2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ay doymucak ac kalcak az kilo alcak psikolojisini atamadm dogdugundan beri herkes zayif kucucuk diye diye oyle bi sindirdiler ki beni. Oysaki doktor gelisimi iyi diyor hep 9,5 kilo suan ve boyuda 74 cm tombik degil ama boyu uzun diye dusunuyorm

Hem mama hem anne sutu hem ek gida fazla geliyordur. Ben olsam mamayi azaltip ve bitirip ek gida ve emmeyi arttirip devam ederdim. Doktora danisarak yol izleyebilirsim.
Ya 1 yasa kadar onemli olan anne sutu ve mama dedikleri icin hic azaltmadm. Tecrubesizlikten de iste bilemiyorm. Ek gida tadimlik olacak diyor herkes diye. Baslarda versem bir kase kabak, havuc,patates yicekti okadar seviyodu. Sehriye yapiyodum yogurtlu onada bayiliyodu. Simdi hic yemiyor. Tok oldgundan demekki.

Ay doymucak ac kalcak az kilo alcak psikolojisini atamadm dogdugundan beri herkes zayif kucucuk diye diye oyle bi sindirdiler ki beni. Oysaki doktor gelisimi iyi diyor hep 9,5 kilo suan ve boyuda 74 cm tombik degil ama boyu uzun diye dusunuyorm
Kilosu çok güzel maşallah. Kulak asmayın siz zayıf diyenlere. Benimki 6.5 kilo. İshalden herhalde.

Sabah uyandigi zaman mama verme. Ek gıda ver. Tok olabilir. Diş sıkıntısı olabilir. Önce ek gıda ver. Sonr a doymasa mamasini sütünü ver. Benimki de pek iştahlı degil bazı yemekleri sevio . Bazılarını ağzını acmio. Tatlı sevmio onu anladım. Bide bulamactan nefret edio

3saate bir besle cnm sabah formüle mama içine lot peynir bisküvi ne veryorsan içine koy biboronla içsin cnm 3saay sonrada sebze veya meyve püresi ver birde böyle dene cnm

var

Cnm kesin başka birşeye alerjisi var süt alerjisi gibi duruyor normelde alerjisi olan bebeisler tiropik meyveler 1yasindan önce verilmiyor bir de alerjik bebekler az kilo alır hiç süt alerjisinden suplendinmi yoğurt verdiginde ishali artıyorsa dikkat et derim

O zaman bebek için hergun mayalamiyorsun dimi.ben iki günde bir çok nadir 3 günde bir mayaliyorum . hergün mayalamak nedense 2. De gereksiz geliyor
Benimki 3 saatte bir 150 mamayi asla içemez içersede üzerine ek gıda asla almaz.fazla yediriyorsun.ek gidaya gectiysen ve 2 tam öğün sütün yetiyorsa zaten manayı bırak.sutume emin olamıyorum diyorsan gece öğünune mama koyabilirsin.kilosu maşallah çok iyi.boyu uzun zaten istesende tombik durmaz.bizimki 7800-8000 arasi gidip geliyor.

Kilosu gayet iyi bemce geçen ay benim ki 7200 67 cm di zayıf diye söyleyenlere hiç kulak asma herkes istiyor ki çocuk boğum boğum olsun sen daha iyi bilirsin çocuk zayıf mı kilolu mu
7 ayda anladığım su ki bir çocuğu en iyi annesi tanır annesi bilir bana da türlü türlü şey söylüyorlar he he diyip geçiyorum

Bizimkilerin kilosu ayni gidiyor bizde 7200 7300 kizmi kizlar sanki daha minyon oluyor..

Bi Bizde sansliydik bu konuda ama karantinadayiz gorusemiyrouz.. dogal ne guzrl irilesmez aksine bence kemikleri guclenir

Kalan yarimini nasil muhafaza ediyorsunuz strecleyip dolaba koydum ertesi gune hemen kararmis

Yok Cnm nerede hergun mayalamak. Haftalık yogurt tan veriyorum... Ben sacımı taramaya vakit bulamıyorum. Ah korona maf ettin beni. Eskiden kral gibi hayatım varmış. En çok temizliğe gelen ablayı özledım

Bizimkilerin kilosu ayni gidiyor bizde 7200 7300 kizmi kizlar sanki daha minyon oluyor..
Evet canim kız doktor bana bakarak ilefde de minyon olacağını söyledi hatta sordum boyu uzatmanın bi tedavisi falan var mı diye ne yaparsanız yapın en fazla 2 cm farkeder dedi yapısal durumlara müdehale edilemiyormus yani balikyaglari falan boşaymis
El gıdayı reddediyor sadece yoğurt yiyor günde yarım kase ne yapsam da almıyor ağzını kapatıyor. Aldığı toplam 2 tatlı kaşığı zorla...
Ne yapacağız böyle 6.5 aylık oldu.
Aç değildir belki emziriyor musun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…