Ben senin ilk hamile olduğunu duyduğumda kız hissettim. Hayırlı sağlıklı olsun. Haber bekliyoruz senden. İsim varmı aklınızdaBenimde çarşamba günü kontrolüm var bakalım ne çıkıcak cinsiyeti, kız hissediyorum ama belli olmaz tabii
Bu uyku gerilemesi olmasa gerek uyku reddimi kabusumu bilemedim9 ayda uyku gerilemesi oluyor malesef
Ben aldım canım gayet incede memnun kaldim benKizlar bu primanin yeni çıkan incesini kullanan varmı? Çok sicak anaogul yaniyoruz .
Maşallah çok cevval gördüm seni Allah bozmasın. Eşim bir çocuk yeter derdi ben kardeşiz olmaz derdim . Şimdi kardeşinin olmasını çok isterdim ama ne fiziksel ne psikolojik olarak bu süreçten bir tane daha yaşayamamRint ikinci doğum yaptığım gün hastanede dedim ki bir daha asla doğurmam. Ama şimdi ne zaman yapsak diye konuşuyoruz. Büyük oğlan ilkokula başlasın. Okul bizi çok zorlar mı bı ona bakicam. Eğer iyi giderse üçüncüyü yaparızyok zorlanirsak bı iki sene erteleriz. Benim isteğim ikinciyle arasında dört yada beş yaş olması. 35 r gelmden çocuk faslini kapatmak istiyorum
Biz de aynıyız hatta bazeb fotoğraflarda arka planı toparlamayi unutunca aşırı değişik fotoğraflar çıkıyoAllah dağına gore kar verirmiş valla ben 1 taneyle rezil oldum ev aldı başını gidiyor ilk defa bu kadar bakimsizim aynaya bakmak istemiyorumalıştım artık eskisi kadar takmiyorum eşimde ev bigün temizlenir ama kızımız bu hâline geri dönmez keyfini çıkart diyo fotoğraf çekerken bile arka plandakileri alıp obur tarafa atıyorum ev toplanmış oluyor
Yok almadilar bende sasirdim. Goturdum doktora bugun atesimiz yok sukur ama hala gozler baygin ve keyifsizizKan tahlili alinmadi mi. Bizde aynısı oldu iki gün evde idare ettik. Baktım 39 u buldu götürdük. Korona olabilir dedi . Kanda wbc çok yüksek çıktı. Enfeksiyon yani. Eğer wbc normal olsaydı korona testi isticekti. Çok anlamadım ama galiba korona olanda wbc düşük mü oluo bilmiom. Geçmiş olsun. Ateş en korktuğum şey. Bence bugün doktora götürün tekrar. Bizimki enfeksiyon çok yüksek olduğu için ateslenmis. Yavrum sıkıntı çekti bı hafta öncesinde basladi istahsizligi huysuzlugu uykusuzluğu . Meğer enfeksiyon yuzunden mis. Bilseydim daha erken götürurdum.
En kısa zamanda iyileşir inşallahYok almadilar bende sasirdim. Goturdum doktora bugun atesimiz yok sukur ama hala gozler baygin ve keyifsizizhatta doktordan cikarken tanidik birini gordum onunda cocugu 40 derece ateslenmis. Herkes boyle bu ara. Bi an once iyilessinde yine kipir kipir olsun diye gozunun icine bakiyorum her yeri talan etsin sesimi cikarmicam :) ozledim o hallerini
9ayda mormalmiş işte inşallah kalıcı olmazBu uyku gerilemesi olmasa gerek uyku reddimi kabusumu bilemedim
Bnm icin kabus oldugu kesin de napcami bilemedim
Bi de şu odadan çikar cikmaz ki çigligi hic iş yaptrmaz oldu.diger cocuklarimda hic boyle bisey hatrlamiyorm
Yok ya ben ikna oldum üçüncü konusunda. Eşim ikna etti beni. İki Allah izin verirse tamamdır :)Rint ikinci doğum yaptığım gün hastanede dedim ki bir daha asla doğurmam. Ama şimdi ne zaman yapsak diye konuşuyoruz. Büyük oğlan ilkokula başlasın. Okul bizi çok zorlar mı bı ona bakicam. Eğer iyi giderse üçüncüyü yaparızyok zorlanirsak bı iki sene erteleriz. Benim isteğim ikinciyle arasında dört yada beş yaş olması. 35 r gelmden çocuk faslini kapatmak istiyorum
Bende o değişik fotoğraf ve videolardan sonra farkettim şimdi görüntüyü kıpır kıpır yapıyorum vayy be ne temiz evMaşallah çok cevval gördüm seni Allah bozmasın. Eşim bir çocuk yeter derdi ben kardeşiz olmaz derdim . Şimdi kardeşinin olmasını çok isterdim ama ne fiziksel ne psikolojik olarak bu süreçten bir tane daha yaşayamam
Biz de aynıyız hatta bazeb fotoğraflarda arka planı toparlamayi unutunca aşırı değişik fotoğraflar çıkıyo
Oğlumda yüzde yüz kız dediklerinde Defne Eceye karar vermiştik şimdi Gülce ismi çok hoşuma gidiyor, kız ise tabiBen senin ilk hamile olduğunu duyduğumda kız hissettim. Hayırlı sağlıklı olsun. Haber bekliyoruz senden. İsim varmı aklınızda
Gülce ismini geçen bı arkadaşım koydu bebeğine. Hoş bı isim. Anlami ne acabaOğlumda yüzde yüz kız dediklerinde Defne Eceye karar vermiştik şimdi Gülce ismi çok hoşuma gidiyor, kız ise tabi
Aktifte kalın memnun olan var yarın bi alip deniycem.Prima aktif kullanıyoruz canım biz.
Memnunuz ama gece bezimizdd ince miniese geçtik sellepy kalın gelmeye başladı artık yaz günlerinde.. Memnunuz ikisinde de.. Primayo gezmelik kullanıyoruz tayt ya da şortta çok belli oluyor bez sevmiyorum
Benimki emiyor özellikle uykusu gelince ve gece emiyor gün içi uyku öncesi hariç hiç doyumluk emmiyor ama ayni senin bebek gibi.kuala bacağıma yapışıp tırmanmaya çalışıyor.asla odadan onsuz çıkamıyorum çünkü morarana kadar ağlıyor.beni gormezse annemde eşimde duruyor ama olaki odalar arasi gecerkem kadrajina girmiyorum hemen ağlıyor.emmedigi için değil yani merak etme bu ara bebeklerin bizi goremezse kaybedecek korkusu varmış vicdanen rahatsiz olma sağıp beslemen ona en büyük hediyelerden zaten.Kızlar bir konu var kafamı kurcalayan. Daha önce de yazmıştım. emzirmeyi çok sevmeme ragmen mastit yüzünden şiddetli meme reddi yasadık ve kalıcı oldu. Emmedi bebeğim. sağıp besledim. Hep kalbimi agrıttı bu benim. bağlanamadı mı terkedilmiş mi hissediyor acaba diye düşünüp durdum. Şimdi kendi odasında uyuyor. gece uyanmıyor. arada emzik isterse gidip veriyorum ve dalıyor yine. Gündüzler asla benden ayrılmak istemiyor. O salondaysa ben mutfaga gidemiyorum mesela aglıyor yada hemen peşimden emekleyip geliyor. Dışarıya çıkarıyorum hava alsın diye. Bebek arabasını sevmiyor. kanguruya koyuyorum bana yakın oldugu için çok mutlu oluyor. Babasıyla yada babaannesiyle oynarken beni görürse oyunu bırakıp gelip bacaklarıma sarılıyor. kedi gibi sırnaşıyorçok seviyorum o hallerini ama yine kafamda aynı soru beliriyor. Bana bu kadar düşkün olmasının sebebi onu bırakıcagımı düşünmesi mi acaba? Emmediği için mi? Yada bağlanmada bir problem mi oluyor? Bu da bir dönem ve geçecek mi? Yada ben çok mu düşünüyorum?
Kızlar bir konu var kafamı kurcalayan. Daha önce de yazmıştım. emzirmeyi çok sevmeme ragmen mastit yüzünden şiddetli meme reddi yasadık ve kalıcı oldu. Emmedi bebeğim. sağıp besledim. Hep kalbimi agrıttı bu benim. bağlanamadı mı terkedilmiş mi hissediyor acaba diye düşünüp durdum. Şimdi kendi odasında uyuyor. gece uyanmıyor. arada emzik isterse gidip veriyorum ve dalıyor yine. Gündüzler asla benden ayrılmak istemiyor. O salondaysa ben mutfaga gidemiyorum mesela aglıyor yada hemen peşimden emekleyip geliyor. Dışarıya çıkarıyorum hava alsın diye. Bebek arabasını sevmiyor. kanguruya koyuyorum bana yakın oldugu için çok mutlu oluyor. Babasıyla yada babaannesiyle oynarken beni görürse oyunu bırakıp gelip bacaklarıma sarılıyor. kedi gibi sırnaşıyorçok seviyorum o hallerini ama yine kafamda aynı soru beliriyor. Bana bu kadar düşkün olmasının sebebi onu bırakıcagımı düşünmesi mi acaba? Emmediği için mi? Yada bağlanmada bir problem mi oluyor? Bu da bir dönem ve geçecek mi? Yada ben çok mu düşünüyorum?
Emmedigi için değil canım benim başkan da öyle artık başkan diyorum çünkü evde herşey onun istediği gibi. Başkan beyimizin bu aralar pek keyfi yok benden ayrılmak istemiyo gayet güzel oynarken odada babaannesi varken çıkayım daha çıkmadan onun etini kopariyolar sanki. Odası ayrı ıı dese yanındayım . Tuvalete ne zaman rahat gidebilicem acaba.Kızlar bir konu var kafamı kurcalayan. Daha önce de yazmıştım. emzirmeyi çok sevmeme ragmen mastit yüzünden şiddetli meme reddi yasadık ve kalıcı oldu. Emmedi bebeğim. sağıp besledim. Hep kalbimi agrıttı bu benim. bağlanamadı mı terkedilmiş mi hissediyor acaba diye düşünüp durdum. Şimdi kendi odasında uyuyor. gece uyanmıyor. arada emzik isterse gidip veriyorum ve dalıyor yine. Gündüzler asla benden ayrılmak istemiyor. O salondaysa ben mutfaga gidemiyorum mesela aglıyor yada hemen peşimden emekleyip geliyor. Dışarıya çıkarıyorum hava alsın diye. Bebek arabasını sevmiyor. kanguruya koyuyorum bana yakın oldugu için çok mutlu oluyor. Babasıyla yada babaannesiyle oynarken beni görürse oyunu bırakıp gelip bacaklarıma sarılıyor. kedi gibi sırnaşıyorçok seviyorum o hallerini ama yine kafamda aynı soru beliriyor. Bana bu kadar düşkün olmasının sebebi onu bırakıcagımı düşünmesi mi acaba? Emmediği için mi? Yada bağlanmada bir problem mi oluyor? Bu da bir dönem ve geçecek mi? Yada ben çok mu düşünüyorum?
Gözlerim doldu bu mesaja.Hepimiz güvenli limanları olalım,hep bilsinler her an yanlarinda olacagimizi...Belli bir süre emzirmek, belli bir süre aynı odada uyumak, vs. anneyle bebeğin güvenli bir bağ kurmasının olmazsa olmaz şartları değil. Bağlanma çok karmaşık ve uzun döneme yayılan bir süreç. Şuradan düşünün: Allah hiçbir bebeğe yaşatmasın ama annesini doğumda kaybetmiş bebekler ne yapsın? Babanın veya ona bakacak kişinin onu emzirecek hali yok, değil mi? Halbuki bu bebeklerle yapılan çalışmalar psikolojik açıdan gayet sağlıklı büyüyebildiklerini gösteriyor. Çünkü bağlanma dediğimiz şey bebeğin içine yerleşen genel bir his aslında. Siz onun için elinizden geleni yapıyorsanız bebek bunu hissediyor ve diyor ki evet, ihtiyaç duyduğumda bana yardım etmeye çalışacak biri var hayatımda, yalnız değilim. Dolayısıyla kendinizi kötü hissetmeyin. Hatta tam tersi bence bu anlattıklarınız sizinle güvenli bir bağ kurduğunu, sizi güvenli limanı olarak gördüğünü gösteriyor.
bız 9 kıloyuz molfıx 5 yenı gecdık gayet ıyı oluyor bence kullan 4 alma artık havalar sıcak genıs olsunAktifte kalın memnun olan var yarın bi alip deniycem.
Elindeki molfix 5 geçen ay 8400 gr di 5 numara aldim bu ay 8500 olmuş.100 gr nedir yahu. 5 numara bizim neyimize çok büyük geri 4 e döneceğim.yemeside iyi ama kilo almıyor çok hareketli.
Benimki emiyor özellikle uykusu gelince ve gece emiyor gün içi uyku öncesi hariç hiç doyumluk emmiyor ama ayni senin bebek gibi.kuala bacağıma yapışıp tırmanmaya çalışıyor.asla odadan onsuz çıkamıyorum çünkü morarana kadar ağlıyor.beni gormezse annemde eşimde duruyor ama olaki odalar arasi gecerkem kadrajina girmiyorum hemen ağlıyor.emmedigi için değil yani merak etme bu ara bebeklerin bizi goremezse kaybedecek korkusu varmış vicdanen rahatsiz olma sağıp beslemen ona en büyük hediyelerden zaten.
Kızım bana mutlu olmayı öğretti 2 saat uyku mutluluk hele o gün banyo yapmış kahve içmişsem degmeyin keyfimeEmmedigi için değil canım benim başkan da öyle artık başkan diyorum çünkü evde herşey onun istediği gibi. Başkan beyimizin bu aralar pek keyfi yok benden ayrılmak istemiyo gayet güzel oynarken odada babaannesi varken çıkayım daha çıkmadan onun etini kopariyolar sanki. Odası ayrı ıı dese yanındayım . Tuvalete ne zaman rahat gidebilicem acaba.
Evet canım kalın premium care kullaniyordum o daha ince ama cok kokuyor ben memnunum aktiften bende 5 numaraya 8300 falandı başlamıştım bayağı büyük geliyordu ama devam ettimAktifte kalın memnun olan var yarın bi alip deniycem.
Elindeki molfix 5 geçen ay 8400 gr di 5 numara aldim bu ay 8500 olmuş.100 gr nedir yahu. 5 numara bizim neyimize çok büyük geri 4 e döneceğim.yemeside iyi ama kilo almıyor çok hareketli.
Benimki emiyor özellikle uykusu gelince ve gece emiyor gün içi uyku öncesi hariç hiç doyumluk emmiyor ama ayni senin bebek gibi.kuala bacağıma yapışıp tırmanmaya çalışıyor.asla odadan onsuz çıkamıyorum çünkü morarana kadar ağlıyor.beni gormezse annemde eşimde duruyor ama olaki odalar arasi gecerkem kadrajina girmiyorum hemen ağlıyor.emmedigi için değil yani merak etme bu ara bebeklerin bizi goremezse kaybedecek korkusu varmış vicdanen rahatsiz olma sağıp beslemen ona en büyük hediyelerden zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?