Bizim de öyle. Uykusunu alamadığı için de sürekli mutsuz ve mızmızKızlar uyku durumları nasıl? Kafayı yemek üzereyim. İnanılmaz bir sıcak var cam pencere balkon heryer açık ama bebeğim çok terliyor sadece zıbınla dıruyor. Derin uykuya geçemiyor kesinlikle. Geceleri sık kalkmasına zaten alışkınım da öğlenlerimiz de berbat oldu. Derin uykuya geçemiyor o yüzden sürekli olarak memede kalmak istiyor. Beraber vıcık vıcık oluyoruz terden. Sıcaktan cam kapatamıyorum hem sıcak hem dışardan gelen seslerden uyuyamıyor uykuyu alamadığı için akşama kadar ağlamaklı bir hal. Sizlerde böyle misiniz yoksa bu ne ben anlamadım atak falan mı acaba9ay 3 günlük olduk
Şu ince primadan sipariş verdim ne olur ne olmaz bir tanede 4 molfix aldim.sabah sağlık ocağına gittik gecen ay 8400 bu ay 8500 tarttim ama fos 8360 çıktı hiç kilo almamış.5 numara kaba duruyor sanki bez doku gibi zibindan şiş duruyor.bız 9 kıloyuz molfıx 5 yenı gecdık gayet ıyı oluyor bence kullan 4 alma artık havalar sıcak genıs olsun
Sizdirma yapmadi ama kaba duruyor yeni bez sanki 1 kilo çiş var gibi dolu duruyor.siparis verdim inceden gelsin deniyeyim.Aktif dediğime bakma günlük bez çıktı ya ince onu diyorum canım incecik o.. Fotosunu paylaştım
5 büyük ya biz 9500 olduk cuma gittiğimizde biz bile hala 4 kullanıyoruz.5 sızdırma yapmıyor mu büyük gelip
Gözüne arpacik çıkmış dilin ucunda kucuk bir beyazlik var emzik tutamıyorum üstten 3-4 diş gelmeye çalışıyor kulaklar cekistirmekten tirnak geçirdiği yeri yara yapmış .zerre uyumuyor ayakta 10 dk uykuda bile 5 kere agri ile sıçrıyor.dun ablanin burnu akıyordu sabah oğlanın ateşi 37.8 r kadar çıktı.delirmek üzereyim diycem ama üzere kısmını geçtim artık.gece bebege bir bağırdım eşim kalkmış söyleniyor bırak çocuğu git salonda yat dedi.ya bi sus dedim onuda azarladim.allah beterinden saklasın ama herşeyde ustuste mi gelir ya.sicak hastalik depresyon ne ararsan var bi uyku yok huzur yok.Kızlar uyku durumları nasıl? Kafayı yemek üzereyim. İnanılmaz bir sıcak var cam pencere balkon heryer açık ama bebeğim çok terliyor sadece zıbınla dıruyor. Derin uykuya geçemiyor kesinlikle. Geceleri sık kalkmasına zaten alışkınım da öğlenlerimiz de berbat oldu. Derin uykuya geçemiyor o yüzden sürekli olarak memede kalmak istiyor. Beraber vıcık vıcık oluyoruz terden. Sıcaktan cam kapatamıyorum hem sıcak hem dışardan gelen seslerden uyuyamıyor uykuyu alamadığı için akşama kadar ağlamaklı bir hal. Sizlerde böyle misiniz yoksa bu ne ben anlamadım atak falan mı acaba9ay 3 günlük olduk
Gül gibi demekmisGülce ismini geçen bı arkadaşım koydu bebeğine. Hoş bı isim. Anlami ne acaba
Ayyy seninki de fenaymis9ayda mormalmiş işte inşallah kalıcı olmaz
Bizimde baya zor geçti bi kaç gece uykuda emeklemeye başladısonra emekledi belki de emekleme atağı yaşadık hepsi ayrı bu bebelerin bazende gece uyanıyor 1 saat konuşup sonra uyuyor uyutmak istersem ağlıyor ayakta ya da meme de uyumuyor yorulunca uyuyor inşallah güzelce atlatırız bu dönemi de
Canm 3 cocuk yaslari nasil ve cinsiyetleriRint cnm daha dur 3u düşünme ben yaptım öyle bir hata kafayı yiyorumhicmi durmaz anam bu bebek hep mız kız diğerleri desen onlarda bir hoş kitap oku desem yapmaz bursluk sınavına girecek çalışmaz kendine güveni var ben yaparım diye büyüdükçe zor vallah
Aynen bizi anlatmissin sankiKızlar uyku durumları nasıl? Kafayı yemek üzereyim. İnanılmaz bir sıcak var cam pencere balkon heryer açık ama bebeğim çok terliyor sadece zıbınla dıruyor. Derin uykuya geçemiyor kesinlikle. Geceleri sık kalkmasına zaten alışkınım da öğlenlerimiz de berbat oldu. Derin uykuya geçemiyor o yüzden sürekli olarak memede kalmak istiyor. Beraber vıcık vıcık oluyoruz terden. Sıcaktan cam kapatamıyorum hem sıcak hem dışardan gelen seslerden uyuyamıyor uykuyu alamadığı için akşama kadar ağlamaklı bir hal. Sizlerde böyle misiniz yoksa bu ne ben anlamadım atak falan mı acaba9ay 3 günlük olduk
Bizim doğuştan ekranla tanıştıBen erken dönemde ekrana karşıyımAslında benim amacım şuydu: annem odayı izleyecek eğer bir şey olursa bağırarak seslenecek ki geleceğim. Ama bizimkinin ilgisini çekti iki dk annemi dinledi :))
Şu ince primadan sipariş verdim ne olur ne olmaz bir tanede 4 molfix aldim.sabah sağlık ocağına gittik gecen ay 8400 bu ay 8500 tarttim ama fos 8360 çıktı hiç kilo almamış.5 numara kaba duruyor sanki bez doku gibi zibindan şiş duruyor.
Sizdirma yapmadi ama kaba duruyor yeni bez sanki 1 kilo çiş var gibi dolu duruyor.siparis verdim inceden gelsin deniyeyim.
Gözüne arpacik çıkmış dilin ucunda kucuk bir beyazlik var emzik tutamıyorum üstten 3-4 diş gelmeye çalışıyor kulaklar cekistirmekten tirnak geçirdiği yeri yara yapmış .zerre uyumuyor ayakta 10 dk uykuda bile 5 kere agri ile sıçrıyor.dun ablanin burnu akıyordu sabah oğlanın ateşi 37.8 r kadar çıktı.delirmek üzereyim diycem ama üzere kısmını geçtim artık.gece bebege bir bağırdım eşim kalkmış söyleniyor bırak çocuğu git salonda yat dedi.ya bi sus dedim onuda azarladim.allah beterinden saklasın ama herşeyde ustuste mi gelir ya.sicak hastalik depresyon ne ararsan var bi uyku yok huzur yok.
Doğuştan uykuya karşıA
Ayyy seninki de fenaymis
Kizlar bu primanin yeni çıkan incesini kullanan varmı? Çok sicak anaogul yaniyoruz .
Biz de aynıyız bazen dayanamıyorum onu da sakinlestiremiyorum birlikte sarılıp ağlıyoruz. Zaten sese ve ışığa aşırı hassasiyeti uykuya geçişini ilk günden bu güne kadar hep zorlaştırdı üstüne bir de atak haftası eklendi. Çıldırmak üzereyim. Uzun zamandır doktora da gitmiyorduk bugün götürdüm doktor normal dediKızlar uyku durumları nasıl? Kafayı yemek üzereyim. İnanılmaz bir sıcak var cam pencere balkon heryer açık ama bebeğim çok terliyor sadece zıbınla dıruyor. Derin uykuya geçemiyor kesinlikle. Geceleri sık kalkmasına zaten alışkınım da öğlenlerimiz de berbat oldu. Derin uykuya geçemiyor o yüzden sürekli olarak memede kalmak istiyor. Beraber vıcık vıcık oluyoruz terden. Sıcaktan cam kapatamıyorum hem sıcak hem dışardan gelen seslerden uyuyamıyor uykuyu alamadığı için akşama kadar ağlamaklı bir hal. Sizlerde böyle misiniz yoksa bu ne ben anlamadım atak falan mı acaba9ay 3 günlük olduk
O zaman doğrudur canm çünkü pampersin ın 4 numara 9 kilo ya kucuk farkyok dedim ama tabi 5 numara daha rahat oluyor 9 kilo üstüne belki burdan mesajımı baz alan olursa yanlış yönlendirmeyin 5 numara 9 kilodan sonra çok ideal bence bide ben büyük olsun küçük.olmasin mantigindayimCanım ben normalde minies kullanıyorum..7 18 kg o büyük bile 4 numara belden .. ama basenli olduğu için hafif bacakları sıkıyor.. 5 eğer dediğin gibiyse geçmeye gerek yok 5 hiç almadım
Prima günlük Bez biraz dar geliyor onda haklısın ama zaten gezmelik kullanıyorum taytta falan şiş durmasın diye
Ah evet anlatmak istediğimi sen özetlemiş oldun canım aynen demek istedigim buyduPrima premium care de öyle 4 ile 5 arasında fark yok. Sadece 5 numara birazcık daha geniş uzunlukları aynı.
demekki farkliymis hic kullanmadım molfix doğduğundan beri pampers gittik gerçekten bacakları sıkıyor çoguMolfix de oluyor fark Prima ve sleep çok dar
9. Aya kadar premium care kullandik.Ama artik Emrenin cok afedersiniz bokuna yetisemiyoruz.Yemekten 1 saat sonra yapiyor .Numara buyudukce bez azaliyor fiyat artiyor.Aktif bebe iyi.Dun ilk defa gunluk olandan aldim.Izmir sicaginda baska bisey takmayi dusunmuyorum.Gayet guzel simdilik.
11yasindaki oğlum 9 yaşında kızım birde8aylik oğlum cnmCanm 3 cocuk yaslari nasil ve cinsiyetleri
Ben geneldeA
demekki farkliymis hic kullanmadım molfix doğduğundan beri pampers gittik gerçekten bacakları sıkıyor çogu
İlk basda oyle duruyor sonra alışıyorsun cnmŞu ince primadan sipariş verdim ne olur ne olmaz bir tanede 4 molfix aldim.sabah sağlık ocağına gittik gecen ay 8400 bu ay 8500 tarttim ama fos 8360 çıktı hiç kilo almamış.5 numara kaba duruyor sanki bez doku gibi zibindan şiş duruyor.
Sizdirma yapmadi ama kaba duruyor yeni bez sanki 1 kilo çiş var gibi dolu duruyor.siparis verdim inceden gelsin deniyeyim.
Gözüne arpacik çıkmış dilin ucunda kucuk bir beyazlik var emzik tutamıyorum üstten 3-4 diş gelmeye çalışıyor kulaklar cekistirmekten tirnak geçirdiği yeri yara yapmış .zerre uyumuyor ayakta 10 dk uykuda bile 5 kere agri ile sıçrıyor.dun ablanin burnu akıyordu sabah oğlanın ateşi 37.8 r kadar çıktı.delirmek üzereyim diycem ama üzere kısmını geçtim artık.gece bebege bir bağırdım eşim kalkmış söyleniyor bırak çocuğu git salonda yat dedi.ya bi sus dedim onuda azarladim.allah beterinden saklasın ama herşeyde ustuste mi gelir ya.sicak hastalik depresyon ne ararsan var bi uyku yok huzur yok.
Beli isilik oldu emrenin gunlukle su anda gordum duş oncesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?