2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ben de izletmiyorum canım çocuk algılarını açmış ne görürse alıyo bula bula tv mi vericem. Halıya baksa faydası var ayrıca yapılan araştırmalar TV de bişey ogrenilmeyecegini tespit etmiş. Öğrenme için göz teması ve karşılıklı iletişim şart.
İlerde elbette izleyecek ama benim kontrolumde ve sınırlı olarak
Kızlar 8. Aydan merhaba.
Sütüm bu aya girmem ile azaldı aynı sorunu yaşayıp çözüm bulanlar lütfen yardım ek gıda itekleyerek yediriyorum ancak bana süt lazım
Canım benim de azaldı ama zaten eakisi kadar da emmiyo o yüzden azaldı ama ben atak haftalari ki şuan atak haftası dayız geceleri de emziriyorum bu arttırıyo

Gece emzirme arttırıyor mu canım

Kızlar bu ara uykuya dalmakta zorlanıyo bebeklerimiz ben uyku saatinden 10 -15 dk önce sakinleştirici müzik açtım onu dinledi sakinledi ben de hafif hafif ovdum yaklaşık yarım saat sonra uyudu. Onu dinledik ben sonra kucağıma alıp uyku rutinlerimizi yaptım odasına girdikten sonra yarım saat sürdü uykuya dalmasi ve bu bence iyi bi süre

Annem bakiyor. Zaten annem bizimle yasiyor. Ekin taniyor onu

Anladım. Aslında annenize alışık ama asıl size birinci anlamda bağlı olduğu için sizi protesto ediyor. Kendisini güvende hissetmediği için iştahı da gidiyor. Bu duruma alışınca iştahı normale döner ama burada annenize çok iş düşüyor. Onun tüm sıcaklık, sevgi ve temel ihtiyaçlarını karşılaması gerek. Bebekler duyguları çok derin yaşar. Sizi aratmaması lazım annenizin.

Yumurtayı terayg ile veriorum ben sevdi bu sekilde

Offff şaka gibi ya ikisine birlikte yemek yediriyorum. Semizotu. Küçüğe sade semizotu soğan yoğurt. Büyüge domates kapya biber tuz katılmış hâli. Büyük epey nazlandi ben yedireyim dedim. Oğlum dön ye oğlum dön ye... O sıra kafam karıştı büyüğün yemeğinden küçüğe yedirdim. Domates 1 yaş. Kapya 9 ya da 10. ay.
Sinirlerim o kadar bozuk ki şu an. Bir de büyük çıldırdı benim yemeğimi ona niye yedirdin diye ağlıyor. Çok gerildim şu an. İnşallah dokunmaz ya kapya neyse de domatesten endişeleniyorum.

canım uzulme hıc bırsey olmaz bu cocuklar kafayı yedırcekler ınsana okul olmadıgı ıcın enerjıde atamıyolar benımkıler sureklı kavga dovus bebek yatamıyor sesden bende cıldırcam artık

İnşallah dokunmaz dokunsa bile hafif bi yanaklarda kızarıklık vs gibi olur yani tabi ben az yedirdigini düşünerek söyledim. Eşim oğlumuz daha 4 aylık bile olmadan sumaklı bol limonlu nar ekşili salata yedirmisti çok sinirlenmistim şükür bişey olmadı. Tabi bebeklerin tolere edebilme kapasiteleri de önemli demek ki oğlum düşündüğüm kadar hassas değilmiş. İnşallah sizin meleginiz de tolere edebilir. Eşim zaten pek evd olamıyo ama olduğunda su içirmek için bile bana soruyo artık

Kızlar o kadar yoruldum ki anlayışsız insanların içinde kalmaktan ve laf anlamaz anlayışsız muamelesi görmekten. Ruhumu erittiler ve bana psikolojisi bozuk muamelesi yapıyorlar tahammül edemiyorum . Napicami şaşırdım valla şeytan diyo bosan al çocuğunu da git kendine bi hayat kur her iki taraf da bayramdan bayrama görsün eşim zaten hayatım da yok ama kafan rahat olsun. İnsanlardan tiksindim valla mantıklı düşünme yetenegimi aldılar. Gerçekten bazen diyorum ya ben ne yapmışım bunlara da bana bu kadar düşmanlık yapıyorlar. Keşke karakterimde lafını söyleyip rahatlamak olsaydı bugün kimse bana laf soyleyemezdi. Herkes her şeyi biliyo bi ben cahil . Herkes anne ben bakıcı. Allah aşkına ben bu insanlarla nasıl başa cikicam ruh sağlığımi nasıl koricam .

Kapya baktığım her yerde 6+ deniyo ben salçasını yaptım koyuyorum yemeklerine korkmayın bişey olmaz ondan da domates sıkıntı

Bebeginizin kakasi nasil? Bizim baya kati yapiyor. Sivi da tuketiyor aslinda ama bilemedim.

Bizim ki bir haftadır baya zorluyor kendini ve çok katı çıkarıyor her seferde kaka temizliyoruz bezde. Çok zorlanıyor küçük küçük çıkarıyor. 8. Ay için kan istediler hastaneye gdnceee doktora bunu da söylyycemm belki fitil falan verir

Ben hıpp organik mama almıştım içine süzme peynir yumurta sarısı 1 2 bebe bisküvisi ve pekmez koydum onu yedi 4 5 gün boyunca ama artık mama vermeden Kahvaltı çeşiti yedirmek istiyorum yutamadığı için çok zor ((

Rint domates en fazla döküntü yapar. Korkulcak bişey yok bence. Büyükte yemek konusunda bende zorlanıyorum. Normalde kendi yerdi yemeğini. Bebek ek gıdaya başladığından beri ikisine de ben yediriyorum

Inşallah dokunmaz canım sadece dokuntu yapabilir o da fazla verdiğini düşünmüyorum yanlışlıkla olmuş çoğu yerde biber 6 + olarak geciyo ama bizim doktor 1 yaş dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…