2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Maşallah 2 yıl zor olur ama arkadaş sıkıntısı çekmezler birlikte oynarlar

Yere temiz bir çarşaf ser yatsın çocuk. Hem sana yazık sürekli kucakta hem bebeğe yazık hareket etsin. Kasları gelişsin.

Inş hhayırlısıyla canm sağlıkla gelsin kız olursa bendeçok sevinirim :) zaman su gibi dediğin gibi bebeklerin gazını konuşurken şimdi ek gıdaları konuşuyoruz Allah büyük öyle böyle günler geçicek buyuycekler

Çok normal bu hisler saskinsin. Hayırlı olsun evladın. Kucağına aldığın gün yine paylaşırsın bizimle inşallah. Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin

Kizlar bugun asimizi yaptirdik 1 hafta rotarli olarak. Hemsire asiyi hazirlayinca seslendi oyle girdi esim iceri. Cok sukur 3 ay kafamiz rahat. Bu arada tek tuk donuyordu kizim dun aksam sirali donmeyi ogrendi yerinde durmuyor. Donemeyen arkadaslar uzulmesin hersey bi anda oldu bende cok sasirdimm. O da donerken cok keyiflendi :)

Arkadaşlar ben oğlumun saçını kestim. Sıfıra vurdum. Bıngıldak arada çökük duruyor neden acaba. Susuzluktan mıdır? Suda veriyorum aslında
Bizim bingildak cok azcik kaldi sertlesmesine. Erken mi kapandi acaba? Doktora da goturmustum gecen ay ama bisey demedi.

İnşallah çok teşekkür ederim
EndişeleniyorUm çok
Bacakları hareketli maşallah ama döncem diye ödü kopuyor
Hele yüzüstü koyar koymaz ağlıyor kollarından güç alıp kalkamıyor

Bende düzensiz olabilir anca vücut kendini toparlıyor die düşünüp öylesine test aldım sonuç 2 çizgi
Ya kızlar şaka maka ben hala olmadım

Buraya eskisi kadar giremiyorum. Evden çalışmaya başladım. Kalan zamanda da bebeyle ilgileniyorum. Annem sağolsun var ama yetişemiyorum hiçbirşeye. Çalışmak zor oldu ya.

Test almayı düşünüyorum yarın

Havuc,ispanak,1 ceviz buyuklugunde kiymayla yaptim bende.bugun onu yediler.Cidden guzel oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…