2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Cnm merak ettim bebegini durumnz nasil
Cok saolun arkadaslar siz de olmazsaniz insan bu durumda kafayi yer.siz illa ki acile git deyince isime zorla da olsa kendimi acile goturttum.elh bisey yokmus kese yerindeymis ama bebegi gormek icin daha erken dedi dr.
Kanamamin bebisle bi ilgisi yokmus.rahim agizi biraz kanamis.dr dedi ki belki ilaci koyarken tahris etmis olabilirsin o nasil oluyorsa artik:)).ama elh bebegim beni birakmadi

sizlerin güzel haberleriyle mutlu oluyorum ben canım,sizler doğum yapana kadar arada uğrarım buraya zaten:))tabi ki ekim annesi olacak bi arkadaşımızın devralması daha doğru olacaktır,yakından takipçinizim:)

GÜzel haberle geleceğini biliyordum. Sen yine de dikkat etsakın kendini yorma.

lola82 çok sevindim canım,Allah bağışlasın yavrunu inşallah,hiç merak etme bebişin seninleymiş sen yine dinlen bol bol

Benım için hiç farketmez ..
A AloeeVeraa da olabılır bende olabılırım
Ama ben beklemek istiyorum .
Belki bir mucize olur ve bizim topiğmizin yöneticisi kalırsın Blackkcat

Kizlar sa
Bnm de 2 gundr sol kasigimda hafif bi sancm var .bugunde ufak bi lekelenme olmus normalmi sizce
2 gun once doktora gittim bi sknti yoktu
Kan gibi kırmızı değilse çok sorunlu bi durum yoktur canım. Ama yine de doktoruna gitmekte fayda var. Önlem amaçlı progestan verebilir

Ben siteye yani tablo oluşturmak falan çok hakim değilim öyle konulara canım. Şimdi bi de iyice karıştı site, bu konuda başarılı olamam pek malesef

Canım benimTamam bekleyelim o zaman bu cuma doktoruma tekrar gidicem,o zaman konuşuruz bebikimUmudum olmasada hala kürtaj olmadım,belki 2ay farkla sonra aranıza tekrar katılırım:)))

Oh çok şükür canım ya. Bak ne kadar iyi oldu gitmen, artık için rahat olsun

Canım benimTamam bekleyelim o zaman bu cuma doktoruma tekrar gidicem,o zaman konuşuruz bebikimUmudum olmasada hala kürtaj olmadım,belki 2ay farkla sonra aranıza tekrar katılırım:)))
Olur neden olmasın belki biliyorsundur ben hazıran annesiydim ama maalesef kalbın durdu meleğimin .

İnşallah senın hakkında en hayırlısı neyse o olsun
Eğer doktor yine gelişim göstememiş derse çokta beklemni önermem ..
Ben kesin emin olunca o gün sonlandırmıstım
Birde benım kanama alanları olusmaya başlamıstı .
Sende öyle birşey varmıymıs söylediler mi ??

Katılıyorum kuzum. Blackkcat den iyi haberler geleceğini düşünüyorum. Yine de istemezse sen devralabilirsin ben pek iyi değilim bu konuda :)

Reactions: H E
Yok canım kanama alanı,hatta kesem aşağıdaydı en son normsle dönmüş,2hafta geriden gdliyor ve kalp atışı aşırı yavaş40 atıyor düşün,devlette ki doktaorada gittim o da atmıyor dedi,kendi doktorumda çok düşük sağlıksız bi gebelik 2hafta bekldmekten bişey olmaz dedi kanaman başlarsa gel dedi,henüz bişeyim yok bekliyorum işte

Dualarımız senınle canım inşallah devletteki hastanenin cıhazı kötü oldugu için duyamamış olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…