Ya kizlar ben daha cok sag gogsumden emzirdim bastan buyana sol gogsum cok ufak disardanda fark ediliyor sizce emzirsem orasida buyurmu hos sutte yok orada. Simdi internetten baktim emzirme bitince eski halindende kuculup porsuyormus bu gercek olmasin
Aynen benim 1 numara 6.5 aylıkken emeklerdi videoları var.. Bu dönmek bile istemiyor ben totodundan ıttırıyorum. Hoş bu da abi gibi olsa ben kafayı yerdim. Koyuyom mama sandalyesine yemek yapıyım ev supuruyorum.. Asırı hantal bebek de yutuyor. Hic yerinden kalkmayan komşu kızı 15 aylıkken kalktı yürüdü... Gözümle görmesem inanmazdımİcimi rahatlattn mirac :) benimki de asiri hareketli ya dusun kanepeden tutup kalkiyo bikac adim yuruyor. Videolarini gorenler hizli cekim mi diyo
Sabah 7 de mama verip 10 da mama yerine bulamaç kahvalti ile başla ac olsun çocuk.sen tok çocuğu yedirmeye çalıştığın için yemiyordur.ne kadar yerse yesin.hemen arkasina değil ama 1 saat sonra bi mama denersin.ilk zamanlar evet 3-5 kasıkta birakiyor bizim 1 ayi gecti simdilerde çay bardağı kadar olmasada doyacak kadar yiyor.Sutume hic bir zaman güvenemedim emin olamadm aslnda ama suan zaten sadece uyuyacağı zaman ve uyurken emiyor oda cok kisa sureli oldgu icin mamayi birakamadim hic malesef. Aksam 21.00 gbi uyuyor sabah 07.00 a kadar gece 2-3 kez uyanip beni emiyor asla biberon kabul etmiyor geceleri. Gunduz de uyanir uyanmaz mama veriyorm 150 cc aksama kadar iste 5 bazen 6 kez 150 bazen 180 cc veriyorm. Mamadan sonrada ek gida corba filan deniyorm sebze purssi meyve deniyorm son on gundur asla agzini acmak dahi istemiyor. Tatli seyleri meyvedir muhallebidir hic sevmedi zaten yemiyor en basindan beri. Kahvaltida da buskivi lor filan karistirdim hic hoşlanmadi oyuzden kahvalti ogunumuz yok gun icinde sevze ve corba deniyorm 2 yada 3 kez ama genelde cope gidiyor Allahm affetsin. Yatmadan da yine iste mama icip uyuyor oyle muhallebi filan veremiyorm almiyor. Ama bir iki gun uyandiginda mama vermeden ek gida denicem tavsiyelerinizle ins ozaman yer. (Ek gidayla doymazmis gbi geldiginden hep mama verdm ilk)
Reflü zaten bu degilmi migdedeki yemegin su ile karışıp agza geri gelmesi.basini yüksekte tutman gerekiyor reflü yatağı gibi.Kızlar yaklaşık 1 haftadır bebeğim normal yatarken yemek ağzına geliyor ve öksürüyor. Ek gıda kaynaklı olabileceğini düşünüyorum. Bu normal mi. Yoksa Reflü sıkıntımız mı var acaba. Tükürüğü çok geliyor ondan mı öksürüyor tam emin de olamadım da
Ben bunu 2.ayimda farkettim.bende sol ile cok emzirdim.ama 4 aydir sağa yoneldigim halde ne o memede sut artti nede büyüdü.emzirme danismanini takip ediyorum onda görmüştüm bir memeyi daha cok verirsen digeri kucuk kalir ve tek çare estetik diye.Ya kizlar ben daha cok sag gogsumden emzirdim bastan buyana sol gogsum cok ufak disardanda fark ediliyor sizce emzirsem orasida buyurmu hos sutte yok orada. Simdi internetten baktim emzirme bitince eski halindende kuculup porsuyormus bu gercek olmasin
Senin boy kaç?Aa gercektenmi boyu kisami olur dedi uzuldum simdi.
Ya kizlar ben daha cok sag gogsumden emzirdim bastan buyana sol gogsum cok ufak disardanda fark ediliyor sizce emzirsem orasida buyurmu hos sutte yok orada. Simdi internetten baktim emzirme bitince eski halindende kuculup porsuyormus bu gercek olmasin
Ben de hep sağ emzirdim sol küçük kalmıştı sütten kesilince ikisi aynı boyuta geldi merak etmeyin ama biraz porsuduler eski dik halinden eser yokAy ben de hep sol emziriyorum. Sağda süt üretimi bitti. Sol aşırı büyük.. Cidden biri büyük biri küçük mü kalır
Sanirim fark kapanmiyacak gibi cok kotuAy ben de hep sol emziriyorum. Sağda süt üretimi bitti. Sol aşırı büyük.. Cidden biri büyük biri küçük mü kalır
Başı hep yüksekte. Doğduğundan beri o şekilde yatırıyorum aslında. Kilolu bir bebek bundan mı kaynaklı ya da çok mu besliyorum diye de düşünüyorum.Sabah 7 de mama verip 10 da mama yerine bulamaç kahvalti ile başla ac olsun çocuk.sen tok çocuğu yedirmeye çalıştığın için yemiyordur.ne kadar yerse yesin.hemen arkasina değil ama 1 saat sonra bi mama denersin.ilk zamanlar evet 3-5 kasıkta birakiyor bizim 1 ayi gecti simdilerde çay bardağı kadar olmasada doyacak kadar yiyor.
Reflü zaten bu degilmi migdedeki yemegin su ile karışıp agza geri gelmesi.basini yüksekte tutman gerekiyor reflü yatağı gibi.
Ben bunu 2.ayimda farkettim.bende sol ile cok emzirdim.ama 4 aydir sağa yoneldigim halde ne o memede sut artti nede büyüdü.emzirme danismanini takip ediyorum onda görmüştüm bir memeyi daha cok verirsen digeri kucuk kalir ve tek çare estetik diye.
Senin ilk bebek galiba evet emzirme bittikten sonra memeler sönmüş balona dönecek t
Sabah 7 de mama verip 10 da mama yerine bulamaç kahvalti ile başla ac olsun çocuk.sen tok çocuğu yedirmeye çalıştığın için yemiyordur.ne kadar yerse yesin.hemen arkasina değil ama 1 saat sonra bi mama denersin.ilk zamanlar evet 3-5 kasıkta birakiyor bizim 1 ayi gecti simdilerde çay bardağı kadar olmasada doyacak kadar yiyor.
Reflü zaten bu degilmi migdedeki yemegin su ile karışıp agza geri gelmesi.basini yüksekte tutman gerekiyor reflü yatağı gibi.
Ben bunu 2.ayimda farkettim.bende sol ile cok emzirdim.ama 4 aydir sağa yoneldigim halde ne o memede sut artti nede büyüdü.emzirme danismanini takip ediyorum onda görmüştüm bir memeyi daha cok verirsen digeri kucuk kalir ve tek çare estetik diye.
Senin ilk bebek galiba evet emzirme bittikten sonra memeler sönmüş balona dönecek t
Benım 3.bebek onlarda da hep solla emzirdim ama sag gogdu hep pompa ile sagardım. Hep Esit kaldılar. Bunda 3 aydır sanıyorum sade meme ve gogusler anormal farklı. Artık sag memeyi de emzıreyım.. Ay öyle kalmak ıstemıyorumSabah 7 de mama verip 10 da mama yerine bulamaç kahvalti ile başla ac olsun çocuk.sen tok çocuğu yedirmeye çalıştığın için yemiyordur.ne kadar yerse yesin.hemen arkasina değil ama 1 saat sonra bi mama denersin.ilk zamanlar evet 3-5 kasıkta birakiyor bizim 1 ayi gecti simdilerde çay bardağı kadar olmasada doyacak kadar yiyor.
Isırmasına izin verme. Isırdığı an memeden çek hayır de ve yere bırak. Her seferde aynı tepkiyi göster. Bırakır ısırmayıÜstten çıkan iki diş’ten bildiriyorum.. memeler yara, hele sol göğsümü veremiyorumağlamak istiyorum
Senin boy kaç?
Ben de hep sağ emzirdim sol küçük kalmıştı sütten kesilince ikisi aynı boyuta geldi merak etmeyin ama biraz porsuduler eski dik halinden eser yok
Üstten çıkan iki diş’ten bildiriyorum.. memeler yara, hele sol göğsümü veremiyorumağlamak istiyorum
Evet emzirmeyi bırakınca, süt bitince malesef öyle oluyor. Sonra az birşey toparlıyor ama eskisi gibi olmuyor malesefCanim emzirirken olan halinden de mi fazla porsudu?
Evet emzirmeyi bırakınca, süt bitince malesef öyle oluyor. Sonra az birşey toparlıyor ama eskisi gibi olmuyor malesef
Sabah 7 de mama verip 10 da mama yerine bulamaç kahvalti ile başla ac olsun çocuk.sen tok çocuğu yedirmeye çalıştığın için yemiyordur.ne kadar yerse yesin.hemen arkasina değil ama 1 saat sonra bi mama denersin.ilk zamanlar evet 3-5 kasıkta birakiyor bizim 1 ayi gecti simdilerde çay bardağı kadar olmasada doyacak kadar yiyor.
Reflü olan çocuklar az az sık sık yedirilir canim ama sen yine bi araştır.kilo ile ilgili degildirde sık sık fazla yediriyorsan ondan olabilir.Başı hep yüksekte. Doğduğundan beri o şekilde yatırıyorum aslında. Kilolu bir bebek bundan mı kaynaklı ya da çok mu besliyorum diye de düşünüyorum.
Korkulu rüyam arada emmek istemediginde tek diş ile sıkıp bırakıyor ondan bile nasıl canım yanıyor.Üstten çıkan iki diş’ten bildiriyorum.. memeler yara, hele sol göğsümü veremiyorumağlamak istiyorum
Suyu 4-5 gün önce az verdiğimi burdaki arkadaslar ile yazısinca anladim ki mama az verdiğim için ordanda su ihtiyacini karsilayamiyordu.simdi her ek gida sonrasi ve uyanikken sürekli su veriyorum .çoğu zaman içmiyor ama artık bezler daha dolu olduğu için daha iyi olduğunu anlıyorum.bugun ihlamur kaynatip doldurdum biberona.alistirma bardagini bizimkide sevmedi ama alışsın diye arada onuda teklif ediyoruz.bi biberonun ucunu kestim ben iri bulgur tanesi kadar vardır açıklığı , suyu ve aksamlari muhallebi bazen kaşık mama+mamayi onunla veriyorum.Bugun dedigini denedim gercekten iki uc cay kasigi da olsa agzini acti bebe buskivisini sutle islatip vermistim bir iki cay kasigi kadar aldi. Sonra yarm saat gecince yine 150 cc mamamizi verdm icti. Uzerinden 3 saat gecince de smdi tarhana corbasi yapiyorm onu vercem sonra yine mama. Once hep ek gidayi verirsem yiyecek gbi. Cok cok cok teşekkür ederim. Sen tecrubelisin iki sorum daha olcak :)
1)asla su iciremiyorm her turlu yolu denedim avent alistirma bardagi wee minnak su biberonu, kasik, yada bardak normal bardak normal biberon hicbiri ise yaramadi icine pekmez koydum onuda icmedi. Napsam?
2)labne peynir yapinca nerde saklicaz buzlukta duruyo mu? Bide alt kisimda nekadar durabilir? Benim iki haftaya yaklasti yapali artk yenmez demi asagida duruyordu buzdolabinin sogutucu kisminda
A pekikuru oksurukmu bizimkide öyle kuru kuru gıcık gibi öksürüyor böyle oksururken kusacak gibi yapıyor ağzı acıyordoktora gittik buhar makinası verdi serum fizyolojik içine koyup ağızdan buharla veriyoruz iyi geldi givi sankiKızlar yaklaşık 1 haftadır bebeğim normal yatarken yemek ağzına geliyor ve öksürüyor. Ek gıda kaynaklı olabileceğini düşünüyorum. Bu normal mi. Yoksa Reflü sıkıntımız mı var acaba. Tükürüğü çok geliyor ondan mı öksürüyor tam emin de olamadım da
Kendisi tay tay durmak isterse tutunup kalksin dursun ama sizin tutmaniz sakincali olabilir bacaklari çokta hazir olmayabilir buna.Bir de bir yerden tutununca ayakta durabiliyor bir sure. Bu aralar da ona calistiriyor babasi
Gece uykulari berbat. 2 saat uyuyo uyaniyor aglaya aglaya. Geri uyumasi 2 saat suruyor. Kaldırıp oynatirsak kucakta gezdirirsen senden iyisi yok. Uyutmaya çalışınca kiyamrt kopuyor
Simdi esim evde donusumlu hallediyoruz. Ise baslayinca ne olacak
Bu ccugun gece uykusu sorunu yasama sevincimi yok ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?