2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Her akşam kusuyorum midem çok fena bulanıyor, kusacak bir şey olmasa bile kusma hissi mide bulantısı akşamları hep var. Ne iyi gelir bilgisi olan ya da benim gibi bulantı yaşayan var m?
Benim oyle Cok rahatsiz edecek kadar bulantim olmadi. Bana diyetisyenim ozellikle leblebi onerdi.

Arac yolculugunu neden onermedi? Kanama lekelenme vs var miydi? Benim de gunluk yaptigim rutin yolum var da biraz :))) bu arada b12 yi alirken eczane ile pazarlik yap. Biz her supplement imizde pazarlik yapiyoruz eczane ile

Yoktu herhangi bir tehlikem ama çok önermiyorum sarsıntılı uzun yolculuğu dedi

Spermler rahimde 72 saat yasayabiliyor diye biliyorum . Yani cizgiyi gordunuz ama yumurta bir gun sonra catlamis olabilir ve sper yumurtaya iliskiden sonra ki 2. 3. Gunde varmis olabilir :) yani hersey mumkun.

Benim doktorum gebeliğin normal ikerlediğine karar verince sorun olmaz demişti. Dış gebelik endişesiyle zararlı olabilirdi ilk zamanlarda

Bende genelde akıntı şeklinde oluyor sarı renkli baxen su şeklinde de olduğu oluyor

ben de sevgililer gününde test yaparak öğrendim. çok güzel bi duygu:)

Aminn Allah razı olsun ben 7+ 2 de tekrar gidicem :)
Hem kan tahlillerime tokso , rubelle falan bakılcak . Hemde bebişe :)

İnşallah sende güzel haberlerle gel
Maşallah sağlıkla doğsun meleğin..
İnşallah ya 8 gün kaldı

O bende de var... Normal galiba ya bende merak ediyorum

Bu arada dün kan testi verdiğimde betaya bakmıslar . 64487 çıkmıs . Bu değerde kalp atılı duymuşuz :)

Ooo baya yüksekmiş benim de işte o kadar
Olur inşallah 8 güne

Reactions: H E
Maşallah sağlıkla doğsun meleğin..
İnşallah ya 8 gün kaldı

O bende de var... Normal galiba ya bende merak ediyorum

Ooo baya yüksekmiş benim de işte o kadar
Olur inşallah 8 güne
Olur olur Allahın izniyle sürekli dua et surekli
Rabbım evladını bağışlasın

Bende almayı düşünğyorum ama şuan değil büyüyünce eşim bu cihazların satışını yapıyor
Benim arkadaşın önceki gebeliğinde bebeğin kalp atışları durmuş öyle almışlar. Kadında obsesif hal almış azıcık az hareket etsin hemen doktora gidip usg da kalp atışını duyunca rahat edebilmiş. Belli bir süre sonra bu durum günlük yaşantısını etkilemeye başlayınca öyle almış eve.

Bu arada bugün bulantı bir tık daha arttı sanki sabah kahvaltısını hep çıkardım. Rüyalarım da kahve üstüne resmen kahve aşeriyorum. Gün içinde süte çok az kahve eklemeyi düşünüyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…