2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
sizlerin güzel haberleriyle mutlu oluyorum ben canım,sizler doğum yapana kadar arada uğrarım buraya zaten:))tabi ki ekim annesi olacak bi arkadaşımızın devralması daha doğru olacaktır,yakından takipçinizim:)
Canım Rabbim inşallah hakkında hayırlısını nasip etsin ama belki güzel şeyler olur belli mi olur bilemeyiz bizimle kalırsın inşallah

Atesliejderha ruh halini bende geçen hafta yaşadım geçici birsey sanırım ben iyiyim şükür et dua et Allh bize nasip ettiyse bir sebebi var elbet vitaminlerine baktır b vitaminide etkili oluyormuş psikolojide

Dualarımız senınle canım inşallah devletteki hastanenin cıhazı kötü oldugu için duyamamış olsun
İnşallah öyle olsa keşke,140 atması gereken kalp 40 atarken artar mı bilmem,haftasına uyumlu olsa 10.haftama giriyordum bayağı ilerlemiştik ne güzel,ilk meleğini kaçıncı haftanda kaybettin canım

Reactions: H E
İnşallah öyle olsa keşke,140 atması gereken kalp 40 atarken artar mı bilmem,haftasına uyumlu olsa 10.haftama giriyordum bayağı ilerlemiştik ne güzel,ilk meleğini kaçıncı haftanda kaybettin canım
6 . Hafta doktorum bebek sağlıksız kalbi düzensiz atıyor dedi
1 hafta sonra gittiğimde bebeğim hiç gelişmemişti . Ve kalbı hiç atmıyordu
Doktorum kabullen ve sonra gel sonlandıralım dedi .
İşinin ustası birkaç doktora göründükten sonra gidip sonlandırdım
Rabbım kimseye yaşatmasın ..

Amin canım neyse şimdi hiç bunları düşünme minnak bebişine adapte ol,sana sımsıkı tutunsun sağlıcakla doğsun inşallah

Amin canım neyse şimdi hiç bunları düşünme minnak bebişine adapte ol,sana sımsıkı tutunsun sağlıcakla doğsun inşallah
İnşallah inşallahh
Benımde salı günü ve cuma günü randevularım var .
Salı günü bakarmı bilmşyorum ama cuma günü kesin bakılcak . İnşallah yine güzel haberler gelirim inşallah sende güzel haberlerle gelirisn

Atesliejderha ruh halini bende geçen hafta yaşadım geçici birsey sanırım ben iyiyim şükür et dua et Allh bize nasip ettiyse bir sebebi var elbet vitaminlerine baktır b vitaminide etkili oluyormuş psikolojide
B vitamine baktırmıştım normaldi ama heralde hormonlardan arada yükseliyorum fazlaca.
Hormonların bu kadar etkileyebileceği aklıma gelmezdi ama resmen fiziksel ruhsal ele geçirdi vücudumu kontrol edemiyorum :)

Kızlar merhaba bende 2018 nisan annelerinden 2019 ekim annelerine geldim :)) biraz erken oldu ama napalım kızım 11 aylık ikinciye hamile oldugumu öğrendim :) varmı benimle aynı durumda olan

Güzel haberlerini bekliyoruz canım

Kızlar merhaba bende 2018 nisan annelerinden 2019 ekim annelerine geldim :)) biraz erken oldu ama napalım kızım 11 aylık ikinciye hamile oldugumu öğrendim :) varmı benimle aynı durumda olan
Allahım iki evladınıızıda bağışlaısn
Hoşgeldin

Allahım iki evladınıızıda bağışlaısn ♥
Hoşgeldin
Teşekkür ederim hoşbuldum amiinn hepimizinkini inşallah Varmı kahverengi akıntı yasayan acaba doktorum emzirdiğim için oldugunu söyledi bense memeyi hiç bırakmak istemiyorum

Akşam 7 de başlayıp bu saate kadar devam eden kusmam var simdilik 5 6 7 kere falan. En azından Gündüz sadece bulantı var bunada razıyım

Allah bağışlasın yavrularını canım, hoş geldin aramıza. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Teşekkür ederim hoşbuldum amiinn hepimizinkini inşallah Varmı kahverengi akıntı yasayan acaba doktorum emzirdiğim için oldugunu söyledi bense memeyi hiç bırakmak istemiyorum
5.haftamda ben 3-4 gün açık kahve lekelenme yaşadım canım. Çok şükür bi sorun yoktu, yine de önlem amaçlı doktorum 10 gün progestan kullandırdı. Şimdi her şey yolunda çok şükür

5.haftamda ben 3-4 gün açık kahve lekelenme yaşadım canım. Çok şükür bi sorun yoktu, yine de önlem amaçlı doktorum 10 gün progestan kullandırdı. Şimdi her şey yolunda çok şükür
Bende progestan kullanıyorum ama emzirdiğim için bırak diyor bense bırakmak istemiyorum kızımda daha süt kuzusu azcık alsın istiyorum baska bir doktora daha danısacağım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…