Merhaba. Aslında bana da var gibi geliyo ama doktor bir şey yok dedimerhaba bebeginizde dudak bagi mi var acaba? benim kızımda da var dikkatimi cekti de
Arkadaşlar merhaba eğitici bardak almak istiyorum hangi marka almalıyım yada neye dikkat etmeliyim yardımcı olabilir misiniz?
Soğan birazcik karabiber okadar benim koftemBebek icin kofte nasil yapıyorsunuz icine ne kattınız??
Ben bisey soyleyemem cocuk cerrahına gitmeniz lazım dedi ama gidemedik daha ayrık dişe ve konuşma geriligine sebep oluyo diye biliyorum. Siz gitmişsinizdir de tavsiyeniz vardır diye umit etmiştim ben de :)Merhaba. Aslında bana da var gibi geliyo ama doktor bir şey yok dediEmmede ve yemede bir olmayınca bişi olmaz dedi. Sizin doktorunuz ne tavsiye etti?
Aynen bizimki de yedi aylıktı galiba ateş 39 u buldu. Bende distir dedim. Doktor diş ateşi 38 geçmez dedi. Zaten kanda enfeksiyon çok yuksekmis meğer. Serumlar iğneler falan atlattık çok şükür. Korona zamanı insan ateş olunca panik yapıyo. Bı gün evde takip ettim ateşi. 38 e çıkınca şurup verdim . Ama baktım tekrar cikio dedim bı sıkıntı var. Doktor da iyiki gelmisin . Yoksa gece havale geçirebilirdi dedi Allah korusun . Çocukta en korktuğum şey ateş39,5 gördük en son. Doktor diş ateşi 38i geçmez dediği için de hem kan hem idrar tahlili verdik. Temiz çıktı çok şükür. Zaten 3 gün içinde de patladı diş.
Diş mi çıkarıyorlar, o da ishal yaparKakalari bir turlu katilasmiyor 1 haftadir .Ates yok,keyifleri iyi,istahta degisen bisey yok ama ishalden bir iki tik ustteler.Yarin goturucem artik doktora bende
Bu kadar uzun surer mi ? Ilk 2 diste ishal yapmadi bir de ve tesaduf mu ikisinde de ayni olmasi.Di
Diş mi çıkarıyorlar, o da ishal yapar
Periyot tik kullansa cnm cok faydası AVR bu donemdeKakalari bir turlu katilasmiyor 1 haftadir .Ates yok,keyifleri iyi,istahta degisen bisey yok ama ishalden bir iki tik ustteler.Yarin goturucem artik doktora bende
Sularını kaynatiyormusunuz mikrop olsa ates olur cok sık diski yapar huzursuz olur zaten periyotik kullaniyorsunuzBu kadar uzun surer mi ? Ilk 2 diste ishal yapmadi bir de ve tesaduf mu ikisinde de ayni olmasi.
Doktorumuza yazdim bagirsak florasi degisiyodur dedi prebiyotik verdi ama ikisinin de ayni zaman basladi.Ben ictikleri su etkilemis olabilir diyorum.Hastaneye gitmek istemiyorum su surecte ama olmadi yarin birini goturucem tahlil yapilsin en azindan.
Su hep kaynamis veriyorum.Ates yok cok sukur .acaba mikrobik bisey mi dedi..Mayis ayinda biri dizanteri oldu sudan.Az cok nasil bi illet biliyorum.Bu oyle degil.Keyifleri yerinde,en onemlisi ates yok.Sularını kaynatiyormusunuz mikrop olsa ates olur cok sık diski yapar huzursuz olur zaten periyotik kullaniyorsunuz
Yeni bir gıdaya gecdinmi hic peki belki dokunmusdur ama sen yinede gotur doktoraSu hep kaynamis veriyorum.Ates yok cok sukur .acaba mikrobik bisey mi dedi..Mayis ayinda biri dizanteri oldu sudan.Az cok nasil bi illet biliyorum.Bu oyle degil.Keyifleri yerinde,en onemlisi ates yok.
Yanı katı mı olması gerekiyorKakalari bir turlu katilasmiyor 1 haftadir .Ates yok,keyifleri iyi,istahta degisen bisey yok ama ishalden bir iki tik ustteler.Yarin goturucem artik doktora bende
Karabiber alerji yapmadimi. Geçen kayananm mücver yapmış az karabiber etmiş içinde ve Ege verdikten sonra söyledi çocuğun bütün yüzü kabardı hemen. Ama benim bebeğim bı çok şeye tepkiliSarımsak soğan rendesi, biraz kimyon karabiber, tam buğday unu ekliyorum biraz da, bazen yumurta sarısı da ekledim, ya da bazen içine kabak havuç da koydum, benimki biraz hangi malzeme var köftesiSonra da tencereye biraz zeytinyağı biraz su kapağını kapatıyorum arada sallayarak ters düz yaptırıyorum
Yanı katı mı olması gerekiyorBizimkide 10 gün önceye kadar 3 günde bir taş gibi yapıyordu şimdi her gün 1 veya 2 kere yapiyo ama katı kıvamda değil bol kokulu akışkan yanlış mı yani
Dışkı sayısı fazla mıE="Chelzy, post: 64358590, member: 61237"]
Kakalari bir turlu katilasmiyor 1 haftadir .Ates yok,keyifleri iyi,istahta degisen bisey yok ama ishalden bir iki tik ustteler.Yarin goturucem artik doktora bende
Yapmadı çok şükür ya, kırmızı toz biber nane kekik kimyon tarçın denedim şimdiye kadar. Geçen de kendimize yaptığım mücverden verdim onun yemeğini yakmıştım yumurta beyazıyla onu da yedi daha önce ufak ufak denemiştimKarabiber alerji yapmadimi. Geçen kayananm mücver yapmış az karabiber etmiş içinde ve Ege verdikten sonra söyledi çocuğun bütün yüzü kabardı hemen. Ama benim bebeğim bı çok şeye tepkiliçorbalara bile yumurtanın sadece sarışın koyarım beyazı alerji yapio. Baharat olarak nane kekik kullaniyorum sadece. Her yemeğine soğan sarımsak koyuyorum. Köfte hiç vermedim. Ama mucver veriyorum. Kabak patates rendenin ince kısmıyla rendeliyorum. Yumrta sarısı nane un ekliyorum. Köfte cıvık köfte kıvamında oluo. Tereyağ zeytinyağı karışımında cevire çevire pişiriyorum. Yanına yoğurt.
Sizin bebiş yoğurt yiyor, yumurta sarısı yiyor daha ne istiyorsun, maşallahKarabiber alerji yapmadimi. Geçen kayananm mücver yapmış az karabiber etmiş içinde ve Ege verdikten sonra söyledi çocuğun bütün yüzü kabardı hemen. Ama benim bebeğim bı çok şeye tepkiliçorbalara bile yumurtanın sadece sarışın koyarım beyazı alerji yapio. Baharat olarak nane kekik kullaniyorum sadece. Her yemeğine soğan sarımsak koyuyorum. Köfte hiç vermedim. Ama mucver veriyorum. Kabak patates rendenin ince kısmıyla rendeliyorum. Yumrta sarısı nane un ekliyorum. Köfte cıvık köfte kıvamında oluo. Tereyağ zeytinyağı karışımında cevire çevire pişiriyorum. Yanına yoğurt.
Bebeğinizin ete alerjisi mi var yoksa süt ve süt ürünlerine alerjisi olduğu için mi vermiyorsunuz.Sizin bebiş yoğurt yiyor, yumurta sarısı yiyor daha ne istiyorsun, maşallah
Bizimkinde et süt ürünü yumurta yok.. çok üzgünüm, tahıl yiyor sadece tavuk suyu bide..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?