2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Eger kanama yenı olduysa ve kırmızı renkte ise ve kasık karın gel agrın varsa Acil kadın dogum hastanesine git.. Bebegın kalpsesını duy rahatlarsın. Yatıs verirse de yat.. Beni bir kere 4.ayda hafatsonuydu yatırmıştı.. Hep progestan ve kontrol. Kendı drumu aramıstım yat dedi. Kanama coksa zaten yatırıyorlar. Kendı drumu aramıstım yat pazartesı cıkıs al ben bakarım ama kanama coksa kırmızıya ve bel agrın varsa bekleme hemen dra git cnm

Cok saolun arkadaslar.agrim sizim yok sdc kanamam var.
Agrı sızı yoksa rahat ol ama gene de ya dra git ya da drunu ara progestani al ya da dusuk önleyici proluton depot vurul.bana merkez ve riskli gebe uzmanı da ılıskı yasak demişti. Benım en buyuk aptallıgım merkez artık hamilesin normal hamile den farkın yok dedi. Esim çalışmamı istemiyordu rapor alalım istiyordu. Ben çalıştım Kanama ya kadar. Kanamadan sonra dogum kadar raporluydum Çalışıyorsan 12 hfta bitene kadar ise gitme ve yat cnm.

Canım dualarım seninle, lütfen ihmal etme hemem doktora git ve kanamanı durdursunlar. Çok duyuyoruz böyle aylarca kanama yaşayıp sağlıkla bebeklerini kucaklarına alanları. Senin de inşallah öyle olur canım, dualarımdasın

Merhaba canim benimde basima ayni sey geldi folik asidi biraktim 10 gun sonra test yaptirdigimda baya bir inmisti ve dahiliyede ki dr hicbir sorun yok dedi cok sukur ilac almamaya dikkat et. Bu arada annene de gecmis olsun

Kuzum doktor neye gore progestan veriyor bana ne test yaptirdi nede ilac verdi gerci melekette yaptirdigim da doktoruma sordum normal ve iyi dedi ondan sonra hic bakmadi

Dr bana butun kahveleri yasakladi

Kuzum doktor neye gore progestan veriyor bana ne test yaptirdi nede ilac verdi gerci melekette yaptirdigim da doktoruma sordum normal ve iyi dedi ondan sonra hic bakmadi
Canım benim 3 gün açık kahve lekelenmem olmuştu 5.haftada, doktorla telefonda konuşmuştum açık kahveyse önemli değil ama gel bakalım dedi. Ben gidene kadar bitti zaten 3 günde lekelenmeler. Doktor yine de progestan verelim 10 gün kullan dedi kuzum kullandım. 4-5 gün oldu biteli

Dr bana butun kahveleri yasakladi
O zaman doktorunu dinle canım sen, benimki valla hiçbir şeyi yasaklamadıAma bıraktım ben de zaten içemiyorum ağır geliyor bulantıyla birlikte, çayı da günde bir bardak ve çok açık içiyorum, onun haricinde de kafein içeren hiçbir alışkanlığım yok çikolata, kola da tüketmiyorum.

Öncesinde düşüğüm vardı bana doktorum adetin bir gün geçtiğinde kanda beta baktırırken progesteron da baktır dedi. Progesteronun düşük olması düşüğe sebep olabiliyormuş. Gebelikte progesteronun 20 nin üstünde olmasını istiyoruz demişti. Tabi sonrasında tüp bebek süreci ile gebe kaldım transfer günü yine progesterona başlattı. Bu durum 10. Haftaya kadar sürecek dedi.

Benım doktorumda hiçbirleyden sakınma kendini .
Herseyden azar azar ye dedi ..
:)
Ben kahveyı hiç sevmediğim için aramıyorum . Çayı da açık 1 bardak içiyorum :)

Merhabaa çok geçmiş olsun .
Acilen bir kadım doğum doktoruna gitmen lazım ..
nöbette olan doktorlar oluyor . Hastaneleri arayarak öğrenebilirsşn ..
gerekirse iğne vurıp kanamayı durdururlar ..

İnşallah bebeğin senle kalır canım
Durumlardan bizide haberdar et ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…