2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar sayfa mi değişti noldu bir tek bana olmadı degil mi bi tuhaf oldum

İnşallah düzelir bulantılar ya, Türk kahvesini ben yakın zamana kadar içtim hep açıkçası, şimdi ama bulantı yaptı o da bıraktım. Bir fincan Türk kahvesi 60 mg kafein içeriyormuş diye okumuştum, günde de 200 mg’ı aşmamak gerekiyormuş. Diğer kahveler de bir fincanı 200’dü galiba, çayı çok açık içtikten sonra sıkıntı olmaz bence.

Evet günlük limit 200 mg imiş. Çay Benim Yakıtım resmen ama açık içiyorum :)))

Kizlar ben dun kalp atisini duydum cok sukur ama hic iyi degilim ya agliyorum surekli bu bulanti mahvetti neredeyse hamile kaldigima pisman olucam ya doktor ilac yazdi dun iyiydim bugun ise yaramadi o da napicam ben Allahim diye geziyorum tum gun evde nasil gecicek ne zormus (

İnşallah düzelir bulantılar sizin de, çok zor gerçekten

Hakkinda hayirlisi olsun canim Rabbim senin ve bebegin icin hayirli olanini versin insallah

Ay benımde elhamdülliilah sabah ağırdı ama şuan çok iyiymm . Hatta ilk defa canım bişey istedi . Eşim getirsin diye 4 gözle beklıyorummmm

Benımde bir kaybım var erken haftalarda tabii ..
ama şuan elimde olsa dk başı dinlemek isterdim :)
Beklemek çok zor Allahtan doktorum her hafta görmek istiyo

Gözğnaydın canım çok şükğr ..
benımde bulantılarım çok ağır ..
2 gün bişey yiyemedim ..
Bana havuc iyi geliyordu ..
sana nasıl gelir acaa yedın mı hiç ?

Gözğnaydın canım çok şükğr ..
benımde bulantılarım çok ağır ..
2 gün bişey yiyemedim ..
Bana havuc iyi geliyordu ..
sana nasıl gelir acaa yedın mı hiç ?
Sagol canim yok yemedim hic bi deneyeyim. Ben bi gun yedigimden ertesi gun tiksiniyorum boyle garip bi durum :s

Reactions: H E
Sagol canim yok yemedim hic bi deneyeyim. Ben bi gun yedigimden ertesi gun tiksiniyorum boyle garip bi durum :s
Ben şuan tv de bile bişey görsem içim kalkıyor
Anca meyve yiyiprum yemek olarak yediğim tek bişey var onuda yazmıım canı çeken olur tiksinen olur :)

Slm kizlar benim bugun kanamam basladi.5+3um.tabi hala hamileysem
Adet kanamasinin ilk gunu gibi yogun kanamam var.bu benim 6.tup bebek denemem bir de sonuncusu idi.guzel dusunmek istiyorum ama yapamiyorum surekli agliyorum.acaba bir umut melegi. Hala benimle midir?bu durumu yasiyan ve hamileligi devam eden var mi acaba?bi de dualarinizi bekliyorum lutfennnnn

Merhaba, inşallah bebeğiniz sizinledir, çok fazla bilgim ve tecrübem yok ama belki progestanın dozunu arttırır doktorunuz ya da inşallah kanaması olup da hamileliği devam edenler gibi istirahatle geçer.

Merhaba, inşallah bebeğiniz sizinledir, çok fazla bilgim ve tecrübem yok ama belki progestanın dozunu arttırır doktorunuz ya da inşallah kanaması olup da hamileliği devam edenler gibi istirahatle geçer.
Saol cnm ins dedigin gibi istirahatle gecer.maalesef dr.uma salidan once ulasamiyorum o yuzden kafayi yemeklee ugrasiyom suan.acile gitsem burdakiler bihalt yapmiyor agrin varsa agrikesici veriyor yoksa beni ilgilendirmez diyor.

Saol cnm ins dedigin gibi istirahatle gecer.maalesef dr.uma salidan once ulasamiyorum o yuzden kafayi yemeklee ugrasiyom suan.acile gitsem burdakiler bihalt yapmiyor agrin varsa agrikesici veriyor yoksa beni ilgilendirmez diyor.

Acile gitmen lazım bence öyle deme ne olur ne olmaz git

Allah yardımcınız olsun, Salıya kadar mümkünse dinlenin isterseniz, inşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz.

Canım sakin ol. Benım ilk bebegı tup bebek senın gıbı 5 artı 5 de kalp sesını vajınal ultrason dan duyduktan 1 gun sonra kanamam oldu. Pazar gunüydü kadın dogum hastanesinde nasıl çığlıklar atarak agladıgımı hatırlıyorum. Acıl kalabalıktı ve benı öne aldılar. İlk gelen ebe kızım saglıklıysa her türlü doğar. Sağglıksızsa vücut atar. Dr bakınca bebegım benleydi. Tup bebek merkezi ılgıdızdı tuttu ya işleri bitmişti.. Hemen riskli gebe uzmanına gittim pazartesı. İlk dedıgı önce rahat olacaksın ve yatacaksın. Progestani ar mı proluton depot dusuk önleyici ıgneler mı. Tam 26. Haftaya kadar kanamalar devam etti ve hep gece oldu.. Renk koyuya donuyor. Kahverengi oluyor.. Tam bitti dedim erken dogum riski bebek yukarı cıkmıyo gene yatacaksın dendi gene yattım 9 ay yattım ama turp gıbı oğlum oldu.. Riskli gebe uzmanının dedıgı tup bebekle gebe kalanlarda kanama oranı fazlaymış. Oğlum 7 ya da 8 aylıktı kendiliğinden 2.ye hamile kaldım. Ve hıc kanamam olmadı o kadar tombış oğlumu kucakta tasıma A ragmen.. Şimdi 3 hamileyim ama aklıma gelmiyor mu geliyor.. Şimdiki drda tup bebekte hormonları ılacla dustan aldıkları ıcın kanama cok oluyor dedı ama tabıkıde 12. Haftaya kadar koru kendini dedi. Sakin ol dıyecegım tabiki cok zor.. tup bebek surecı çok zor.. Ama aglayıo kendimizi kasınca rahim kasılıyor. Ben progestani 1000 mg A kadar arttırdı lar bir acımasız Dr yuzde 10 sans dedı. Biri takibi bıraktı.. Kimseye kulak asma hep duaya sığındım. Iyı bir riskli gebe uzmanı bul cnm. Rabbım bebegıni korusun

Doktorunla konuştun mu? Yüzyüze olmasa bile telefonda şöyle yap böyle yap demedi mi? Tuvalet hariç çok ayağa kalkma yat dinlen. İnşallah bebeğin sağlıklıdır ve seninledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…