2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bende progestan kullanıyorum ama emzirdiğim için bırak diyor bense bırakmak istemiyorum kızımda daha süt kuzusu azcık alsın istiyorum baska bir doktora daha danısacağım bakalım
Haklısın canım seninki biraz daha hassas bi konu, başka bi doktora daha danışmakta fayda var

Gunaydin kizlar. Az biraz girmedim, ne cok degismis buralar.
Hepimizin mutlu olacagi, harika bir hafta olsun insallah. Bebeklerimiz saglikla bizimle olsun.
Hamile oldugunu arada unutanlar var mi?
Ve de ben catliyorum kontrolun taaa 1 ay sonra olmasindan dolayi, ya bi sorun varsa, icerde noluyor, bebegim gelisiyor mu vs vs vs... Her sey olacagina varir elbette ama... Benim gibi sacma ruh halinde olanlar var mi?

Çoğu zaman ben de unutuyorum hamile olduğumu canım. Bugün bulantı ve kusma aniden geri döndü bugün hatırladım biraz :) 4-5 gündür normal hayatımda gibiydim :)
Ayrıca doktor bana da 11-12.haftada gel artık dedi ama o kadar dayanamam kuzum 9.haftada bi gidiyim diyorum çok merak ediyorum çünkü

Evet hatirliyorum lekelenmeni demek o yuzden vermis insallah bir daha olmaz kuzum

Teşekkür ederim hoşbuldum amiinn hepimizinkini inşallah Varmı kahverengi akıntı yasayan acaba doktorum emzirdiğim için oldugunu söyledi bense memeyi hiç bırakmak istemiyorum
İlk gebeliğimde oldu canım ilaç kullandım geçti ama sen emziriyormussun. Doktorun ne diyorsa onu dinlemeye çalıl canım .
Rabbım yardımcınız olsun

Ben bir sn bile unutamıyorum bulantılar yüzünden

Günaydın kızlar yazamadım ne zamandır, nasıl gidiyor hamilelik ?
Biz bu aralar göbekte hazımsızlık hissine benzer bir gerginlik yaşıyoruz onun dışında herşey çok iyi
Umarım hepimizin öyledir :)
Benım bulantı dışında bir sıkıntım yok xanım ama sen benden öndeydın belki önümüzdeki hastalarda olur ..
rabbım hepimize sağlıklı aıhhatli gebelikler nasip etsin

Benım bulantı dışında bir sıkıntım yok xanım ama sen benden öndeydın belki önümüzdeki hastalarda olur ..
rabbım hepimize sağlıklı aıhhatli gebelikler nasip etsin
Amin canım inşallah kalp atışını duydun mu sen onu soracaktım bak sana şuan 9hafta oldum ben

Reactions: H E
Amin canım inşallah kalp atışını duydun mu sen onu soracaktım bak sana şuan 9hafta oldum ben
Duydum Allaha şükür canım
6+2 de duyduk
7+2 de tekrar randevum var onu iple çekiyorum .
Yarında devlette var orda alttan bakarsa baktırmıcam karından bakarsa birde orda görürüm belki miniğimi :)

Duydum Allaha şükür canım
6+2 de duyduk ♥
7+2 de tekrar randevum var onu iple çekiyorum .
Yarında devlette var orda alttan bakarsa baktırmıcam karından bakarsa birde orda görürüm belki miniğimi :)
Çok sevindimmmm, çok rahatlamışsındır şimdi sen
Senin için gebeliğin başlaması gibi bişey oldu :)
İnşallah böyle güzel devam eder :)

Reactions: H E
Günaydın kızlar yazamadım ne zamandır, nasıl gidiyor hamilelik ?
Biz bu aralar göbekte hazımsızlık hissine benzer bir gerginlik yaşıyoruz onun dışında herşey çok iyi
Umarım hepimizin öyledir :)
Hazımsızlık bende de arşa çıktı canım. Hiçbir yediğimi sindiremiyorum, kabızlık da var biraz. Bi de bulantı yoktu 4 gündür falan, bugün sabahtan beri iki oldu çıkarıyorum fena oldum

Aynen sesleri duydum ya tarifi imkansız ♥
Doktorun verdiği resmi salonuma koydum arada bakıp bakıp dua okuyorum ♥
Ne güzellll :)
Yahu kalp sesinden bişey anlamayan bi ben miyim acaba :/
Bildiğin cızırtılı bir kalp atış sesi ama öyle içimde bişeyler filan oluşmadı,heyecan filan da yapmadım hala anne olacakmışım gibi hissetmiyorum..herşeye ağlıyorum ama kalp etki etmedi bana :)
Kime sorsan kalbi sesini duyunca hayatımın en özel anıydı diyor. Ben galiba duygusuz bir anne olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…