Kızlar uyku gerilemesi yaşayan var mı? Bizim bebiş son 3 gecedir sık sık uyanmaya başladı. 5 6 defa uyanıyor nerdeyse. 8 ay 8 günlük olduk bugün. Sanırım bir uyku gerilemesi yaşıyoruz. Diş de olabilir. Atak haftamız da devam ediyor yok yok yani bizde şuan. Hepsinden kaynaklı olabilir sanırım bir ben miyim böyle acaba. Sizde uyku gerilemesi var mi şu sıralar?
Kızlar uyku gerilemesi yaşayan var mı? Bizim bebiş son 3 gecedir sık sık uyanmaya başladı. 5 6 defa uyanıyor nerdeyse. 8 ay 8 günlük olduk bugün. Sanırım bir uyku gerilemesi yaşıyoruz. Diş de olabilir. Atak haftamız da devam ediyor yok yok yani bizde şuan. Hepsinden kaynaklı olabilir sanırım bir ben miyim böyle acaba. Sizde uyku gerilemesi var mi şu sıralar?
Benim kızım da dalmakta zorlanıyor. 8 ay 6 günlük. Deliksiz gece uykusuna geçmiştik bi süredir değişti bu. 8 de uyuyor 10da uyanıyor bi süre uyutmakla ugrasıyorum ki en son 4.ayda böyle olmuştu. O ara da bir uyku gerilemesi vardı. sabaha kadar 2 saatte bir ağlayarak uyanıyor. Atak-diş-emeklemeye başlama bir arada bizde de. Bir kaç haftaya düzelir
Dün tarif sormuştu bir arkadaş.
İnsta @arinlihayat buradaki tarifleri yapabilirsiniz. Güzeldir. Bebek yemek programı da yapıyormuş artık hesap sahibi hanım. @ervanurunannesi var bir de.
Bizimde uykular problemli iki gündür.Gunduz uyumak istemiyor,gece sık sık uyanıyor.2 gün oncesine kadar böyle değildi ama.Bir diş üstten beyazlamış gibi,zaten şişte duruyor,buna yormak istiyorum.Lutfen geçici olsun 8 ay 5 gunluk bizimkide.
Chelzy
bebekler tam 9 ayı doldurunca kızamık aşısı var. Olduğun yerde kimde kalıyorsan onun aile hekimine yaptırabilirsin. Gitmeden önce asmyi arayıp aşıyı ne gün açtıklarını sorup randevu alın, o aşının açılma günü oluyor.
Bırakınca ağlama bizde de başladı. Mutfağa gidiyorum basıyor yaygarayı. Gündüzleri de uyumak istemiyo sıcaktan mı acaba atak haftasına girdik gerçi ama hava da çok bunaltıcı yazık bebelere biz zibinla duruyoruz genelde
Biz yaşıyoruz çok zorlanıyo uykuya dalmakta ,bizde de atak haftası ve bugün fark ettim alttan diş kabarmış üstü de kızarmış. Çıksa da rahatlasam ben de çocuğum da. Atak haftasının getirdiği ayrılık kaygısı vs hepsini yaşıyoruz.
Kızlar oğlumun ilk dişi kabardı tam incelememe izin vermiyo gülerken bakmaya çalışıyorum. Ya köpek dişi ya da yan kesiciler. Benim çocuğum zaten normal değildir iyice belli etti kendini. Merak ettiğim şuan üstü kızarmış ve kabarmış ne kadar zaman sürer damagi yirtmasi. Oğlum ne zaman rahatlar
Chelzy
bebekler tam 9 ayı doldurunca kızamık aşısı var. Olduğun yerde kimde kalıyorsan onun aile hekimine yaptırabilirsin. Gitmeden önce asmyi arayıp aşıyı ne gün açtıklarını sorup randevu alın, o aşının açılma günü oluyor.
Bırakınca ağlama bizde de başladı. Mutfağa gidiyorum basıyor yaygarayı. Gündüzleri de uyumak istemiyo sıcaktan mı acaba atak haftasına girdik gerçi ama hava da çok bunaltıcı yazık bebelere biz zibinla duruyoruz genelde
Evet hem de nasıl. Hatta uzakta beni görmesine rağmen agliyo bağırıyo. Ben bi yere gideceksem hiç susmadan gidiyorum biraz da olsa etkiliyo ama huzursuz
Alışacak maalesef yapılacak birşey yok gün gün alışacak.ciddi bir iş olmadığı sürece saatlerini sabit tutarsan daha kolay atlatabilirsiniz , geç döndüğünde huzursuzluğu artacaktır.bende 26 Haziran da başlayacağım bakalım bu sefer beni neler bekliyor.
Kızlar oğlumun ilk dişi kabardı tam incelememe izin vermiyo gülerken bakmaya çalışıyorum. Ya köpek dişi ya da yan kesiciler. Benim çocuğum zaten normal değildir iyice belli etti kendini. Merak ettiğim şuan üstü kızarmış ve kabarmış ne kadar zaman sürer damagi yirtmasi. Oğlum ne zaman rahatlar