Akşam hatasını anladı bana haksızlık yaptığını anladı ben de söyledim ilk günden beri sürekli bebeğimin bakımıyla ilgili çatışıp haklı çıkmaktan yoruldumBende arada geçiriyorum. Sinirli yada alıngan diye yaftalaniyorum.Neden anneligimize saygı göstermiyorlar. Banane yani sen benden yaşça büyüksün diye söz sahibi olmaya hakkın mi olcak benim üstümde.
Aynı evreleri atlattık ama bitmiyo. Dün hatasını anlayınca ben de söyledim. İlk günden beri bebeğimin bakımıyla ilgili catismaktan yoruldum her seferinde haklı olmak bile beni yıprattı dedim. Anliyosunjz ama geç anliyosunjz dedimYok tutmadı maya.yeni keçi sütü ve probiotik aktiva ile mayaladim bu sefer.
Benim ki 20 günlükken bu çocuk gelişmiyor dedi ve dumenden ağladı.sonra 40.da sünnet ettirdik geldi yine bu çocuk niye gelişmiyor dedi.dr ve bana göre normal kimin kadar gelişmesini istiyorsun dedim.ben doğum yaptığımda kaynimin oğlu 8 aylık ve maşallah yaklaşık 12-13 kilo falandı onunla karşılaştırıyor senin sütün yaramıyor diyip durdu.
Benim çocuğum yarasada yaramasada emecek dedim
Şuan oğlan 8 aylik araya Corona girdi gidip gelmiyoruz pekkk rahat huzurluyu oldu
Yaa canım şakadan falan değil ciddi söyledi ama ancak kendi oğlunu alır
Aaaa babannesini kapıda karşılayıp hoş geldiniz hanım anneciğim demeliydi. Koskoca 7 ayda bunu öğretemedin mi? Eşin mesela annesinin karnından çıkıp kendi babannesinin elini öpmüş. Allah ıslah etsin. Başka da bir şey demiyorum.Yine kâbus gibi bi gün. Kv hanım çocuğumun gelişimini beğenmedi emekleyemiyo kinusamiyo diye. Böyle devam ederse benden alacakmış . Deliriyorum insanlara her çocuğun gelişiminin farklı olduğunu anlatamıyorum. Sinir krizi geçirdim az önce . Benim de psikolojim bozulmuş gidip tedavi olmam lazımmış. Yaaaaaaaaa delirmek üzereyim. Artık eleştiri limitimi doldurdum .benim kimsenin aklına fikrine ihtiyacım yok tek ihtiyacım olan anlayış. Bi kişi bile çıkmaz mı beni anlayan yaaaa bi insan evladı bile niye bana denk gelmez.
Sabah kalktık biseylere söyledi hatasını anladığı için ben de sadece bu çocuğun annesi benim , benden daha iyi kimse anlayamaz , benden daha çok kimse sevemez,benden daha iyi kimse bakamaz . Bunları aklında tut bişey söyleyeceğin zaman önce bunları düşün dedim.Aaaa babannesini kapıda karşılayıp hoş geldiniz hanım anneciğim demeliydi. Koskoca 7 ayda bunu öğretemedin mi? Eşin mesela annesinin karnından çıkıp kendi babannesinin elini öpmüş. Allah ıslah etsin. Başka da bir şey demiyorum.
Sen kendinden emin olduğun müddetçe sinirlerini dahi bozma.
Bende arada geçiriyorum. Sinirli yada alıngan diye yaftalaniyorum.Neden anneligimize saygı göstermiyorlar. Banane yani sen benden yaşça büyüksün diye söz sahibi olmaya hakkın mi olcak benim üstümde.
Her corbaya 2 ceviz tanesi kadar koyuyorum bayadir.2 kez cekilmis kuzu kullanilmaliymis ama ben dana verdim valla.Bir sorun olmadi.Arkadaslar kiyma vermeye baslayan var mi?
Ben veriyorum. İyice ezip. Sıkıntı yaşamadımArkadaslar kiyma vermeye baslayan var mi?
Bunlar hep oğulların annelerinim yanında eşlerini rencide etmesi buna ortam hazırlaması benim eşim daha bebeğim 2 aylıkken çocuğu kucakladı anneme goturecem dedi ortada bisey yokken çocuğun araba koltuğunu aldım dedim izin vermiyorum durmaz ağlar beni ozler eşim ısrarla goturecem sen gelme ağlarsa getirilen dedi izin vermedim koltuğu da vermedim eşim kudurdu tabi o kadar merakli ki cocuk annesiyle kalsin annesi baksin ben ne blok yersem yeyim umrunda degil o yüzden derim ki suç kv nın değil eşlerinSöyledim ama anlamadı işte en son sinir krizi geçirdim o zaman da psikolojisi bozuk oldum . Dedim anlayissizlarin içinde bu hale geldim
Ya benimkinin aynısı sozleri benim.sutum iyiydi benimkiler erken konuştu erken yürüdü uçtu kaçtı hopladı zıpladı benimki benimki benimki ben en iyisiyim herşeyi bilirim havası kvZaten sürekli ben şöyle yapardım böyle yapardım iki çocuk büyüttüm. Sanki biz buyutmedik . Benim çocuklarım sukadarlik konuştu yürüdü vs vs
Ah ah onu yapabilsem zaten benimle böyle konuşmazdı sinirlendim bibyere vurmusum parmak eklemleeim morarmış. Keşke umursamayan bi yapım olsa
Ben başladım, çift çekilmiş kuzu kıyması. Tereyağında kavurup biraz kimyon bile koyuyorum eser miktardaArkadaslar kiyma vermeye baslayan var mi?
Bende 15-20 gün oldu ara ara veriyorum özellikle tarhanayi sevdiği için tarhana çorbasına katıyorum.Arkadaslar kiyma vermeye baslayan var mi?
Güzergah üstünde yerde ağza atacaklari zararli birşey yoksa birak gezsinler.benimki de turluyor bütün evi ablanin odasina kaçmaya bayılıyor.lastik mandal toka ve kalemleri toplamak bebek toplamaktan daha zor.birde metal paralari hep evde yüksek biryerde tutmak lazim .sabah eşim pantalon giy çıkar yaparken cebinden düşmüş aradım birde senin mi arkanı kontrol edicem ya agzina atsa diye kızdım.yatak odasi halısı Shaggy içine girmiş benden önce oğlan görse atardı agzina.Uğurdan sonra Emre de emeklemeye başladigina gore hadi bize iyice geçmis olsun.Salonun kapisi yok.Ayak tabanlarim sizliyo peslerine kosmaktan artik.
Seninki türün değişik bir örneği yani öğle adam evlenmeyecek oturacak anasinin dizinin dibinde.gebeliktede tehdit ediyordu seninki anneme veririm diye.oyuncak bebek sanki al senin olsunBunlar hep oğulların annelerinim yanında eşlerini rencide etmesi buna ortam hazırlaması benim eşim daha bebeğim 2 aylıkken çocuğu kucakladı anneme goturecem dedi ortada bisey yokken çocuğun araba koltuğunu aldım dedim izin vermiyorum durmaz ağlar beni ozler eşim ısrarla goturecem sen gelme ağlarsa getirilen dedi izin vermedim koltuğu da vermedim eşim kudurdu tabi o kadar merakli ki cocuk annesiyle kalsin annesi baksin ben ne blok yersem yeyim umrunda degil o yüzden derim ki suç kv nın değil eşlerin
Hatta fikir vereyim sana aldığın kiymayi buzdolabi posetine koy yay.porsiyonluk cetvelle ayır cikartinca acilmasida kolay oluyor.Arkadaslar kiyma vermeye baslayan var mi?
Güle güle kullanın ben ne yaptıysam su icmedi almadigim bardak biboron kalmadı en son şırınga ile veriyorum son çözüm çünkü sivisiz kalmış bende bu çareyi buldumSonunda alıştırma bardağını buldum.kargo bugün geldi ve çok beğendim.avent kadar hizli su almıyor çocuk boğulmadan su içti.bosuna fazla para vermişim avente çok begendim ihtiyacı olan varsa renkleride var.
Ben denemiştim ama baya oldu o zaman yutamadı. Tekrar denemedim ama et suyu, paça ve paça suyu veriyorum. Kıymaya tekrar fırsat gelmedi.Arkadaslar kiyma vermeye baslayan var mi?
Valla senin eşin belli ki Serengeti in ovalarında yaşayangillerden mini minnacık tatliş bi ayıcıkBunlar hep oğulların annelerinim yanında eşlerini rencide etmesi buna ortam hazırlaması benim eşim daha bebeğim 2 aylıkken çocuğu kucakladı anneme goturecem dedi ortada bisey yokken çocuğun araba koltuğunu aldım dedim izin vermiyorum durmaz ağlar beni ozler eşim ısrarla goturecem sen gelme ağlarsa getirilen dedi izin vermedim koltuğu da vermedim eşim kudurdu tabi o kadar merakli ki cocuk annesiyle kalsin annesi baksin ben ne blok yersem yeyim umrunda degil o yüzden derim ki suç kv nın değil eşlerin
Bende 15-20 gün oldu ara ara veriyorum özellikle tarhanayi sevdiği için tarhana çorbasına katıyorum.
Güzergah üstünde yerde ağza atacaklari zararli birşey yoksa birak gezsinler.benimki de turluyor bütün evi ablanin odasina kaçmaya bayılıyor.lastik mandal toka ve kalemleri toplamak bebek toplamaktan daha zor.birde metal paralari hep evde yüksek biryerde tutmak lazim .sabah eşim pantalon giy çıkar yaparken cebinden düşmüş aradım birde senin mi arkanı kontrol edicem ya agzina atsa diye kızdım.yatak odasi halısı Shaggy içine girmiş benden önce oğlan görse atardı agzina.
Seninki türün değişik bir örneği yani öğle adam evlenmeyecek oturacak anasinin dizinin dibinde.gebeliktede tehdit ediyordu seninki anneme veririm diye.oyuncak bebek sanki al senin olsunoklava ile dövücen bunları.
Bizimki tam tam ana kuzusu kendiside farkında bazen kendimi fazlalık görüyorum aile de eşim e hep dedim sen neden evlendin annenle yaşasaydın çok iyi birisi ama öyle işteBen denemiştim ama baya oldu o zaman yutamadı. Tekrar denemedim ama et suyu, paça ve paça suyu veriyorum. Kıymaya tekrar fırsat gelmedi.
Valla senin eşin belli ki Serengeti in ovalarında yaşayangillerden mini minnacık tatliş bi ayıcıkAllah ona akıl fikir izan versin. Benim eşim anlayışılıdır ama malesef yanımda olamıyo yanımda olsa hayatta öyle konusamayacqgini kendisi de çok iyi biliyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?