Ayniymisiz .ins bebegim hala benimle.ben de simdi acile geldim 2saattir bekliyorum.bakalim ne diyecek.Ben hala duymadım.. 5+3üm
Cok saol cnm ins hersey yolundadir.ben maalesef yurt disindayi. Ve burda kafana gore dr.a gidemiyorsun en fazla acile gidiyorsun orda da bisey yapmiyorlar.ama ben yine de baska sansim olmadigi icin acile geldim.bakalim hala sira bekliyorumMerhabaa çok geçmiş olsun .
Acilen bir kadım doğum doktoruna gitmen lazım ..
nöbette olan doktorlar oluyor . Hastaneleri arayarak öğrenebilirsşn ..
gerekirse iğne vurıp kanamayı durdururlar ..
İnşallah bebeğin senle kalır canım ♥
Durumlardan bizide haberdar et ..
İnşallah bebeğin seninledirCok saol cnm ins hersey yolundadir.ben maalesef yurt disindayi. Ve burda kafana gore dr.a gidemiyorsun en fazla acile gidiyorsun orda da bisey yapmiyorlar.ama ben yine de baska sansim olmadigi icin acile geldim.bakalim hala sira bekliyorum
10 ocak benim canımSat neydi senin cnm
Katılıyorum canım. Çok da hevesle yapmıştım kalp atışından sonra takvimiGebelik takvimleri gelseydi bu şekilde kim kaç haftalık görünmüyor karıştırıyorum
Canım ya hala her şey bitmiş değil ki, sen her ihtimale karşı hala dinlen ve olumlu düşün. Ben bebeğinin güçlü olucağına inanıyorumBi uğrayıp çıkıyorum,böyle çaresiz beklemek çok zormuş,düşünmemeye çalışıyorum,çocuklarımla oyunlar falan oynuyorum kafamı dağıtmak için onlarda buldum şifayı Allahım onlara sağlıklı ömürle versin inşallah,hadi sizlerde Allaha emanet olun Rabbim bağışlasın meleklerinizi sizlere
Güzel yürekli arkadaşım benim,devlet hastanesine gittiğim doktor kalp atışını alamayınca orda umudum kalmadı benim,tabi ki hayırlısı yine:)Canım ya hala her şey bitmiş değil ki, sen her ihtimale karşı hala dinlen ve olumlu düşün. Ben bebeğinin güçlü olucağına inanıyorum
Kizlar ben dun kalp atisini duydum cok sukur ama hic iyi degilim ya agliyorum surekli bu bulanti mahvetti neredeyse hamile kaldigima pisman olucam ya doktor ilac yazdi dun iyiydim bugun ise yaramadi o da napicam ben Allahim diye geziyorum tum gun evde nasil gecicek ne zormus(
Of canim ya Allahim yardimcimiz olsun cok zormus derlerdi de inanmazdim gercekten zormusBende de akşamları geliyor aynı durum 4-5 gündür her akşam kusuyorum banyodan çıkamıyorum(( hiç Bir şey fayda etmiyor
Hayırlısı tabi ama asla umudunu kaybetme canım. Umarım güzel haberler alırız artık senden kuzumGüzel yürekli arkadaşım benim,devlet hastanesine gittiğim doktor kalp atışını alamayınca orda umudum kalmadı benim,tabi ki hayırlısı yine:)
Yaa bi tek bende oluyo saniyodum valla bugun disari ciktik eve gelirken tiksinti aldi beni.Kızlar herkese hayırlı akşamlarr
Ben bayağı bi kötüleştim.şiddetli mide ağrısı bulantı ve istifra hepsi de arttı. Her şeyden tiksiniyorum anneme geldim, evim aklıma geldikçe istifra ediyorumdün yediğimi bugün görmek istemiyorum, tvde nette yemek gördüğüm an başlıyor bulantı istifra, yemek ismi bile mahvediyor beni. SOn gelişmeler bu şekilde en son 6+6 da kalp atışı duyduk bir daha da gitmedim doktora şu an 8+3 olduk. Buraya da girmek istemiyor canım burası da gariptir ki midemi bulandırıyor o yüzden mesajlara da göz ucuyla baktım sizler nasılsınız grubun en ağır hamilesi benim galiba
Ah canım ya kıyamam çok ağır geçiriyosun keşke elimizden bi şey gelse...Kızlar herkese hayırlı akşamlarr
Ben bayağı bi kötüleştim.şiddetli mide ağrısı bulantı ve istifra hepsi de arttı. Her şeyden tiksiniyorum anneme geldim, evim aklıma geldikçe istifra ediyorumdün yediğimi bugün görmek istemiyorum, tvde nette yemek gördüğüm an başlıyor bulantı istifra, yemek ismi bile mahvediyor beni. SOn gelişmeler bu şekilde en son 6+6 da kalp atışı duyduk bir daha da gitmedim doktora şu an 8+3 olduk. Buraya da girmek istemiyor canım burası da gariptir ki midemi bulandırıyor o yüzden mesajlara da göz ucuyla baktım sizler nasılsınız grubun en ağır hamilesi benim galiba
Cnm merak ettim bebegini durumnz nasilAyniymisiz .ins bebegim hala benimle.ben de simdi acile geldim 2saattir bekliyorum.bakalim ne diyecek.
En mantıklısı canım, yasaklar arzu doğurur bence zaten, daha çok tüketesim gelir benim o zamanBenım doktorumda hiçbirleyden sakınma kendini .
Herseyden azar azar ye dedi ..
:)
Ben kahveyı hiç sevmediğim için aramıyorum . Çayı da açık 1 bardak içiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?