O kadar erken duyulmaz malesef canım. Ama vajinal baktırırım diyosan 2-3 güne duyulabilir. Tabi sen garantiye al 6 ol ondan sonra git :)
Gİtsen kalbinin attığını ekranda görebilirsin ama doktorun dinletmeyebilir kalp atışı dinlemek için gönderilen kızılötesi dalga embriyoda ısı artışına sebep oluyor ve bu ısı artışı da embriyoyu geriyormuş.
Bn 6+2 de çok derınden duydum . Degerlerımı blmıyorum hiç kan vermedim
Malesef bebeğimi kaybettim Rabbim sizlerin bebeklerini sizlere bağışlasın inşaallah sağlıkla kucağıniza alın
Aminn Allah razı olsun ben 7+ 2 de tekrar gidicem :)Vajinal teklif etti de ben istemedim canım ya şuan için gerek yok beklerim ama beklemek çok zor
Ay yok gerilmesin miniğim beklerim 7 haftaya kadar
Maşallah canımm ben 7de gidicem galiba 9 gün sonra 7 gözüküyorsağlıkla doğsun bebeğin canım
Benımde sarı akıntılarım geliyor normal diye biliyorum . Bu sürede kese suyu yok dıye bılıyorum ama tam emın değilim ..Slm kizlar bisey sorcam su gibi 2 3 damla akinti geliyor benden sari renk ama geldigini bayagi hissediyorum eyvah kan geldi diye gidiyorum akinti gibi de degil su gibi sizdede oluyormu normal mi aklima bebegin suyumu geliyor diyede dusunuyorum bu haftalarda oyle bisey olurmuki p.tesi doktora gidicem ama bilen varsa yazsin lutfen
Normal canım bende de çok akıntı var su gibi. Bazen benim de hafif sarı oluyo onu sordum normalmiş sarıda bi sıkıntı yokmuş. Çoğu zamanda süt gibi geliyo. Bunlar progesteron hormonunun artışından dolayı oluyomuşSlm kizlar bisey sorcam su gibi 2 3 damla akinti geliyor benden sari renk ama geldigini bayagi hissediyorum eyvah kan geldi diye gidiyorum akinti gibi de degil su gibi sizdede oluyormu normal mi aklima bebegin suyumu geliyor diyede dusunuyorum bu haftalarda oyle bisey olurmuki p.tesi doktora gidicem ama bilen varsa yazsin lutfen
Bu arada dün kan testi verdiğimde betaya bakmıslar . 64487 çıkmıs . Bu değerde kalp atılı duymuşuz :)Maşallah canımm ben 7de gidicem galiba 9 gün sonra 7 gözüküyorsağlıkla doğsun bebeğin canım
Ohh tamam akintisi sarisi onemli dglde su gibi olunca tereddutteydimBenımde sarı akıntılarım geliyor normal diye biliyorum . Bu sürede kese suyu yok dıye bılıyorum ama tam emın değilim ..
Normal canım bende de çok akıntı var su gibi. Bazen benim de hafif sarı oluyo onu sordum normalmiş sarıda bi sıkıntı yokmuş. Çoğu zamanda süt gibi geliyo. Bunlar progesteron hormonunun artışından dolayı oluyomuş
Arac yolculugunu neden onermedi? Kanama lekelenme vs var miydi? Benim de gunluk yaptigim rutin yolum var da biraz :))) bu arada b12 yi alirken eczane ile pazarlik yap. Biz her supplement imizde pazarlik yapiyoruz eczane ilesirkencubin bugün doktora gittim sizin önerdiğiniz b bitaminini yazdı Demir için bekletti 3 aydan sonra verelim dedi mide bulantısı yapar dedi gıdaya yüklendi daha çok 8 hafta çıktı yetişti sata göre :) şükür artık önümüzdeki ay gel dedi yolculuk içinde uçağa bin ama araba yolculuğu önermiyorum dedi.
Gebelik ilerledikçe progesteron üretilmeye başlanıyo ve akıntı yapıyo diye biliyorum canım. Ayrıca progestan kullanıyodun sen de dimi, o da çok akıntı yapıyo. Ben de 10 gün kullanmıştım şimdi 4 gündür falan kullanmıyorum kullanırken inanılmaz akıntım oluyodu su gibi hafif sarı, ama cidden baya aşırı oluyodu hem kaç kez günlük ped kullanıyodum hem de çamaşırımı günde 3-4 kez değiştiriyodum. Şimdi devam ediyo akıntı ama biraz azaldıSu gibi olunca acabaya dustum aman ciktin progestonumuz :) doktor bebekler 12.haftadan sonra progestan hormonu salgilar o yuzden hapini veriyorz demisti
Ben gebelik bile yasayamiuorum, babam ameliyat olucak dua edin kızlar iyi geçsin nolur, onunla beraber buyutelim karnımdaki bebeği.
Canım Allahım babana acil şifalar versin, onu size bağışlasın ve torununun yanında olsun hepBen gebelik bile yasayamiuorum, babam ameliyat olucak dua edin kızlar iyi geçsin nolur, onunla beraber buyutelim karnımdaki bebeği.
Merhaba, ara ara oluyor bende de, mümkün olduğu kadar aç kalmamaya çalışıyorum, tuzlu çubuk kraker, çok açık çay içiyorum bazen.Her akşam kusuyorum midem çok fena bulanıyor, kusacak bir şey olmasa bile kusma hissi mide bulantısı akşamları hep var. Ne iyi gelir bilgisi olan ya da benim gibi bulantı yaşayan var m?
İkı hamılelıgımde hıc bulantım olmadı ama bunda sabah cok fena. Yesem de yemesem de bulanıyor ve çıkarıyorum. Elimde poşetle gezer oldum. Sarı leblebi yiyorum biraz ıyı geliyor. 2 kg verdim.Her akşam kusuyorum midem çok fena bulanıyor, kusacak bir şey olmasa bile kusma hissi mide bulantısı akşamları hep var. Ne iyi gelir bilgisi olan ya da benim gibi bulantı yaşayan var m?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?