- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
Haklısın canım seninki biraz daha hassas bi konu, başka bi doktora daha danışmakta fayda varBende progestan kullanıyorum ama emzirdiğim için bırak diyor bense bırakmak istemiyorum kızımda daha süt kuzusu azcık alsın istiyorum baska bir doktora daha danısacağım bakalım
Çoğu zaman ben de unutuyorum hamile olduğumu canım. Bugün bulantı ve kusma aniden geri döndü bugün hatırladım biraz :) 4-5 gündür normal hayatımda gibiydim :)Gunaydin kizlar. Az biraz girmedim, ne cok degismis buralar.
Hepimizin mutlu olacagi, harika bir hafta olsun insallah. Bebeklerimiz saglikla bizimle olsun.
Hamile oldugunu arada unutanlar var mi?
Ve de ben catliyorum kontrolun taaa 1 ay sonra olmasindan dolayi, ya bi sorun varsa, icerde noluyor, bebegim gelisiyor mu vs vs vs... Her sey olacagina varir elbette ama... Benim gibi sacma ruh halinde olanlar var mi?
Evet hatirliyorum lekelenmeni demek o yuzden vermis insallah bir daha olmaz kuzumCanım benim 3 gün açık kahve lekelenmem olmuştu 5.haftada, doktorla telefonda konuşmuştum açık kahveyse önemli değil ama gel bakalım dedi. Ben gidene kadar bitti zaten 3 günde lekelenmeler. Doktor yine de progestan verelim 10 gün kullan dedi kuzum kullandım. 4-5 gün oldu biteli
İnşallah canım benim inşallahEvet hatirliyorum lekelenmeni demek o yuzden vermis insallah bir daha olmaz kuzum
İlk gebeliğimde oldu canım ilaç kullandım geçti ama sen emziriyormussun. Doktorun ne diyorsa onu dinlemeye çalıl canım .Teşekkür ederim hoşbuldum amiinn hepimizinkini inşallahVarmı kahverengi akıntı yasayan acaba doktorum emzirdiğim için oldugunu söyledi bense memeyi hiç bırakmak istemiyorum
Ben bir sn bile unutamıyorum bulantılar yüzündenGunaydin kizlar. Az biraz girmedim, ne cok degismis buralar.
Hepimizin mutlu olacagi, harika bir hafta olsun insallah. Bebeklerimiz saglikla bizimle olsun.
Hamile oldugunu arada unutanlar var mi?
Ve de ben catliyorum kontrolun taaa 1 ay sonra olmasindan dolayi, ya bi sorun varsa, icerde noluyor, bebegim gelisiyor mu vs vs vs... Her sey olacagina varir elbette ama... Benim gibi sacma ruh halinde olanlar var mi?
Benım bulantı dışında bir sıkıntım yok xanım ama sen benden öndeydın belki önümüzdeki hastalarda olur ..Günaydın kızlar yazamadım ne zamandır, nasıl gidiyor hamilelik ?
Biz bu aralar göbekte hazımsızlık hissine benzer bir gerginlik yaşıyoruz onun dışında herşey çok iyi
Umarım hepimizin öyledir :)
Amin canım inşallah kalp atışını duydun mu sen onu soracaktım bak sana şuan 9hafta oldum benBenım bulantı dışında bir sıkıntım yok xanım ama sen benden öndeydın belki önümüzdeki hastalarda olur ..
rabbım hepimize sağlıklı aıhhatli gebelikler nasip etsin
Canım dikkat etmen lazım daha çok erken. Ben az yemeye çalışıyorum ama yine de 600-700 gram gibi aldım sanırımBen çok kilo alıyorum gibi geliyor şimdiden 2.5 kg aldım 8 hafta ne yapıcam? Kıyafetler sıkıyor
Duydum Allaha şükür canımAmin canım inşallah kalp atışını duydun mu sen onu soracaktım bak sana şuan 9hafta oldum ben
Eğer gebeliğe düşük kilo aralığında/zayıf kategorisinde başlamışsan ilk haftalar alım çok hızlı oluyormuş. Kaynak diyetisyenim :))Ben çok kilo alıyorum gibi geliyor şimdiden 2.5 kg aldım 8 hafta ne yapıcam? Kıyafetler sıkıyor
Çok sevindimmmm, çok rahatlamışsındır şimdi senDuydum Allaha şükür canım
6+2 de duyduk ♥
7+2 de tekrar randevum var onu iple çekiyorum .
Yarında devlette var orda alttan bakarsa baktırmıcam karından bakarsa birde orda görürüm belki miniğimi :)
Ben 53 le başladım sonum hayrolaaaa :)Eğer gebeliğe düşük kilo aralığında/zayıf kategorisinde başlamışsan ilk haftalar alım çok hızlı oluyormuş. Kaynak diyetisyenim :))
Aynen sesleri duydum ya tarifi imkansızÇok sevindimmmm, çok rahatlamışsındır şimdi sen
Senin için gebeliğin başlaması gibi bişey oldu :)
İnşallah böyle güzel devam eder :)
Kilodan ziyade beden kitle indeksin önemli. Bu dediğim ilk üç ay için geçerli imiş.Ben 53 le başladım sonum hayrolaaaa :)
Hazımsızlık bende de arşa çıktı canım. Hiçbir yediğimi sindiremiyorum, kabızlık da var biraz. Bi de bulantı yoktu 4 gündür falan, bugün sabahtan beri iki oldu çıkarıyorum fena oldumGünaydın kızlar yazamadım ne zamandır, nasıl gidiyor hamilelik ?
Biz bu aralar göbekte hazımsızlık hissine benzer bir gerginlik yaşıyoruz onun dışında herşey çok iyi
Umarım hepimizin öyledir :)
Ne güzellll :)Aynen sesleri duydum ya tarifi imkansız ♥
Doktorun verdiği resmi salonuma koydum arada bakıp bakıp dua okuyorum ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?