Bol su başka çare yok cnm benimde az ama ek gıda seviyorKızlar 8. Aydan merhaba.
Sütüm bu aya girmem ile azaldıaynı sorunu yaşayıp çözüm bulanlar lütfen yardım ek gıda itekleyerek yediriyorum ancak bana süt lazım
Bende sevdirme peşindeyimBol su başka çare yok cnm benimde az ama ek gıda seviyor
Ben de izletmiyorum canım çocuk algılarını açmış ne görürse alıyo bula bula tv mi vericem. Halıya baksa faydası var ayrıca yapılan araştırmalar TV de bişey ogrenilmeyecegini tespit etmiş. Öğrenme için göz teması ve karşılıklı iletişim şart.Kızlar ben hiç tv izletmiyorum bebeğime, çizgi film vs açmıyorum. Bazen biz izlerken ani bir ses duyarsa dönüp bakıyor sonra oyuncağıyla oynamaya devam ediyor. Şu an ilgisini çekmiyor. oyuncakları ve kumanda kemirmek daha ilginç geliyor. Bugün kızıma yemek yedirirken görümcem ve kayınvalidem neden izletmediğimi sorguladılar. Şaşırdım. izletmek mi gerekir ne kadar geç olursa o kadar iyi dedim. Zaten çok engel olamayacağımın farkındayım. Kabul ediyorum da tabletin telefonun içine doğuyor çocuklar ama şu an ben oyunla şarkı söyleyerek vs.çocugumu oyalayabiliyorum. Olmazmış böyle. dil gelişimi renkleri tanıması sayıları bilmesi için gerekirmiş. ben o kadar öğretemezmişim. Geri kalırmış
Öyle bir acıyarak baktılar ki çocuğa. Çocuk konusunda büyük konuşmak istemem dikkat ederim asla yapmam demem ama bu konuda öyle sinir ettiler ki 2 yaşına kadar izletmiyicem işte siz ne derseniz diyin diye çıktı ağzımdan. Görücez biz senin bu çok bilmiş hallerini ilerde diyo kayınvalidem. Durduk yere bana inat ettirip canımı sıktılar ya. Sakınılan göze çöp batar, aman bi tek sizin çocugunuz mu var vs.gibi laflar ettiler. Çok şaşkınım ya
Canım benim de azaldı ama zaten eakisi kadar da emmiyo o yüzden azaldı ama ben atak haftalari ki şuan atak haftası dayız geceleri de emziriyorum bu arttırıyoKızlar 8. Aydan merhaba.
Sütüm bu aya girmem ile azaldıaynı sorunu yaşayıp çözüm bulanlar lütfen yardım ek gıda itekleyerek yediriyorum ancak bana süt lazım
Gece emzirme arttırıyor mu canımBen de izletmiyorum canım çocuk algılarını açmış ne görürse alıyo bula bula tv mi vericem. Halıya baksa faydası var ayrıca yapılan araştırmalar TV de bişey ogrenilmeyecegini tespit etmiş. Öğrenme için göz teması ve karşılıklı iletişim şart.
İlerde elbette izleyecek ama benim kontrolumde ve sınırlı olarak
Canım benim de azaldı ama zaten eakisi kadar da emmiyo o yüzden azaldı ama ben atak haftalari ki şuan atak haftası dayız geceleri de emziriyorum bu arttırıyo
Anne sütü doktoru var Instagram da bak tavsiye ederimGece emzirme arttırıyor mu canım
Evet arttırıyo bir de ben sabah kalkınca kahvaltıdan önce emziriyorum sonra kahvaltı veriyorum.diger öğünlerde ek gıdadan sonra yapıyorum emzirmeyiGece emzirme arttırıyor mu canım
Annem bakiyor. Zaten annem bizimle yasiyor. Ekin taniyor onu
Sağol kuzumEvet arttırıyo bir de ben sabah kalkınca kahvaltıdan önce emziriyorum sonra kahvaltı veriyorum.diger öğünlerde ek gıdadan sonra yapıyorum emzirmeyi
Tamam canım bir bakayım teşekkürlerAnne sütü doktoru var Instagram da bak tavsiye ederim
Yumurtayı terayg ile veriorum ben sevdi bu sekildeBen her şeyi tek tek verdim hiç bulamaç yapmadım. Yerse yer yemezse yemez dedim. Hala baklagil yemiyor. Kuru fasilye yerdi sadece artık onu da yemiyor. Eskiden çok severek yerdi hatta aaa brokoli enginar kereviz yiyen çocuk diye hayretle izlerdi insanlar. Şu an Domates ve patates dışında yemiyor. İki numara başta güzel yumurta yiyordu. Şu an kesinlikle yemiyor. İçine bir iki damla pekmez damlatiyorum. O zaman yiyor. Bu sipa da hiç sebze yemiyor.
canım uzulme hıc bırsey olmaz bu cocuklar kafayı yedırcekler ınsana okul olmadıgı ıcın enerjıde atamıyolar benımkıler sureklı kavga dovus bebek yatamıyor sesden bende cıldırcam artıkOffff şaka gibi ya ikisine birlikte yemek yediriyorum. Semizotu. Küçüğe sade semizotu soğan yoğurt. Büyüge domates kapya biber tuz katılmış hâli. Büyük epey nazlandi ben yedireyim dedim. Oğlum dön ye oğlum dön ye... O sıra kafam karıştı büyüğün yemeğinden küçüğe yedirdim. Domates 1 yaş. Kapya 9 ya da 10. ay.
Sinirlerim o kadar bozuk ki şu an. Bir de büyük çıldırdı benim yemeğimi ona niye yedirdin diye ağlıyor. Çok gerildim şu an. İnşallah dokunmaz ya kapya neyse de domatesten endişeleniyorum.
İnşallah dokunmaz dokunsa bile hafif bi yanaklarda kızarıklık vs gibi olur yani tabi ben az yedirdigini düşünerek söyledim. Eşim oğlumuz daha 4 aylık bile olmadan sumaklı bol limonlu nar ekşili salata yedirmisti çok sinirlenmistim şükür bişey olmadı. Tabi bebeklerin tolere edebilme kapasiteleri de önemli demek ki oğlum düşündüğüm kadar hassas değilmiş. İnşallah sizin meleginiz de tolere edebilir. Eşim zaten pek evd olamıyo ama olduğunda su içirmek için bile bana soruyo artıkOffff şaka gibi ya ikisine birlikte yemek yediriyorum. Semizotu. Küçüğe sade semizotu soğan yoğurt. Büyüge domates kapya biber tuz katılmış hâli. Büyük epey nazlandi ben yedireyim dedim. Oğlum dön ye oğlum dön ye... O sıra kafam karıştı büyüğün yemeğinden küçüğe yedirdim. Domates 1 yaş. Kapya 9 ya da 10. ay.
Sinirlerim o kadar bozuk ki şu an. Bir de büyük çıldırdı benim yemeğimi ona niye yedirdin diye ağlıyor. Çok gerildim şu an. İnşallah dokunmaz ya kapya neyse de domatesten endişeleniyorum.
Kapya baktığım her yerde 6+ deniyo ben salçasını yaptım koyuyorum yemeklerine korkmayın bişey olmaz ondan da domates sıkıntıOffff şaka gibi ya ikisine birlikte yemek yediriyorum. Semizotu. Küçüğe sade semizotu soğan yoğurt. Büyüge domates kapya biber tuz katılmış hâli. Büyük epey nazlandi ben yedireyim dedim. Oğlum dön ye oğlum dön ye... O sıra kafam karıştı büyüğün yemeğinden küçüğe yedirdim. Domates 1 yaş. Kapya 9 ya da 10. ay.
Bebeginizin kakasi nasil? Bizim baya kati yapiyor. Sivi da tuketiyor aslinda ama bilemedim.
Bizim kahvaltı bayağı şenlikli oluyor ben şunları veriyorum fikir olur belki
Yumurta sarısı
Lor peynir
Tuzu alınmış kabuğu soyulmuş zeytin
Çok az salatalık rendeliyorum ağzı tatlansın diye
Avokado
Çok az üzüm pekmezine ceviz rendeliyorum bunu da çok seviyor
Bazen yumurta sarısı ile haşlanmış patatesi tereyağında pişiriyorum
Bugün sabah kahvaltısının yanına akşamdan üzüm suyu yapmıştım onu ekledim. Pek sevmedi
Rint domates en fazla döküntü yapar. Korkulcak bişey yok bence. Büyükte yemek konusunda bende zorlanıyorum. Normalde kendi yerdi yemeğini. Bebek ek gıdaya başladığından beri ikisine de ben yediriyorumOffff şaka gibi ya ikisine birlikte yemek yediriyorum. Semizotu. Küçüğe sade semizotu soğan yoğurt. Büyüge domates kapya biber tuz katılmış hâli. Büyük epey nazlandi ben yedireyim dedim. Oğlum dön ye oğlum dön ye... O sıra kafam karıştı büyüğün yemeğinden küçüğe yedirdim. Domates 1 yaş. Kapya 9 ya da 10. ay.
Inşallah dokunmaz canım sadece dokuntu yapabilir o da fazla verdiğini düşünmüyorum yanlışlıkla olmuş çoğu yerde biber 6 + olarak geciyo ama bizim doktor 1 yaş dediOffff şaka gibi ya ikisine birlikte yemek yediriyorum. Semizotu. Küçüğe sade semizotu soğan yoğurt. Büyüge domates kapya biber tuz katılmış hâli. Büyük epey nazlandi ben yedireyim dedim. Oğlum dön ye oğlum dön ye... O sıra kafam karıştı büyüğün yemeğinden küçüğe yedirdim. Domates 1 yaş. Kapya 9 ya da 10. ay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?