emme sonrası

Bende düzensiz olabilir anca vücut kendini toparlıyor die düşünüp öylesine test aldım sonuç 2 çizgi
Ben bikere oldum oda ocakta hamile olabilirmiyim duzensizdir diye düşünüyordum.. kuzum hayirli olsun elbet zor olcak ama cok guzel bi duygu ikiz gibi dusun hem ikinci bebek dogumu kolay oluyor diyorlar sen suan bebeginle tadini cikar gerisi.olur Allah in izniyle

Canım benim de sütüm ek gıdaya başlayınca azaldı . Her yerde önce ek gıda sonra emzirin diyodu öyle yapmıştım ama baktım sütüm çok azaldı artık önce emziriyorum her iki memeden sonra ek gıdaya geçiyo. Uzun süredir masaja ara vermiştim şimdi yeniden başladım masajla iyi süt iniyo. Ben hem yemeklerini çok sulandiriyorum hem de yemeklerden sonra bol su vermeye çalışıyorum.
En azından bir yaşına kadar emzirmek istiyorum. Hayırlısı bakalım .

Kizlar bebegi emeklerken biyerden tutunup ayaga kalkmaya çalışan var mi? 7 ay 2 günlüğüz. Korkmaya basladm bukadar hareketlilik normal mi yahu
Canım benim ilk oğlum cok hareketlıydı. 7.ayda hızlı hıxlı emeklerdı 7 nın sonu 8 bası gibi tutunup kalkmaya çalışırdı o zaman arada bir iki ayak uzerı ne bastırırdım. Bir de hsmıleydim 2.ye...peşinde dolanmaktan halim kalmazdı... 9 aylıkken adım atıyordu. 10.ayın ıcınde yurumeye basladı.dogumgününde yurumeyi iyice hıxlandırmıltı. Fogumgunu resimlerinde hep yururken ayakta resmi var... Seninki de hareketli. Bu bebeğim tembel anca dönüyor emekleme yok. 2 kol uzerı duruyo. Kilolu 9.5 kg. Ek gıda veriyom ustune meme ıstıyo sonra uyuyo. Hic hareket edesi yok

Biz suyu bunlardan iciyoruz. Basta sadece philips verdim bir sure zorlandi baya akitti simdi ikisinden de guzel iciyor. Biri slikon uclu digeri sert.

Bugün test yaptım çift çizgi.. Gördüğümden beri ağlıyorum, evet hamileyim .. Şoku üstümden atamıyorum ben buna hiç hazir değilim ki

Grubumuzun ilk hamilesi geldi canim guzel acidan bak. Ikiz gibi buyuyecekler sonra rahat edeceksin insallah. 2. Bebegin mi olacak?

Ay yavrum kilosundan cnm benimki de bugün 6aylik 8bucuk kilo masallah i var çok hareketli normalde tombul bebeisler az hareket yapar geç emeklesin geç yürüsün daha iyi cnm

Benimkide çok hareketli 6.5 aylik ve park beşik yanlarını tutup kalkmaya çalışıyor indiricem üst katı . öylede cok derin olacak ama alttan battaniye koyup ortalamayi düşünüyorum.
Geçen geçe yanima aldim uyuyordu yinede yastık koyayim diyip sağ sola yastik koydum ki biz yüksek yastıklarda yatariz kosarak wc ye gittim. elimi yikarken aglama sesi bir kostumki yastığın üstünden yere uçmuş.benim koşma sesime salondan eşim geldi bu şapşal babayi görünce gülmeye başladı.bi alt bezi 5 dk da degisirmi ya elimden kaçıyor tekmeliyor en olmadi basiyor çığlığı.

Bende indircek yatagi, taytay duruyor cunku korkuyorum her an kaldirir kendini diye

Bende indircek yatagi, taytay duruyor cunku korkuyorum her an kaldirir kendini diye
Normalde 1 aydır falan dönüyor diye hiç yatağıma almıyordum yine almayacaktim bi tuvalete gideyim de uyanırsa gidemem sonra dedim uyanmış birde üstüne yastık üzerinden atlamış.cok tehlikeliler artık.

B
Biz indirdik. Beşiği kenarlarından tutup kafasını yukarı çıkarıyordu. Bir sonra ki adım aşağı sarkmakdı.

Yalnız bu duruma çok sinirlendi bayağı başta. Kafasını çıkarıp etrafı izleyemeyince

Ya bende ilk çocuğum kucağımdan indirmedim hiç belim koptu ayakta uyuttum falan derken şimdi alıştı ama ağırlaşıyor gün gün zor oluyor bende diyorum bida olsa mümkün değil bakamam Allah hayırlısını versin hepsine sağlık sıhhat versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…