- 13 Haziran 2013
- 1.944
- 3.919
- 133
Eger kanama yenı olduysa ve kırmızı renkte ise ve kasık karın gel agrın varsa Acil kadın dogum hastanesine git.. Bebegın kalpsesını duy rahatlarsın. Yatıs verirse de yat.. Beni bir kere 4.ayda hafatsonuydu yatırmıştı.. Hep progestan ve kontrol. Kendı drumu aramıstım yat dedi. Kanama coksa zaten yatırıyorlar. Kendı drumu aramıstım yat pazartesı cıkıs al ben bakarım ama kanama coksa kırmızıya ve bel agrın varsa bekleme hemen dra git cnmSlm kizlar benim bugun kanamam basladi.5+3um.tabi hala hamileysem
Adet kanamasinin ilk gunu gibi yogun kanamam var.bu benim 6.tup bebek denemem bir de sonuncusu idi.guzel dusunmek istiyorum ama yapamiyorum surekli agliyorum.acaba bir umut melegi. Hala benimle midir?bu durumu yasiyan ve hamileligi devam eden var mi acaba?bi de dualarinizi bekliyorum lutfennnnn
Agrı sızı yoksa rahat ol ama gene de ya dra git ya da drunu ara progestani al ya da dusuk önleyici proluton depot vurul.bana merkez ve riskli gebe uzmanı da ılıskı yasak demişti. Benım en buyuk aptallıgım merkez artık hamilesin normal hamile den farkın yok dedi. Esim çalışmamı istemiyordu rapor alalım istiyordu. Ben çalıştım Kanama ya kadar. Kanamadan sonra dogum kadar raporluydum Çalışıyorsan 12 hfta bitene kadar ise gitme ve yat cnm.Cok saolun arkadaslar.agrim sizim yok sdc kanamam var.
Canım dualarım seninle, lütfen ihmal etme hemem doktora git ve kanamanı durdursunlar. Çok duyuyoruz böyle aylarca kanama yaşayıp sağlıkla bebeklerini kucaklarına alanları. Senin de inşallah öyle olur canım, dualarımdasınSlm kizlar benim bugun kanamam basladi.5+3um.tabi hala hamileysem
Adet kanamasinin ilk gunu gibi yogun kanamam var.bu benim 6.tup bebek denemem bir de sonuncusu idi.guzel dusunmek istiyorum ama yapamiyorum surekli agliyorum.acaba bir umut melegi. Hala benimle midir?bu durumu yasiyan ve hamileligi devam eden var mi acaba?bi de dualarinizi bekliyorum lutfennnnn
Merhaba canim benimde basima ayni sey geldi folik asidi biraktim 10 gun sonra test yaptirdigimda baya bir inmisti ve dahiliyede ki dr hicbir sorun yok dedi cok sukur ilac almamaya dikkat et. Bu arada annene de gecmis olsunHerkese merhaba,
Annemin rahatsızlığı sebebiyle buraya çok uğrayamıyorum ama sizi hep takipteyim . Biz de 7+6 olarak görünüyoruz usgde.ben bazı tahlilller yaptırdım folik asitim yeterli düzeyin üstünde olduğu için haftada bir kaç kere al dedi. Fazla folik asit alımı da iyi değilmiş . Bir de progestanı artık fitil olarak almamı istedi. En önemlisi de ilaçlardan sanırım alt ve ast değerlerim fırlamış. Yani karaciğer yağlanması . Bunların kontrol altında tutulmaması erken doğuma sebebiyet veriyormuş. Dahiliyeye yönlendirdi. Oysa ben bu tahlilleri bi 10 gün önce doktor istemeden önce sağlık ocağında kayıt açtırırken yaptırmıştım . Hemen fırlamış. Sizlere de Bilgi olsun diye yazayım dedim .
Kuzum doktor neye gore progestan veriyor bana ne test yaptirdi nede ilac verdi gerci melekette yaptirdigim da doktoruma sordum normal ve iyi dedi ondan sonra hic bakmadiGebelik ilerledikçe progesteron üretilmeye başlanıyo ve akıntı yapıyo diye biliyorum canım. Ayrıca progestan kullanıyodun sen de dimi, o da çok akıntı yapıyo. Ben de 10 gün kullanmıştım şimdi 4 gündür falan kullanmıyorum kullanırken inanılmaz akıntım oluyodu su gibi hafif sarı, ama cidden baya aşırı oluyodu hem kaç kez günlük ped kullanıyodum hem de çamaşırımı günde 3-4 kez değiştiriyodum. Şimdi devam ediyo akıntı ama biraz azaldı
Dr bana butun kahveleri yasakladiİnşallah düzelir bulantılar ya, Türk kahvesini ben yakın zamana kadar içtim hep açıkçası, şimdi ama bulantı yaptı o da bıraktım. Bir fincan Türk kahvesi 60 mg kafein içeriyormuş diye okumuştum, günde de 200 mg’ı aşmamak gerekiyormuş. Diğer kahveler de bir fincanı 200’dü galiba, çayı çok açık içtikten sonra sıkıntı olmaz bence.
Merhaba canım, haftalarımıza göre bi çoğumuz duyduk canım. Haftası küçük olan bi kaç arkadaşımız bekliyoMerhaba hanımlar. Herkes kalp atışını duydumu acaba
Canım benim 3 gün açık kahve lekelenmem olmuştu 5.haftada, doktorla telefonda konuşmuştum açık kahveyse önemli değil ama gel bakalım dedi. Ben gidene kadar bitti zaten 3 günde lekelenmeler. Doktor yine de progestan verelim 10 gün kullan dedi kuzum kullandım. 4-5 gün oldu biteliKuzum doktor neye gore progestan veriyor bana ne test yaptirdi nede ilac verdi gerci melekette yaptirdigim da doktoruma sordum normal ve iyi dedi ondan sonra hic bakmadi
O zaman doktorunu dinle canım sen, benimki valla hiçbir şeyi yasaklamadıDr bana butun kahveleri yasakladi
Bana da. Türk kahvesi 3-4 günde bir kahvesi az olarak içebilirsin dedi. Çayı bile çok çok açık günde en fazla 2-3 çay bardağı iç dediDr bana butun kahveleri yasakladi
Öncesinde düşüğüm vardı bana doktorum adetin bir gün geçtiğinde kanda beta baktırırken progesteron da baktır dedi. Progesteronun düşük olması düşüğe sebep olabiliyormuş. Gebelikte progesteronun 20 nin üstünde olmasını istiyoruz demişti. Tabi sonrasında tüp bebek süreci ile gebe kaldım transfer günü yine progesterona başlattı. Bu durum 10. Haftaya kadar sürecek dedi.Kuzum doktor neye gore progestan veriyor bana ne test yaptirdi nede ilac verdi gerci melekette yaptirdigim da doktoruma sordum normal ve iyi dedi ondan sonra hic bakmadi
Ben hala duymadım.. 5+3ümMerhaba hanımlar. Herkes kalp atışını duydumu acaba
Benım doktorumda hiçbirleyden sakınma kendini .O zaman doktorunu dinle canım sen, benimki valla hiçbir şeyi yasaklamadıAma bıraktım ben de zaten içemiyorum ağır geliyor bulantıyla birlikte, çayı da günde bir bardak ve çok açık içiyorum, onun haricinde de kafein içeren hiçbir alışkanlığım yok çikolata, kola da tüketmiyorum.
Merhabaa çok geçmiş olsun .Slm kizlar benim bugun kanamam basladi.5+3um.tabi hala hamileysem
En son doktora 5+3te gidip keseyi görmüştüm. 7+3 te çağırdı bir sonraki kontrol için ama ben cumartesi 7+1ken gidicem inşallah..yani henüz duymadım benMerhaba hanımlar. Herkes kalp atışını duydumu acaba
Bende duymadım sat 31aralıkBen hala duymadım.. 5+3üm
Sat neydi sizinEn son doktora 5+3te gidip keseyi görmüştüm. 7+3 te çağırdı bir sonraki kontrol için ama ben cumartesi 7+1ken gidicem inşallah..yani henüz duymadım ben
Sat neydi senin cnmMerhaba canım, haftalarımıza göre bi çoğumuz duyduk canım. Haftası küçük olan bi kaç arkadaşımız bekliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?