2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Canım benım bir acım oldugu için o cızırtılı derinden gelen ses bile ağlamama yettı
Doktor bak bu ses kalp atışı dmeesede bende anlamazdım

Hazımsızlık bende de arşa çıktı canım. Hiçbir yediğimi sindiremiyorum, kabızlık da var biraz. Bi de bulantı yoktu 4 gündür falan, bugün sabahtan beri iki oldu çıkarıyorum fena oldum
Kuzum bende de son 3-4 gündür arabada fena oluyor onun dışında yokkk
Kabızlık devlet meselesi haline geldi bende zaten artık utanma filan da kalmadı bende eşime sızlanıyorum yapamıyorum diye

Canım benım bir acım oldugu için o cızırtılı derinden gelen ses bile ağlamama yettı
Doktor bak bu ses kalp atışı dmeesede bende anlamazdım
Evet canım senin durumun özel biraz daha :)
Ay Yok ben okuyorum da yok zeytin kadar oldu yok 3 cm yok 5cm yazıyor ama sanki benim içimde değil gibi hahah tuhaf bişey doğrusuuu.

Reactions: H E
Evet canım senin durumun özel biraz daha :)
Ay Yok ben okuyorum da yok zeytin kadar oldu yok 3 cm yok 5cm yazıyor ama sanki benim içimde değil gibi hahah tuhaf bişey doğrusuuu.
İşte herkes farklı bir sahiplenişte kuzum .
Kimi ilk hareketi hissedince bağlanıyor, kimi kalp atışında , kimi doğunca, kimi emzirince ..

sirkencubin yok gayet normaldim hatta 3-4 kg fazlam vardı normale göre uzun süre kiloyla uğraştım çok bedel ödedim kilo vermek için herkes takma kafana diyor ama yapamıyorum hazımsızlık için falan içebileceğimiz çay var mı?

Reactions: H E
Ay güzel değil canım yaaa maalesef kusmaktan düştü
Şuan yediğim şeylerde şekerimi yükseltiyor .
Bakalım doktor muayeden sonra napıcak ..
Bulantı için ilaç isticem dayanamıyorum çünkü artık

Bende bulantı falan yok :) yiyorum eskisine göre hareketsizim otomatik şişiyorum yarın anneme izmire gideceğim büyük tehlike asıl orası ama evden çok sıkıldım evden tiksinenleri okudum ben delirdim sanıyordum bende yaşadım o hissi 4.hafta

Ben günde ikiyi geçmemek şartıyla maden suyu içiyorum. İyi geliyor bana ancak onda da silika oranına dikkat ederek marka seçmelisin. Bu cuma görüşmemiz var sorarım bir hazımsızlık için ne öneriyor ?

Kuzum bende de son 3-4 gündür arabada fena oluyor onun dışında yokkk
Kabızlık devlet meselesi haline geldi bende zaten artık utanma filan da kalmadı bende eşime sızlanıyorum yapamıyorum diye
Ay ben anlamadım benim bulantı durup dururken yeniden geldi, daha sabah uyuyodum gözümü açmamıştım midemin bulandığını hissettim sonrası geldi zaten.
Ben de öyleyim kuzum, kabızlığıma çareler arıyo o da garibim

İnşallah düzelir bulantılar sizin de, çok zor gerçekten
Ben günde ikiyi geçmemek şartıyla maden suyu içiyorum. İyi geliyor bana ancak onda da silika oranına dikkat ederek marka seçmelisin. Bu cuma görüşmemiz var sorarım bir hazımsızlık için ne öneriyor ?
bulantı için zencefil de iyi geliyor ilk hamileliğimde çok çektim bunda daha bulantı yok bakalım inşallah diğeri gibi olmaz mide ağrım var şimdi de

Kızlar merhaba bende 2018 nisan annelerinden 2019 ekim annelerine geldim :)) biraz erken oldu ama napalım kızım 11 aylık ikinciye hamile oldugumu öğrendim :) varmı benimle aynı durumda olan
Hoşgeldin canım
bulantı için zencefil de iyi geliyor ilk hamileliğimde çok çektim bunda daha bulantı yok bakalım inşallah diğeri gibi olmaz mide ağrım var şimdi de
Zencefili ben de düşündüm ama acaba ne kadar içmek gerekir oranını nasıl tutturucaz fazlası da iyi değilmiş sanırım :/

Kuzum ben zaten hic kola icmiyorumda valla cayi birakamiyorum bir gun icmesem basim agriyor o yuzden caydan gecemedim

Ben 5. Haftada baktirdigimda 15.9 du doktorum normal dedi bir daha da hicbirsey demedi canim

Alıntılarım çıkmadı yapamadım

kalp atışını duyanlar gözünüz aydın , korkular nispeten azalıyor kalp atışı ile darısı diğer bekleyenlere .

bulantılardan ilkinde o kadar çok çektim ki şuan ufaktan gelen bulantılar bile başlıyormuyuz diye çok korkutuyor beni .
kabızlık için akşamdan 2-3 kuru kayısıyı sıcak su dolu baydağa koyup sabah ılık yapıp içebilirsiniz çok rahatlatıyor .

yeşil çay içtim ilk zamanlar ama ondada kafein oranı yüksek en iyisi kayısı yemek üstüne bol su yada sıcak su ile kayısı çayı yapmak .

ben 1. bebekte 26 kilo aldım , sonrası vermekte o kadar zor ki tam iyi kilom artık dedim 2. bebeğe niyetlendik .
ne kadar kontrollü gideyim desemde olmuyor

Hazımsızlık bende de arşa çıktı canım. Hiçbir yediğimi sindiremiyorum, kabızlık da var biraz. Bi de bulantı yoktu 4 gündür falan, bugün sabahtan beri iki oldu çıkarıyorum fena oldum
Senin bulanti gec mi basladi kuzum. Benim ilk defa bugun buz dolabini acinca midem bulandi buz dolabini acamiyorum yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…