Canım benım bir acım oldugu için o cızırtılı derinden gelen ses bile ağlamama yettıNe güzellll :)
Yahu kalp sesinden bişey anlamayan bi ben miyim acaba :/
Bildiğin cızırtılı bir kalp atış sesi ama öyle içimde bişeyler filan oluşmadı,heyecan filan da yapmadım hala anne olacakmışım gibi hissetmiyorum..herşeye ağlıyorum ama kalp etki etmedi bana :)
Kime sorsan kalbi sesini duyunca hayatımın en özel anıydı diyor. Ben galiba duygusuz bir anne olacağım
Kuzum bende de son 3-4 gündür arabada fena oluyor onun dışında yokkkHazımsızlık bende de arşa çıktı canım. Hiçbir yediğimi sindiremiyorum, kabızlık da var biraz. Bi de bulantı yoktu 4 gündür falan, bugün sabahtan beri iki oldu çıkarıyorum fena oldum
Evet canım senin durumun özel biraz daha :)Canım benım bir acım oldugu için o cızırtılı derinden gelen ses bile ağlamama yettı
Doktor bak bu ses kalp atışı dmeesede bende anlamazdım
İşte herkes farklı bir sahiplenişte kuzum .Evet canım senin durumun özel biraz daha :)
Ay Yok ben okuyorum da yok zeytin kadar oldu yok 3 cm yok 5cm yazıyor ama sanki benim içimde değil gibi hahah tuhaf bişey doğrusuuu.
Bu arada ben 57 ile gebe kalmıstım . Şuan 55 olmusum
Ne güzel maşaAllah:)Bu arada ben 57 ile gebe kalmıstım . Şuan 55 olmusum
Ben günde ikiyi geçmemek şartıyla maden suyu içiyorum. İyi geliyor bana ancak onda da silika oranına dikkat ederek marka seçmelisin. Bu cuma görüşmemiz var sorarım bir hazımsızlık için ne öneriyor ?sirkencubin yok gayet normaldim hatta 3-4 kg fazlam vardı normale göre uzun süre kiloyla uğraştım çok bedel ödedim kilo vermek için herkes takma kafana diyor ama yapamıyorum hazımsızlık için falan içebileceğimiz çay var mı?
Ay ben anlamadım benim bulantı durup dururken yeniden geldi, daha sabah uyuyodum gözümü açmamıştım midemin bulandığını hissettim sonrası geldi zaten.Kuzum bende de son 3-4 gündür arabada fena oluyor onun dışında yokkk
Kabızlık devlet meselesi haline geldi bende zaten artık utanma filan da kalmadı bende eşime sızlanıyorum yapamıyorum diye
İnşallah düzelir bulantılar sizin de, çok zor gerçekten
bulantı için zencefil de iyi geliyor ilk hamileliğimde çok çektim bunda daha bulantı yok bakalım inşallah diğeri gibi olmaz mide ağrım var şimdi deBen günde ikiyi geçmemek şartıyla maden suyu içiyorum. İyi geliyor bana ancak onda da silika oranına dikkat ederek marka seçmelisin. Bu cuma görüşmemiz var sorarım bir hazımsızlık için ne öneriyor ?
Hoşgeldin canımKızlar merhaba bende 2018 nisan annelerinden 2019 ekim annelerine geldim :)) biraz erken oldu ama napalım kızım 11 aylık ikinciye hamile oldugumu öğrendim :) varmı benimle aynı durumda olan
Zencefili ben de düşündüm ama acaba ne kadar içmek gerekir oranını nasıl tutturucaz fazlası da iyi değilmiş sanırım :/bulantı için zencefil de iyi geliyor ilk hamileliğimde çok çektim bunda daha bulantı yok bakalım inşallah diğeri gibi olmaz mide ağrım var şimdi de
Kuzum ben zaten hic kola icmiyorumda valla cayi birakamiyorum bir gun icmesem basim agriyor o yuzden caydan gecemedimO zaman doktorunu dinle canım sen, benimki valla hiçbir şeyi yasaklamadıAma bıraktım ben de zaten içemiyorum ağır geliyor bulantıyla birlikte, çayı da günde bir bardak ve çok açık içiyorum, onun haricinde de kafein içeren hiçbir alışkanlığım yok çikolata, kola da tüketmiyorum.
İnşallah duyarım bu gittiğimde Cuma randevum varEvet sata göre ilk gittiğimde 2 hafta gerideydi 5 haftalıkken duyuldu ama 9 haftaya kadar normal endişe etme
Acaba bebek dogana kadar mi yasak yoksa su 3 ay bittene kadar mi?Bana da. Türk kahvesi 3-4 günde bir kahvesi az olarak içebilirsin dedi. Çayı bile çok çok açık günde en fazla 2-3 çay bardağı iç dedi
Ben 5. Haftada baktirdigimda 15.9 du doktorum normal dedi bir daha da hicbirsey demedi canimÖncesinde düşüğüm vardı bana doktorum adetin bir gün geçtiğinde kanda beta baktırırken progesteron da baktır dedi. Progesteronun düşük olması düşüğe sebep olabiliyormuş. Gebelikte progesteronun 20 nin üstünde olmasını istiyoruz demişti. Tabi sonrasında tüp bebek süreci ile gebe kaldım transfer günü yine progesterona başlattı. Bu durum 10. Haftaya kadar sürecek dedi.
sirkencubin yok gayet normaldim hatta 3-4 kg fazlam vardı normale göre uzun süre kiloyla uğraştım çok bedel ödedim kilo vermek için herkes takma kafana diyor ama yapamıyorum hazımsızlık için falan içebileceğimiz çay var mı?
Senin bulanti gec mi basladi kuzum. Benim ilk defa bugun buz dolabini acinca midem bulandi buz dolabini acamiyorum yaaaaHazımsızlık bende de arşa çıktı canım. Hiçbir yediğimi sindiremiyorum, kabızlık da var biraz. Bi de bulantı yoktu 4 gündür falan, bugün sabahtan beri iki oldu çıkarıyorum fena oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?