2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Arkadaşlar merhaba eğitici bardak almak istiyorum hangi marka almalıyım yada neye dikkat etmeliyim yardımcı olabilir misiniz?

Merhaba. Aslında bana da var gibi geliyo ama doktor bir şey yok dedi Emmede ve yemede bir olmayınca bişi olmaz dedi. Sizin doktorunuz ne tavsiye etti?
Ben bisey soyleyemem cocuk cerrahına gitmeniz lazım dedi ama gidemedik daha ayrık dişe ve konuşma geriligine sebep oluyo diye biliyorum. Siz gitmişsinizdir de tavsiyeniz vardır diye umit etmiştim ben de :)

39,5 gördük en son. Doktor diş ateşi 38i geçmez dediği için de hem kan hem idrar tahlili verdik. Temiz çıktı çok şükür. Zaten 3 gün içinde de patladı diş.
Aynen bizimki de yedi aylıktı galiba ateş 39 u buldu. Bende distir dedim. Doktor diş ateşi 38 geçmez dedi. Zaten kanda enfeksiyon çok yuksekmis meğer. Serumlar iğneler falan atlattık çok şükür. Korona zamanı insan ateş olunca panik yapıyo. Bı gün evde takip ettim ateşi. 38 e çıkınca şurup verdim . Ama baktım tekrar cikio dedim bı sıkıntı var. Doktor da iyiki gelmisin . Yoksa gece havale geçirebilirdi dedi Allah korusun . Çocukta en korktuğum şey ateş

Kakalari bir turlu katilasmiyor 1 haftadir .Ates yok,keyifleri iyi,istahta degisen bisey yok ama ishalden bir iki tik ustteler.Yarin goturucem artik doktora bende

Di
Diş mi çıkarıyorlar, o da ishal yapar
Bu kadar uzun surer mi ? Ilk 2 diste ishal yapmadi bir de ve tesaduf mu ikisinde de ayni olmasi.
Doktorumuza yazdim bagirsak florasi degisiyodur dedi prebiyotik verdi ama ikisinin de ayni zaman basladi.Ben ictikleri su etkilemis olabilir diyorum.Hastaneye gitmek istemiyorum su surecte ama olmadi yarin birini goturucem tahlil yapilsin en azindan.

Sularını kaynatiyormusunuz mikrop olsa ates olur cok sık diski yapar huzursuz olur zaten periyotik kullaniyorsunuz

Sularını kaynatiyormusunuz mikrop olsa ates olur cok sık diski yapar huzursuz olur zaten periyotik kullaniyorsunuz
Su hep kaynamis veriyorum.Ates yok cok sukur .acaba mikrobik bisey mi dedi..Mayis ayinda biri dizanteri oldu sudan.Az cok nasil bi illet biliyorum.Bu oyle degil.Keyifleri yerinde,en onemlisi ates yok.

Su hep kaynamis veriyorum.Ates yok cok sukur .acaba mikrobik bisey mi dedi..Mayis ayinda biri dizanteri oldu sudan.Az cok nasil bi illet biliyorum.Bu oyle degil.Keyifleri yerinde,en onemlisi ates yok.
Yeni bir gıdaya gecdinmi hic peki belki dokunmusdur ama sen yinede gotur doktora

Kakalari bir turlu katilasmiyor 1 haftadir .Ates yok,keyifleri iyi,istahta degisen bisey yok ama ishalden bir iki tik ustteler.Yarin goturucem artik doktora bende
Yanı katı mı olması gerekiyor Bizimkide 10 gün önceye kadar 3 günde bir taş gibi yapıyordu şimdi her gün 1 veya 2 kere yapiyo ama katı kıvamda değil bol kokulu akışkan yanlış mı yani

E="Chelzy, post: 64358590, member: 61237"]
[/QUOTE]
Dışkı sayısı fazla mı

Karabiber alerji yapmadimi. Geçen kayananm mücver yapmış az karabiber etmiş içinde ve Ege verdikten sonra söyledi çocuğun bütün yüzü kabardı hemen. Ama benim bebeğim bı çok şeye tepkili çorbalara bile yumurtanın sadece sarışın koyarım beyazı alerji yapio. Baharat olarak nane kekik kullaniyorum sadece. Her yemeğine soğan sarımsak koyuyorum. Köfte hiç vermedim. Ama mucver veriyorum. Kabak patates rendenin ince kısmıyla rendeliyorum. Yumrta sarısı nane un ekliyorum. Köfte cıvık köfte kıvamında oluo. Tereyağ zeytinyağı karışımında cevire çevire pişiriyorum. Yanına yoğurt.

Yanı katı mı olması gerekiyor Bizimkide 10 gün önceye kadar 3 günde bir taş gibi yapıyordu şimdi her gün 1 veya 2 kere yapiyo ama katı kıvamda değil bol kokulu akışkan yanlış mı yani

Aynen oyle bizimde hatta kaka sayisi daha fazla bizde.Emre ilk 4 ay zaten gunde 8 9 defa yapardi.Bugun ugur 2 emre 3. Kakasi.Ama yag,kiyma,sebze vermiyorum su anda.2 gun once 7 8 kez cikti cunku
E="Chelzy, post: 64358590, member: 61237"]
Dışkı sayısı fazla mı
[/QUOTE]

Evet fazlalasti.Gerci 2 hun once 7 8 di dun 3 -4 tu.

Yapmadı çok şükür ya, kırmızı toz biber nane kekik kimyon tarçın denedim şimdiye kadar. Geçen de kendimize yaptığım mücverden verdim onun yemeğini yakmıştım yumurta beyazıyla onu da yedi daha önce ufak ufak denemiştim

Sizin bebiş yoğurt yiyor, yumurta sarısı yiyor daha ne istiyorsun, maşallah
Bizimkinde et süt ürünü yumurta yok.. çok üzgünüm, tahıl yiyor sadece tavuk suyu bide..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…