2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Cok saol cnm ins hersey yolundadir.ben maalesef yurt disindayi. Ve burda kafana gore dr.a gidemiyorsun en fazla acile gidiyorsun orda da bisey yapmiyorlar.ama ben yine de baska sansim olmadigi icin acile geldim.bakalim hala sira bekliyorum

Cok saol cnm ins hersey yolundadir.ben maalesef yurt disindayi. Ve burda kafana gore dr.a gidemiyorsun en fazla acile gidiyorsun orda da bisey yapmiyorlar.ama ben yine de baska sansim olmadigi icin acile geldim.bakalim hala sira bekliyorum
İnşallah bebeğin seninledir

Bi uğrayıp çıkıyorum,böyle çaresiz beklemek çok zormuş,düşünmemeye çalışıyorum,çocuklarımla oyunlar falan oynuyorum kafamı dağıtmak için onlarda buldum şifayı Allahım onlara sağlıklı ömürle versin inşallah,hadi sizlerde Allaha emanet olun Rabbim bağışlasın meleklerinizi sizlere

Arkadaşlar bu arada,burayı kime devredeyim bunun için ortak bi karar alın eğer mümkünse 2019 Ekim annelerini en aktif olan bi arkadaşımıza devredeyim,Kazene yazarım ben

Canım ya hala her şey bitmiş değil ki, sen her ihtimale karşı hala dinlen ve olumlu düşün. Ben bebeğinin güçlü olucağına inanıyorum

Canım ya hala her şey bitmiş değil ki, sen her ihtimale karşı hala dinlen ve olumlu düşün. Ben bebeğinin güçlü olucağına inanıyorum
Güzel yürekli arkadaşım benim,devlet hastanesine gittiğim doktor kalp atışını alamayınca orda umudum kalmadı benim,tabi ki hayırlısı yine:)

Bende de akşamları geliyor aynı durum 4-5 gündür her akşam kusuyorum banyodan çıkamıyorum (( hiç Bir şey fayda etmiyor

Kızlar herkese hayırlı akşamlarr
Ben bayağı bi kötüleştim.şiddetli mide ağrısı bulantı ve istifra hepsi de arttı. Her şeyden tiksiniyorum anneme geldim, evim aklıma geldikçe istifra ediyorum dün yediğimi bugün görmek istemiyorum, tvde nette yemek gördüğüm an başlıyor bulantı istifra, yemek ismi bile mahvediyor beni. SOn gelişmeler bu şekilde en son 6+6 da kalp atışı duyduk bir daha da gitmedim doktora şu an 8+3 olduk. Buraya da girmek istemiyor canım burası da gariptir ki midemi bulandırıyor o yüzden mesajlara da göz ucuyla baktım sizler nasılsınız grubun en ağır hamilesi benim galiba

Güzel yürekli arkadaşım benim,devlet hastanesine gittiğim doktor kalp atışını alamayınca orda umudum kalmadı benim,tabi ki hayırlısı yine:)
Hayırlısı tabi ama asla umudunu kaybetme canım. Umarım güzel haberler alırız artık senden kuzum

Yaa bi tek bende oluyo saniyodum valla bugun disari ciktik eve gelirken tiksinti aldi beni.
Esime diyorum evden bile tiksindim diye.
Her cumlenin altini cizesim geliyo gercekten buraya girerken bile aklima geliyo tiksinti oluyo :/

Ah canım ya kıyamam çok ağır geçiriyosun keşke elimizden bi şey gelse...
Benim geçen hafta çok bulantım vardı ama 3 kez kustum toplamda. Bu hafta iyi gibiyim bulantı sadece sabah açken oluyo. Bi de bi kaç şeyden acayip tiksinme oluştu onları düşününce bile kötü oluyorum onun dışında iyiyim şükür

Kizlar sa
Bnm de 2 gundr sol kasigimda hafif bi sancm var .bugunde ufak bi lekelenme olmus normalmi sizce
2 gun once doktora gittim bi sknti yoktu

Benım doktorumda hiçbirleyden sakınma kendini .
Herseyden azar azar ye dedi ..
:)
Ben kahveyı hiç sevmediğim için aramıyorum . Çayı da açık 1 bardak içiyorum :)
En mantıklısı canım, yasaklar arzu doğurur bence zaten, daha çok tüketesim gelir benim o zaman

Reactions: H E
Blackkcat bende söylycektim yanlış anlama diye bekledim birine devretmen iyi olur umutsuz olman için değil şimdiki psikolojinle girmek okumak istemeyebilirsin sonra Allah nasip ederse yine kaldığın yerden devam edersin ben hergün takip edemiyorum aktif olanlar A AloeeVeraa H E düşünürlerse yada gönüllü başka biri :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…