- 7 Şubat 2018
- 308
- 217
- 23
Hiç bir bilgim yok ama sabredin arada başka bir doktorada görünün ne kadar acımasız doktorlar varİyi aksamlar bayanlar ben 6. Haftadayim bu gun kalp atisini bebegi gorduk cok sukur.. sevindik sonrasinda doktor baiey soyliyim mi bilemedim kesenin sekli icime sinmedi dedi.. suan zaten yapilcak bisey yok dedi.. butun sevincimi aldi goturdu kendi doktorum degildi devlette siradan doktora gitmistim.. gelecek hafta kendi doktoruma gorunucem.. ama butun sevincimi kursagimda birakti.. e dedim duzelirmi duzelebilir dedi.. nette de cok iyis eyler yazmiyo.. boyle bisey yasayan varmi?
B12 yi metilkobalamin formunda al, siyanokobalamin formunu alma. Biyoyararı yok siyano formununBen bugün aldım sonuclarımı bütün depoları tüketmiş yarın gideceğim doktora b vitamni d vitamini denir hepsi eksik
Doktorlar bazen acimasiz konusabiliyorlar hakli veya haksiz. Kendi doktorunuza gittiginizde iciniz rahatlar umarimİyi aksamlar bayanlar ben 6. Haftadayim bu gun kalp atisini bebegi gorduk cok sukur.. sevindik sonrasinda doktor baiey soyliyim mi bilemedim kesenin sekli icime sinmedi dedi.. suan zaten yapilcak bisey yok dedi.. butun sevincimi aldi goturdu kendi doktorum degildi devlette siradan doktora gitmistim.. gelecek hafta kendi doktoruma gorunucem.. ama butun sevincimi kursagimda birakti.. e dedim duzelirmi duzelebilir dedi.. nette de cok iyis eyler yazmiyo.. boyle bisey yasayan varmi?
Biraz açarmısınız ?B12 yi metilkobalamin formunda al, siyanokobalamin formunu alma. Biyoyararı yok siyano formunun
B12 nin piyasada iki formu var. Birincisi siyanokobalamin formu. B12 düzeyiniz düşükse doktorlar genelde dodex iğne yazar yani siyano formu. Bu iğneyi ilk kutuyu her gün ikinci kutuyu gün aşırı üçüncü kutuyu da haftada bir yaptırıp sonra kanda b12 baktırdıgınızda düzey tavan yapmıştır. Ama bunun kanda yeterli düzeyde olması demek hücrelerde yararlı bir şekilde kullanılabildiği anlamına gelmez.Biraz açarmısınız ?
B12 nin piyasada iki formu var. Birincisi siyanokobalamin formu. B12 düzeyiniz düşükse doktorlar genelde dodex iğne yazar yani siyano formu. Bu iğneyi ilk kutuyu her gün ikinci kutuyu gün aşırı üçüncü kutuyu da haftada bir yaptırıp sonra kanda b12 baktırdıgınızda düzey tavan yapmıştır. Ama bunun kanda yeterli düzeyde olması demek hücrelerde yararlı bir şekilde kullanılabildiği anlamına gelmez.
İkinci formu da metilkobalamin formu. Bu form Türkiye de yeni yeni yaygınlaşmaya başladı bunu tablet olarak alıyorsunuz dil altı tablet olarak aç karna kullanıyorsunuz. Doktorunuzdan metil formunu talep edin. Belki dr un reçete edebileceği SGK ödemesi olan bir marka yoktur. Dilerseniz size kendi kullandığımı önerebilirim. Doktorunuza danışabilirsiniz
Rica ederim ben okuyorum biraz ilgi alanıma da giriyor. Mesela ig da saglıklıyaşıyoruz diye bir hesap var çok güzel paylaşımları oluyor anlaşılr bir şekilde açıklıyorlar.Bu bilgilere siz nasıl ulaştınız acaba? Teşekkür ederiz bilgilendirme için. :)
Hemen takibe alıyorum :)Rica ederim ben okuyorum biraz ilgi alanıma da giriyor. Mesela ig da saglıklıyaşıyoruz diye bir hesap var çok güzel paylaşımları oluyor anlaşılr bir şekilde açıklıyorlar.
Ben karından usg ile 6+1 de duydum canım. Dakikada 176 atıyodu minnoş kalbi ❤Güzel anneler..
Bebeğiniz kalp atışını kaçıncı hafta ve hangi değerde duydunuz?
6 artı beste duydum haftasına uyumlu dedi. Folikasite devam bir ay sonra gel dedi. Baska da vitamin falan vermediGüzel anneler..
mümkün deil gibi gözüküyor,reglime 5gün varken eczanedeki basit testlerle öğrenmiştim,betahcg de yüksek değerdeydi regli gününden önce bile doktorada anlattım geç döllenme deildir dedi ki çok düzenli reglim,tabi ki veren Allah o ol derse olur,hayırlısı artık diyorum sağol canımCanim belki gec dullenme oldugu icin geriden geliyordur insallah saglikla kucagina alirsin
Ben karından usg ile 6+1 de duydum canım. Dakikada 176 atıyodu minnoş kalbi ❤
6 artı beste duydum haftasına uyumlu dedi. Folikasite devam bir ay sonra gel dedi. Baska da vitamin falan vermedi
O kadar erken duyulmaz malesef canım. Ama vajinal baktırırım diyosan 2-3 güne duyulabilir. Tabi sen garantiye al 6 ol ondan sonra git :)Ben 5+2deyim merak ediyorum acaba gitsem çıkar mı diye
Maşallah canım ya sağlıkla doğsun..
Maşallah canımm ya bende içiyorum her gün bakalım 6 olunca gidicem bende 5+2deyim henüz
Gİtsen kalbinin attığını ekranda görebilirsin ama doktorun dinletmeyebilir kalp atışı dinlemek için gönderilen kızılötesi dalga embriyoda ısı artışına sebep oluyor ve bu ısı artışı da embriyoyu geriyormuş.Ben 5+2deyim merak ediyorum acaba gitsem çıkar mı diye
Maşallah canım ya sağlıkla doğsun..
Maşallah canımm ya bende içiyorum her gün bakalım 6 olunca gidicem bende 5+2deyim henüz
Bn 6+2 de çok derınden duydum . Degerlerımı blmıyorum hiç kan vermedimGüzel anneler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?