Benim oyle Cok rahatsiz edecek kadar bulantim olmadi. Bana diyetisyenim ozellikle leblebi onerdi.Her akşam kusuyorum midem çok fena bulanıyor, kusacak bir şey olmasa bile kusma hissi mide bulantısı akşamları hep var. Ne iyi gelir bilgisi olan ya da benim gibi bulantı yaşayan var m?
Arac yolculugunu neden onermedi? Kanama lekelenme vs var miydi? Benim de gunluk yaptigim rutin yolum var da biraz :))) bu arada b12 yi alirken eczane ile pazarlik yap. Biz her supplement imizde pazarlik yapiyoruz eczane ile
Spermler rahimde 72 saat yasayabiliyor diye biliyorum . Yani cizgiyi gordunuz ama yumurta bir gun sonra catlamis olabilir ve sper yumurtaya iliskiden sonra ki 2. 3. Gunde varmis olabilir :) yani hersey mumkun.Berhaba, 7. Haftamdayim ben de. 6+3'te kanamam oldu doktora gittim hemen. Kesem 7. 3 mm ve henüz bebek yoktu. Biraz geriden geliyor sanırım. Progestanla iki günde durdu kanamam. 7+4'te kontrole gidicem. Inşallah kalp atışı VS oluşmuş olur.
Sormak istediğim şey, geç döllenme =geç yumurtlama mıdır? Eğer öyle ise geç döllenme olması mümkün değil benim. Çünkü yumurtlama testi çift çizgi çıktığında birlikte olduk ve sonrasında ben şehir dışına çıktım Bi daha birlikte olmadık. Yani tam yumurtlama günümde hamile kaldım.
Benim doktorum gebeliğin normal ikerlediğine karar verince sorun olmaz demişti. Dış gebelik endişesiyle zararlı olabilirdi ilk zamanlardasirkencubin bugün doktora gittim sizin önerdiğiniz b bitaminini yazdı Demir için bekletti 3 aydan sonra verelim dedi mide bulantısı yapar dedi gıdaya yüklendi daha çok 8 hafta çıktı yetişti sata göre :) şükür artık önümüzdeki ay gel dedi yolculuk içinde uçağa bin ama araba yolculuğu önermiyorum dedi.
Bende genelde akıntı şeklinde oluyor sarı renkli baxen su şeklinde de olduğu oluyorSlm kizlar bisey sorcam su gibi 2 3 damla akinti geliyor benden sari renk ama geldigini bayagi hissediyorum eyvah kan geldi diye gidiyorum akinti gibi de degil su gibi sizdede oluyormu normal mi aklima bebegin suyumu geliyor diyede dusunuyorum bu haftalarda oyle bisey olurmuki p.tesi doktora gidicem ama bilen varsa yazsin lutfen
ay İstanbuldan katılıyorum :))) İlk gebeliğim ve 56 kiloyla kaldım.:)benide ekleyiiin!! :) 15 ocak adet tarihim nasip olursa doğum 22 ekim! :)
Merhabalaarr bugün aranıza yeni katıldım uzun zamandır üye olmadan takip ediyordum fakat üye olmak bugüne kısmetmişsevgililer gününde evde yaptığım test en güzel sevgililer günü hediyemiz oldu o günden beri içim içime sığmıyor şuan 5 haftalığız geçen hafta ilk ultrasonda gördüm ve çok duygulandım haftaya da kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz kısmetse
Maşallah sağlıkla doğsun meleğin..Aminn Allah razı olsun ben 7+ 2 de tekrar gidicem :)
Hem kan tahlillerime tokso , rubelle falan bakılcak . Hemde bebişe :)
İnşallah sende güzel haberlerle gel
Slm kizlar bisey sorcam su gibi 2 3 damla akinti geliyor benden sari renk ama geldigini bayagi hissediyorum eyvah kan geldi diye gidiyorum akinti gibi de degil su gibi sizdede oluyormu normal mi aklima bebegin suyumu geliyor diyede dusunuyorum bu haftalarda oyle bisey olurmuki p.tesi doktora gidicem ama bilen varsa yazsin lutfen
Bu arada dün kan testi verdiğimde betaya bakmıslar . 64487 çıkmıs . Bu değerde kalp atılı duymuşuz :)
Rabbim babanıza sağlık versin inşallahBen gebelik bile yasayamiuorum, babam ameliyat olucak dua edin kızlar iyi geçsin nolur, onunla beraber buyutelim karnımdaki bebeği.
İnşallah,inşallah bende burdan mutlu mesut gebeliği takip ederim heyecanlsnirim inşallah, o iyi olsun nolur Allah im.Rabbim babanıza sağlık versin inşallahacil
Şifalar
Olur olur Allahın izniyle sürekli dua et surekliMaşallah sağlıkla doğsun meleğin..
İnşallah ya 8 gün kaldı
O bende de var... Normal galiba ya bende merak ediyorum
Ooo baya yüksekmişbenim de işte o kadar
Olur inşallah 8 güne
4 dk boyunca hangi doktor dınletır ki :)
Evet aslında orası öyle, doktor da uzun metraj film çekmio ki saniyelik olaylar hepsi4 dk boyunca hangi doktor dınletır ki :)
Doktor benımkıne baktı 5 sn sürdü sürmedi
Allahım şifasını versin inşallah gelir geçer hayırlısı ile çok geçmiş olsunBen gebelik bile yasayamiuorum, babam ameliyat olucak dua edin kızlar iyi geçsin nolur, onunla beraber buyutelim karnımdaki bebeği.
Bunun bir de ev versiyonları varmış benim iş arkadaşım da almış geçen bana diyordu sana veririm kalp atışını dinlersin diye4 dk boyunca hangi doktor dınletır ki :)
Doktor benımkıne baktı 5 sn sürdü sürmedi
Bende almayı düşünğyorum ama şuan değil büyüyünce eşim bu cihazların satışını yapıyorBunun bir de ev versiyonları varmış benim iş arkadaşım da almış geçen bana diyordu sana veririm kalp atışını dinlersin diye
Düşün doktor hanım video çekicem bir daha dinleyirmiisiniz dedim haftaya geldiğinde çekelim dediEvet aslında orası öyle, doktor da uzun metraj film çekmio ki saniyelik olaylar hepsi
Benim arkadaşın önceki gebeliğinde bebeğin kalp atışları durmuş öyle almışlar. Kadında obsesif hal almış azıcık az hareket etsin hemen doktora gidip usg da kalp atışını duyunca rahat edebilmiş. Belli bir süre sonra bu durum günlük yaşantısını etkilemeye başlayınca öyle almış eve.Bende almayı düşünğyorum ama şuan değil büyüyünce eşim bu cihazların satışını yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?