Bizimkide bi ara sağdan dönüyordu burayada yazmıştım hatta 3-4 gün sonra cok soldanda dönmeye başladı ana soldan dönmeyi pek sevmiyor sağdan sağdan gidiyorYüzüstünden sırtüstü dönmeyi bizimki de yapmayı sevmiyo hatta bir tek solundan dönüyor sağdan dönmesi gerekirse çığlık basıyor
Evet aslında bal gibi biliyolar herşeyi de işte şimdiden tembellikBizimkide bi ara sağdan dönüyordu burayada yazmıştım hatta 3-4 gün sonra cok soldanda dönmeye başladı ana soldan dönmeyi pek sevmiyor sağdan sağdan gidiyor
Cnm kesin başka birşeye alerjisi var süt alerjisi gibi duruyor normelde alerjisi olan bebeisler tiropik meyveler 1yasindan önce verilmiyor bir de alerjik bebekler az kilo alır hiç süt alerjisinden suplendinmi yoğurt verdiginde ishali artıyorsa dikkat et derim
O zaman bebek için hergun mayalamiyorsun dimi.ben iki günde bir çok nadir 3 günde bir mayaliyorum . hergün mayalamak nedense 2. De gereksiz geliyor
Benimki 3 saatte bir 150 mamayi asla içemez içersede üzerine ek gıda asla almaz.fazla yediriyorsun.ek gidaya gectiysen ve 2 tam öğün sütün yetiyorsa zaten manayı bırak.sutume emin olamıyorum diyorsan gece öğünune mama koyabilirsin.kilosu maşallah çok iyi.boyu uzun zaten istesende tombik durmaz.bizimki 7800-8000 arasi gidip geliyor.
Bende esimde kilolu insanlar degiliz bebegimizde degil bence saglikli ve ideal kiloda ama iste insanlar yüzünden bu hale geldmKilosu gayet iyi bemce geçen ay benim ki 7200 67 cm di zayıf diye söyleyenlere hiç kulak asma herkes istiyor ki çocuk boğum boğum olsun sen daha iyi bilirsin çocuk zayıf mı kilolu mu
7 ayda anladığım su ki bir çocuğu en iyi annesi tanır annesi bilir bana da türlü türlü şey söylüyorlar he he diyip geçiyorum
Ben de çok takıldım başta ama zayıf benim kızım napiim, daha yedi kiloyu göremedik, ama hareketi algısı çok şükür iyi gidiyor bi ara çok vermişim mamayı falan kustu çok üzüldüm sonra. Ben günde üçle sınır koydum mamaya, diğer acıktığı zamanlarda meme ki benim de öyle çok çok sütüm yok ama o emdikçe geliyor. Üç kere de ek gıda sabah öğle akşam. Ne çok aç ne çok tokken veriyorum ek gıdaları şimdilik iyi gidiyor, belki diş falan çıkarıyodur Çınar, var mı öyle bir belirti?Bende esimde kilolu insanlar degiliz bebegimizde degil bence saglikli ve ideal kiloda ama iste insanlar yüzünden bu hale geldmTakmicam takmicam dedm ama taktm bu zamana kadar zayiflicak az yedi yemiyo ay doymadı of stres yuklenmisim hep bu konuda malesef
Biz o ilacı değil de klamer kullandık ama ben ilacı verdikten bir buçuk saat sonra biogaia damla verdim . Hatta üç öğün verdim çünkü antibiyotik etkili ilaçlar bağırsak baktwrilerini de erkiliyo.Kızlar benim bebegım dogdugundan beri gün asırı çok kaka yapardı. 3 aylıkken abilerinden ınfluenza bulastı cok öksuryk nefes alamadı yuksek ateş ocak ayıydı.. Dr enfluvir kullanırdı 5 gun. Sonra kaka duzenı 4 gun hatta 5 güne cıktı.. Ek gıdada düzelir dedım şimdi de 3 Gine yapıyor o da armut veriyorum kabak veriyim öyle... Muzu vermeyi cok azalttım. Cok su ıcıyor corbalara hep zeytin yagı koyuyorum. O ılac zarar verdi bagırsak florasına... Enfluvir kullanan bebegınizde durumlar nasıl
Benim oğlum 21 Ekim doğumlu desteksiz oturamiyo çok normal. 8. Aydan sonra desteksiz oturamazsa doktora gideriz ama şuan normal. Benim bebeğe yüzüstü durmayı sevmiyo öyle koyunca bir süre sonra dönüyoMerhaba kızlar hepiniz ne güzel kahvaltilara geçmişiniz maşallah bebelere biz daha yyemiyirz doğru vereceğimi bilemiyorum avakoda verdim yumurta sarısına yeni geçtik 27 eylül dogumlu bu arada birde sormak istediğim birşey var biz hala oturamiyoruz desteksiz sizde durumlar nasıl yüzüstü durmayı da sevmiyor öyle sağa sola da çok dönmüyor sizin coxuklar neler yapıyor??
Damagi filan kabarik hep eli agzinda herseyi agzina goturup duruyor ama Nezaman cikcak bilmiyorum hic yakn heraldeBen de çok takıldım başta ama zayıf benim kızım napiim, daha yedi kiloyu göremedik, ama hareketi algısı çok şükür iyi gidiyor bi ara çok vermişim mamayı falan kustu çok üzüldüm sonra. Ben günde üçle sınır koydum mamaya, diğer acıktığı zamanlarda meme ki benim de öyle çok çok sütüm yok ama o emdikçe geliyor. Üç kere de ek gıda sabah öğle akşam. Ne çok aç ne çok tokken veriyorum ek gıdaları şimdilik iyi gidiyor, belki diş falan çıkarıyodur Çınar, var mı öyle bir belirti?
Ben 120 cc veriyorum bazen bakıyorum daha içesi var sıcak suyum varsa hemen yapıyorum yoksa meme veriyorum, bazen de 20 cc falan bırakıyo içmiyo. Ama ek gıdada iyi gidiyor ya dene bakalım belki yer. Bizim diş çıktı iki haftadır kulağını tutup çekiyodu bi de uyku tepetaklak oldu saat 4 ten sonra saat başı kalkmaya başlıyoDamagi filan kabarik hep eli agzinda herseyi agzina goturup duruyor ama Nezaman cikcak bilmiyorum hic yakn heralde
ya memeyi ayikken emmiyor algisi cok acik saga sola sarmak memeden daha cazip geliyor oyuzden malesef sadece uyurken emiyor oda cok kisa suruyor
cinarda masallah cok hareketliemeklemeyi gectim ayaga kalkmaya calisiyor dusun sagdan soldan tutunup kalkiyo bir aya yurue gbime geliyor
en iyisi mamayi azaltip deneyim bende. Gunde 5 kez iciyodu mamayi Senin Cennet Kusu kac cc iciyor tek seferde bende once 4 e duseyim bari
Benim kıza da kilolu diyorlarBende esimde kilolu insanlar degiliz bebegimizde degil bence saglikli ve ideal kiloda ama iste insanlar yüzünden bu hale geldmTakmicam takmicam dedm ama taktm bu zamana kadar zayiflicak az yedi yemiyo ay doymadı of stres yuklenmisim hep bu konuda malesef
Aa gercektenmi boyu kisami olur dedi uzuldum simdi.Evet canim kız doktor bana bakarak ilefde de minyon olacağını söyledi hatta sordum boyu uzatmanın bi tedavisi falan var mı diye ne yaparsanız yapın en fazla 2 cm farkeder dedi yapısal durumlara müdehale edilemiyormusyani balikyaglari falan boşaymis
Aç değildir belki emziriyor musun ?
İşlenmiş gıda un şeker vermezsen sıkıntı olmaz. Hazır bebe bisküvisi ve yatmadan önce verilen mamalar ciddi kilo yapıyor.Bir de tereyağı veriyorum. Biz biraz şanslıyız yumurtamız kvalidemden tereyağımız peynirimiz yoğurdumuz kynvalidemin ineğinden. Zaten kızım iri bir bebek, bir de herşey doğal olunca çok mu irileşir korkuyorum
Evet canim kız doktor bana bakarak ilefde de minyon olacağını söyledi hatta sordum boyu uzatmanın bi tedavisi falan var mı diye ne yaparsanız yapın en fazla 2 cm farkeder dedi yapısal durumlara müdehale edilemiyormusyani balikyaglari falan boşaymis
Aç değildir belki emziriyor musun ?
Canım rahat ol benim 1.oğkum 3.5 kg dıgdu ama dıger bebekler gibi hızlı kilo alamazdı çünkü cok hareketliydi.. Benim 3 nunara bildiğin oturan boğa gr hareket yok.. Benim 1 numara Burak yasıtlarını kendinden kucuklerden bile zayıftı.. Boy hep persentin üzeri yüzde 97 ama kilo yüzde 55...lu an 6 yasında 21 kg. Bebekken cok aglardım herkes bebege bakmıyorsun derdi hep kendinize bakmışsınız. Ama İcim rahattı çok sağlıklı besledim... 3 yasına kadar çikolata tatmadı hep ev yapımı organik şeyler yedı. Gunde 2 koca kase yogurt yerdi. Şu an bile süt içmez ama yogurt yer. Zaten drlar da boy uzamasına bakıyor. Kgyu takan görmedim.. Boy uzaması varsa büyüme vardır derlerdi. Hic üzme kendini keyfini cıkarBende esimde kilolu insanlar degiliz bebegimizde degil bence saglikli ve ideal kiloda ama iste insanlar yüzünden bu hale geldmTakmicam takmicam dedm ama taktm bu zamana kadar zayiflicak az yedi yemiyo ay doymadı of stres yuklenmisim hep bu konuda malesef
benimkinin yuzu filan zayif vucudu da fit boyu uzun biraz ve bence eti sıkı herkes zayif diyo doğduğundan beri. Oz annem bile bikere kollaeim agryo tum gun kucagmda dedim de bana ne hayri var ki cocugun kolun agriyo dediBenim kıza da kilolu diyorlarki o zaman 7200 du düşün obez olacak falan dediler oysa çocuk olması gereken kiloda seninkini görseler kesin obez derler bizimkiler
İcimi rahatlattn mirac :) benimki de asiri hareketli ya dusun kanepeden tutup kalkiyo bikac adim yuruyor. Videolarini gorenler hizli cekim mi diyoCanım rahat ol benim 1.oğkum 3.5 kg dıgdu ama dıger bebekler gibi hızlı kilo alamazdı çünkü cok hareketliydi.. Benim 3 nunara bildiğin oturan boğa gr hareket yok.. Benim 1 numara Burak yasıtlarını kendinden kucuklerden bile zayıftı.. Boy hep persentin üzeri yüzde 97 ama kilo yüzde 55...lu an 6 yasında 21 kg. Bebekken cok aglardım herkes bebege bakmıyorsun derdi hep kendinize bakmışsınız. Ama İcim rahattı çok sağlıklı besledim... 3 yasına kadar çikolata tatmadı hep ev yapımı organik şeyler yedı. Gunde 2 koca kase yogurt yerdi. Şu an bile süt içmez ama yogurt yer. Zaten drlar da boy uzamasına bakıyor. Kgyu takan görmedim.. Boy uzaması varsa büyüme vardır derlerdi. Hic üzme kendini keyfini cıkar
Ay ben de hep sol emziriyorum. Sağda süt üretimi bitti. Sol aşırı büyük.. Cidden biri büyük biri küçük mü kalırYa kizlar ben daha cok sag gogsumden emzirdim bastan buyana sol gogsum cok ufak disardanda fark ediliyor sizce emzirsem orasida buyurmu hos sutte yok orada. Simdi internetten baktim emzirme bitince eski halindende kuculup porsuyormus bu gercek olmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?