2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
bulantı için zencefil de iyi geliyor ilk hamileliğimde çok çektim bunda daha bulantı yok bakalım inşallah diğeri gibi olmaz mide ağrım var şimdi de
Evet baslarda benim de bulantim cok vardi ben de zencrfilli cay ictim hemen etkisini gosteriyor.ama cayi cok acik ve gunde max 1bardak icmeye calistim cunku internette okudugum kadariyla fazla icersen rahimde kasilmalara ve belki de dusuge neden olur diye yaziyordu.

Acaba bebek dogana kadar mi yasak yoksa su 3 ay bittene kadar mi?
Kuzum 3 ay bi çok şeye yasak koydu doktorum. Sonra biraz daha esner büyük ihtimalle bunlar ama tabi kafein içeren şeyleri hamileliğin sonuna kadar çok kullanmamızı istemiyolar

Senin bulanti gec mi basladi kuzum. Benim ilk defa bugun buz dolabini acinca midem bulandi buz dolabini acamiyorum yaaaa
Benim tam 6.haftaya girdiğim gün ilk kusmam oldu canım, onun 1-2 gün öncesinde hafif bulantılar gelmeye başlamıştı. 6.hafta bulantılı geçti hep. 7.hafta iyi gidiyodu bugüne kadar, bugün 7+4 üm sabah 2 kez çıkardım afedersin. Şimdi yine iyiyim ama pek iştahım yok canım. Sana geç geliyo sanırım bulantılar

arkadaşlar merhaba idrar kültürümde bol miktarda mikrop varmış doktor antibiyotik verdi bir de toz eritmeli bir ilaç kullanan var mı benim gibi durumda olan var mı 8 haftalık hamileyim antibiyotik kullanmak istemiyorum yorumlarınızı bekliyorum

Merhaba, bende de kültürde bakteri çıktı, hamileliğin çok erken dönemi olduğu için şimdilik antibiyotik değil de probiyotik ve cranberry c vitamini tableti verdi, 10 gün sonra azalmazsa eğer sanırım toz ve antibiyotik verecek aynen.

geçmiş olsun.bana direk antibiyotik ve toz verdi ya napcam ben şimdi aşırı huzursuzum

geçmiş olsun.bana direk antibiyotik ve toz verdi ya napcam ben şimdi aşırı huzursuzum
Cnm dr.un verdiyse demekki gercekten gerekli gormus yoksa oyle kolay kolay ilac yazmazlar.bence kullan yoksa enfeksiyon da dusuge neden olabilir Allah korusun.icebildigin kadar da bol bol su ic en dogal ilac.cok gecmis olsun

Canım geçmiş olsun. Antibiyotik kullanmanı gerektiren bi durum idrar yolu enfeksiyonu, o yüzden mutlaka kullanmalısın. Allah korusun ileride erken doğum sebebi, bir an önce önüne geçmiş olursun

Hayırlısı olsun canım çok şükür kalp atışını da görmüşsünüz. Ayy ben de çok merak ediyorum bebeğimi, en son işte kalp atışını duyduğum gün 6+1 de görmüştüm acayip merak ediyorum :)

çok teşekkür ederim gerçekten şuan sadece kendimi suçluyorum kendime iyi bakmadım birşeyi eksik yaptım ve antibiyotik kullanmak durumunda kalıyorum. benim yüzümden içimdeki cana zarar vericem diye kendi kendimi yiyorum :'(

Ama hiç öyle düşünme, doktorun verdiği antibiyotik hamilelikte kullanılan bi şeydir ve bebeğe hiç zararı yoktur. Kullanmazsan zarar verirsin asıl. İçini ferah tut ilacını al ve hemen iyileş canım

hamileliğin süresince antibiotik kullanmak zorunda olan çok oluyor boğaz , idrar yada kanda enfeksiyon yaygın .şimdi engellemezsen üzerine artarak ilerler .bence için rahat olsun bebeğe zarar verecek olsa kullandırtmazlar yada şu riskleri var sen karar ver derler .

Dr bana mail atmış şimdi devlette yaptırdığım tahlillerde Toksoplazma tahlili yokmuş ve oda önemli yaptırıp yolla demiş.devlet yapar herhalde yarın bi deniyeyim .

Doktorun mutlaka kar zarar olarak bakmıştır. Sen bol su tüketmeye bak bir de ayaklarını sıcak tut. Şnşallah kısa sürede atlatırsın

çok teşekkür ederim. toksoplazma için sadece evcil hayvanlardan değil yıkanmamış yeşillik ve meyvelerden de uzak durmak gerektiğini söyledi doktor . inşallah sizinde tahlilleriniz güzel çıkar hayırlı sonuçlar alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…