- 7 Şubat 2019
- 261
- 540
- 53
Satlarımız aynıymış 8 haftalık dedi en son doktor bir daha önümüzdeki ay gideceğim 4 haftalıkken kese göründü usg ileBende duymadım sat 31aralık
Kalp atışını duydunmu canım senSatlarımız aynıymış 8 haftalık dedi en son doktor bir daha önümüzdeki ay gideceğim 4 haftalıkken kese göründü usg ile
Bisey olmamistir cnm icini ferah tut ama yine de dr.unu bilgilendirKizlar sa
Bnm de 2 gundr sol kasigimda hafif bi sancm var .bugunde ufak bi lekelenme olmus normalmi sizce
2 gun once doktora gittim bi sknti yoktu
Cok saolun arkadaslar siz de olmazsaniz insan bu durumda kafayi yer.siz illa ki acile git deyince isime zorla da olsa kendimi acile goturttum.elh bisey yokmus kese yerindeymis ama bebegi gormek icin daha erken dedi dr.Cnm merak ettim bebegini durumnz nasil
sizlerin güzel haberleriyle mutlu oluyorum ben canım,sizler doğum yapana kadar arada uğrarım buraya zaten:))tabi ki ekim annesi olacak bi arkadaşımızın devralması daha doğru olacaktır,yakından takipçinizim:)Blackkcat bende söylycektim yanlış anlama diye bekledim birine devretmen iyi olur umutsuz olman için değil şimdiki psikolojinle girmek okumak istemeyebilirsin sonra Allah nasip ederse yine kaldığın yerden devam edersin ben hergün takip edemiyorum aktif olanlar A AloeeVeraa H E düşünürlerse yada gönüllü başka biri :)
GÜzel haberle geleceğini biliyordum. Sen yine de dikkat etsakın kendini yorma.Cok saolun arkadaslar siz de olmazsaniz insan bu durumda kafayi yer.siz illa ki acile git deyince isime zorla da olsa kendimi acile goturttum.elh bisey yokmus kese yerindeymis ama bebegi gormek icin daha erken dedi dr.
Kanamamin bebisle bi ilgisi yokmus.rahim agizi biraz kanamis.dr dedi ki belki ilaci koyarken tahris etmis olabilirsin o nasil oluyorsa artik:)).ama elh bebegim beni birakmadi
Blackkcat bende söylycektim yanlış anlama diye bekledim birine devretmen iyi olur umutsuz olman için değil şimdiki psikolojinle girmek okumak istemeyebilirsin sonra Allah nasip ederse yine kaldığın yerden devam edersin ben hergün takip edemiyorum aktif olanlar A AloeeVeraa H E düşünürlerse yada gönüllü başka biri :)
Allah razi olsun cnm.evet oyle yapacagim hatta 2 gun izin aldim carsambaya kadar full yatis:).Allah ins hepimize sag salim evlatlarimizi kucagimiza almamizi nasip etsin insGÜzel haberle geleceğini biliyordum. Sen yine de dikkat etsakın kendini yorma.
Aro cnm sen de bol bol dua et.Allah dualari bos cevirmez ins.biliyorum zor ben de yasadim ama Allah kimseye kaldiramayacagi yuku vermez.aeolola82 çok sevindim canım,Allah bağışlasın yavrunu inşallah,hiç merak etme bebişin seninleymiş sen yine dinlen bol bol
Kan gibi kırmızı değilse çok sorunlu bi durum yoktur canım. Ama yine de doktoruna gitmekte fayda var. Önlem amaçlı progestan verebilirKizlar sa
Bnm de 2 gundr sol kasigimda hafif bi sancm var .bugunde ufak bi lekelenme olmus normalmi sizce
2 gun once doktora gittim bi sknti yoktu
Ben siteye yani tablo oluşturmak falan çok hakim değilim öyle konulara canım. Şimdi bi de iyice karıştı site, bu konuda başarılı olamam pek malesefBlackkcat bende söylycektim yanlış anlama diye bekledim birine devretmen iyi olur umutsuz olman için değil şimdiki psikolojinle girmek okumak istemeyebilirsin sonra Allah nasip ederse yine kaldığın yerden devam edersin ben hergün takip edemiyorum aktif olanlar A AloeeVeraa H E düşünürlerse yada gönüllü başka biri :)
Canım benimBenım için hiç farketmez ..
A AloeeVeraa da olabılır bende olabılırım
Ama ben beklemek istiyorum .
Belki bir mucize olur ve bizim topiğmizin yöneticisi kalırsınBlackkcat
Oh çok şükür canım ya. Bak ne kadar iyi oldu gitmen, artık için rahat olsunCok saolun arkadaslar siz de olmazsaniz insan bu durumda kafayi yer.siz illa ki acile git deyince isime zorla da olsa kendimi acile goturttum.elh bisey yokmus kese yerindeymis ama bebegi gormek icin daha erken dedi dr.
Kanamamin bebisle bi ilgisi yokmus.rahim agizi biraz kanamis.dr dedi ki belki ilaci koyarken tahris etmis olabilirsin o nasil oluyorsa artik:)).ama elh bebegim beni birakmadi
Olur neden olmasın belki biliyorsundur ben hazıran annesiydim ama maalesef kalbın durdu meleğimin .Canım benimTamam bekleyelim o zaman bu cuma doktoruma tekrar gidicem,o zaman konuşuruz bebikim Umudum olmasada hala kürtaj olmadım,belki 2ay farkla sonra aranıza tekrar katılırım:)))
Katılıyorum kuzum.Benım için hiç farketmez ..
A AloeeVeraa da olabılır bende olabılırım
Ama ben beklemek istiyorum .
Belki bir mucize olur ve bizim topiğmizin yöneticisi kalırsınBlackkcat
Başka isteyen olmazsa olabılırım kuzum biliyorsun tabloda iyiyimKatılıyorum kuzum.Blackkcat den iyi haberler geleceğini düşünüyorum. Yine de istemezse sen devralabilirsin ben pek iyi değilim bu konuda :)
Evet sata göre ilk gittiğimde 2 hafta gerideydi 5 haftalıkken duyuldu ama 9 haftaya kadar normal endişe etmeKalp atışını duydunmu canım sen
Yok canım kanama alanı,hatta kesem aşağıdaydı en son normsle dönmüş,2hafta geriden gdliyor ve kalp atışı aşırı yavaş40 atıyor düşün,devlette ki doktaorada gittim o da atmıyor dedi,kendi doktorumda çok düşük sağlıksız bi gebelik 2hafta bekldmekten bişey olmaz dedi kanaman başlarsa gel dedi,henüz bişeyim yok bekliyorum işteOlur neden olmasın belki biliyorsundur ben hazıran annesiydim ama maalesef kalbın durdu meleğimin .
İnşallah senın hakkında en hayırlısı neyse o olsun
Eğer doktor yine gelişim göstememiş derse çokta beklemni önermem ..
Ben kesin emin olunca o gün sonlandırmıstım
Birde benım kanama alanları olusmaya başlamıstı .
Sende öyle birşey varmıymıs söylediler mi ??
Dualarımız senınle canım inşallah devletteki hastanenin cıhazı kötü oldugu için duyamamış olsunYok canım kanama alanı,hatta kesem aşağıdaydı en son normsle dönmüş,2hafta geriden gdliyor ve kalp atışı aşırı yavaş40 atıyor düşün,devlette ki doktaorada gittim o da atmıyor dedi,kendi doktorumda çok düşük sağlıksız bi gebelik 2hafta bekldmekten bişey olmaz dedi kanaman başlarsa gel dedi,henüz bişeyim yok bekliyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?