Arkadaşlar merhaba hepinize. Oğlumun üst dişlerden birinde böyle sarı bir leke var. Daha önce böyle bi şey gören var mı? Sizce zamanla geçer mi? Şu korona zamanı en son istediğim şey hastaneye gitmek
Gözlere benden de bi maşallah, Allah nazarlardan korusun. Demir damlalarının dişte lekelenmeye sebep olabileceğini okumuştum bu şekilde mi bilmiyorum ama, damladan sonra nemli bir bezle ağzını silmeyi su içirmeyi veya yavaştan fırçalamayı deneyebilirsiniz
Gözlere benden de bi maşallah, Allah nazarlardan korusun. Demir damlalarının dişte lekelenmeye sebep olabileceğini okumuştum bu şekilde mi bilmiyorum ama, damladan sonra nemli bir bezle ağzını silmeyi su içirmeyi veya yavaştan fırçalamayı deneyebilirsiniz
Teşekkür ederim Demir damlası kullanmıyoruz biz doktor hiç vermedi öyle bi şey. Ağzını yemeklerden sonra daha düzenli sileyim dediğiniz gibi. çok girmedim daha düzenli dil fırçalama olayına ama başlamak lazım denek ki.
Teşekkür ederim Demir damlası kullanmıyoruz biz doktor hiç vermedi öyle bi şey. Ağzını yemeklerden sonra daha düzenli sileyim dediğiniz gibi. çok girmedim daha düzenli dil fırçalama olayına ama başlamak lazım denek ki.
Benim mesela ön dişimde diş rengimden daha beyaz bi lekelenme var, diş doktorum küçükken çok antibiyotik kullanmama bağladı. Diş önemli konu yaa, ben de veriyorum eline fırça önce şipşak dört dişine ben bi sürüyorum sonra o geri kalan heryerinde gezdiriyor
39,5 gördük en son. Doktor diş ateşi 38i geçmez dediği için de hem kan hem idrar tahlili verdik. Temiz çıktı çok şükür. Zaten 3 gün içinde de patladı diş.
Arkadaşlar merhaba hepinize. Oğlumun üst dişlerden birinde böyle sarı bir leke var. Daha önce böyle bi şey gören var mı? Sizce zamanla geçer mi? Şu korona zamanı en son istediğim şey hastaneye gitmek
Çok tesekkürler. Biz de şaşırdık ve çok panikledik. Doktor idrar yolu enfeksiyonu oldugunu düşündü ve kol altından, alından ve kulaktan ateşini ölçmemizi söyledi. en düşük alından 38,5 çıktı. Diş çıktıgı gün indi atesi 36,2 oldu. Şimdi de arada ölçüyorum panik halini atamadım üstümden
Atak haftasi bitti uykusu normale dondu gece sadece iki kere uyaniyor 3 gundur. Atak gelmesin bir daha perisan olduk
Bugun oglum dizlerinin ustunde iki kere ilerledi sonra pıt gobek ustu yatti gene
Yatar pozisyondan oturur pozisyona geçti
Her yerden tutunup ayaga kalkiyor
Evin bir ucundan diğerine gidiyor
Çok tesekkürler. Biz de şaşırdık ve çok panikledik. Doktor idrar yolu enfeksiyonu oldugunu düşündü ve kol altından, alından ve kulaktan ateşini ölçmemizi söyledi. en düşük alından 38,5 çıktı. Diş çıktıgı gün indi atesi 36,2 oldu. Şimdi de arada ölçüyorum panik halini atamadım üstümden
Izmire geldik geleli deli gibi su icmek istiyolar.Emzik savasini yapiyolardi da suluk savasi da dahil oldu.Acaba icerler mi belki icmezler diye 1.tane siparis vermistim.Simdi 2. Yi verdim trendyoldan Gece uyanip uyanip su iciyolar.Oyle terliyolar ki normalde evde olsak bez bir kilo cekerdi kesin.Burda terle atiyolar.
Oturak siparis vermistim geldi.Ugur mama sndalyesinden kalkiyor diye.Oturakta da ters döndü tutuna tutuna biyerlere tüm.evi dolasiyo.Emre daha emeklemede ama su haberlerde emekleme yarismasi oluyo ya katilsa ilk 3 garantiboyle bir emekleme hizi yok.Kollar hafiften kisa baya hizli hareket ediyor o yuzdenAnnemdeyiz cok.sukur.Cocuklarin mama,corbasina elimi surmuyorum.Annem yapiyo her seyi.Ilk defa enginar yediler.Begendi keratalar.
Kizlar merhaba aranızda ogretmen olup ayliksiz izin kullananlar vardi diye hatırlıyorum. Dogumdan hemen sonra mi ayliksiz izin baslatabiliyoruz? Yoksa daha sonra ayrılabiliyor muyuz? Nezamana kadar ayrilabiliriz? Nezamandan itibaren?
Sarımsak soğan rendesi, biraz kimyon karabiber, tam buğday unu ekliyorum biraz da, bazen yumurta sarısı da ekledim, ya da bazen içine kabak havuç da koydum, benimki biraz hangi malzeme var köftesiSonra da tencereye biraz zeytinyağı biraz su kapağını kapatıyorum arada sallayarak ters düz yaptırıyorum