2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Çok ilginç benimkinde de aynen 6. Aya girmeden bir iki hafta öncesinde vardı. Dikkat çekmek için öksürüyordu şimdi unuttu :))

6.5 aylık olduk hala dönmüyor ve yüzüstü kesinlikle duramıyor
Calistiriyormusun ? öğretmeye çalış hafif sağa sola dönünce poposundan ittirerek dönmesine yardim et.sonra yine ittir.yuzustu durması değilde kafayı kaldirmasi önemli.yoksa bizimki sağa sola dönüyor ama yüzüstü durmaktan nefret ediyor hemen hamle yapıyor.ilk zamanlar yuz üstünden donemiyordu şimdi dönüyor o yuzden hic durmuyor o şekilde.sağa mı daha yatkin sola mi onu anladiktan sonra o tarafına ilgisini çekecek seyler koy.bizimki mutfaktaki silikonlara hayran onlar sayesinde döndü.halende onun oyuncakları arasinda.biraz destekle ittirmeyle yardımla alisacaktir.hic endişelenme popoyu kaldımak zor geliyordur.

Yalnız değilsin... Eşim işi gereği 1 ay karantina da kalacak. İki çocuk ile evdeyim. Hava almaya kapı önüne çıkma lüksüm yok, banyoya, wc ye bile zor giriyorum. En ufak ihtiyacım için birilerini arayıp istemek zorundayım.

Kafayı yememe az kaldı. Hafızam çok kötü. Beyin hücrelerimin rutinlik ve yoğunluktan ölmeye başladığını hissediyorum.

Bunlara ek olarak bir de gün içinde bebeği bıraktığınız zemin yeterince sert mi, ona dikkat edin. Ben yerden soğuk almasın diye battaniyeyi 2-3 kat yapmıştım ona koyuyordum ve dönmeye çabalamıyordu bile. Ne zaman oyun matına geçtim 1-2 güne kalmadan patır patır döner oldu. Şimdi neredeyse emekleyecek, o kadar fark etti.

Aa sorun yok burun boğazda dendiyse,muhtemelen o da sesini kesfediyordur O öksürük döneminin ardından farklı harfler duyduk kızımdan.Simdi unuttu,başka bir şeyi sürekli yapıyor ama tarifi mumkun değil. Nasıl oyuncular ya maşallah

6 ay 21 günlük şuan.En sevdiğimiz şarkı " nereye koyduysan ordadır" Çünkü içinde bol miktarda anne geçiyor diye anneyi öğretmeye calisiyorum şuana kadar birkaç kez çıkarır gibi oldu
Emekleme yok,bol miktar geriye sürünme var.Desteksiz oturabiliyor ama hedefi ayağa kalkmak,elden tutunca belli ediyor ama dur sen daha emeklemiyosun ne ayağa kaldırcam seni

Allah kolaylık versin. Sanırım hepimiz benzer durumlardayiz. Durumlar farklı olsa bile hissettiklerimiz aynı. Coronayq yakalabmayalim diye psikolojimiz pert.

Biri benimi anlatıyor sanki inşallah gecicek cnm

Ahh çok şeker ya bizimki dönmüyorsa emeklemiyirda bende teşvik etmiyorum kötümü yapıyorum bilmiyorum zaten zor uyuyor dönmesin diye emeklemekte yerler pistir diye ama bolca kucalta gezdiriyorum sırt ağrısı mevcut

Ya çok güzel ne kadarlikmis ay annesi çok heyecanlı ya ben olsam sevinirdim kız

Kızlar benim dişçide randevum var sizce gitmelimiyum eşim korkutuyor korona olursun ama sen bilirsin gideceksen diyor ne yapsam bide eşimin çenesi çekecem dışımın kanal tedavisi yarim kaldi

Şaşkınlık var üzerinde alisacaksin zamanla 1 ay sonraki kontrolü dahada keyifli geçer zorlama kendini üzmede.ikincilerde oluyor o rahatlık ee senin arasida az normal yani.

Canım kendini suçlama. Aniden beklemediğin anda olunca öyle hissettin. İlk oğlum tüp bebek ilk kalp sesinde öyle ağladım ki hıçkırarak hemşire sakinleştirir, dr da agla içini boşalt dedi ben bıldıgın 5 dk agladım. 2.ye aynı bu aylarda 6 ya da 7 aylıkken k3ndılıgımden kalınca ben inanamadım kalp sesi dinliyoruz dra emin mısınız diyorum. Hep kendimi kısırım diye koşullamışımm. 2.de hic ağlamadım.. dogurunca normal aha dedim dogurmak böyle bırsey o zaman nasıl agladım.... Üçüncu de kalp sesine hafif duygulandım dogumda da ağlamadım. 3.sezaryan oldu bebek iriydi.bır de suyum bitmiş. Valla prenses gibi kuaföre gidip oradan dra gectım.. Heryerı süslettşm... Her gelen, bu kadın doymadı dogurmaya da heryerı suslemeye de dedi. Valla hic uzulme ıcınden gelen herseyı yap... Zaman su gibi akıyor... Bu yıl kız yılı valla sanslısın..... Yazık eşim gecen senin içinde kız kaldı diyor, istiyorsan 4.yu dogur. Buyur sen dogur yeter artık dedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…